ikweethetookniet | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:27 |
Met Robbie Geus ![]() Rubbertjes,kansloos, Wordt weer genieten van viezigheid ![]() ![]() | |
24Fan | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:29 |
Heb je ook een uitzendschema? Lijkt me weer ouderwets interessant ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:30 |
Nu op sbs6 ![]() | |
cobain1994 | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:31 |
Man man man... | |
halfway | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:33 |
Ik zoek de ringtone man, man, man | |
ikweethetookniet | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:35 |
Vliegenvanger is weer een crematorium ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:37 |
Vaatwasser is een kalkmuur ![]() ![]() ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:39 |
De rubbers weer kansloos ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Isane | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:40 |
Is dit geen herhaling? | |
Isane | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:42 |
Ja dus | |
ikweethetookniet | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:51 |
3 hernias verder ![]() ![]() ![]() Struikelt over krat ![]() | |
cobain1994 | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:54 |
Vocht, heel veel vocht.. | |
halfway | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:56 |
ikweethetookniet | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:57 |
Ideaal voor onze vrienden de bacterieen ![]() ![]() ![]() | |
24Fan | woensdag 3 augustus 2016 @ 22:40 |
Ik zie dat er vorige week ook al een aflevering is geweest. ![]() Even terugzien ![]() | |
tong80 | woensdag 3 augustus 2016 @ 23:21 |
Schakelde te laat in, kon nog wel het laatste item zien. Dat die studenten niet doodziek zijn. Wat een zooi. ![]() ![]() | |
24Fan | donderdag 4 augustus 2016 @ 09:03 |
Uitzending gemist ![]() | |
tong80 | donderdag 4 augustus 2016 @ 09:25 |
Dit was genoeg. ![]() Moet nog 3 uur Zomergasten terugkijken, en 5 uur Ischa met Henk Hofland op de radio. ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | donderdag 4 augustus 2016 @ 13:40 |
man,man,man ![]() | |
Flitskikker | zaterdag 6 augustus 2016 @ 19:46 |
Zijn herhalingen uit 2012/2013. Desalniettemin weer genieten ![]() | |
tong80 | zaterdag 6 augustus 2016 @ 21:56 |
Moet plots denken aan Rubberen Robbie met z'n strips om de diepvries. ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | zaterdag 6 augustus 2016 @ 22:19 |
https://www.youtube.com/results?search_query=smaakpolitie ff genieten weer ![]() | |
WethouderHekking | zaterdag 6 augustus 2016 @ 22:37 |
Valt toch niet op dat het herhalingen zijn? Als je 1 aflevering gezien hebt, heb je ze allemaal gezien. | |
tong80 | zondag 7 augustus 2016 @ 11:38 |
Toch blijft het leuk. ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 10 augustus 2016 @ 21:02 |
21:30 weer op sbs6 ![]() ![]() ![]() Man man man ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 10 augustus 2016 @ 21:37 |
Begonnen ![]() Afvoerput vol met haren in de keuken Robbie schijnt met zaklamp op kale kop eigenaar en roept:Waar komen die haartjes nou vandaan ![]() ![]() ![]() ![]() | |
MisterMaster | woensdag 10 augustus 2016 @ 21:39 |
Ik vind het een beetje saai worden. Steeds hetzelfde. Of ligt dat aan mij? | |
ikweethetookniet | woensdag 10 augustus 2016 @ 21:45 |
Na de reclame Hond in de keuken ![]() ![]() ![]() | |
VeX- | woensdag 10 augustus 2016 @ 22:06 |
Rob heeft, naar eigen zeggen, de mensen weer heel wat geleerd. ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 10 augustus 2016 @ 22:18 |
Oven open en ja hoor ..... Zwarte tunnel ![]() ![]() ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 17 augustus 2016 @ 21:32 |
Weer begonnen ![]() ![]() | |
Flitskikker | woensdag 17 augustus 2016 @ 22:22 |
Was er weer een studentenhuis? ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 17 augustus 2016 @ 22:27 |
![]() ![]() ![]() | |
Flitskikker | woensdag 17 augustus 2016 @ 22:28 |
Morgen terugkijken ![]() | |
ikweethetookniet | dinsdag 23 augustus 2016 @ 22:43 |
TSterrenchefs schrikken van vieze keukens ![]() Twee op de vijf keukens van Nederlandse sterrenrestaurants zijn vies, bleek vandaag uit onderzoek van de KRO-NCRV. De meest voorkomende misstanden zijn ongedierte in de keuken, het onzorgvuldig opslaan van producten en vieze keukens. Nederland telt 106 restaurants met één of meer Michelin sterren. Sinds 2012 voerde de NVWA 133 onaangekondigde keuringen uit bij 79 restaurants. Daarvan kregen 31 gelegenheden een officiële waarschuwing en werden bij nog eens achttien zaken kleine fouten ontdekt. http://www.telegraaf.nl/b(...)vieze_keukens__.html Man man man ![]() | |
Flitskikker | dinsdag 23 augustus 2016 @ 23:12 |
Hoog tijd voor een nieuw seizoen Smaakpolitie ![]() | |
PandaDrop | dinsdag 23 augustus 2016 @ 23:22 |
Goed programma ![]() De douche van de studentenhuis was echt goor man. pleister, haren en misschien ook nog oude fapsels. ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 24 augustus 2016 @ 20:43 |
21:30 is Robbie er weer ![]() ![]() ![]() | |
Odaiba | woensdag 24 augustus 2016 @ 22:08 |
Sneu voor de Thaise mama en dochter | |
Flitskikker | woensdag 24 augustus 2016 @ 22:39 |
Leuke compilatie ![]() Bij die snackbar die een keurmerk kreeg ben ik laatst nog geweest. ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | zondag 28 augustus 2016 @ 14:44 |
Rob Geus na ruzie in Spaanse cel![]() ![]() | |
Flitskikker | zondag 28 augustus 2016 @ 22:42 |
![]() | |
ikweethetookniet | zondag 28 augustus 2016 @ 22:46 |
Zometeen beelden van zijn arrestatie in shownieuws ![]() ![]() ![]() | |
Flitskikker | zaterdag 31 december 2016 @ 14:36 |
Mijn televisiegids-watchlist had vandaag weer een leuke verrassing:![]() ![]() Ongetwijfeld weer herhalingen, maar ik blijf natuurlijk altijd stilletjes hopen op een nieuw seizoen. ![]() | |
WethouderHekking | zondag 1 januari 2017 @ 17:53 |
Staat genoteerd: ![]() | |
24Fan | zondag 1 januari 2017 @ 18:34 |
Heb je daar een speciale app voor? | |
Flitskikker | zondag 1 januari 2017 @ 22:09 |
![]() Ja. Ik was het zat om steeds nieuwe seizoenen of series die ik wilde zien te missen, dus heb ik zelf iets gemaakt dat de gids in de gaten houdt voor die dingen die ik heb ingesteld. Elke ochtend als de nieuwe gids binnen is krijg ik een mailtje met alles wat-ie gevonden heeft. | |
Coritchando | maandag 2 januari 2017 @ 12:29 |
Ik zeg, delen maar ![]() | |
ikweethetookniet | dinsdag 3 januari 2017 @ 10:37 |
Hoog tijd voor Rob Geus om terug te gaan naar de middelbare school, want dit tenenkrommende house, garden & kitchen English is echt niet om aan te horen. ![]() ![]() ![]() http://www.upcoming.nl/zw(...)oeten-rotten-in-2017 | |
Flitskikker | dinsdag 3 januari 2017 @ 18:02 |
Het zijn nu nog wat losse bestanden op m'n eigen server, dus niet echt deelbaar op dit moment. ![]() Maar als je zelf aan de slag wilt: ik gebruik tvgrabnlpy om de gids te downloaden en een php-script om de gids te doorzoeken en een mailtje te sturen. En dan een cronjob zodat het elke ochtend gebeurt. ![]() Wie weet kan ik ooit eens wat toegankelijkers opzetten. | |
Coritchando | dinsdag 3 januari 2017 @ 20:13 |
Oh, geen probleem hoor. Heb nog wel wat Linux VPS'en draaien die tijd over hebben. Met LAMP stack ![]() | |
Flitskikker | zaterdag 7 januari 2017 @ 17:04 |
![]() ![]() http://www.parool.nl/kuns(...)aakpolitie~a4444264/ | |
Flitskikker | zaterdag 7 januari 2017 @ 17:04 |
En de promo: Man man man ![]() | |
Flitskikker | zaterdag 7 januari 2017 @ 18:28 |
Heb je een PB gestuurd. ![]() | |
ikweethetookniet | maandag 9 januari 2017 @ 18:10 |
http://www.dekeusvanrobgeus.nl ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | maandag 9 januari 2017 @ 18:13 |
Oproep Smerige Zaken! Smerige Zaken keert terug op televisie. Rob gaat opnieuw op aan de slag met plekken, zoals instellingen, horeca, speeltuinen, zwembaden en scholen, waar de hygiëne vaak zwaar te wensen over laat. Ken jij plekken waar jij je zorgen om maakt, zoals instellingen, horeca, speeltuinen, zwembaden, scholen, en zo verder? Mail dan jouw verhaal, dan duikt Rob er in met zijn redactie. http://www.robgeus.nl Mailen maar ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | maandag 9 januari 2017 @ 18:16 |
“Hygiëne is besmettelijk” ![]() ![]() http://www.managementrb.nl/rob-geus Voor boekingen van robbie als spreker ![]() | |
Maraca | maandag 9 januari 2017 @ 19:15 |
Met verborgen camera ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | dinsdag 10 januari 2017 @ 08:55 |
Rob Geus: ’Natuurlijk ben ik een autoriteit!’; ![]() Op zijn eigen manier werd tv-kok ROB GEUS even bekend als berucht. Niet als chef-kok, waarvoor hij is opgeleid, maar juist als kwelgeest van zijn voormalige collega’s van wie hij niet zozeer de prestaties in de keuken als wel die keukens zélf, letterlijk, onder de loep neemt. Vanaf morgen is hij weer terug op tv met nieuwe afleveringen van De Smaakpolitie . Maar er is meer wat hem bezighoudt… Dat heeft best lang geduurd! ,,Ik was er klaar mee, kon keukens inspecteren met mijn ogen dicht.’’ Waarom dan weer terug op de buis met De Smaakpolitie ? ,,Dat heeft alles te maken met het feit dat er een aantal nieuwe onderdelen aan het programma zijn toegevoegd. Ik had er weer zin in. Dit seizoen ga ik bijvoorbeeld de Albert Cuypmarkt op om met mensen te praten over de vis die ze net in een krantje hebben laten verpakken. Daar doe ik vervolgens allerlei testjes mee. Als ik misstanden ontdek, confronteer ik daar direct de marktkoopman mee. Verder ga ik de wintersportgebieden in Duitsland en Oostenrijk opzoeken. Ik controleer niet alleen hotelkamers, maar test ook de apfelstrudel en bratwurst.’’ Rob Geus: ’Natuurlijk ben ik een autoriteit!’ Op zijn eigen manier werd tv-kok ROB GEUS even bekend als berucht. Niet als chef-kok, waarvoor hij is opgeleid, maar juist als kwelgeest van zijn voormalige collega’s van wie hij niet zozeer de prestaties in de keuken als wel die keukens zélf, letterlijk, onder de loep neemt. Vanaf morgen is hij weer terug op tv met nieuwe afleveringen van De Smaakpolitie . Maar er is meer wat hem bezighoudt… Dat heeft best lang geduurd! ,,Ik was er klaar mee, kon keukens inspecteren met mijn ogen dicht.’’ Waarom dan weer terug op de buis met De Smaakpolitie ? ,,Dat heeft alles te maken met het feit dat er een aantal nieuwe onderdelen aan het programma zijn toegevoegd. Ik had er weer zin in. Dit seizoen ga ik bijvoorbeeld de Albert Cuypmarkt op om met mensen te praten over de vis die ze net in een krantje hebben laten verpakken. Daar doe ik vervolgens allerlei testjes mee. Als ik misstanden ontdek, confronteer ik daar direct de marktkoopman mee. Verder ga ik de wintersportgebieden in Duitsland en Oostenrijk opzoeken. Ik controleer niet alleen hotelkamers, maar test ook de apfelstrudel en bratwurst.’’ Lijkt De Vakantieman wel. Is FRITS BOM je grote voorbeeld? ,,Je zou het denken, ook al omdat mijn andere SBS-programma Red mijn vakantie heet, maar dat is niet het geval. Mijn grote held is GORDON RAMSEY. Man, wat zou ik graag eens bij hem in de keuken willen kijken. Kijk, dat schelden hoeft van mij niet zo, dat doe ik zelf ook niet. Maar de man is wel een icoon. Lijkt me geweldig om eens met hem een dagje mee te lopen!’’ Word je een beetje rijk van die smeerpoetserij? ,,Volgens Quote ben ik miljonair. Maar dat is beslist niet zo. Dat miljoen wat ze me toeschrijven kan misschien wel kloppen, maar ze zijn vergeten de belasting er af te trekken.’’ ,,Gelukkig heb ik een heel nette vrouw. En thuis loop ik zeker niet constant met mijn vingers langs de richeltjes, omdat ik toch wel weet dat het schoon is. Heel anders is het natuurlijk gesteld als we uit eten gaan. Dan schiet de keukenbrigade meestal meteen in de stress. Kennelijk hebben ze dan iets te vrezen. Kijk, ik ben op mijn gebied inmiddels een autoriteit geworden. Daar kan ik ook niets aan doen. Het is zo gegroeid, door de tv. Maar ik wil mensen beslist niet op de kast jagen. Ik wil alleen maar helpen en verbeteren. Ik deel geen boetes uit, daar zijn weer andere instanties voor. Maar ik kom veel angst en argwaan tegen als ik binnenkom. Menigeen vindt me onsympathiek, maar daar zit ik niet mee. Ik roep het over mezelf af, hè. En ik ga ver, geloof ik. In het Sinterklaasjournaal sprak ik over de hygiëne bij het schoen zetten. Ik zei dus ook tegen DIEUWERTJE: ik zou een wortel in een plastic zakje doen, voordat je hem in de sneaker legt.’’ Bevalt de bekendheid? ,,Geen enkel probleem. Maar ik doe dit werk niet omdat ik zo nodig bekend wilde worden. Ik geef toe dat ik ijdel ben, maar wat is daar mis mee? Mijn vrouw en ik zal je overigens zelden treffen op rode lopers. Wat heb ik daar te zoeken? Natuurlijk sla ik niet elke uitnodiging af, maar dagelijks werk maak ik er zeker niet van.’’ Voor Tirol je Duits nog bijgespijkerd? ,,Nee, daar zitten ze bij SBS helemaal niet op te wachten, dat ik een week naar die nonnetjes ga. Ze vinden het leuker als ik mijn eigen Duits en Engels spreek, zo’n beetje als VAN GAAL dus. Lachen hoor, als ik in Oostenrijk verhaal ga halen in een hotelkeuken. Bitte, bitte. Zover kom ik nog wel.’’ http://www.telegraaf.nl/p(...)_autoriteit____.html Autoriteit ![]() ![]() [ Bericht 26% gewijzigd door ikweethetookniet op 10-01-2017 13:09:11 ] | |
tong80 | dinsdag 10 januari 2017 @ 09:40 |
Ik ga kijken. Wat een ijdeltuit ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 11 januari 2017 @ 14:21 |
![]() ![]() 'Rob Geus wil een heel elftal met zijn nieuwe vrouw' Koelkastrubbertjesadept ![]() ![]() Volgens Story werkt het koppel er ook hard aan gezinsuitbreiding. Maar dat blijkt nog niet helemaal te lukken. Volgens Rob, die 4 jaar geleden scheidde van zijn toenmalige vrouw, zijn er al wel concrete plannen om een liefdesbaby op de wereld te zetten. Maar helaas laat de natuur zich niet dwingen, stelt Geus die het liefste een heel elftal nakomelingen wil regelen. De gevreesde horecacontroleur heeft uit zijn vorige huwelijk al dochtertje Esmee (9) en daar moet hij het dus nog even mee doen. Rob vertelt aan het blad helaas niet waarom het hem nog niet is gelukt om weer aanstaande vader te worden. Wel ventileert hij een paar mooi dooddoeners: ,,De natuur laat zich niet dwingen en kinderen koop je niet in een winkel.'' En: ,,Kinderen neem je niet, die krijg je.'' Rob zegt het behoorlijk druk te hebben met zijn onderzoekjes in restaurantkeukens. Is hij na een lange werkdag wellicht te moe om nog meer te presteren? Helaas, die best interessante journalistieke vraag stelde Story hem niet. http://www.ad.nl/show/tho(...)voor-thijs~a1f3252c/ Thuis iets teveel bezig met rubbertjes ![]() | |
tong80 | woensdag 11 januari 2017 @ 14:49 |
![]() ![]() | |
Zelfscanner | woensdag 11 januari 2017 @ 15:12 |
Fantastisch dit ![]() | |
Flitskikker | woensdag 11 januari 2017 @ 19:04 |
Dat is toch allemaal satire mag ik hopen ![]() | |
Karina | woensdag 11 januari 2017 @ 19:08 |
Rob was net op radio 2. Op weg maar huis vanaf een heeeel vies restaurant met superveel muizen. | |
ikweethetookniet | woensdag 11 januari 2017 @ 20:02 |
Rob Geus: Den Haag moet ingrijpen in de horeca Je zou denken dat de Nederlandse horeca na 150 afleveringen van De Smaakpolitie met Rob Geus zo onderhand wel weet wat er wel en niet mag in de keuken, maar niets is minder waar. Presentator Geus vindt daarom dat politiek Den haag moet ingrijpen als het gaat om de hygiëne in de Nederlandse horeca. Geus is zich tijdens de opnames voor het nieuwe seizoen van het tv-programma naar eigen zeggen rot geschrokken. Met name van het aantal bacteriën dat hij in een aantal afhaalmaaltijden aantrof. LISTERIA „We hebben dit seizoen afhaalmaaltijden laten testen en bij een zaak is daar de bacterie listeria aangetroffen. Dat kan bij gezonde mensen buikklachten of diarree veroorzaken en bij zwangere vrouwen zelfs vroeggeboorte of een miskraam. Het is echt serieus waar we over praten, en ik maak me zorgen”, zegt Geus, die het liefst zou zien dat dat wat hij in zijn programma aantoont, ook eens op de politieke agenda komt te staan. Volgens Geus zijn er in Nederlandse horeca twee problemen die aangepakt moeten worden. „Een is dat er in Nederland iedere week te veel horecazaken bijkomen. Iedereen kan maar een zaak beginnen en heeft daarvoor niet eens een diploma nodig. Tegenwoordig kan je een papiertje van internet downloaden en een zaak openen. Dat kan toch niet waar zijn?”, vraagt de tv-keurmeester zich af. Het tweede probleem zit hem in de controle. „Er zijn te weinig keurmeesters die namens de Voedsel- en Warenautoriteit controles uitoefenen. De horeca blijft ondertussen maar groeien en het aantal keurmeesters neemt wegens bezuinigingen af. Zij hebben te veel werk.” De frequentie van controles is wat hem betreft ook niet goed verdeeld. „Het kan toch niet zo zijn dat twee horecaondernemers in dezelfde straat zitten, maar de ene zegt: ze komen elke halfjaar en de ander dat hij ze al 16 jaar niet gezien heeft?” OPLOSSING Geus, die na drie jaar afwezigheid terug is met De Smaakpolitie, wil voornoemde problemen oplossen. „Ik zou heel graag in Den Haag mijn pleidooi houden. Geef me tien minuten en ik leg uit waar we staan.” De presentator weet dat het beter moet kunnen. „Ik heb een missie, een programma op tv is mooi om aandacht te vragen voor problematiek, maar ik wil uiteindelijk dat het probleem ook zelf wordt opgelost. Dat kan ik niet alleen.” De Smaakpolitie is elke woensdag te om 20.30 uur te zien bij SBS6. http://www.metronieuws.nl(...)grijpen-in-de-horeca In de link een filmpje met Robbie ![]() ![]() ![]() Met op twee een restaurant die een boormachine in de keuken had om de sausjes te bereiden ![]() ![]() ![]() Kijken dus ![]() | |
Zelfscanner | woensdag 11 januari 2017 @ 20:29 |
Saus maken met een boormachine ![]() ![]() ![]() | |
Maraca | woensdag 11 januari 2017 @ 20:33 |
Rob is oud geworden ![]() | |
Oscar. | woensdag 11 januari 2017 @ 20:35 |
jij ook | |
Maraca | woensdag 11 januari 2017 @ 20:35 |
Niet ![]() | |
Oscar. | woensdag 11 januari 2017 @ 20:35 |
wel, en de rest van de gang zt in tvsc | |
Achterhoker | woensdag 11 januari 2017 @ 20:43 |
Karina luistert Radio Veronica, goede smaak! | |
ikweethetookniet | woensdag 11 januari 2017 @ 21:58 |
Wat staat daar nou in de hoek ![]() ![]() Oh die gebruik ik om sausjes te maken ![]() Wat er ook gebeurd altijd blijven lachen ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 11 januari 2017 @ 22:06 |
Terugluisteren doen we hier ![]() DOBBEL-DATEN MET ROB GEUS http://www.nporadio2.nl/g(...)l-daten-met-rob-geus Vragen aan Robbie ![]() | |
ikweethetookniet | donderdag 12 januari 2017 @ 11:33 |
http://www.man-man-man.nl![]() ![]() Terugkeer Smaakpolitie trekt half miljoen kijkers ![]() | |
ikweethetookniet | donderdag 12 januari 2017 @ 11:48 |
507.000 mensen zien huis vol drollen in Smaakpolitie ![]() 507.000 mensen zagen gisteravond hoe Rob Geus in de Smaakpolitie een gang vol hondendrollen aantrof in een Rotterdams studentenhuis. Dat ging zelfs de ervaren keurmeester te ver. ![]() Hij vertrok direct, met zijn witte jas nog aan. ,,Het is compleet kansloos.'' ![]() In de eerste nieuwe aflevering van de SBS-hygiëneshow in drie jaar was te zien hoe Geus een rondleiding kreeg door het studentenhuis. Hoewel dat om 18.00 uur 's avonds gebeurde, leek de bewoner net uit bed te komen. Na een keuken vol haren en een wc vol opgedroogde spetters dacht Rob dat het ergste achter de rug was. Maar toen moest de gang in de kelder nog komen. De 'vieze, penetrante' geur aldaar bleek afkomstig van een verzameling drollen van de huishond. De schoonmaakkenner geloofde zijn ogen niet. ![]() ,,Zoveel ontlasting, ik ben trots als ik het in één week haal'', zei hij. , ,Dat beest is helemaal losgegaan, het moet nagekeken worden.'' ![]() Geus bracht in de aflevering natuurlijk ook bezoekjes aan horecagelegenheden. Zo confronteerde hij de eigenaar van een afhaaltent met zijn nasi rames, waarin volgens tests de listeria-bacterie zat. Die kan bij zwangere vrouwen zorgen voor een miskraam. Daarnaast ging Rob langs bij een Italiaans restaurant, waar de eigenaar sauzen bleek te mixen met een vieze klopboor. ![]() http://www.gelderlander.n(...)aakpolitie~a4bb7d23/ Robbie ![]() ![]() | |
Flitskikker | donderdag 12 januari 2017 @ 18:53 |
![]() | |
Geerd | zaterdag 14 januari 2017 @ 02:07 |
Ik zit net smaakpolitie terug te kijken, en dan vraag ik mij toch af hoe kan het dat zulke "bedrijven"gewoon zo jaren lang door mogen/kunnen werken? Als ik zo mijn werk doe, dan is het 1 of 2 keer een waarschuwing en je kunt vertrekken. Wel lachen er allemaal wel om maar eigenlijk toch triest dat dit kan in Ned? Krijgen ze nooit inspectie ? Voor mijn werk moet ik om de zoveel tijd weer een VOG inleveren om te kijken of ik wel een nette burger ben. | |
killerkip69 | zaterdag 14 januari 2017 @ 02:42 |
Wat 'n treurnis inderdaad...manmanman Die betonmixer was wel baas hehe....Je moet soms roeien met de riemen die je hebt. ![]() | |
Geerd | zaterdag 14 januari 2017 @ 02:46 |
Ja daar zou ik zelf niet eens zo moeite mee hebben, als jij dat ding nieuw koopt en gebruikt hem daar alleen voor who cares ? Zegt tie nog je moet er niet aan denken dat er olie uitloopt?? Ik wist niet dat je tegenwoordig bij een boor olie moest verversen | |
Geerd | zaterdag 14 januari 2017 @ 02:48 |
En dan kijk je wegmisbruikers krijgt er weer iemand 300 boete omdat die ff een vrachtwaggel inhaalt op een doorgetrokken streep, of 190 op een lege snelweg ja emg cursus rbw kwijt ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Geerd | zaterdag 14 januari 2017 @ 02:50 |
Op het laatst met die studenten die hont moet nagekeken worden joh!! Ja tuurlijk ![]() ![]() ![]() Die hont moet uitgelaten worden | |
killerkip69 | zaterdag 14 januari 2017 @ 02:57 |
Tsja, royal sadness.....snap er ook geen f*ck van... PS: die boormachine op zich was wel nasty, dat dan weer wel. En die vent met z'n smile alles weglachen hehe... ![]() manmanman PS: Dat Surinaamse tentje daarintegen, alles proper...ze zijn er wel. ![]() | |
Geerd | zaterdag 14 januari 2017 @ 03:02 |
Laatste stukje ook wel mooi hoe die het oppakt, wil meteen het probleem wel oplossen | |
111210 | zondag 15 januari 2017 @ 11:39 |
Dat ding was helemaal versleten, rede verd was er vanaf wat dus betekend dat dat in de saus gekomen is. Daarnaast beschamend om te zeggen dat dit italianen zijn, dit zijn gewoon shoarma tenten met egyptenaren in de keuken. Het ging overigens over "lazaros pizza en grill" in ommen voor de liefhebber ![]() Dat snap ik ook niet, zon tent moet je toch direct sluiten, dan kan je het gewoon niet als je dit soort fratsen uit haalt. Moet overigens zeggen dat ik mensen ken die ook een horeca tentje hebben en de afgelopen 15 jaar nog nooit controlle hebben gehad van de vwa. | |
ikweethetookniet | zondag 15 januari 2017 @ 12:33 |
![]() ![]() http://www.lazaros-ommen.nl En ff bellen en vragen of de saus wel goed geroerd is ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | zondag 15 januari 2017 @ 12:36 |
Melden doen we hier ![]() https://www.nvwa.nl/over-(...)-telefonisch-contact | |
Geerd | zondag 15 januari 2017 @ 13:24 |
Blijkbaar worden mensen toch niet ziek van het eten, anders waren zulke tenten toch al lang gesloten zou je zeggen? | |
ikweethetookniet | zondag 15 januari 2017 @ 13:26 |
Misschien dat de boormachine fabrikant wel voedsel veilige verf gebruikt ![]() Omdat hij weet dat ze ook in de keuken en slaapkamer gebruikt worden ![]() | |
Geerd | zondag 15 januari 2017 @ 13:29 |
Als ik zou weten dat iemand zo de saus maakte zou mij niet zo boeien eigenlijk, maar medicijnen in de koelkast bij je producten ??? Sla dat 20C is dan zal het vlees ook wel niet denderend zijn, dat vind ik veel erger eigenlijk | |
ikweethetookniet | woensdag 18 januari 2017 @ 20:32 |
We zijn weer begonnen ![]() ![]() | |
tong80 | woensdag 18 januari 2017 @ 20:34 |
Heerlijk programma. Het begin is weer mooi. ![]() ![]() | |
tong80 | woensdag 18 januari 2017 @ 20:36 |
Niemand te vinden in het restaurant ![]() ![]() | |
tong80 | woensdag 18 januari 2017 @ 20:38 |
Is dit trouwens een herhaling ? Het is zo rustig hier. ![]() | |
StephanL | woensdag 18 januari 2017 @ 20:39 |
Denk ook niet dat er veel mensen eten daar ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 18 januari 2017 @ 20:42 |
En Robbie weet waarom ![]() | |
tong80 | woensdag 18 januari 2017 @ 20:43 |
Er was niemand te bekennen. Al een jaar lang heeft niemand saté besteld. ![]() | |
tong80 | woensdag 18 januari 2017 @ 20:50 |
Pizza's in de zon ![]() ![]() | |
StephanL | woensdag 18 januari 2017 @ 21:00 |
Keuringsdienst keurt veel te weinig volgens mij. Zolang er bedrijven zijn die niks coderen klopt er iets niet. | |
tong80 | woensdag 18 januari 2017 @ 21:01 |
Niet stickeren. Gewoon de koelkast in. ![]() ![]() | |
tong80 | woensdag 18 januari 2017 @ 21:01 |
Ik zeg het net. ![]() | |
StephanL | woensdag 18 januari 2017 @ 21:27 |
Mijn keuken is nog schoner ![]() | |
tong80 | woensdag 18 januari 2017 @ 21:38 |
Zelfs die van mij ![]() ![]() | |
111210 | woensdag 18 januari 2017 @ 22:32 |
Tja als je een druk lopende zaak heb dan slaat dat coderen nergens op, ambtenaren gedrag. Als je weet dat allea binnen twee dagen weg is waarom zou je dan coderen? | |
ikweethetookniet | donderdag 19 januari 2017 @ 16:16 |
De smaakpolitie Rob Geus begon vorige week aan een nieuw seizoen van De smaakpolitie. Volgens de hygiëne-expert van de commerciële omroep had SBS hem gevraagd zijn witte jas weer uit de kast te trekken omdat de kijkers snakten naar schone rubbertjes in de keuken ![]() ![]() Maar dat is voorlopig niet terug te zien in de cijfers. Na 507.000 vorige week, schakelden nu slechts 417.000 mensen in op De smaakpolitie. Wat niet wil zeggen dat Rob Geus geen ernstige zaken aan het licht bracht. https://www.televizier.nl(...)l-late.2391163.lynkx | |
Geerd | donderdag 19 januari 2017 @ 18:58 |
LOL ook weer ff aan het kijken, die snackbar in Ruurlo, van die 2 dames de naam blurren van de zaak op het schort. En dan staat tie buiten, plasa !! ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Flitskikker | vrijdag 20 januari 2017 @ 16:36 |
Zijn nieuwe afleveringen ![]() | |
tong80 | vrijdag 20 januari 2017 @ 16:40 |
Ik zag het later. Ze zitten tegenwoordig allemaal in de TV sc. ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | dinsdag 24 januari 2017 @ 20:17 |
Smaakpolitie: Helft broodjes kebab is bedorven ![]() De redactie van het programma kocht bij verschillende kebabzaken broodjes en liet ze onderzoeken in een laboratorium. De broodjes bleken zoveel bacteriën te bevatten, dat ze bedorven genoemd mogen worden. Ook troffen de onderzoekers de e-coli bacterie aan, beter bekend als de poepbacterie. Twee broodjes waren echt abominabel slecht. Een broodje kebab mag maximaal 1 miljoen bacteriën per honderd gram bevatten. ,,Wij kochten een broodje met 24 miljoen bacteriën, dat is dus 24 keer viezer dan wettelijk maximaal is toegestaan.” Presentator Rob Geus confronteert de verkopers in de uitzending van morgenavond met de uitkomsten van de testen. Het is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen. Vorige week zagen 507.000 mensen hoe Geus een gang vol hondendrollen aantrof in een Rotterdams studentenhuis. http://www.ad.nl/show/sma(...)s-bedorven~ac73b624/ Gelukkig hebben we Robbie ![]() ![]() | |
Geerd | woensdag 25 januari 2017 @ 00:59 |
Altijd op woensdag aah dacht al !! | |
ikweethetookniet | dinsdag 31 januari 2017 @ 13:24 |
Rob Geus wil dat 'smerigste keuken ooit' deuren sluit ![]() Na ruim duizend restaurants gekeurd te hebben op hygiëne, beleeft Rob Geus morgen een nieuw 'hoogtepunt' in zijn programma De Smaakpolitie. Voor het eerst in 128 afleveringen heeft hij een ondernemer geadviseerd zijn toko te sluiten omdat het er gewoonweg te smerig was. ![]() ![]() Sinds de start van het programma in 2011 heeft Rob nog nooit zoiets meegemaakt. Volgens de presentator was de keuken zo vies, dat er een potentieel gevaar voor de volksgezondheid was ontstaan. Bijna elke vierkante centimeter was smerig, hompen vlees lagen ongekoeld te bederven en overal waren muizenkeutels, tot in de koelkast aan toe. ![]() ,,Ik ben niet bevoegd om keukens te sluiten en dat wil ik ook niet, maar ik heb deze horecaondernemer toch heel dringend geadviseerd de zaak te sluiten totdat alles goed is schoongemaakt", aldus Rob. Waar het restaurant te vinden is, heeft SBS niet bekendgemaakt. Volgens de zender heeft de restauranthouder Robs advies ter harte genomen. Uitzending: SBS6, woensdag 1 februari tussen 20.30 en 21.30 uur. http://www.ad.nl/show/rob(...)uren-sluit~a6da3485/ Robbie ![]() ![]() | |
WethouderHekking | woensdag 1 februari 2017 @ 12:09 |
Zitten die mensen van de Keuringsdienst van Waren soms te snurken. Hoe vaak is er controle vraag ik me dan af. weet jij waarschijnlijk ook niet ![]() | |
Flitskikker | woensdag 1 februari 2017 @ 14:02 |
![]() | |
Mutsaers__78 | vrijdag 3 februari 2017 @ 08:00 |
Het zijn wel oude huizen daar, maar dat je daar muizen hebt is echt achterstalligheid hoor. De straat voor haar deur is net vernieuwd, nieuwe rioleringen, etc. Dit is simpelweg laksheid ... ![]() Verder prima eten daar, dat dan weer wel. | |
tong80 | vrijdag 3 februari 2017 @ 09:02 |
Je weet niet wat je naar binnen hebt gewerkt ![]() ![]() | |
Mutsaers__78 | vrijdag 3 februari 2017 @ 09:07 |
Wat niet weet, wat niet deert! | |
tong80 | vrijdag 3 februari 2017 @ 09:07 |
Heb je gelijk in. Ik wil het ook allemaal niet weten. ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 15 februari 2017 @ 08:31 |
Rob Geus ontdekt een dierentuin aan ongedierte. ![]() Zo treft hij muizengif en spinnenwebben aan op verschillende plekken. Verder ziet Rob dat een professionele keuken prima gebruikt kan worden als slaapkamer, wanneer hij een matras weghaalt pal naast een deegmixer. ![]() http://www.tvgids.nl/de-smaakpolitie/programma/21970981/ Vanavond weer ![]() ![]() [ Bericht 6% gewijzigd door ikweethetookniet op 15-02-2017 12:10:03 ] | |
tong80 | woensdag 15 februari 2017 @ 08:55 |
![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 15 februari 2017 @ 21:26 |
Eerlijk is eerlijk, ik vind Geus in de nieuwe afleveringen een stuk oprechter overkomen dan als de pedante bloedhond van voorheen. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2017 21:27:04 ] | |
ikweethetookniet | woensdag 15 februari 2017 @ 23:59 |
Studentenhuis vol ellende ![]() Bij afscheid vragen ze:Krijgen we nou een sticker ? ![]() Wat denk jezelf zegt robbie Net niet antwoorden ze ![]() | |
tong80 | donderdag 16 februari 2017 @ 09:27 |
Zo eens kijken. ![]() ![]() | |
Walter81 | donderdag 16 februari 2017 @ 12:37 |
Tja.. binnen 2 dagen weg. Dus als je maandag iets bereidt, dan is dit uiterlijk dinsdag weg. Wat je dinsdag maakt, is uiterlijk woensdag weg. Dan zet je dinsdag je gerecht in de koeling, bij dat van maandag. Hoe weet je dan nog wat van maandag en wat van dinsdag was? Zonder coderen loop je het risico om je voedsel van dinsdag tot woensdag te bewaren, maar hierbij ook voedsel van maandag te behouden. Dan zal je tóch moeten gaan coderen om het verschil te zien. En stel dat je iedere avond je koeling leegmaakt, dan zal je dit moeten kunnen bewijzen. En met wat eten in een koeling bij een controle heeft een controleur daar geen zicht op. | |
ikweethetookniet | woensdag 22 februari 2017 @ 20:42 |
Robbie in Oostenrijk, met chinees die nageltjes knipt in de keuken ![]() | |
endrome | woensdag 22 februari 2017 @ 20:57 |
Het duits van Rob is net zo goed als zijn Engels. | |
tong80 | woensdag 22 februari 2017 @ 21:01 |
Tenenkrommend. Die man is echt dom. ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 22 februari 2017 @ 21:41 |
https://www.loi.nl/n-63-duits-voor-beginners Robbie als je dit leest ![]() | |
ikweethetookniet | vrijdag 24 februari 2017 @ 15:58 |
Zit net de herhaling te kijken ![]() Kebab kabouter ![]() ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | vrijdag 24 februari 2017 @ 16:03 |
Volgende week een Dixi in de voorbereidings keuken ![]() En samen met Wolter Kroes in de ski lift Vraagt Wolter of het geluid goed in orde is aan Robbie Begint vervolgens dikke scheten te laten ![]() ![]() ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | zondag 26 februari 2017 @ 14:26 |
'Smaakpolitie? Ik dacht dat het de politie was' Toko Putri Bali in 's-Gravenzande is weer open, nadat SBS6 er vorige maand een dodelijk bezoek bracht met het programma De Smaakpolitie. De vensterbank staat vol bloemen van klanten die eigenares Maya Dewi een hart onder de riem willen steken. Drie weken na de vernietigende uitzending van het televisieprogramma De Smaakpolitie is toko Putri Bali in 's-Gravenzande weer open. De eigengemaakte roedjak ligt op de eerste klanten te wachten, maar Maya heeft er een hard hoofd in of het ooit nog wat wordt met het afhaalrestaurant, waar zij zes jaar lang ziel en zaligheid in heeft gestort. ,,Kijk'', zegt ze, naar buiten starend. ,,De mensen komen langs, kijken wel naar binnen, maar lopen door. Ze maken grapjes over mij in plaats van binnen te komen en eten te kopen.'' Eigenares Maya Dewi probeert de draad weer op te pakken na een vernietigend bezoek van De Smaakpolitie. In de zaak hangen twee grote schilderijen die een markt op Bali verbeelden. De schilderijen ademen de geur van exotische specerijen. De afgelopen weken moet Maya met weemoed naar de kleurrijke taferelen hebben gekeken. Na de uitzending van het televisieprogramma De Smaakpolitie op SBS6 was Maya het liefst in een van de schilderijen gestapt en anoniem verdwenen in de menigte van de markt in haar verre vaderland. Presentator Rob Geus had namelijk in het programma gehakt gemaakt van de keuken van Maya en noemde Putri Bali de smerigste zaak die hij ooit had gezien. De aangeslagen Maya ging drie weken dicht om zich te beraden over haar toekomst. Gesteund door een paar vaste klanten heeft ze wat verbeterpunten doorgevoerd, maar vindt nog steeds dat haar onrecht is aangedaan met het tv-programma. ,,Ik ben hier altijd alleen en moet alles dus ook in mijn eentje doen'', zegt ze. ,,In het programma lijkt het alsof er een homp vlees in de keuken rondslingert, maar ik had dat juist uit de vriezer gehaald om te snijden.'' Hardwerkend Een vaste klant uit Naaldwijk loopt binnen. ,,Ik ben blij dat je er weer bent'', zegt ze tegen de eigenares. De vrouw - en met haar veel vaste klantjes - hebben het met haar te doen. ,,Dit verdient zij niet'', zegt ze. ,,Maya is een lieve hardwerkende vrouw. Het eten is altijd goed. De keuken en de aankleding van het restaurant zien er misschien naar Hollandse maatstaven wat anders uit, maar vies is het er zeker niet. Het is ook maar hoe je met een camera inzoemt. Als je bij mij in de badkamer een vergrootglas op de voegen zet, zie je ook een donker plekje.'' Het gebrekkige Nederlands van de eigenares heeft ook niet echt geholpen. Maya Dewi: ,,Ze zeiden wel Smaakpolitie, maar ik dacht dat het echte politie was. Daarom heb ik ze binnengelaten. Pas later kreeg ik door dat ze van de tv waren. Ik heb gehuild en gesmeekt of ze niet wilden filmen, maar ze bleven doorgaan. En toen die uitzending op tv, meneer, u moest eens weten hoe ik mij voelde...'' Beeld Met bloemen, kaarten en cadeaubonnen hebben vaste klanten aangegeven dat ze Maya niet zullen laten vallen. Buurtgenoot en specialist in ongediertebestrijding Hans van Ruijven heeft zelfs aangeboden een jaar lang de keuken te inspecteren en te onderhouden. Podoloog Cees Voorberg van Voorberg Schoenen biedt namens ondernemersvereniging BIZ een steunboeketje aan en belooft een positief stukje te schrijven voor de website Koopstad aan Zee. Van De Smaakpolitie heeft Maya niets meer vernomen. ![]() ![]() ![]() Naast het schilderij van de avondmarkt in Dempasar hangt in de toko het beeld van Christus aan het kruis. ,,Ik heb hem altijd nog'', verzucht de katholieke Maya. http://www.ad.nl/westland(...)olitie-was~aec3c900/ Valt me tegen van Robbie ![]() ![]() | |
Flitskikker | zondag 26 februari 2017 @ 15:44 |
Hahah ja ![]() Volgende week al weer de laatste? ![]() | |
Flitskikker | zondag 26 februari 2017 @ 16:34 |
Nou, het was toch echt niet best. ![]() | |
ikweethetookniet | woensdag 1 maart 2017 @ 16:56 |
1 maart 2017, 20:30 - 21:30 uurSBS 6 Rob Geus gaat in De Smaakpolitie op inspectieronde langs de Nederlandse keukens. In de meest uiteenlopende horecagelegenheden haalt Rob zijn neus op voor onhygiënische toestanden. Rob vervolgt zijn reis door Oostenrijk en komt erachter dat hij skileraren nog heel wat kan leren als hij vieze schimmels aantreft in de koelkast van hun appartement. Verder ontmoet Rob een proefhotel voor Nederlanders die in Oostenrijk een horecazaak willen beginnen en al meteen het slechte voorbeeld geven door vleesresten niet van de snijmachine te verwijderen, de werkbank bij elkaar te houden met tape en de vaatwasser zo goor te laten worden dat zelfs Rob zijn keel ervan dichtslaat. En onze keurmeester test met volkszanger Wolter Koes zowel de ski als de après-ski. http://www.tvgids.nl/de-smaakpolitie/programma/22066551/ ![]() ![]() ![]() | |
Miss_Paraplu85 | woensdag 8 maart 2017 @ 17:06 |
Wat ik echt niet snap van meneer Geus, is dat hij dan in zijn afleveringen, studentenhuizen bezoekt. Waarom studentenhuizen? Iedereen weet dat het daar niet zo hygiënisch is als andere huizen? Ik zou dan denken, dom misschien maar ga eens in het Gooi of weet ik veel waar, in elk geval langs dure wijken met huizen waar mensen het allemaal goed voor elkaar hebben en daar koelkasten e.d. checken en het hebben over hygiëne. En voor de rest , mijn mening? Elke keer dat zelfde gelul ' en dan gaat de witte jas weer aan' en het ' man man man' En wat mij opvalt is bij de ene hij het wel allemaal goed keurt terwijl daar ook het een en ander mis is bij de ene keuken en bij de andere keuken alles afkraakt en dat het de vieste keuken is die hij heeft gezien blablabla... niet met 2 maten meten meneer Geus! | |
Geerd | vrijdag 10 maart 2017 @ 00:47 |
Waarschijnlijk hebben die toch wel een werkster etc die kaude kak is niks aan om naar te kijken. Wegmisbruikers kan ook niet bestaan als iedereen netjes rijdt. | |
ikweethetookniet | vrijdag 31 maart 2017 @ 22:54 |
Rob Geus betrokken bij ‘gijzeling’ Rotterdam De politie van Rotterdam is vrijdagmiddag gebeld door een boze hotelmanager die liet weten tegen zijn wil te zijn vastgehouden door tv-maker Rob Geus. De politie nam de melding uiterst serieus en rukte vervolgens uit naar hotel New Ocean Paradise. ![]() Daar aangekomen bleek dat er een fikse ruzie gaande was tussen de twee ![]() Melding gijzeling op de New Ocean Paradise. Afwachten wat er gaat gebeuren. @POL_Zeehaven @Politie_Rdam @mediatvnl @112rijnmond ^RKr pic.twitter.com/EYt8R9op6k — Zeehavenpolitie (@POL_Zeehaven) 31 maart 2017 Volgens de politie was er echter geen sprake van een strafbaar feit. “Hoewel er flink ruzie werd gemaakt, kwam het – zover wij weten – niet tot een handgemeen. We hebben de twee mee naar buiten genomen, waarna ze elkaar onder begeleiding de hand hebben geschud.” Geus bezocht het Rotterdamse hotel om opnames te maken voor zijn tv-programma Smerige Zaken, waarin hij onhygiënische wantoestanden aan de kaak stelt. De tv-maker zou de hotelmanager hebben geconfronteerd met beelden van vieze kamers, waarna er uiteindelijk een ruzie ontstond. — Zeehavenpolitie (@POL_Zeehaven) 31 maart 2017 Beide partijen waren vrijdagavond niet bereikbaar voor commentaar. http://www.telegraaf.nl/p(...)j__gijzeling___.html Man,man,man Filmpje bij shownieuws ![]() http://www.show.nl/rubrie(...)okken-bij-gijzeling/ | |
#ANONIEM | zaterdag 1 april 2017 @ 08:53 |
Ik snap sowieso niet dat je zo'n lulhannes binnen laat. Het is ook in het echt een vervelend kereltje overigens ![]() [ Bericht 60% gewijzigd door #ANONIEM op 01-04-2017 08:54:40 ] | |
ikweethetookniet | vrijdag 28 april 2017 @ 14:58 |
Rob Geus wordt weer vader Rob heeft bijzondere update ![]() Smaakpolitieagent Rob Geus wordt weer vader! Enthousiast schrijft hij bij een foto waarop zijn dochter Esmee (9) een T-shirt met een boodschap draagt: ,,Wij beseffen ons als geen ander, dat het heel bijzonder is dat we in blijde verwachting zijn van ons klein wondertje.'' Rob en zijn Suzanne trouwden twee jaar geleden, nadat zijn relatie met zijn ex Miranda na zeven jaar op de klippen liep. http://www.ad.nl/show/dre(...)weer-vader~a4063229/ https://www.instagram.com/p/BTbQLJVgBrA/ Nu heeft Robbie zelf zijn rubbertje stuk ![]() ![]() ![]() ![]() | |
summer2bird | woensdag 3 mei 2017 @ 21:32 |
Manmanman tis weer raak Rob is op tv. | |
Flitskikker | woensdag 21 juni 2017 @ 00:12 |
![]() | |
ikweethetookniet | zaterdag 7 oktober 2017 @ 12:43 |
'Smaakpolitie Rob' heeft nu z'n eigen horecazaak: De Wensboom Lang nam hij - als de gevreesde Smaakpolitie - andere restaurants de maat. Sinds gisteren heeft Rob Geus in Barenrecht-Carnisselande zijn eigen horecazaak: De Wensboom. Het nieuwe restaurant zit aan het Middeldijkerplein 28 en richt zich op jong en oud. ,,Iedereen is hier welkom. Naast pannenkoeken hebben we elke donderdag stamppot en er zijn op sommige dagen ook warme appelflappen te krijgen." Geus werkt samen met de mensen achter het pannenkoekenhuis Frittella uit Papendrecht aan De Wensboom. De zaak zal ook het naastgelegen verpleeghuis dagelijks voorzien van verse maaltijden. https://www.ad.nl/rotterd(...)e-wensboom~afe3f4fc/ Filmpje in de link ![]() ![]() | |
tong80 | zaterdag 7 oktober 2017 @ 14:09 |
Richt zich op jong en oud. Iedereen is hier welkom. ![]() ![]() ![]() | |
ikweethetookniet | zaterdag 7 oktober 2017 @ 15:28 |
Wie gaat daar nu de keuken en de rubbertjes inspecteren ![]() |