DeBlauweKrokodil | woensdag 27 juli 2016 @ 22:46 |
Is die ook in de supermarkt te koop? Het is geen ravigottesaus maar de gele saus die ook vaak bij kibbeling krijgt? Een recept mag overigens ook ![]() | |
frietenstamp | woensdag 27 juli 2016 @ 22:49 |
Remoulade? http://www.keukenliefde.nl/remouladesaus-franse-klassieker/ | |
DeBlauweKrokodil | woensdag 27 juli 2016 @ 22:54 |
Hmm volgens mij niet ![]() | |
Postbus100 | woensdag 27 juli 2016 @ 23:08 |
Zulke saus? ![]() | |
DeBlauweKrokodil | woensdag 27 juli 2016 @ 23:10 |
Ja die, al zitten er volgens mij altijd groene stukjes in? | |
wootahH | woensdag 27 juli 2016 @ 23:16 |
Mayo met mosterd | |
Dr.Jan-Itor | donderdag 28 juli 2016 @ 00:20 |
Ravigottesaus! ![]() | |
Geerd | donderdag 28 juli 2016 @ 01:15 |
Dat is van eigen productie | |
#ANONIEM | donderdag 28 juli 2016 @ 01:16 |
Is dat geen mosterd/dille saus? | |
#ANONIEM | donderdag 28 juli 2016 @ 01:20 |
Of je zou eens kunnen zoeken naar ''tons kibbelingsaus'' | |
dimmak | donderdag 28 juli 2016 @ 01:26 |
Mayo | |
gargamelnl | donderdag 28 juli 2016 @ 02:23 |
Dit dus. Of je moet bij een visboer komen, die joppiesaus serveert bij de kibbeling. ![]() | |
dimmak | donderdag 28 juli 2016 @ 08:16 |
Hier bij de visboer krijg je echt super veel kibbeling, teveel voor de saus. Als dan de saus op is pak ik ook meestal joppie erbij. ![]() | |
pokkerdepok | donderdag 28 juli 2016 @ 08:25 |
zijweggetje; is ravigotte en tartar saus hetzelfde? | |
HarveySpecter | donderdag 28 juli 2016 @ 08:44 |
Remoulade is ook mijn favoriet. Gevolgd door Ravigotte. En als het niet anders kan knoflooksaus. | |
HarveySpecter | donderdag 28 juli 2016 @ 08:45 |
En toch is het zo. Vraag maar aan je visboer ![]() | |
dimmak | donderdag 28 juli 2016 @ 09:18 |
Hoogstwaarschijnlijk is het deze (PDF alert) saus. | |
Red_85 | donderdag 28 juli 2016 @ 09:29 |
Ravigotte of remoulade. Er is er 1 in Hoorn die de lekkerste heeft in combi met de kibbeling. Vind ik. | |
DeBlauweKrokodil | donderdag 28 juli 2016 @ 09:56 |
ik geloof je ![]() Dan ga ik die vanavond maken bij de verse kibbeling | |
Pap89 | donderdag 28 juli 2016 @ 11:59 |
Hier hebben ze ook altijd de gele, is serieus wel de lekkerste. Alleen eet vrij weinig kibbeling de laatste tijd (relatief duur en vet :p) | |
killerkip69 | zondag 31 juli 2016 @ 01:59 |
Is gewoon tartaarsaus met wat extra mosterd. |