FOK!forum / Culinesse à gogo / De gele kibbelingsaus van de visboer
DeBlauweKrokodilwoensdag 27 juli 2016 @ 22:46
Is die ook in de supermarkt te koop?

Het is geen ravigottesaus maar de gele saus die ook vaak bij kibbeling krijgt?

Een recept mag overigens ook :Y)
frietenstampwoensdag 27 juli 2016 @ 22:49
Remoulade?

http://www.keukenliefde.nl/remouladesaus-franse-klassieker/
DeBlauweKrokodilwoensdag 27 juli 2016 @ 22:54
Hmm volgens mij niet :N
Postbus100woensdag 27 juli 2016 @ 23:08
Zulke saus?

kibbeling-groo1t.png
DeBlauweKrokodilwoensdag 27 juli 2016 @ 23:10
Ja die, al zitten er volgens mij altijd groene stukjes in?
wootahHwoensdag 27 juli 2016 @ 23:16
Mayo met mosterd
Dr.Jan-Itordonderdag 28 juli 2016 @ 00:20
Ravigottesaus! :D
Geerddonderdag 28 juli 2016 @ 01:15
Dat is van eigen productie
#ANONIEMdonderdag 28 juli 2016 @ 01:16
Is dat geen mosterd/dille saus?
#ANONIEMdonderdag 28 juli 2016 @ 01:20
Of je zou eens kunnen zoeken naar ''tons kibbelingsaus''
dimmakdonderdag 28 juli 2016 @ 01:26
Mayo
gargamelnldonderdag 28 juli 2016 @ 02:23
quote:
Dit dus.

Of je moet bij een visboer komen, die joppiesaus serveert bij de kibbeling. :')
dimmakdonderdag 28 juli 2016 @ 08:16
quote:
2s.gif Op donderdag 28 juli 2016 02:23 schreef gargamelnl het volgende:

[..]

Dit dus.

Of je moet bij een visboer komen, die joppiesaus serveert bij de kibbeling. :')
Hier bij de visboer krijg je echt super veel kibbeling, teveel voor de saus. Als dan de saus op is pak ik ook meestal joppie erbij. O+
pokkerdepokdonderdag 28 juli 2016 @ 08:25
zijweggetje; is ravigotte en tartar saus hetzelfde?
HarveySpecterdonderdag 28 juli 2016 @ 08:44
Remoulade is ook mijn favoriet.
Gevolgd door Ravigotte. En als het niet anders kan knoflooksaus.
HarveySpecterdonderdag 28 juli 2016 @ 08:45
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2016 22:54 schreef DeBlauweKrokodil het volgende:
Hmm volgens mij niet :N
En toch is het zo. Vraag maar aan je visboer ;)
dimmakdonderdag 28 juli 2016 @ 09:18
Hoogstwaarschijnlijk is het deze (PDF alert) saus.
Red_85donderdag 28 juli 2016 @ 09:29
Ravigotte of remoulade.
Er is er 1 in Hoorn die de lekkerste heeft in combi met de kibbeling. Vind ik.
DeBlauweKrokodildonderdag 28 juli 2016 @ 09:56
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 08:45 schreef HarveySpecter het volgende:

[..]

En toch is het zo. Vraag maar aan je visboer ;)
ik geloof je ^O^

Dan ga ik die vanavond maken bij de verse kibbeling
Pap89donderdag 28 juli 2016 @ 11:59
Hier hebben ze ook altijd de gele, is serieus wel de lekkerste.

Alleen eet vrij weinig kibbeling de laatste tijd (relatief duur en vet :p)
killerkip69zondag 31 juli 2016 @ 01:59
Is gewoon tartaarsaus met wat extra mosterd.