abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † zaterdag 13 augustus 2016 @ 23:05:32 #301
43556 miss_dynastie
pi_164505573
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 22:55 schreef Mishu het volgende:

[..]

Nee het was niet goed omdat ik op het laatste moment allerlei dingen ging veranderen om mijn begeleider tevreden te maken. En er kwamen steeds extra dingen bij.
Dan lever je toch gewoon de versie in die ervoor zat en komt het alsnog goed? Niks meer veranderen, second opinion aanvragen en klaar :) Maar ik denk dat je wel enige reden hebt om aan de kwaliteit te twijfelen.

Als mijn begeleider zei dat ik dingen die naar mijn mening relevant waren moest schrappen, deed ik dat braaf en haalde ik het naar de voetnoot. Daardoor had ik er dan ook meer dan 300. Bij mijn verdediging kwam een van die puntjes aan de orde. De professor vroeg iets als 'dit is al eerder geprobeerd, weet u daar ook iets over?', waarop ik verwees naar een voetnoot. Hij vroeg me waarom het niet in de hoofdtekst stond, waarop ik zei 'mijn begeleider vond dat niet relevant.' Professor: 'ik wel.' Ik: 'Ik ook.' Doordat hij het niet met me eens was heb ik een compleet hoofdstuk toegevoegd waarin ik zijn 'uw veronderstelling gaat compleet in tegen het geldende recht en bestaat niet' heb weerlegd en dat heeft mijn scriptie alleen maar sterker gemaakt. Dat het bij jou zo'n tegengesteld effect heeft, frappeert.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')