abonnement Unibet Coolblue
pi_163453313
Ja,wat dat betreft verheug ik me ook wel op de tijd dat T het slapen 's middags niet meer nodig heeft. Wij komen nu ook niet veel verder dan buiten fietsen en de speeltuin Kursor.
Nu proppen we alles in de ochtend, maar ik heb mijn parttimedag op maandag..en alles is dicht op maandagochtend :z.

Misschien dat we tzt idd wel voor een Blijdorp abo gaan, dat wat Nikki omschrijft lijkt me prachtig O+

Straks iig even naar een indoor speeltuin. Kijken of hij het nu wel leuk vindt :+
pi_163453660
Sac slaapt niet meer 's middags maar Ean zwemt op woensdagmiddag dus dan ook geen tijd boor uitstapjes.
pi_163453989
Ik heb nog ouderschapsverlof op maandag, dus dan zijn we allebei thuis. Vriend werkt alleen buitenshuis op donderdag, dus als ik niet werk kunnen we dingen samen doen. Huishouden vind ik niet zo belangrijk eigenlijk :+ Wassen draaien gaat tussendoor, stofzuigen als Stip slaapt en poetsen als hij even lekker speelt. Boodschappen doet vriend meestal als Stip op het kdv zit en kleine dingen halen is een leuk uitje.

Wij hebben de luxe dat vriend niet veel werkt, maar daarvoor lever je wel andere dingen in natuurlijk. Wij gaan bijvoorbeeld niet echt op vakantie en voor grote dingen moeten we echt even sparen. Heel fijn ook dat we een klushuis hebben dus daar moet soms ook wat heen.

Stip is echt loeichagrijnig }:| Ik weet nog steeds niet zeker of hij de waterpokken heeft maar hij is wel telkens aan het wrijven dus heb toch maar even Kidsclin gehaald. Alles is piepen en als hij z'n zin niet krijgt gaat hij knijpen. Ik dacht net lekker even te wandelen met hem in de Tula en hij heeft me zo vaak geknepen dat ik hem maar op m'n buik heb gedaan met z'n armen in de zak :')
  zaterdag 2 juli 2016 @ 11:17:57 #244
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_163454499
J slaapt niet meer s middag's, en F is nog klein genoeg om te slapen in de wandelwagen of draagzak. Dat maakt het leven een stuk makkelijker. Verder hier geen sportclubjes etc, alleen PSZ. De jongens hebben het geluk dat opa en oma op hun oppasdag veel met ze ondernemen (Efteling, Ballorig, speelboerderij, kinderboerderij). Verder dus het weekend, en een incidentele vrije dag. Ik spreek vaak af met een vriendin. Met zn tweeen (of drieeen) met 5 (of 7) kinderen, waaronder 2 baby's is toch makkelijker dan in je eentje. Kan er eens iemand naar de wc, of bij de slapende baby's blijven.

Maar eerlijkheidshalve, de afgelopen weken heb ik toevallig veel ondernomen, er zijn ook weken dat we vooral in en om het huis zijn, en het dorp niet uitkomen ;)
  zaterdag 2 juli 2016 @ 11:19:21 #245
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_163454512
O, en aan huishouden doe ik niet... Na ja, ik draai een was, en stofzuig een keer, maar voor de grotere klussen hebben we een hulp _O_
  zaterdag 2 juli 2016 @ 12:28:45 #246
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_163455458
Ik werk niet op woensdag en vrijdag dus dat zijn de dagen dat wij vaak naar de bieb, kinderboerderij, bos en indoor/outdoor speeltuin gaan. Woensdagmiddag wel peutergym maar das pas om 4 uur, dreumes slaapt meestal van 12 tot half 2. In het weekend gaan we vaak met z'n 4en op pad naar dierentuin oid. Morgen gaan we bijv naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Daar hebben we een abonnement op, met 3 bezoekjes heb je het abo geld er uit en wij gaan dus morgen voor de 3e keer dit jaar :P. Daar zijn we meestal van 10 tot 15 en Suus slaapt eigenlijk altijd zowel heen als terug in de auto.
pi_163455683
Hier ben ik op di/wo vrij. Dan spreken we meestal af met familie of vrienden. Rondje speeltuinen.

De weekenden proberen we altijd zo in te plannen dat we 1 dag boodschappen doen en (verplichte) uitjes dichtbij (verjaardagen/shoppen etc). De andere dag is voor het gezin.. :)

Huishouden doen we 's avonds en op de di/wo/vr tijdens het slaapje van Js. Maar verwacht hier dan ook geen gewassen ramen ofzo :@
  zaterdag 2 juli 2016 @ 13:20:37 #248
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163456529
Gewassen ramen, wasda?! :+

Lucas weigert te gaan slapen in de middag. Zomaar van de een op de andere dag, of nou ja ik zie wel een link met komst baby en op dit moment extreme verlatingsangst. In de avond en nacht is ook drama maar uiteindelijk slaapt hij, al dan niet in zijn eigen bed.

Nu gaat hij gewoon nadat we het hele bedritueel gedaan hebben op de grond zitten/liggen, aan de kastjes, roepen, huilen etc. Niks helpt: bij hem blijven, in de kamer ernaast zitten, deur open of juist dicht, laten huilen en steeds terug gaan, laten huilen en niet steeds erheen gaan, uitleggen, omkopen, boos worden, gewoon z'n gang laten gaan, erbij liggen, logeerbed met een van ons, ons eigen bed met een van ons... Na 1 a 2 uur geven we dus maar op, slaapt hij niet en is doodmoe en niet te pruimen de rest van de dag.

Iemand nog ideeën?
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zaterdag 2 juli 2016 @ 13:42:50 #249
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_163457041
Chanty, J had ook zo'n periode rond zijn 2e verjaardag. Wij hebben toen maar op het moe-word-moment wat ondernomen (naar de speeltuin, ikea etc). Dat hielp m er doorheen, was wel moe, maar soit. Het gevecht zijn we niet aan gegaan, daar werd iedereen chagrijnig van. Na een maand was t over, en heeft ie tot ruim na zn derde verjaardag nog elke dag geslapen.
pi_163457099
De uitjes zijn hier ook in het weekend, of op de twee vrije dagen door de week (eentje van mij, eentje van mijn vriend). Ik ben niet zo van het thuis zitten, en het huishouden vind ik ook niet zo belangrijk (we hebben een schoonmaakster *O* en laten boodschappen bezorgen) dus ik vind het fijn om er met I op uit te gaan. Misschien speelt ook wel mee bij mij dat ik op latere leeftijd een kind heb gekregen, ook eigenlijk bijna niet meer had gedacht dat het zou gebeuren, en ik ben me heel erg bewust van het feit dat de jaren dat ze nog klein zijn heel snel gaan en dat ik daar maximaal van wil genieten met I.

Maar ik kan me heel goed voorstellen dat het met meer kinderen een stuk lastiger is. Als ik lees Kursor wat jij allemaal moet doen, dan is dat echt een ander verhaal. Verder houd ik niet van veel verplichtingen in mijn vrije tijd, dus die ga ik ook nauwelijks aan.

Blijdorp abonnement vind ik ook echt leuk, ik houd zelf erg van dieren en ik wil dat I ook meegeven, de nieuwsgierigheid daarnaar. Ze vond het eigenlijk als baby al heel leuk, vanuit de draagdoek een beetje naar de vlinders kijken in de vlindertuin of de vissen in het oceanium. Ik geniet er enorm van om samen met haar de dieren aan te wijzen en te kijken wat ze doen en ons te verwonderen over wat we zien. Ze was van de week met haar vader en dan zit ze thuis te vertellen dat de apen aan het slapen waren en dat ze heel stil ging doen om ze niet wakker te maken. O+ . Met zo'n abonnement kun je ook prima even twee uurtjes gaan, vanuit DH is het 20 minuutjes rijden. Het geld heb je er dan ook heel snel uit.

Ik was vanochtend even naar kidseiland bij ons in de buurt. Was daar één keer eerder geweest, toen I anderhalf was. Maar wow, wat een verschil nu. Ze vond het echt geweldig. Lekker klauteren, springen op het springkussen. Waar ze voorheen vaak wel heel voorzichtig was en angstig, ging ze nu met een beetje aanmoediging van mij gewoon alles doen. O+ . Ze vond alleen de grotere kinderen die nogal aan het schreeuwen waren een beetje eng, maar dat wende wel.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  zaterdag 2 juli 2016 @ 13:57:04 #251
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163457308
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 13:42 schreef mousemicky het volgende:
Chanty, J had ook zo'n periode rond zijn 2e verjaardag. Wij hebben toen maar op het moe-word-moment wat ondernomen (naar de speeltuin, ikea etc). Dat hielp m er doorheen, was wel moe, maar soit. Het gevecht zijn we niet aan gegaan, daar werd iedereen chagrijnig van. Na een maand was t over, en heeft ie tot ruim na zn derde verjaardag nog elke dag geslapen.
Daar hoop ik ook op, dat het een korte fase is en het zo beter gaat als we hier allemaal onze routine hebben en ik weer echt op de been ben. Iets ondernemen in de middag was ook mijn idee: afleiding. Maar op dit moment kan ik nog niet zo lang de deur uit. Het is voor hem ook wel allemaal tegelijk: verlatingsangst, baby erbij, mama minder tijd, toch andere routines (ik ben nog veel boven dus hij en papa ook) en dan is hij sowieso gevoelig voor veranderingen :')
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163457473
Haha Franny, hier nagenoeg een zelfde ervaring. We waren voor het laatst met T naar Ballorig geweest toen hij 1.5 was en daar vond hij niks aan.
Nu, stoer de glijbaan op rennen, overal op klimmen, trampoline was tof. Grote en kleine kinderen, hij babbelt en speelt overal mee. Zijn er ruim 3.5 uur geweest :D.
pi_163457504
Kursor, wij hebben maar 1 kind dat scheelt een hele hoop lijkt mij. Ik ben op woensdag vrij, mijn vrouw op maandag en vrijdag EN ik werk voor mezelf op maandag en vrijdag dus plan dan wel eens een halve of hele dag vrij.
Maar wij zijn nog niet verder gekomen dan Dierenpark Amersfoort en in augustus of september gaan we voor het eerst naar de Efteling.

Vanochtend naar het Nijntje museum geweest, eerst de trein, koffie bij Starbucks en dus het museum. B had een topochtend hij bleef maar lachen. In de trein straalde hij. Echt een aanrader het Nijntje museum met een peuter.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 14:29:33 #254
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_163458068
quote:
7s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 23:04 schreef Fazzoletti het volgende:
Mooi Omen O+

Ik ben wel verbaasd om te lezen over al die abonnementen op pretparken/speeltuin/dierentuinen :@ Voor ons zie ik daar (nu) geen meerwaarde van in; naar het strand, de speeltuin of het bos is genoeg vermaak. Wordt dat anders naar mate ze ouder worden? :?

Goede dag voor regenjassen Nikki :D Wat een pet-weer zeg, ik ben zo klaar met die regen :r
Ik was fulltime thuis met 3 kinderen. Dan wil je wel eens ergens heen ;)
  zaterdag 2 juli 2016 @ 14:33:50 #255
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_163458179
Ow, we waren al een pagina verder :') Even bijlezen dus :D
  zaterdag 2 juli 2016 @ 14:42:48 #256
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_163458352
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 08:41 schreef Kursor het volgende:
Hoe krijgen jullie al die uitstapjes gedaan? :? Gewoon buiten spelen met vriendjes of op de fiets naar opa en oma, mee boodschappen doen...veel verder komen we niet. :@ of komt dat doordat we vastzitten aan een schoolritme met de oudste, J die 's middags juist nog een tijd slaapt en dat we ook nog andere 'verplichte' activiteiten hebben? (Toneelles van oudste, zwemles oudste, en peuterzwemmen, man sportclub, ik hardlopen, huishouden, langs familie, oh ja ook nog werken)

Een oprechte serieuze vraag: hoe krijgen jullie het allemaal geregeld? Ik zie het echt niet :@ (standaard schuldcomplex naar alles en iedereen)
Voor hier was dat vooral fulltime thuis met 3 kinderen onder de 4.

Niet alles is dan even geschikt en de dierentuin bood mij de mogelijkheid om lekker te wandelen met 2 baby's en een dreumes terwijl er ook genoeg te zien was voor dreumes. Om te wandelen met 2 dreumessen en een peuter, die dan zelf ook kon rondlopen in een veilige omgeving. En om met 3 peuters die per se zelf willen lopen maar ook allemaal een andere kant op gaan en soms ook nog even op de grond willen liggen gillen.

Dat gaat niet overal ;) Naar de stad was een no go inderdaad, kinderboerderij superleuk maar daar kwamen we al wekelijks. Speeltuin? Totaal niet handig in onze situatie.

Maar ik merk wel nu de oudste naar school is en ik weer aan het werk ben, de uitstapjes ook schaarser worden. Ben daarom ook erg blij met de zomervakantie in het vooruitzicht zodat we in elk geval op mijn pt dagen lekker wat kunnen gaan doen.

Toen de meiden nog sliepen gingen we gewoon s ochtends naar de dierentuin trouwens.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 14:44:40 #257
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_163458401
En oh ja, :W , wij zijn weer terug van een weekje Frankrijk.
pi_163458572
Hier maar 1 kind en ik heb geen werk. Dus erg veel tijd. Maar wij gaan vaak hond uitlaten, dierentuin en speeltuin. Bij slecht weer gaan we vaak naar een indoor

Franny, klinkt gezellig O+

Kyara, welkom thuis O+ :W
pi_163468847
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 21:52:48 #260
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163469349
Kursor ik denk niet dat kinderen ongelukkiger worden van minder uitjes. Ze hebben op andere wijze tijd met jullie. Dat is het belangrijkste. Wij gingen vroeger ook niet steeds ergens heen. Ik speelde gewoon thuis en uitjes waren voor vakantie. Wat ik eerder gemist heb is die kleine dingen doen met mijn ouders (vader). Ik heb bv heel specifieke herinneringen aan tafeltenissen met mijn pa omdat dat zo bijzonder was voor mij. Waar ik dus maar mee wil zeggen dat kleine simpele momenten met je kind de grootste waarde kunnen hebben.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163469360
Ik snap hem wel hoor Kursor. :*


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 7% gewijzigd door _Ophelia_ op 02-07-2016 21:58:31 ]
pi_163469413
Quote-edit-faal. :')
pi_163469591
Dank je Chanty, dat is ook wel wat ik uit diverse andere reacties opmaak.

De reactie van Franny viel me ook op. Het bewust je kinderen meemaken. Bij oudste is dat de eerste tijd helaas niet goed gegaan doordat ik depressief was. Door de miskramen en bekkenklachten daarna heeft ze jaren niet de moeder gehad die ik voor haar zou willen zijn. En ook nu heb ik er nog niet volledig de energie voor. Met M gaat het makkelijker omdat die nog zo klein is en doordat ik niet in een zwart gat zat. Maar met haar kan ik niet echt wat doen door het strakke schoolregime. Hoop dat de zomervakantie nieuwe inzichten brengt.
pi_163469845
Ik zou graag willen dat ik minder veeleisend ben. Niemand die het erg vindt als m'n huis een rommel is, behalve ik. Ik word er vreselijk onrustig van. Altijd maar binnen de lijntjes kleuren en van alles moeten. :@

Het lijkt niets te maken te hebben met waar het vanmorgen begon, maar het is wel een grote kluwe gedachten.
pi_163470081
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_163470144
Kursor

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_163471495
Kursor, wij hebben een luxe positie. Ik ga maar 2 dagen naar kantoor en mijn vrouw werkt dus 3 dagen. Wij kunnen allebei op de fiets dus geen reistijden. EN we hebben alleen B, appeltje eitje dus. Zo voel ik dat echt, zeker als schema's zie van andere ouders.

Wij zijn pas recent van de 'echte' uitjes. Vooral omdat ik het steeds lastiger vond om thuis te blijven of in de directe omgeving. Ik heb in mijn woonplaats niet echt een sociaal leven, dus ik ga er bewust op uit.

En ik heb een TOPjeugd gehad, warm, fijn etc. En wij gingen 1x per jaar naar een pretpark. I couldn't care less. Ik vond het veel fijner om zoveel liefde te krijgen. Dat is wat ik B ook wil geven; liefde, aandacht en tijd.

Eigenlijk zijn de uitjes dus voor mij ;) :)
  zaterdag 2 juli 2016 @ 23:39:59 #268
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_163473882
Ophelia, dat herken ik ook. Op pad gaan was/is soms makkelijker dan thuisblijven.

Ik vind het ook makkelijker om quality time te geven ergens anders dan thuis. Thuis wil ik dan ook andere dingen doen, huishouden enzo. En dat lukt dan niet en daar word ik kriegel van, dus meer mopperen etc etc.
  zondag 3 juli 2016 @ 00:47:38 #269
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_163476497
Ik heb er ook maar eentje en geen peuter meer (sssht ;) ) maar ik werkte altijd 3 dagen en ging veel met mijn toen peuter op pad.
Nu werk ik schooltijden maar we komen tot veel minder. De schoolroutine hakt er in.
Er blijft gewoon weinig tijd over tot het avondeten alweer op tafel moet staan.
En dan zijn er de speelafspraakjes, de buurkindjes die 'm komen halen om buiten te spelen, zwemles.
Met een schoolgaand kind is de 'window' om op pad te gaan veel beperkter is mijn ervaring. Hier hebben ze continurooster dus geen lange middag vrij ook helaas.

Ik heb me ook een periode afgevraagd wat het nou was waarom we minder 'uitjes' deden. Bovenstaande bleek het antwoord. Ik mis die tijd samen wel maar niet naar school gaan is ook geen optie dus mja :D
Probeer je niet te spiegelen aan een gezinssituatie die niet gelijk is aan het jouwe.
Pak op een studiedag of zo de momenten voor een uitje en voor de rest draait het wat mij betreft om liefde en aandacht. En dat kan heel goed thuis/rondom het huis.

[ Bericht 29% gewijzigd door laziness op 03-07-2016 00:56:10 ]
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_163478320
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 22:06 schreef Kursor het volgende:
Ik zou graag willen dat ik minder veeleisend ben. Niemand die het erg vindt als m'n huis een rommel is, behalve ik. Ik word er vreselijk onrustig van. Altijd maar binnen de lijntjes kleuren en van alles moeten. :@

Het lijkt niets te maken te hebben met waar het vanmorgen begon, maar het is wel een grote kluwe gedachten.
Weet je ik zie dan het huis van een ander en denk waarom is die wel netjes en is het bij mij altijd een ontplofte boel!
Er is altijd iets wat bij een ander beter lijkt te gaan. Maar we doen alles op onze eigen manier. We hebben allemaal andere kinderen de ene moet echt buiten uitrazen de andere zit het liefst aan tafel te knutselen en haat buitenspelen etc
  zondag 3 juli 2016 @ 06:59:42 #271
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_163478327
Nora en ik gaan ook vaak er op uit, maar dat is vooral voor mij. Zij vindt het natuurlijk ook leuk, maar ze zou ook tevreden zijn als we gewoon naar de speeltuin om de hoek gaan of naar de kinderboerderij. Ik vind het zelf alleen saai om elke keer hetzelfde te doen :@

Wel kunnen we allebei erg slecht tegen thuis zitten. Dus vooral met slecht weer ben ik erg blij met de museumkaart. Of als er buien zijn is Blijdorp ook nog leuk met veel binnen mogelijkheden en toch een change of scenery voor mij.
En we gaan vooral doordeweeks, zodat het niet zo druk is. Maar dat kan natuurlijk ook alleen maar omdat ze nog niet op school zit.
Met schoolgaande kind(eren) gaat dat uiteraard niet zo makkelijk. Ik zie dat ook bij een vriendin met 2 schoolgaande kinderen. Die willen ook gewoon graag met vriendinnetjes spelen na schooltijd en op zaterdag naar zwemmen/scouting/ballet.
Ik denk echt niet dat kinderen al die uitstapjes nodig hebben.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_163478427
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 06:48 schreef Goitske het volgende:

[..]

Weet je ik zie dan het huis van een ander en denk waarom is die wel netjes en is het bij mij altijd een ontplofte boel!
Er is altijd iets wat bij een ander beter lijkt te gaan. Maar we doen alles op onze eigen manier. We hebben allemaal andere kinderen de ene moet echt buiten uitrazen de andere zit het liefst aan tafel te knutselen en haat buitenspelen etc
Dit heb ik ook.
Bij mij lijkt het ook een ontplofte boel. En daarbij ben ik ook niet goed in inrichten van de beschikbare ruimtes.
En net als Kyara kan ik veel beter quality time geven als ik op stap ga dan thuis.

Vannacht een peuter die niet in orde was. Hoestte echt heel erg. Klaagde over pijn in haar mond. Uiteindelijk een slokje sinaspril gegeven.
Ze wilde alleen maar heel dicht tegen mij aan slapen. Dan zijn ze ineens weer zo klein O+
Nadeel is dat ik nu moe ben :z
pi_163478443
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Omen er heerst geloof ik handvoet mond ziekte (of hoe heet t). Even in de gaten houden! Beterschap
pi_163479274
Ik vind het 'de deur uit gaan' eigenlijk altijd heel lastig. Al vanaf hij baby was. Het kost zoveel tijd en energie voor mijn gevoel eer je überhaupt de deur uit bent. Douchen, aankleden, waar ga je heen. Ik heb echt een flinke duw in de rug nodig.
Ik ben traag of ga juist stressen omdat ik het snel wil en dat gaat dan niet.
Vooral de eerste 2 jaar stond ik dat vaak alleen te doen. Man wilt niet mee of laat vooral het aankleden van Aiden aan mij over.
En als mijn man niet wilde, had ik ook niet altijd zin om alleen met Aiden te gaan. Dus vaak genoeg stond ik pas na 15:30 een keer buiten. :{
Als ik door anderen gemotiveerd wordt, gaat dat veel beter.
Ligt aan mezelf hoor, het geeft ook weer schuldgevoelens.
Ik vind zelf dat ik te weinig met hem op pad ga of gewoon buiten speel.
Het is zo makkelijk om binnen te blijven.
Het is ook weleens moeheid na de nachtdiensten of totale gebrek aan inspiratie, energie.
Bah. :( :@
pi_163479815
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 22:12 schreef _Ophelia_ het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
+1

Thuis zie ik alleen maar zooi en dat ik niet de energie heb om het op te ruimen. Als ik thuis ben wil ik alleen naar bed :') Op stap is het gemakkelijker om die moeheid aan de kant te zetten. En ik ben er na 600x ook wel even klaar mee om een hijskraan te bouwen van Duplo :@

En geen uitjes, sja. Wij zijn bij m'n ouders en die wonen tegen het bos aan, maar Stip wil niet eens mee de hond uitlaten, want er is veel te veel te doen in en rond het huis. Dan maak ik hem nu ook niet blij met een uitstapje. Behalve de Efteling, want de Efteling is tof 8-)
pi_163480861
Dat zelf de kinderen aankleden etc ken ik ook wel. Mijn man gaat even naar boven blijft voor mijn gevoel een eeuwigheid boven komt dan half aangekleed beneden met de tekst moet jij je niet aankleden? De tas is klaar, jongens in de kleren, hebben eten gehad dus ja ik loop nog in een joggingbroek
  zondag 3 juli 2016 @ 12:41:37 #277
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163481891
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 10:08 schreef vencodark het volgende:
Ik vind het 'de deur uit gaan' eigenlijk altijd heel lastig. Al vanaf hij baby was. Het kost zoveel tijd en energie voor mijn gevoel eer je überhaupt de deur uit bent. Douchen, aankleden, waar ga je heen. Ik heb echt een flinke duw in de rug nodig.
Ik ben traag of ga juist stressen omdat ik het snel wil en dat gaat dan niet.
Vooral de eerste 2 jaar stond ik dat vaak alleen te doen. Man wilt niet mee of laat vooral het aankleden van Aiden aan mij over.
En als mijn man niet wilde, had ik ook niet altijd zin om alleen met Aiden te gaan. Dus vaak genoeg stond ik pas na 15:30 een keer buiten. :{
Als ik door anderen gemotiveerd wordt, gaat dat veel beter.
Ligt aan mezelf hoor, het geeft ook weer schuldgevoelens.
Ik vind zelf dat ik te weinig met hem op pad ga of gewoon buiten speel.
Het is zo makkelijk om binnen te blijven.
Het is ook weleens moeheid na de nachtdiensten of totale gebrek aan inspiratie, energie.
Bah. :( :@
Ik herken dat wel :@ zeker het laatste jaar dat ik weer werk en met de zwangerschap had ik gewoon de energie niet en was thuis blijven makkelijker terwijl ik het lastiger vind om daar echt dingen te ondernemen. En dan ook steeds rekening moeten houden met slaapjes maar ook nog boodschappen moeten doen en en en. Huishouden bleef al liggen tot het weekend :')

Wil nu wel meer met Lucas weg en de baby. Zodat hij echt zijn portie aandacht krijgt en zijn energie kwijt kan. Hopelijk een beetje een goede zomer. En met weg bedoel ik dan gewoon de kinderboerderij, speeltuin op de hoek, de tramhalte (:+), speelhel.

*zwaait nu ook vanuit de speelhel :W
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163481917
Kun jij op jij telefoon in de speelhel chanty?

Sac doet niks zonder mij dus ik hobbel overal mee naar toe.
  zondag 3 juli 2016 @ 12:54:54 #279
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163482143
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 12:43 schreef ferrari_rood het volgende:
Kun jij op jij telefoon in de speelhel chanty?

Sac doet niks zonder mij dus ik hobbel overal mee naar toe.
Man is erbij. Ik ben 11 dagen na de bevalling echt nog niet in staat om met baby in draagdoek achter Lucas aan te hollen. Die heeft idd ook steeds begeleiding nodig want spannend.

Correctie: als ie eenmaal los is na een uur dan is hij ook echt los! :D

[ Bericht 11% gewijzigd door Chanty op 03-07-2016 13:07:11 ]
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163482374
Ik vind indoorspeeltuinen ideaal. Zo af en toe ga ik een rondje mee. Zo af en toe kijk ik op mijn telefoon en vermaakt zij zich uitstekend alleen. Ik ren dus niet de hele tijd achter aan :@
Ook thuis. Ik heb met haar erbij ook momenten dat ik een spelletje speel op de iPad, terwijl zij of tv kijkt of lekker aan het spelen is O+
Maar ik vind het moeilijk om thuis met haar op de grond mee te spelen :@
Ik doe het meerdere malen per dag echt bewust, maar een hele dag lukt mij niet :@
pi_163482404
Ik vond je al erg energiek anders. Lekker genieten voor zover dat lukt in zo'n speelhel.
  zondag 3 juli 2016 @ 13:19:00 #282
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163482594
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 13:09 schreef ferrari_rood het volgende:
Ik vond je al erg energiek anders. Lekker genieten voor zover dat lukt in zo'n speelhel.
De stoelen zitten wel echt erg ruk pas bevallen :X verder heb ik mijn baby in draagdoek dus ik ben helemaal O+

Op de grond meespelen was hier ook geen optie met de zwangerschap. En ee dreumes is sowieso zooo snel afgeleid dat ik daar ook niet zo heel goed raad mee wist. Maar merk nu dat Lucas steeds meer echt gaat spelen met dingen ipv verspreiden. Gisteren met alle duplodieren opnde bank gespeeld. Giraf in het vliegtuig gezet en zo :+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163483501
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 13:19 schreef Chanty het volgende:

[..]

De stoelen zitten wel echt erg ruk pas bevallen :X verder heb ik mijn baby in draagdoek dus ik ben helemaal O+

Op de grond meespelen was hier ook geen optie met de zwangerschap. En ee dreumes is sowieso zooo snel afgeleid dat ik daar ook niet zo heel goed raad mee wist. Maar merk nu dat Lucas steeds meer echt gaat spelen met dingen ipv verspreiden. Gisteren met alle duplodieren opnde bank gespeeld. Giraf in het vliegtuig gezet en zo :+
Volgende keer kussen mee?

Sac kan ook wel heel erg goed zelf spelen thuis. Maar buitens huis nog niet zo. En zelf iets proberen te doen. Is een sac aan mijn been. Of ze duwt ook een doekje in de emmer en gaat met een zeiknat doekje helpen.
  zondag 3 juli 2016 @ 14:01:23 #284
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163483578
Volgende keer ben ik niet meer pas bevallen :+

En ja dat helpen is altijd zo fijn :D
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163483770
Een maand of drie geleden deed Ow ook nog niets alleen en moest ik altijd mee.
Maar dat is van de ene op de andere dag veranderd.

Net is hij nog met een oud oom, die we bijna nooit zien mee naar een park gegaan zonder ons... Te bizar!
  zondag 3 juli 2016 @ 14:50:54 #286
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163484925
Kind uitgeput in speelhel. Kind slaapt *O*
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163485215
Wij zijn onderweg terug naar huis vanuit Julianatoren. Met één slapend peutertje en één verdrietig peutertje omdat mijn man zijn slaapknuffeltje vergeten is terwijl ik een keer extra aan mijn man gevraagd had om de knuffel mee te nemen. :(
We hebben wel een geweldige dag gehad. Doordat het vanmorgen regende was het heel rustig in het park, sommige attracties hebben ze wel 4 keer gedaan.
pi_163486971
Ik ga eigenlijk 90% van de tijd alleen met de twee kinderen op pad. Man heeft bijvoorbeeld dan ook geen abo van de Efteling. En als ik het huis uit wil moet ik het ook wel alleen doen anders kom ik nergens :P Hij werkt gewoon veel en heeft zelf ook andere hobbies zonder ons :) Dus ga ik op pad. De avond er voor zorg ik dat er dingen klaar staan (als ik naar dingen zoals een pretpark ga) of ik flans ff snel een tasje in elkaar en pak de fiets O+

Ik ben zelfs van plan om met de kinderen alleen op vakantie te gaan :P
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_163487268
quote:
1s.gif Op zondag 3 juli 2016 11:40 schreef Goitske het volgende:
Dat zelf de kinderen aankleden etc ken ik ook wel. Mijn man gaat even naar boven blijft voor mijn gevoel een eeuwigheid boven komt dan half aangekleed beneden met de tekst moet jij je niet aankleden? De tas is klaar, jongens in de kleren, hebben eten gehad dus ja ik loop nog in een joggingbroek
Ja, als ik niet oppas gaat het hier ook zo, maar dat zijn wel de dingen waarover ik tegenwoordig gewoon afspraken maak met mijn vriend. Hij vindt dat dan wel een beetje 'overdreven' (omdat hij niet helemaal door heeft hoe ongemerkt alles anders op mij neerkomt) maar dan vraag ik bijvoorbeeld de avond tevoren: haal jij morgen I uit bed, en kleedt jij haar dan aan en geef je haar ontbijt? Zullen we dat afspreken? En dan herinner ik hem er 's ochtends ook weer aan. O+ .

Omen, juist heel goed dat je dat doet, want zeker als je zoveel alleen moet doen, dan is het volgens mij niet vol te houden als je je continue met je kind zou bezig houden. I heeft er tot nu toe echt een handje van om bij alles 'mama mama mama mama' te roepen: dan moet ik meedoen, helpen of kijken bij wat zij doet. Maar ik probeer echt te stimuleren dat dit minder wordt, en dat gaat ook steeds beter.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  zondag 3 juli 2016 @ 16:14:42 #290
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_163487477
Zelfde als Tally hier :Y

Behalve de vakantieplannen, maar we gaan wel eens een weekend naar de opa's en oma's (wonen aan andere kant van het land) terwijl man thuis blijft.
Wel fijn voor de kat :P
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_163489212
Even snelle vraag: zijn er hier in NL ergens winkels (geen webwinkels) waar ze driewielers verkopen? Van t betere type (metaal)?

Ik wil O lekker laten fietsen maar ik kan ze niet vinden :'(
  zondag 3 juli 2016 @ 17:28:45 #292
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_163489293
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 17:24 schreef Roomsnoes het volgende:
Even snelle vraag: zijn er hier in NL ergens winkels (geen webwinkels) waar ze driewielers verkopen? Van t betere type (metaal)?

Ik wil O lekker laten fietsen maar ik kan ze niet vinden :'(
Hier hadden ze de Puky driewieler bij de lokale fietsenwinkel... Misschien die een paar bellen?
pi_163489594
Puky wordt inderdaad via fietsenwinkels verkocht. Ze hebben een dealerzoeker online: https://www.puky.nl/nl/?a(...)sssuche_is_standort=
pi_163489597
Jm ben er bij twee geweest en die hadden alleen fietsjes met zijwieltjes. Ik ga eens rondbellen idd :)
Dank!
pi_163490052
Hier eerst bij de speelgoedwinkel.

Onze metalen ketler mag weg. Mocht je interesse hebben. Maar dat is een echte driewieler
  zondag 3 juli 2016 @ 20:51:36 #296
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_163494039
Over ferrari en fietsjes gesproken :P ;

Ik heb een 12" fiets (met zijwieltjes) overgenomen van f_r en Nora is groot fan!
Ze is nooit zo van de loopfietsjes geweest, dus ik twijfelde of ze een echte fiets al leuk zou vinden, maar ze heeft het hele weekend gefietst. Ze wilde zelfs niet naar de dierentuin, ze wilde "een rondje gaan fietsen" O+
Dus we zijn al twee dagen door de buurt aan het fietsen.

Ik was echt verbaasd dat ze er direct op wegfietste.
Hopelijk vindt ze de step die ze binnenkort voor haar verjaardag krijgt ook nog steeds leuk :P
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_163494346
En dat fietsje was echt zeer goed gebruikt. Onze driewieler is nog zo goed als nieuw. Sac kijkt er niet naar om en ook Ean deed er niet zoveel mee.

Maar super dat ze er zo blij mee is.
pi_163495475
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 18:11 schreef ferrari_rood het volgende:
Hier eerst bij de speelgoedwinkel.

Onze metalen ketler mag weg. Mocht je interesse hebben. Maar dat is een echte driewieler
Die hebben wij ook, fijn ding wel :Y
Alleen mijn kinderen snappen hem vrij laat om de een of andere reden :') .. Dan zijn ze er al bijna uit gegroeid
pi_163496858
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2016 21:25 schreef Twinkle20 het volgende:

[..]

Die hebben wij ook, fijn ding wel :Y
Alleen mijn kinderen snappen hem vrij laat om de een of andere reden :') .. Dan zijn ze er al bijna uit gegroeid
mijn kinderen snapten de 12 inch eerder dan de driewieler maar Teun rijd graag op de driewieler
  zondag 3 juli 2016 @ 21:57:54 #300
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_163496903
Hier zijn ze nog steeds dol op de driewieler. Daar scheuren ze ook echt mee rond :D Ook de veel te kleine Puky wordt nog steeds gebruikt. En de 12" fietsjes ook dus.
pi_163497472
Wij hebben nooit een driewieler gehad, de veel te kleine loopfiets wordt daarentegen nog steeds goed gebruikt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')