Nou, nu je het zegt!!quote:
Thnx! Zal het eens proberen.quote:Op donderdag 2 juni 2016 08:52 schreef Dingflofbips het volgende:
1,99 bij de Jean Linders in uw buurt
http://www.janlinders.nl/chorizo-worstjes.html
als je een vrouw was had ik op basis van mijn uitmuntende tips wel een ontbijtje verdiend.quote:
Bedoel je deze?quote:Op donderdag 2 juni 2016 09:42 schreef empa1010 het volgende:
Zijn het geen Catalaanse braadworsten maar dan klein?
Als ze ze kleiner fabriceren wel en dan de latere bereiding nogquote:Op donderdag 2 juni 2016 10:12 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
Bedoel je deze?
http://www.ah.nl/producte(...)atalaanse-braadworst
Lijkt er niet echt op
De ene kust is de andere niet.quote:Op donderdag 2 juni 2016 10:24 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Omdat de meeste vakantiegangers niet naar midden Spanje gaan.
Oke bedankt. Zal ook deze eens proberen.quote:Op donderdag 2 juni 2016 10:23 schreef empa1010 het volgende:
[..]
Als ze ze kleiner fabriceren wel en dan de latere bereiding nog
Ik roep maar zo wat hoor, maar dit was het eerste wat in me opkwam. Je kunt het beter aan Piet Verdriet vragen denk ik die weet het vast wel.quote:Op donderdag 2 juni 2016 10:44 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
Oke bedankt. Zal ook deze eens proberen.
Ik moet toch wat proberen hé. anders ben ik bang dat ik er nooit achter komquote:Op donderdag 2 juni 2016 10:53 schreef empa1010 het volgende:
[..]
Ik roep maar zo wat hoor, maar dit was het eerste wat in me opkwam. Je kunt het beter aan Piet Verdriet vragen denk ik die weet het vast wel.
Snel ff je geslacht veranderd voor deze opmerking?quote:Op donderdag 2 juni 2016 11:04 schreef empa1010 het volgende:
I took a sausage in Ibiza but i don't know which one it is
Duhhh nee oh wacht, dit is FOK! #zuchtquote:Op donderdag 2 juni 2016 11:05 schreef MCH het volgende:
[..]
Snel ff je geslacht veranderd voor deze opmerking?
Hebben ze wellicht een website waar ze hun ontbijt menu beschrijven? Misschien staat er bij om welke worstjes het ging? (Zal wel niet, maar wie weet?)quote:Op donderdag 2 juni 2016 10:44 schreef HarveySpecter het volgende:
Ik heb ze gegeten in m'n hotel op ibiza trouwens.
quote:Op vrijdag 3 juni 2016 12:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Deze worstjes heten Chistorra
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Chistorra
Worden uit varkensvlees, soms met rund vermengt, varkensvetspek, knoflook, zout, paprika en soms peterselie gemaakt, gegrilld of gebakken gegeten
Wauw thnxquote:Op vrijdag 3 juni 2016 12:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Hier te bestellen
http://www.hollandaluz.nl(...)-chorizo-100-gr.html
http://www.pacomertraiteu(...)orizo/chistorra.html
Begrijp dat de Lidl ze soms heeft als ze een spaanse week hebben
Ze hadden daar 10 verschillende soorten worst liggen. Denk niet dat ik ze telefonisch duidelijk ga maken wat ik bedoelquote:
Als je ze zelf eens wilt maken, je hebt schapendarm nodig. Ik ga binnenkort weer eens worst maken en zal een voor een deel deze eens proberen, post dan wel een recept.quote:
Ja, cool! Is goed.quote:Op vrijdag 3 juni 2016 16:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je ze zelf eens wilt maken, je hebt schapendarm nodig. Ik ga binnenkort weer eens worst maken en zal een voor een deel deze eens proberen, post dan wel een recept.
Is chorizo niet gedroogd? Ik bak chorizo trouwens ook, wordt ie lekker pittig van en is erg lekker door de paellaquote:Op vrijdag 3 juni 2016 17:06 schreef Bramito het volgende:
Als ze vingerdik waren inderdaad chistorra, anders waarschijnlijk gewoon chorizo. Er is sowieso niet veel verschil, vooral als je niet uit Pais Vasco, Navarra of Aragon komt.
Ook, maar die verkopen ze ook gewoon vers. Zeer populair op de bbq. Chistorra verkopen ze dan ook weer gedroogd. Chistorra is typisch voor Pais Vasco, Navarra en de pyreneeën van Aragon. Elke regio heeft natuurlijk de beste En zoals met absoluut alle producten/gerechten in Spanje heeft/had ieder huishouden z'n eigen recept.quote:Op vrijdag 3 juni 2016 17:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Is chorizo niet gedroogd? Ik bak chorizo trouwens ook, wordt ie lekker pittig van en is erg lekker door de paella
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |