abonnement Unibet Coolblue
  maandag 13 juni 2016 @ 12:52:46 #76
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_162973298
Bij die Bolle natuurlijk!!!! Duhuh.
pi_162973395
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 12:52 schreef RobinOok het volgende:
Bij die Bolle natuurlijk!!!! Duhuh.
Ja daar had ik mijn geld al opgezet, maar ik dacht mischien kwam hij nog met iets anders aanzetten.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  maandag 13 juni 2016 @ 12:59:58 #78
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_162973458
Kan het me niet voorstellen.
pi_163011607


Waar?


© Rotterdam-Den Haag airport



Nou dat begint al lekker als je naar Rome wilt.Maar goed, eerste en laatste keer Iberia.


Waar?


© Raphael Hotel Rome.



FF een lokale en simpele nacht-pizza in het hotel doen en‘Miep’ heeft haar croutons gerechtje met vulling 0…Vrouwen…


Paffen!


Jeu..wandelingetje maken op het ‘Plein Navona’ want..de slaap kan nog niet gevat worden.



Een fraai panorama overzicht en ‘Miep’die naast mij staat en eigenlijk, gezien het
weer, naar binnen wil.




Beetje sightseeing en wel fraai allemaal al dat kunst..



Zo dan…mijn lievelingschampagne voor vele jaren in het restaurant van ons hotel..
Nou…voor mij kan het niet meer stuk de vakantie.











Impressie van de genoten gerechten gedurende ons verblijf in het hotel.


Waar?


Fraaie en zonnig weer dus in de huurauto naar 1 van Rome’s mooiste bezienswaardigheden
en wel het Villa Borghese Park.





Nieuwsgierige gans die dichterbij komt poseren zodat hij er goed opstaat.






Oase van schoonheid en rust!


Waar?


© Rentalo Waldorf Astoria Rome.



En zo beland je in de achtertuin van het befaamde Waldorf Astoria Hotel


Een duif die ons gadeslaat op het buitenterras van het Waldorf Astoria hotel.


Een bubbel voor mij en een koffie voor ‘Miep’.


En de bestelde kleine sandwiches i.c.m.patat.


Waar?



Fraai he dat meer bij het restaurant waar we naar toe gaan voor een drankje.



© Restaurant Pagnanelli.



Wijnkaarten op een kunstige wijze verpakt van restaurant Pagnanelli!





De wijnkaart die een paar fraaie exemplaren wijn heeft staan.


Deze werd aanbevolen en oké..geen top wijn imo maar prima voor
dit moment en lekker smeuļg.Straks toch nog even kijken in hun wijnkelder.


Wandel,wandel..


Oeh..now we’re talking…ik zie heul veul ‘mooie’jaren..


De gastvrouw die met mij meeliep.


Waar?


© Tripadvisor Girarrosto Fiorentino.




Jeu...aardig wat lekkers van die afstand in die flessen.



Menu-drank kaarten met vele opties.







Mwah…goed te doen. Niet geweldig en “oh..oh” maar maagje gevuld en
setting en gezelschap was goed dus geslaagd etentje.


Waar?









Bwah…erg magertjes voor zo een volgens zegge top restaurant..


Lijken bijna op FG zijn “cones”met die knettertjes alleen na een eerste hap
blijkt het mijlenver ervan verwijderd te zijn.


Jeu…de rekening wordt in een keer flink gespekt met deze keuze wijn.


Nou..in zowel aanzien als smaak vind ik het maar allemaal erg magertjes .



Jah…hap-slik-weg.Teveel tierlantijntjes.


Oeh…dit is wel lekker…mag ook wel gezien de hoeveelheid.


En we zakken weer in met dit stuk hert..nee..duidelijk niet.


En weer omhoog met dit gerecht. Lekker. Maarrrr.


Hey…is dat niet een bekende Nederlandse acteur?


Oeh…ben ik in Monaco waar wij ook gouden bestek kregen? Want…


Eerlijk is eerlijk: Het is een mooie afsluiter en zijn gouden bestek helemaal waard.



De ‘chef’komt ook even langs en vragen of alles OK was. Nee zei ik en ‘bolle’
was verbaast,vooral toen ik hem vertelde wat niet goed was en waarom.
‘Bolle’vond het jammer dat niet alles naar wens was en werd dus geregeld dat
de cocktails die wij nog zouden gaan nuttigen “on the house”waren.



De eerder geposte foto van de bar maar dan nu met onze cocktails en de velen die er nog zouden volgen.


Impressies / op of aanmerkingen

Tja ik was volgens mij vrij duidelijk in de onder de foto’s geschreven teksten en wel dat ik
eigenlijk helemaal niet onder de indruk ben geweest van dit restaurant die toch als een
nr.#1 in bijvoorbeeld een Tripadvisor staat genoteerd. Ik vond het allemaal erg gedateerd
en weinig origineel in opmaak en smaak allemaal. Mijn gekozen wijn was uitstekend en
lekker en zijn stevige prijs meer dan waard en overtrof i.m.o. alle gerechten op het toetje
na dat erg subtiel.mooi en smakelijk was.

Cijfer:


7
/ 10

Terug reis:


© Fiumicino.



Om de tijd te doden maar even op de laptop wat doen.


Al sedert ik het ken,+/-35+ jaren, vind ik het waar ter wereld ook niet te zuipen.
Nu is het ook maar: Bij gebrek aan echte bubbels,dan maar dit flesje bocht met wel
water erbij om de echte dorst te lessen en wat te spoelen.


[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 15-06-2016 13:18:40 ]
  dinsdag 14 juni 2016 @ 18:57:05 #80
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_163012135
Hhhmmm, blijft toch allemaal wat gedateerd bij veel Italiaanse restaurants.
Hoewel de Osteria Francescana in Modena wel gisteren (weer?) is gekozen als beste restaurant ter wereld.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_163013154
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 18:57 schreef golfer het volgende:
Hoewel de Osteria Francescana in Modena wel gisteren (weer?) is gekozen als beste restaurant ter wereld.
Verleden jaar was osteria .......enz. tweede.
pi_163030993


Waar?


Staat goed aangeschreven dus nu we er toch even zijn,maar gelijk uitproberen.


Wat at/ dronk je?



Nou…laten we maar beginnen met deze aanbevolen wijn en bijbehorende knabbels. Mja..verkoelend en best verder.







Van boven naar beneden o.a.gnocchetti & steak tartaar & vis gerechten en
afgesloten met een bakkie ‘pleur’.


Impressies / op of aanmerkingen

Tja,ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen. Totaal niet van onder de indruk.
Net zoals in Rome vond ik het allemaal verre van boeiend in smaak en opmaak
en alles waar men de Italiaanse keuken verder voor roemt. Ik verbaas mij dan
ook waarom zo een Jamie Oliver lyrisch is over de Italiaanse keuken als ik nu
twee steden heb bezocht die geen slechte naam hebben op culinair gebied
maar allebei mij geen “wauw”gevoel in smaak en opmaak wisten te geven,
zoals ik dat wel in andere landen en bijbehorende steden soms heb. Anders
gezegd: De gemiddelde Italiaan in Nederland op zijn minst goede dag zou dit
nog met gemak kunnen bereiden en uitserveren en hier hoef ik niet voor naar
een Genua te komen.

Cijfer


6
/ 10



Waar?



© Thalys Parijs


Wat at / dronk je?


Tja..wat moet je anders doen als je in de trein gezamenlijk zit..



En van de trein in de lokale taxi.




Even in de Michellingids een leuke toko uitzoeken en ja hoor, eentje gevonden
maar wat bleek?...volgeboekt nou ja,pech gehad..


Dus werd het:



© L’Atelier

Wat at / dronk je?


Dat ziet er allemaal erg goed uit.Weet je wat: We gaan ervoor!



Van het huis. Overheerlijke warme krokante broodjes i.c.m.deze warme
met o.a.garnalen gevulde ‘bitter’ballen. Heerlijk en gelijk nog een keer
uitgevraagd die ‘ballen’.



‘Miep’haar fles die we nog uit Monaco kennen. Toppertje in smaak.










En de volgende fles. Aanbevolen en goede keuze met zijn zacht,vrij romige
boquet van zwarte bessen.. Erg in balans allemaal en dus top voor ons!









Impressies / op of aanmerkingen

Nou, eerlijk is eerlijk: Ik heb genoten mocht dat niet zo blijken. Inrichting is modern
en typisch voor dit soort zaken maar het belangrijkste is dat het niet te dominant is
en niet te kitcherig zoals de meeste horeca zaken die modern willen zijn in Nederland,
dan vervolgens op de patsertoer gaan qua aankleding, en dus navenant publiek
aantrekken dat je eigenlijk niet wilt hebben in je zaak (Harbor Club)

Bediening was goed en voorkomend en het eten was allemaal goed.Goed op smaak
en zelfs op sommige momenten erg lekker zoals met het groene asperge gerecht
en de witte kaviaar erbij om maar te zwijgen van het gepocheerd ei (breed) met een
krokantje. Oh…to die for.

Dus je zou hier terugkomen?

Als het in Rotterdam zat,zou ik er vanwege de inriching alleen al elke dag zitten
borrelen/vertoeven. Vriend Francois had er dan een serieuze concurrent bij.

Cijfer :

8,5
/ 10

Waar?

© La Vinia

Yup we (ik) gaan shoppen!


Jaja…ik word al helemaal blij.


Wij zijn duidelijk niet de enigen die hier graag zijn.



Kijk nou.. die bolle zijn bubbels waar hij zijn FG logo op plakte alsof het zijn eigen was.



Oeh…ik word hier erg blij van en ik moet wat uitproberen voor ik koop!



Hoppa 2 topwijnen die opengemaakt worden voor mij en ik kan proeven en niemand die
naast of bij je komt staan uit angst dat je misschien de hele fles leegdrinkt zoals in Nederland.


Kijk waar je in Nederland zelfs in wijnhandels nooit bijvoorbeeld dit soort
topwijnen geopend kan krijgen om te proeven omdat “andere mensen-argument
= als ik het voor u doet dan moet ik het voor iedereen doen “) is het hier in
Frankrijk nooit een probleem aangezien men nog weet hoe het ‘heurt’.


Oke Harry,maar hoe smaakten de wijnen?


Hemels en dus top en het kopen kon beginnen en de creditcard maatschappij
is dan ook weer blij.


Op weg naar de uitgang “oeh….ook helemaal geweldig die Louis..” maar ken het al.



En weer in de Thalys op weg naar huis en terwijl ‘Miep’slaapt mijzelf achter de laptop nuttig maken.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-06-2016 13:23:22 ]
  woensdag 15 juni 2016 @ 13:54:05 #83
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_163031848
Die gerechten bij Atelier Joėl Robuchon zagen er erg lekker uit. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 15 juni 2016 @ 14:05:30 #84
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163032110
De meeste mensen die lyrisch zijn over de Italiaanse keuken, bedoelen dan ook niet dit soort eten, maar de "simpele" pasta en pizza. Diepe, goeie smaken in (op het oog) relatief eenvoudige gerechten.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_163033717
quote:
3s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 18:41 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]

knip

Die gans O+ O+ O+
Ziet er goed uit, mooi leven.
pi_163039693
Dat laatste restaurant ziet er bijzonder lekker en origineel uit _O_
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_163054996


Waar?


De hipsters uit de buurt hebben het alweer gevonden hoor met hun bestelde bakkie sla die ze normaliter altijd bij de Appie Heijn halen.



Tja,strak interieur maar zo kil als wat eerlijkheidshalve en een assortiment dat standaard is en helemaal niet op restaurant niveau zoals de gehypte Buik van…weer eens propageert.




Solfood
Pannekoekstraat 18a
3011LG Rotterdam

Wat at / dronk je?

Niks na het zien van het assortiment dat sowieso niet in de schaduw kan staan,laat staan overtreffen, van het verderop gelegen Treuren of zelfs het op De Meent gelegen Mellegers keurslagers. Bedoel praten over ‘restaurant’niveau producten zoals de gehypte Buik van weer eens propageert als je broodjes verkoopt die niet beter zijn dan die van het om de hoek gelegen Vlaamsch Broodhuys? Vleeswaren die je overal op De Meent al kan krijgen en kleine in standaard Parma ham gewikkelde miniscule ‘hapjes’zoals een tomaat & asperge combo die je thuis zelf zo kan maken,is dat ‘restaurant’niveau? Of kleine tomaatjes gevuld met een knoflook mouse acht ik nou niet van ‘restaurant’niveau.

Zo zo..je hebt het duidelijk niet op deze zaak.


Nee, niet echt vooral omdat ik langzamerhand klaar ben in dit land met die overexposure aan bullshit,one-liners op culinair gebied terwijl in de realiteit blijkt dat de kwaliteit en bijzonderheid ver achter blijft bij wat men aanprijst. Het is tegenwoordig alleen maar een product in marketingstijl ‘verkopen’i.p.v. aanprijzen aangezien een product zichzelf dient te verkopen en niet ‘verkocht’hoeft te worden.

Het is andermaal een eenheidsworst zaak hoeveel blabla men er ook tegenaan gooit dat het allemaal wat men heeft vers is (duh…en de rest van De Meent verkoopt zeker oude troep), duurzaam en biologisch verantwoord ( oh ja joh….johhhh) en ook nog eens eco/dier-vriendelijk (zo dan….ik ga jou voordragen voor de Marianne Thieme nobelprijs)


Cijfer:


5


[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 16-06-2016 10:12:45 ]
pi_163055327
Toch een beetje matig. Iets recenseren (en afkraken) zonder er gegeten te hebben. En hoezo is die meid rechts op dat bankje een hipster? Lijkt mij een doorsnee Hollandse meid.
  donderdag 16 juni 2016 @ 10:39:42 #89
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_163055564
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 10:27 schreef MCH het volgende:
Toch een beetje matig. Iets recenseren (en afkraken) zonder er gegeten te hebben. En hoezo is die meid rechts op dat bankje een hipster? Lijkt mij een doorsnee Hollandse meid.
Hij kraakt het eten toch niet af?
Ik vind dat hij een punt heeft. Zo'n zaak wordt met een enorm budget gestart door een ondernemer met geld (het is niet goedkoop je zaak tip top op orde te hebben) en vervolgens sparen ze op keukenpersoneel en eten. Beetje raar voor een restaurant. Ik zie dan ook liever organische groei, waar je door culinair succes je inrichting op orde kunt brengen en zo kunt groeien.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_163055591
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 10:27 schreef MCH het volgende:
Toch een beetje matig. Iets recenseren (en afkraken) zonder er gegeten te hebben. En hoezo is die meid rechts op dat bankje een hipster? Lijkt mij een doorsnee Hollandse meid.
Het is ook geen recensie, idd.
Niet "Waar gaan we nu weer eten Iwanius", zoals het topic heet.
Maar "Wat zegt je onderbuik Iwanius". :+
Make my day!
pi_163055633
quote:
99s.gif Op donderdag 16 juni 2016 10:39 schreef XL het volgende:

[..]

Hij kraakt het eten toch niet af?
Ik vind dat hij een punt heeft. Zo'n zaak wordt met een enorm budget gestart door een ondernemer met geld (het is niet goedkoop je zaak tip top op orde te hebben) en vervolgens sparen ze op keukenpersoneel en eten. Beetje raar voor een restaurant. Ik zie dan ook liever organische groei, waar je door culinair succes je inrichting op orde kunt brengen en zo kunt groeien.
"Bedoel praten over ‘restaurant’niveau producten zoals de gehypte Buik van weer eens propageert als je broodjes verkoopt die niet beter zijn dan die van het om de hoek gelegen Vlaamsch Broodhuys? Vleeswaren die je overal op De Meent al kan krijgen en kleine in standaard Parma ham gewikkelde miniscule ‘hapjes’zoals een tomaat & asperge combo die je thuis zelf zo kan maken,is dat ‘restaurant’niveau? Of kleine tomaatjes gevuld met een knoflook mouse acht ik nou niet van ‘restaurant’niveau."

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-06-2016 10:42:45 ]
  donderdag 16 juni 2016 @ 12:37:18 #92
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_163057931
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 10:42 schreef MCH het volgende:

[..]

"Bedoel praten over ‘restaurant’niveau producten zoals de gehypte Buik van weer eens propageert als je broodjes verkoopt die niet beter zijn dan die van het om de hoek gelegen Vlaamsch Broodhuys? Vleeswaren die je overal op De Meent al kan krijgen en kleine in standaard Parma ham gewikkelde miniscule ‘hapjes’zoals een tomaat & asperge combo die je thuis zelf zo kan maken,is dat ‘restaurant’niveau? Of kleine tomaatjes gevuld met een knoflook mouse acht ik nou niet van ‘restaurant’niveau."
Als ik die foto goed zie ligt daar eten in een vitrine en dan kun je dat zeggen. Die vitrine is dan ook het hele punt, als ik ergens ga eten wil ik vers en niet uit een vitrine. Want het verschil met een koeling bij AH wordt wel heel klein.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_163057987
quote:
99s.gif Op donderdag 16 juni 2016 12:37 schreef XL het volgende:

[..]

Als ik die foto goed zie ligt daar eten in een vitrine en dan kun je dat zeggen. Die vitrine is dan ook het hele punt, als ik ergens ga eten wil ik vers en niet uit een vitrine. Want het verschil met een koeling bij AH wordt wel heel klein.
Die dingen over restaurantniveau kun je inderdaad visueel inschatten maar een oordeel over broodjes die niet beter zijn dan elders zonder te proeven vind ik zwak.
  donderdag 16 juni 2016 @ 12:51:55 #94
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_163058167
Die keurslager op de Meent is echt volkomen ruk. :') Dus dan moet het wel erg slecht zijn.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_163077002
Tripjes zien er goed uit! Italie had ik toch wel meer van verwacht qua eten, zelf ben ik meer van de enorme borden en erg veel flessen wijn -gezelligheid alles eerlijk delen!. Prosecco niet te zuipen of alleen die fles niet? Er zijn toch wel een aantal flessen uit valdobiadene- Cartizze die prima te drinken zijn hoor!
pi_163077078
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 10:27 schreef MCH het volgende:
Toch een beetje matig. Iets recenseren (en afkraken) zonder er gegeten te hebben. En hoezo is die meid rechts op dat bankje een hipster? Lijkt mij een doorsnee Hollandse meid.
Als je gepokt en gemazzeld ben in het culinaire (40+? jaren) dan hoef ik niet alles te proeven om een uitgesproken
mening er op na te houden. Een leek zal dat misschien moeten doen omdat zijn smaak papillen anders zijn ontwikkelt
dan iemand die smaken en bij behorende smaakcombinaties i.c.m. produktkennis in zich heeft.



Waar?


© Google Maps






Restaurant SānSān
Hang 33
3011 GG Rotterdam

Wat at / dronk je?



Jeu…dumplings i.c.m. voor de verandering thee!.Goh ik ga toch niet op de health toer?



En daar hebben we de koude buikspek.Jeu..



Volgende schotel…mwah..gaat.



Aan daar is de ossenhaas.Ook goed en smakelijk.



En ook goed de varkenshaas reepjes. Gaat lekker zo voor de lunch.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nou,ja,ik zei eerder dat ik niet meer bij San San zou komen gezien
het feit dat ik restaurant Home town smaak had ontdekt maar
aangezien deze nog niet voor de middag open was toen ik er
langs liep en toch trek had in een soortgelijke keuken,was San
San dus een goed alternatief. Geen spijt van gehad gezien de
gerechten die ik bestelde en met een voldaan gevoel ergens
wezen acclimatiseren met een verse paffert.

Cijfer :


7+
/ 10

Acclimatiseren:


Yup ff relaxen na de lunch en voor het avondeten.




Waar?








FG Food Labs
Katshoek 41
3032 AE Rotterdam

Wat at / dronk je?


Ongewoon voor mij maar eerlijk is eerlijk: Prima cava uit Catalonie.
Kleine bubbel,(erg ongewoon voor dit soort Cava’s) en evenwichtig in smaak.



‘Miep’haar glaasje is al gevuld en waarom zij nu het wijnboek voor zich heeft
is mij een raadsel aangezien ik al de drank keuze heb gemaakt.



En daar gaan we weer met Foodlabs zijn amuse plankje.



Oude bekende van de FG toko en wel deze canele met een eendenlever mouse. Altijd lekker.



Aanbevolen door die ‘bolle’deze naar later bleek top en zeer krachtige wijn.
In de neus duidelijk de geur van zwart en rood fruit(bessen,bramen?) en bij
een eerste slok proef je gewoon de intensiteit van dit alles wat dan
samenkomt in een lange afdronk.Topper!



Jeu..weer een oude bekende deze romige en smaakvolle bouillabaisse Foodlabs stijl.
Heerlijk!



En daar hebben we mijn favoriete Waygu beef i.c.m. de emulsion van knolselderij en de hele FG moestuin erbij.
Wat een feest weer bij die ‘bolle’.



En toen moesten wij ons tafeltje verlaten want die ‘bolle’had voor ons een dessert tafeltje bereidt
met bijbehorende dessertwijn. Man man…je kan merken dat die ‘bolle’van verwennen houdt.



Fantastische dessertwijn i.c.m.al die verschillende kazen en olijven en…speciaal voor mij –
omdat hij weet hoe gek ik erop ben - de welbekende canale met eendenlever mouse.


Impressies / Op of aanmerkingen

Tja,overbodig om te gaan strooien met loftuigingen want andermaal was het een
feest om bij Foodlabs te zijn op culinair gebied. Vooral de Cava en de Damana
5 waren aangename verrassingen op drankgebied en heb deze dan ook
onthouden voor eigen bestelling.

Zegge Harry,nu je toch weer hij die ‘bolle’bent geweest: Hoe gaat het met
zijn nieuwe FG restaurant?


Goed,kan er nog niet teveel over zeggen maar alles loopt prima op schema
en in augustus gaat de toko officieel open en zal dan ook het begin zijn van
een aantal weken met veel bedrijvigheid,uitgaande van het zomerse weer,
daar aan de Hofbogen. Je moet denken aan BBQ’s en pop-up noedel
barretje buiten zodat het een groot FG plaza wordt van gezelligheid
in vooral de avonduren.

Cijfer:


8,5
/ 10



Waar?





Noah
Wijnhaven 3a
3011 WG Rotterdam

Wat at / dronk je?




Impressies / Op of aanmerkingen

Tja, na zo te hebben genoten bij Foodlabs moet je natuurlijk nog
even zo een avond ondanks het weer afmaken d.m.v.een afzakkertje
en wel bij de beste cocktailbar van Nederland: Noah!

Cijfer :


7,5
/ 10

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 17-06-2016 00:33:51 ]
pi_163096931


Waar?

© Lux Rotterdam


© Daily Inn


Lux Rotterdam
’s Gravendijkwal 133
3021 BK Rotterdam

Wat at / dronk je?


Volgende zegge hun beste fles en inderdaad lekker met een lange afdronk.
Nu maar hopen dat het ook klikt met de bestelde gerechten.




Nou…ben ik blij dat ik zo een goede wijn erbij heb want dit is gewoonweg flauw en smaakt naar niks,gewoon
niks. Geen smaak,geen structuur geen…ja,gewoon niks.



‘Miep’ kijkt vol spanning wat er van dat karretje komt.Bleek dus flauwekul te zijn want.



Verschillende vlees-ham-soorten plateau.Nou….duidelijk van de groothandel en wat jij en ik elke dag in de super ook kunnen kopen.



Pfff..bolletje vanillie ijs…nou nou…



Zo…he he…eindelijk iets normaals. Bakkie ‘pleur’.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nou,waar zal ik beginnen als de teksten onder de geplaatste foto’s al niet
alles vertelden.

Ik ken deze locatie een ik had al van meerdere mensen gehoord dat het er
best goed was. Meestal word ik dan wanttrouwend want als de meesten
zeggen dat het goed is dan weet ik bijna voor 99% zeker dat het niks
voor mij is en wat blijkt? Het is ook niks. Het is gewoon een huiskamer
restaurant dat interessant oogt maar geen kwalitatieve gerechten
voorschoteld die je bij wijze van niet ergens anders ook zou kunnen
bestellen.

Het is allemaal erg voorspellend in opmaak (standaard) en qua
ingredienten allemaal duidelijk van de groothandel verkregen.
Niet erg maar dat is bijna wat ik ook zelf elke dag bij wijze
van bij de supermarkt zou kunnen halen en thuis bereiden.
Daar ga ik niet voor buiten de deur eten en mijn zuur verdiende
centjes uitgeven.

Enige wat mij erg beviel was de wijn. Die was echt top maar
kun je ook krijgen bij de specialistische wijnzaken.

Kortom: Fantasieloos,inspiratieloos en smaakloos.


Cijfer :

5
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-06-2016 20:58:31 ]
pi_163099312
Ik vind het er ook niet uitzien :o

pi_163099500
Oh ik vind Lux wel superchill. O+ Maar dit ziet er inderdaad wat teleurstellend uit.
pi_163100996
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 00:30 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Als je gepokt en gemazzeld ben in het culinaire (40+? jaren) dan hoef ik niet alles te proeven om een uitgesproken
mening er op na te houden. Een leek zal dat misschien moeten doen omdat zijn smaak papillen anders zijn ontwikkelt
dan iemand die smaken en bij behorende smaakcombinaties i.c.m. produktkennis in zich heeft.

[ afbeelding ]
[..]
ze profileren zich als een broodjeszaak plus.
Als ik qua lunch daar een broodje haal, lijkt me dat niet verkeerd.
Wellicht bieden ze niets meer dan de slager en bakker op de Meent.
En dat het 13 in een dozijn is, dat is iedereen hier ook wel duidelijk.
Maar waarom leg je ze langs je culinaire lat? Bakker Bart zal ook niet hoog scoren. Maar ben jij hun doelgroep?

Of was het belachelijk duur of zo? Want alle waar naar zijn prijs.. :)

[ Bericht 6% gewijzigd door agter op 17-06-2016 23:09:43 ]
Make my day!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')