Waar?
Staat goed aangeschreven dus nu we er toch even zijn,maar gelijk uitproberen.Wat at/ dronk je?
Nou…laten we maar beginnen met deze aanbevolen wijn en bijbehorende knabbels. Mja..verkoelend en best verder.
Van boven naar beneden o.a.gnocchetti & steak tartaar & vis gerechten en
afgesloten met een bakkie ‘pleur’.Impressies / op of aanmerkingenTja,ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen. Totaal niet van onder de indruk.
Net zoals in Rome vond ik het allemaal verre van boeiend in smaak en opmaak
en alles waar men de Italiaanse keuken verder voor roemt. Ik verbaas mij dan
ook waarom zo een Jamie Oliver lyrisch is over de Italiaanse keuken als ik nu
twee steden heb bezocht die geen slechte naam hebben op culinair gebied
maar allebei mij geen “wauw”gevoel in smaak en opmaak wisten te geven,
zoals ik dat wel in andere landen en bijbehorende steden soms heb. Anders
gezegd: De gemiddelde Italiaan in Nederland op zijn minst goede dag zou dit
nog met gemak kunnen bereiden en uitserveren en hier hoef ik niet voor naar
een Genua te komen.
Cijfer
6 / 10
Waar?
© Thalys ParijsWat at / dronk je?
Tja..wat moet je anders doen als je in de trein gezamenlijk zit..
En van de trein in de lokale taxi.
Even in de Michellingids een leuke toko uitzoeken en ja hoor, eentje gevonden
maar wat bleek?...volgeboekt nou ja,pech gehad..Dus werd het:
© L’Atelier Wat at / dronk je?
Dat ziet er allemaal erg goed uit.Weet je wat: We gaan ervoor!
Van het huis. Overheerlijke warme krokante broodjes i.c.m.deze warme
met o.a.garnalen gevulde ‘bitter’ballen. Heerlijk en gelijk nog een keer
uitgevraagd die ‘ballen’.
‘Miep’haar fles die we nog uit Monaco kennen. Toppertje in smaak.
En de volgende fles. Aanbevolen en goede keuze met zijn zacht,vrij romige
boquet van zwarte bessen.. Erg in balans allemaal en dus top voor ons!Impressies / op of aanmerkingenNou, eerlijk is eerlijk: Ik heb genoten mocht dat niet zo blijken. Inrichting is modern
en typisch voor dit soort zaken maar het belangrijkste is dat het niet te dominant is
en niet te kitcherig zoals de meeste horeca zaken die modern willen zijn in Nederland,
dan vervolgens op de patsertoer gaan qua aankleding, en dus navenant publiek
aantrekken dat je eigenlijk niet wilt hebben in je zaak (Harbor Club)
Bediening was goed en voorkomend en het eten was allemaal goed.Goed op smaak
en zelfs op sommige momenten erg lekker zoals met het groene asperge gerecht
en de witte kaviaar erbij om maar te zwijgen van het gepocheerd ei (breed) met een
krokantje. Oh…to die for.
Dus je zou hier terugkomen?Als het in Rotterdam zat,zou ik er vanwege de inriching alleen al elke dag zitten
borrelen/vertoeven. Vriend Francois had er dan een serieuze concurrent bij.
Cijfer :
8,5 / 10
Waar? © La ViniaYup we (ik) gaan shoppen!
Jaja…ik word al helemaal blij.
Wij zijn duidelijk niet de enigen die hier graag zijn.
Kijk nou.. die bolle zijn bubbels waar hij zijn FG logo op plakte alsof het zijn eigen was.
Oeh…ik word hier erg blij van en ik moet wat uitproberen voor ik koop!
Hoppa 2 topwijnen die opengemaakt worden voor mij en ik kan proeven en niemand die
naast of bij je komt staan uit angst dat je misschien de hele fles leegdrinkt zoals in Nederland. Kijk waar je in Nederland zelfs in wijnhandels nooit bijvoorbeeld dit soort
topwijnen geopend kan krijgen om te proeven omdat “andere mensen-argument
= als ik het voor u doet dan moet ik het voor iedereen doen “) is het hier in
Frankrijk nooit een probleem aangezien men nog weet hoe het ‘heurt’.
Oke Harry,maar hoe smaakten de wijnen?Hemels en dus top en het kopen kon beginnen en de creditcard maatschappij
is dan ook weer blij.
Op weg naar de uitgang “oeh….ook helemaal geweldig die Louis..” maar ken het al.
En weer in de Thalys op weg naar huis en terwijl ‘Miep’slaapt mijzelf achter de laptop nuttig maken.[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-06-2016 13:23:22 ]