abonnement Unibet Coolblue
pi_164988222
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:30 schreef DatIsJammurZeg het volgende:
Helaas toch nog steeds op dezelfde plekken terugkerende puistjes, waaronder mijn nek. Ruim 4 maanden gestopt met de kuur. Kan ook door de stress komen, al een week lang koppijn.
Balen zeg! Moet je toch ook niet aandenken als je zon kuur eindelijk achter de rug hebt. Heb je het al tegen je derma gezegd ?

Hier is t nauwelijks verbeterd. M'n huid er zelfs slechter uit dan hiervoor. Zit nu 6,5 week aan de Roaccutane.

Happie wanneer werd t bij jou ook alweer beter?
pi_164999579
Ik ben nu alweer 11 weken bezig, de tijd gaat zo snel! Er is nog niet zoveel veranderd sinds de vorige keer. Aan de ene kant wel positief dat er geen uitbraak is gekomen, maar ik had toch stiekem beetje gehoopt dat het nu meteen helemaal weg zou gaan. Maar ik heb niets te klagen, het is echt wel prima zo, en nog ruimte voor verbetering:)
Bij mij ging het na 9 weken ongeveer wat beter!
Even heel vervelend nu RosalieDaan:( Maar wel fijne gedachte dat het vanzelf weer over gaat en dan alleen maar beter gaat worden, sterkte!
pi_165056911
-

[ Bericht 100% gewijzigd door snowpatrol4 op 03-09-2016 15:42:54 ]
pi_165163210
Elke keer als ik een paar dagen denk dat het beter gaat, gaat t daarna weer slechter... Nu weer een paar flinke units op m'n wang waar je u tegen zegt. En t was al m'n slechte kant....... Al die rode littekens, daar irriteer ik me nog t meeste aan. Sorry... Klaag klaag. Op jeuekende eczeem armen na heb ik echt niks te klagen wat betreft de bijwerkingen maar wil zo graag in die stijgende lijn... Altijd als ik naar de derma moet (morgen) heb ik rot dagen..

Klaagmodus uit :D
  † In Memoriam † zondag 11 september 2016 @ 08:43:08 #180
37843 lady-wrb
kortaf
pi_165240261
mijn zoon is vorige week weer voor controle geweest bij de dermatoloog. hij had een maand gestopt om te kijken hoe het ging en daarna weer begonnen omdat er toch weer wat terug begon te komen.
nu moet hij nog drie maanden verder en dan weer voor controle. ik had gehoopt dat hij er nu klaar mee zou zijn, maar ach hij is nu al zo lang bezig dat die paar maanden ook niet meer uitmaken.

en voor de mensen met uitbraken: echt het wordt beter. ik heb het bij mijn zoon ook gezien en me afgevraagd of het ooit beter zou worden en als je hem nu ziet is het zo'n wereld van verschil.
pi_165379150
Happie gaat het nog steeds goed?! 😀
pi_165426974
Jullie nog algemene verzorgingstips voor een man? :P Ik ben sinds het voorjaar gestopt maar helaas nog steeds onder mijn kin en boven wenkbrauwen een puistje of onderhuidse bult, bijna dagelijks. Naar de dermatoloog terug is kostbaar en niet zo erg voor nog een kuur. Veel water drinken en gewoon geduld werkt tot nu toe niet bijzonder goed. Eet dagelijks melk met cornflakes, voor de rest niet veel suiker of andere dingen. Als man kan ik 't enigszins bedekken met stoppels en een baardje, maar als je dan weer geschoren bent vallen de rode bulten extra op (en die zaten er dus al voor het scheren).
  maandag 19 september 2016 @ 14:42:06 #183
240966 BurnaBoy
Ignorance is Bliss
pi_165429155
Probeer eens 2 maand te kappen met melk?

Voor mij was het altijd iets wat het erger maakte. Ik werkte bij een bedrijf wat melk als core product had. Oftewel gratis melk voor werknemers.

Ik kreeg er mooie puistjes van.
Choco is ook zo'n probleem.
Ondanks het onderzoek wat zegt dat het eigenlijk niet uitmaakt.
We'll see each other again in another life. When we're both cats.
^inteel²
&nbsp
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
pi_165430350
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2016 14:42 schreef BurnaBoy het volgende:
Probeer eens 2 maand te kappen met melk?

Voor mij was het altijd iets wat het erger maakte. Ik werkte bij een bedrijf wat melk als core product had. Oftewel gratis melk voor werknemers.

Ik kreeg er mooie puistjes van.
Choco is ook zo'n probleem.
Ondanks het onderzoek wat zegt dat het eigenlijk niet uitmaakt.
Al vaker aan gedacht, maar is nog best lastig? Ontbijt altijd met cornflakes, muesli, yoghurt, melk e.d. Crackers met kaas is een optie, maar ja dat is indirect ook zuivel...
pi_165450991
Ik zou ook stoppen met de melk. Denk dat je dan een wereld van verschil ziet. Crackers met kaas is beter dan de yoghurt qua hoeveelheid denk ik.

Ik irriteer me zo erg aan de rode vlekken/ littekens. Iemand die daar tijdens de kuur nog iets tegen deed?
pi_165641047
Het is wel errrrug stil hier. Zelfs Happie kijkt niet meer op t forum 😬 Haha
pi_165708847
Heee, heb heel lang niet meer gereageerd sorry!
Qua huid gaat het nog steeds wel prima, in dat opzicht is het me echt zo erg meegevallen! Veel beter dan de eerste kuur. Uitbraak de eerste twee maanden was dus wel heel vervelend, maar daarna ging het snel beter.
Voor de rest ben ik wel heel erg klaar met de medicijnen eigenlijk. Vind het gewoon kut dat het zo lang duurt, ben waarschijnlijk pas net op de helft. Ik vergeet ze de laatste tijd ook steeds vaker te slikken. Ik heb niet echt veel last van bijwerkingen, alleen af en toe last van mijn schouders/rug. Ik heb wel het idee dat ik me vaak down voel zonder duidelijke reden en nergens zin in heb, ik durf niet te zeggen dat dat door de roa komt, maar ik hoop eigenlijk van wel want dat betekent dat het daarna weer overgaat.
Ook zit ik wel een beetje met alcohol drinken. Ik heb vanaf het begin bedacht dat ik niet stop met alcohol drinken maar wel een beetje minder. Dat ging wel okee, maar toch wel weken gehad dat ik toch wel elke dag heb gedronken. Toch wel weer een besef moment hoe vaak en makkelijk je als student drinkt.
Probeer nu wel echt te minderen, vooral omdat ik af en toe echt buikpijn had en dat lijkt me echt een slecht teken. Ik vind het wel moeilijker dan ik had verwacht, vooral omdat ik het ook heel lastig vind om mensen te vertellen dat ik roa slik, dus dan blijven mensen je biertjes aanbieden.
Hoe is het met jullie allemaal?
pi_165708938
Hier aan de zijkant van mijn kaak weer een rode bult met witte kop.. al anderhalve week geen melk gedronken.
  maandag 3 oktober 2016 @ 15:16:21 #189
240966 BurnaBoy
Ignorance is Bliss
pi_165728848
Voor mij gister de laaste dag dat ik pillen geslikt heb.

Had wel vorige week erg last van droge lippen, mondhoek ook uitgescheurd. Volgens dokter moest ik dan altijd wat minderen met de dosis zodat het herstelde maar nu maar gewoon doorgegaan omdat laaste week.
Het was ook een beetje mijn eigen schuld want niet consistent geweest met lippenbalsem.

Anyway, geen witte koppen gehad de laatste 3 maand afgezien van een paar op mijn bovenbenen :?
We'll see each other again in another life. When we're both cats.
^inteel²
&nbsp
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
pi_165769542
Ik ben er ook weer eens sinds lange tijd!
Ik moet als alles goed is nog een maandje ofzo de kuur volgen. Ik heb 2 november afspraak bij de dermatoloog en hoop dan dat hij zegt dat het niet meer hoeft. Mag sowieso ergens rond die datum stoppen qua mg/lichaamsgewicht.
Zit nu dus laatste maanden op 40 mg ipv 30 wat ik de eerste 3 maanden had.Kreeg net de rekening van mn eigen risico, even 160 euro weer aftikken voor de Roaccutane :( Maargoed, het is voor een goed doel.

Mn gezicht gaat nog steeds oke qua acne, maar heb het gevoel dat de laatste weken juist iets meer oneffenheden weer tevoorschijn komen. Niet per se puistjes maar wel minder gladde huid. Dus hmm.

Verder nog steeds echt onwijs veel last van droge neus en lippen en koortslip. vind het écht kut maarja nu nog maar een maandje volhouden en daarna is het hopelijk snel over.
Wat wel rot ook is, is dat de afgelopen maanden ik steeds meer last kreeg van droge armen en benen (vooral armen) en veeeeeel wondjes. Als je maar even lichtjes krabt of ergens langs schuurt, zit er meteen weer een grote kras. Dus mn armen zien er echt niet uit op het moment.

Nou ja, maar al met al qua gezicht dus wel oke en daar gaat het tenslotte om.
  woensdag 5 oktober 2016 @ 18:15:19 #191
240966 BurnaBoy
Ignorance is Bliss
pi_165773530
Hehe, ik had net weer mijn eigen risico vol.

Qua financiën is het het beste om in januari te starten. Hoef je maar 1 keer eigen risico vol te maken :D
We'll see each other again in another life. When we're both cats.
^inteel²
&nbsp
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
pi_165833960
Ok, ik geloof officieel niet meer in dit medicijn. Ik ben nu bijna 3 maanden bezig, en mijn huid ziet er alleen maar erger uit. Ik ben er zo ontzettend klaarmee.. Dat wil je niet weten. Ik zit niet alleen onder de littekens (hiervoor niet), maar ook krijg ik nog steeds nieuwe puistjes, ik zie er ook nog van alles onder zitten dat absoluut niet weg trekt.

M'n derma zegt dat het ook een kuur van 8 maanden is.... Ja, dat klopt. Maar na 3 maanden mag je toch wel vooruit gang verwachten. Zelfs mensen met de aller ergste acne zien er na 3 maanden weer schoon uit.

Ik ben t zat! Bij wie duurde het ook zo meeeeega lang? En is dit wel normaal? :S
pi_165867781
Happie ik ben wel benieuwd naar jouw huid nu. Tijd voor foto's? xD misschien krijg ik daar wat hoop van.... Haha.
pi_165868626
Wat vervelend dat het nog niet beter gaat:( maar ook voor jou gaat het echt werken! Bij mijn vorige kuur hielp het pas na 5/6 maanden. Roaccutane is een medicijn waar je geduld voor moet hebben helaas. Hopelijk gaat het snel voor je werken, komt goed!
Ik zal binnenkort foto's plaatsen!
pi_165889012
quote:
0s.gif Op maandag 10 oktober 2016 10:42 schreef .Happie het volgende:
Wat vervelend dat het nog niet beter gaat:( maar ook voor jou gaat het echt werken! Bij mijn vorige kuur hielp het pas na 5/6 maanden. Roaccutane is een medicijn waar je geduld voor moet hebben helaas. Hopelijk gaat het snel voor je werken, komt goed!
Ik zal binnenkort foto's plaatsen!
Jaa.. Super vervelend :( ben er echt klaarmee. Ik hoop echt dat t snel beter gaat. Mijn gezicht is ook niet echt mega droog, wss omdat ik t gewoon goed in smeer. Maar zal t ook daarmee temaken hebben? Lippen zijn wel droog hoor.
pi_165901034
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 08:49 schreef RosalieDaan het volgende:

[..]

Jaa.. Super vervelend :( ben er echt klaarmee. Ik hoop echt dat t snel beter gaat. Mijn gezicht is ook niet echt mega droog, wss omdat ik t gewoon goed in smeer. Maar zal t ook daarmee temaken hebben? Lippen zijn wel droog hoor.
Bij mij valt de droogheid van mijn gezicht ook wel mee. Het gaat zeker niet glimmen, maar ook niet schilferen, gewoon normaal. Alleen de huid op mijn armen wordt nu wel droog en ruw, maar smeer ook niet heel regelmatig.
pi_165929359
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 oktober 2016 21:17 schreef .Happie het volgende:

[..]

Bij mij valt de droogheid van mijn gezicht ook wel mee. Het gaat zeker niet glimmen, maar ook niet schilferen, gewoon normaal. Alleen de huid op mijn armen wordt nu wel droog en ruw, maar smeer ook niet heel regelmatig.
Nee idd.. Mijn armen en rug zijn ook droog. Ben sinds gisteren onder behandeling bij een andere dermatoloog. Was totaal niet tevreden over die van mij... Ik ga toch weer van 30 naar 40 Mg per dag. Mijn talgklieren schijnen niet zo gevoelig te zijn voor de vitamine a. Dus ophogen die boel.
pi_165986383
40 Mg en m'n gezicht is droog, Wow!! Kan wel blijven smeren. Nouja dit doet iig wat Hahah. Kan begrijpen dat hier amper een puist doorheen komt.
pi_166050107
Mijn huid begint nu toch ook wel echt droog te worden, vooral de huid bij mijn ellebogen helemaal ruw, maar begint nu ook bij mijn kin te komen. Ik ga maar wat beter smeren, ik smeerde de laatste tijd savonds niets en sochtends moisturizer. Ik ga denk ik effaclar H weer kopen, of kan iemand een andere goede creme aanraden?
Is je huid nu al wat rustiger rosaliedaan?
pi_166058500
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2016 00:45 schreef .Happie het volgende:
Mijn huid begint nu toch ook wel echt droog te worden, vooral de huid bij mijn ellebogen helemaal ruw, maar begint nu ook bij mijn kin te komen. Ik ga maar wat beter smeren, ik smeerde de laatste tijd savonds niets en sochtends moisturizer. Ik ga denk ik effaclar H weer kopen, of kan iemand een andere goede creme aanraden?
Is je huid nu al wat rustiger rosaliedaan?
Begint weer wat rustiger te worden nu, kreeg wat pukkels van de hogere dosering (die er al onder zaten) en die droger heel snel uit. Het extreme droge bij m'n huid valt mee, heb het goed gesmeerd met Mario Badescu (de seaweeded night Cream) en een dag crème ook van Mario Badescu (oil free moisturizer met spf 30). Nu is m'n huid eigk helemaal niet droog meer... Oja en m'n lichaam smeer ik in met (ja het klinkt raar) after sun met aloe Vera van Granier, ook totaal niet meer droog.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')