Wellicht een stomme vraag, maar hoe die je dat met de graatjes. Ik heb het ook wel eens op de grill gedaan en ondanks dat het heerlijk rook vond ik het een crime om de graatjes eruit te vissen/schoon te maken. Haal je de ingewanden eruit of ontschub (?) je ze alleen?quote:Op zondag 8 mei 2016 10:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zodat je de zalm niet meer proeft bedoel je.
Nee, ik eet dan veel liever sardientjes, gisteren nog op de grill, grote zak voor een euro of vijf.
Ik ontschub ze en haal de ingewanden er uit, strooi er wat zout en kruiden op, laat ze een uurtje of wat trekken en dan grill ik ze. De filets kan je er zo vanaf trekken als ze gaar zijn. De graatjes stellen sowieso ook niets voor. Zijn boterzachtquote:Op zondag 8 mei 2016 13:15 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Wellicht een stomme vraag, maar hoe die je dat met de graatjes. Ik heb het ook wel eens op de grill gedaan en ondanks dat het heerlijk rook vond ik het een crime om de graatjes eruit te vissen/schoon te maken. Haal je de ingewanden eruit of ontschub (?) je ze alleen?
Thnx, denk dat ik ze iets langer moet grillen dan. Kwam destijds niet heel makkelijk los nl.quote:Op zondag 8 mei 2016 14:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik ontschub ze en haal de ingewanden er uit, strooi er wat zout en kruiden op, laat ze een uurtje of wat trekken en dan grill ik ze. De filets kan je er zo vanaf trekken als ze gaar zijn. De graatjes stellen sowieso ook niets voor. Zijn boterzacht
Wat langer grillen, maakt niet zoveel uit, spul is botervet, is bijna niet droog te krijgenquote:Op zondag 8 mei 2016 14:08 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Thnx, denk dat ik ze iets langer moet grillen dan. Kwam destijds niet heel makkelijk los nl.
Ga het binnenkort proberen. Het was nogal een deceptie, vooral omdat het zo enorm lekker rook. Je waant je bijna in Spanje of Portugalquote:Op zondag 8 mei 2016 14:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat langer grillen, maakt niet zoveel uit, spul is botervet, is bijna niet droog te krijgen
Heb ze gisteren nog gegeten, heerlijkquote:Op zondag 8 mei 2016 18:19 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Ga het binnenkort proberen. Het was nogal een deceptie, vooral omdat het zo enorm lekker rook. Je waant je bijna in Spanje of Portugal
Van het merk Golden die zijn iig snerig. Is samengeperst seperatorvlees van gevofelte. Dezelfde rotzooi die ze verkopen op koninginnedag met heel veel ui voor 4.50. De horrorquote:Op donderdag 5 mei 2016 17:45 schreef MrSalazar het volgende:
Die goedkope hamburgers voor in de magnetron zijn vies ja. Die hotdogs zijn best te doen.
Iemand moet het toch voor die producten opnemen, godverdomme?quote:Op zondag 8 mei 2016 18:48 schreef PENISPENISPENIS het volgende:
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
In een topic over smerig voedsel...
Goed bezig
Voor iemand die ik ken is het ook hét horrorvoedsel. Ik heb er zelf geen slechte herinnering aan. MIsschien moet ik binnenkort maar eens ravioli uit blik proberen.quote:
En die serie heette: Ravioli!quote:Op zondag 8 mei 2016 23:38 schreef RobinOok het volgende:
In mijn jeugd was er een Duitse tv-serie, van een stel kinderen dat alleen thuis was gelaten omdat pa en ma op vakantie gingen. Ze hadden een mooi budget gekregen om dagelijks goed te kunnen eten, maar de kids besloten hun geld uit te geven aan een voorraad ravioli in blik en de rest aan iets anders. Op het einde van de vakantie vonden ze de ravioli toch niet zo heel lekker meer....
Ik had toen nog nooit van ravioli gehoord.
Wauw. Salmiak in beef-teriyaki-sladressing. Krijgen we straks ook nog chilipepers als ingredient voor saus met pannenkoeksmaak voor op zalmgehakt-hamburgers o.i.d.?quote:Op zondag 8 mei 2016 23:48 schreef Postbus100 het volgende:
Leuk topic, herkenbare zaken. Ik wil er nog aan toevoegen: de dressing van de maaltijdsalade van de Appie, met de Beef Terriyaki-smaak. Al die andere dressings zijn binnen te houden, maar deze niet. Kijkend op de ingrediëntenlijst snap ik ook waarom: er zit salmiak in. Wie doet er nou salmiak in een dressing?
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |