abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 maandag 18 april 2016 @ 09:28:51 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_161515054
Zondebok
,,We willen bewijzen dat de overheid op de hoogte was van de jeugdprostitutie in die tijd, maar het liet begaan," legt Martin de Witte, Van Wells advocaat, uit. Een van de getuigen is Karel Maasdam, die jarenlang een jongensbordeel in Amsterdam-Oost bestierde. Maasdam werd in 1998 veroordeeld tot 3 jaar gevangenisstraf. Tegenover het AD, dat hem de afgelopen jaren regelmatig bezocht, liet Maasdam weten zich een zondebok te voelen. ,,Jarenlang werd mijn bordeel gedoogd. Agenten, sociaal werkers kwamen over de vloer. En ineens mocht het niet meer?"




Vrijplaats
Amsterdam leek in de jaren '80 wel een vrijplaats voor pedofielen. Er waren jongensbordelen en cafés waar minderjarige jongens werden opgepikt. Er waren zelfs georganiseerde pedoreizen naar Amsterdam. Voormalig GG&GD-veldwerker Raphaël Beth, die veel met jongensprostituees werkte, verklaarde in kranten dat honderden minderjarige jongens uit Nederland, Roemenië en Tsjechië als hoer werkten in Amsterdam. De vraag is wat er met die constatering is gebeurd.

Pooiers
Beth bleek 2 jaar geleden zijn veldwerk nog niet vergeten te zijn. In zijn kantoortje in Amsterdam liet hij een database zien waarin hij honderden namen van jongenshoeren, pooiers en klanten had opgeslagen. Met hun bijnamen erbij. 'Ziektekiem' bijvoorbeeld, een weinig hygiënische jongen die een klant een mes in zijn ribben stak. Ook Beth staat op de getuigenlijst.

De getuigenverhoren zullen wellicht meer duidelijkheid geven over een uitgelekt politieonderzoek in de jaren '90. Het zogeheten Rolodexonderzoek werd in het geheim opgestart, nadat informanten vertelden dat justitiemedewerkers en officieren van justitie ook klant waren geweest.

Psychopaat
Huidig VVD-Kamerlid Fred Teeven was destijds als officier van justitie betrokken bij het Rolodexonderzoek. Mogelijk kan hij verduidelijken waarom het onderzoek voor het goed en wel was opgestart, bekend was bij de verdachten.



Een aangifte van Jetty Bruggenwirth, die woensdag getuigt, was een van de aanleidingen om het Rolodexonderzoek te starten. Zij stapte naar de politie nadat haar vriend Nico L. haar dochter had misbruikt. Een voormalig zedenrechercheur noemde L., chauffeur voor jongensbordelen, de 'gevaarlijkste psychopaat' die hij ooit had ontmoet. Hij werd veroordeeld tot 8 jaar cel en tbs.

Demmink
Opvallende afwezige in de stoet getuigen is Joris Demmink, de oud-Justitieambtenaar die meermaals is beschuldigd van kindermisbruik. ,,Demmink heeft aangegeven de hele week verhinderd te zijn," zegt advocaat De Witte. Hij zal op een later moment worden gehoord. Wel verschijnt een voormalig AIVD-medewerkster, die in 2002 een veiligheidsonderzoek naar Demmink heeft verricht.

Een voorlopig getuigenverhoor is bedoeld ter voorbereiding op een rechtszaak. Van Well kan zo zijn juridische positie bepalen in een mogelijke procedure tegen de staat. Er zal geen vonnis volgen.



Tegen Demmink loopt ook nog een individueel straftraject. Er liggen diverse aangiftes van misbruik tegen hem. Het Openbaar Ministerie heeft zich altijd op het standpunt gesteld dat er geen duidelijk bewijs ligt tegen de man, maar onder druk van het Gerechtshof in Arnhem is nu toch een onderzoek gestart. Het OM is afhankelijk van de Turkse autoriteiten voor meer informatie. Twee aangevers zouden in Turkije zijn misbruikt door Demmink. Een gespecialiseerd team oordeelde eerder dat de aangifte van één van hen niet betrouwbaar is. Turkije seponeerde de zaak. Demmink zelf zegt onschuldig te zijn. Hij was naar eigen zeggen niet eens in Turkije toen het misbruik plaats zou hebben gevonden.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)van-pedofielen.dhtml

Old Skools-netwerk, met geheime agenda's over jonge jongetjes........EN......

'Daar is ie weer!' De Jan de Bouvrie van de 21ste eeuw, ons aller Fredje Teeven.
Dan is de zaak bij voorbaat verdacht en het onderzoeken waard. Fredje heeft het pluche uitgevonden waar men dekmantels van maakt. De mantelzorg krijgt bij Fredje een dubbele lading qua dekken. Indekken, grof dekken, afdekken, bedekken, deksels dekken, onder het dekbed zuigen, liegen als Gerrit Dekzeil, bedenkelijk dekken, in de rug dekken, Dekartes: 'Ik dek, dus ik besta.'

Here we go again. _O_ :7 *O* w/

:P

Hij is inmiddels 43 jaar, maar het verleden is voor voormalig jongensprostituee Bart van Well nog springlevend. Een verleden waarin hij naar eigen zeggen seksueel werd misbruikt door hooggeplaatste mannen, terwijl de Staat daarvan wist maar niets deed om hem en andere jongens te beschermen. Zegt Van Well.



Vanaf vandaag doet hij een poging om dat te bewijzen door middel van tien zogenoemde voorlopige getuigenverhoren bij de rechter-commissaris, een onderzoeksrechter, in Amsterdam. De bekendste getuigen die worden gehoord zijn oud-staatssecretaris en Kamerlid Fred Teeven, en de voormalig hoogste ambtenaar op het ministerie van Justitie, Joris Demmink. Teeven leidde in 1998 als officier van justitie het zogenoemde Rolodex-onderzoek naar een pedofielennetwerk, waar onder anderen Demmink deel van zou hebben uitgemaakt.

In 2014 vonden er ook al voorlopige getuigenverhoren in een civiele procedure plaats bij de rechtbank in Utrecht. Die werd aangespannen door de stichting De Roestige Spijker, dat de Amerikaanse documentaire Dutch Injustice over Demmink verder wilde verspreiden, maar zich volgens de ex-ambtenaar daarmee schuldig zou maken aan smaad.

Joris Demmink
Bart van Well liep op 14-jarige leeftijd weg van huis en belandde in de prostitutie in Amsterdam. In 1988 werd hij naar eigen zeggen misbruikt door ene 'Joris', in diens dienstauto. Hij kreeg 250 gulden. De tweede keer kreeg Van Well ruzie met zijn klant en stapte uit de auto. Pas vijftien jaar later zegt hij 'Joris' te hebben herkend op een foto bij een artikel in Panorama over jongensprostitutie in het Eindhovense Anne Frankplantsoen.

Van Well werd als getuige gehoord in 2014. Zijn herinnering bleek niet meer haarscherp. Door de traumatische ervaringen in zijn jeugd kampt hij met een bipolaire en een post-traumatische stress stoornis.

Hooggeplaatste pedofielen
De verhoren van deze week richten zich niet op Demmink, maar op de Staat, die hooggeplaatste pedofielen hun lusten zou hebben laten botvieren op tientallen jongens. Tijdens de verhoren in 2014 verklaarden twee ex-politiemensen dat het onderzoek naar het netwerk ,,van hogerhand kapot werd gemaakt." Het politieteam kreeg van de Rijksrecherche vier namen van mogelijke verdachten: Demmink en drie officieren van justitie. Maar vanaf het moment dat het onderzoek startte vielen alle telefoonlijnen dood, en bleken de huizen die werden doorzocht 'schoon'.



Volgens Van Wells advocaat Martin de Witte komt er vanaf vandaag 'een rariteitenkabinet van getuigen' langs. Onder hen onder anderen een ex-GG&GD-medewerker, die van zijn werkgever alleen toezicht mocht houden op de hygiëne en op het gevaar van geslachtsziekten, maar niet op andere misstanden. Ook gehoord worden voormalige agenten van jeugd- en zedenzaken, een streetcornerwerker, en een ex-AIVD'er. Getuigen zijn verplicht om te verschijnen. Demmink is deze week verhinderd. Er wordt voor hem naar een andere datum gezocht. Fred Teeven komt donderdagochtend.

http://www.telegraaf.nl/b(...)erzoek_pedo_s__.html

Nog meer, alles wieder gewist und nicht gewüsst. :{

:P

En nog meer........

Seksfeestjes met jonge jongenshoertjes, topmensen uit bestuurlijk en ambtelijk Nederland die daar misbruik van maakten en een overheid die op zijn minst weinig moeite deed de omvang van de jongensprostitutie binnen de perken te houden. Dat beklemmende beeld is maandag geschetst voor de rechter-commissaris in Amsterdam, waar het zogenoemde 'pedo-verhoor' plaatsvindt.



Getuige Koos van Woudenberg, zelfbenoemd kenner 'van het door Justitie gedoogde en beschermde Noord-NL'se pedonetwerk', noemde vanmorgen tijdens het pedo-verhoor voor de rechter-commissaris in Amsterdam tal van prominenten als betrokkenen in een kinderprostitutieschandaal.

Van Woudenberg, die zegt als jongetje te zijn misbruikt, beweerde dat onder anderen de Amsterdamse oud-burgemeester Ed van Thijn deelnam aan pedo-feestjes. Hij herkende hem aan zijn 'typische stem'. Oud-minister Onno Ruding zou hem geld hebben geboden 'in ruil voor seks' en ook de vaak genoemde topambtenaar Joris Demmink passeerde de revue: ,,Ik heb de man een hand gegeven..." Van Woudenberg, die zegt dat er pedo-feestjes plaatsvonden in het appartement van ene Ger, beweerde zelfs dat Prins Claus in dat appartement zou zijn geweest.

Een namens de Staat aanwezige advocaat noteerde na het horen van deze namen met een cynische blik de beweringen van de getuige.

Dat jongensprostitutie veelvuldig voorkwam, staat wel vast. Volgens oud-GGD-arts Raphael Beth, destijds in Amsterdam veldwerker jongensprostitutie, waren er honderden mannelijke prostituees actief, niet alleen in bordelen, maar ook op straten en in parken. En dan was er nog het pedo-circuit, veelal allochtone minderjarigen, vaak van Marokkaanse afkomst. Van de paar honderd jongenshoertjes waren er volgens Beth slechts zeven autochtoon. Beth bouwde een vertrouwenspositie op en kon daardoor veel met de jongenshoertjes spreken. ,,Velen van hen lieten zich zelden of nooit controleren op soa's. Vaak was er sprake van zware persoonlijkheidsproblematiek, velen van hen waren coke- en gokverslaafd."

Controle op jongensprostitutie was er nauwelijks, ondanks waarschuwingen van Beth aan de gemeente. Hij zei destijds niet serieus te zijn genomen: ,,Door mensen die kennelijk jongensprostitutie in stand wilden houden."

http://www.telegraaf.nl/b(...)_pedo-verhoor__.html

:P

[ Bericht 16% gewijzigd door tong80 op 18-04-2016 13:02:02 ]
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_161515510
ik heb fred teeven ooit in het echt ontmoet. :Y
pi_161515729
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 10:05 schreef matthias24 het volgende:
ik heb fred teeven ooit in het echt ontmoet. :Y
Toen was je 14 of niet?
pi_161515816
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 10:20 schreef Terrorizer het volgende:

[..]

Toen was je 14 of niet?
nee toen was ik 23. :6
  maandag 18 april 2016 @ 12:12:18 #5
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_161518223
Ik ben bang dat het ministerie van justitie zo vergeven is van mensen die iets te maken hebben met die smeerlapperij, dat het nooit zal worden blootgelegd. Of er worden wat pionnetjes geofferd zoals Robert M.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_161518572
Overigens maar 3 jaar cel krijgen voor het runnen van een jongensbordeel |:( .
Waren ze allemaal 17 of zo.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  Trouwste user 2022 maandag 18 april 2016 @ 12:57:28 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_161519308
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 12:26 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
Overigens maar 3 jaar cel krijgen voor het runnen van een jongensbordeel |:( .
Waren ze allemaal 17 of zo.
Nog een bericht in de OP gezet. Is nog duidelijker. Alle sporen gewist en zo.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 18 april 2016 @ 13:02:26 #8
7889 tong80
Spleenheup
pi_161519408
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 10:05 schreef matthias24 het volgende:
ik heb fred teeven ooit in het echt ontmoet. :Y
Ging en ga je er gebukt onder ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_161520073
Wat wil je nou precies horen tong. Het staat zowat letterlijk in dat stukje tekst. In die tijd was het waarschijnlijk normaal of boeide het niemand. Het bestaat toch nog steeds, prostitutie van minderjarige jongens / meisjes ?! Ik bedoel het zal nooit weg gaan omdat seks het best verkoopt. En er leven zo veel pedofielen op de wereld die er van smullen ?!

Wat ik overigens nogal hypocriet vind is dat ik hier bij sommige ouwe topics ook regelmatig lees dat fok leden het ' normaal ' vinden om seks te hebben met tienermeiden van de leeftijd 14 tot 17 wat is het verschil in die tijd met jongens van 14 tot 18 want dat waren de leeftijden waar ze werden misbruikt voor seks.

Alsof de normale burgers zo netjes zijn, nou in ieder geval genoeg smeerlappen alleen ál op deze forum.

Maar ja ik zeg er bij dit is mijn mening.
  maandag 18 april 2016 @ 13:33:22 #10
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_161520171
Oeps! Getuige Van Woudenberg (ooit jongenshoer) beweert Prins Claus, Joris Demmink, Onno Ruding en Ed van Thijn te hebben gezien op plaatsen waar sex werd bedreven met minderjarigen.

Bron: https://twitter.com/koenvoskuil?lang=nl
Scratch a liberal and you will find a fascist
  maandag 18 april 2016 @ 13:45:36 #11
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_161520428
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 13:29 schreef Barbie__ het volgende:
Wat wil je nou precies horen tong. Het staat zowat letterlijk in dat stukje tekst. In die tijd was het waarschijnlijk normaal of boeide het niemand. Het bestaat toch nog steeds, prostitutie van minderjarige jongens / meisjes ?! Ik bedoel het zal nooit weg gaan omdat seks het best verkoopt. En er leven zo veel pedofielen op de wereld die er van smullen ?!
In die tijd vond men het normaal of boeide het niemand? Nee, in die tijd werd deze smeerlapperij door de autoriteiten geen strobreed in de weg gelegd. En waarom niet? Waarschijnlijk omdat de mensen die achter de knoppen zaten er zelf aan meededen of het gebeuren tolereerden omdat er vriendjes aan meededen, er zelf beter van werden of werden gedwongen / gechanteerd.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_161520547
En, is de revolutie al uitgebroken? Nee? Apart, dacht dat revoluties ontketend werden door morele kwesties. Maar blijkbaar dus toch niet.
-He who makes peacefull revolution impossible, makes violent revolution inevitable-<br />John F Kennedy
<a href="http://www.harpersbazaar.nl/cultuur-reizen/news/a2125/onderzoek-taalpuristen-zijn-vreselijke-mensen/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.harpersbazaar.(...)n-vreselijke-mensen/</a>
pi_161520553
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 13:45 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

In die tijd vond men het normaal of boeide het niemand? Nee, in die tijd werd deze smeerlapperij door de autoriteiten geen strobreed in de weg gelegd. En waarom niet? Waarschijnlijk omdat de mensen die achter de knoppen zaten er zelf aan meededen of het gebeuren tolereerden omdat er vriendjes aan meededen, er zelf beter van werden of werden gedwongen / gechanteerd.
Komt op hetzelfde neer, het boeide niemand
pi_161520649
Even het verder het topic gelezen, vind het echt raar dat er geen opstand is uitgebroken of de rechtbanken zijn bestormd.
-He who makes peacefull revolution impossible, makes violent revolution inevitable-<br />John F Kennedy
<a href="http://www.harpersbazaar.nl/cultuur-reizen/news/a2125/onderzoek-taalpuristen-zijn-vreselijke-mensen/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.harpersbazaar.(...)n-vreselijke-mensen/</a>
pi_161520895
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 13:02 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ging en ga je er gebukt onder ?

:P
ja klopt. ik ging bukken voor hem. :')
pi_161521048
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 13:29 schreef Barbie__ het volgende:
Wat wil je nou precies horen tong. Het staat zowat letterlijk in dat stukje tekst. In die tijd was het waarschijnlijk normaal of boeide het niemand. Het bestaat toch nog steeds, prostitutie van minderjarige jongens / meisjes ?! Ik bedoel het zal nooit weg gaan omdat seks het best verkoopt. En er leven zo veel pedofielen op de wereld die er van smullen ?!

Wat ik overigens nogal hypocriet vind is dat ik hier bij sommige ouwe topics ook regelmatig lees dat fok leden het ' normaal ' vinden om seks te hebben met tienermeiden van de leeftijd 14 tot 17 wat is het verschil in die tijd met jongens van 14 tot 18 want dat waren de leeftijden waar ze werden misbruikt voor seks.

Alsof de normale burgers zo netjes zijn, nou in ieder geval genoeg smeerlappen alleen ál op deze forum.

Maar ja ik zeg er bij dit is mijn mening.

toch wil ik jou er wel op wijzen Barbie dat er nogal een verschil zit in de jaren 80 en nu in deze tijd anno 2016. want vroeger was dit dus gewoon toegestaan om zulke dingen te doen en geen haan die er naar kraaide. nu word er heel streng opgetreden en ben je zelfs al een pedo als je bijv als 20 jaarige sexs zou hebben met een persoon van 17.

snap je het een beetje?
pi_161521058
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 13:29 schreef Barbie__ het volgende:

Wat ik overigens nogal hypocriet vind is dat ik hier bij sommige ouwe topics ook regelmatig lees dat fok leden het ' normaal ' vinden om seks te hebben met tienermeiden van de leeftijd 14 tot 17 wat is het verschil in die tijd met jongens van 14 tot 18 want dat waren de leeftijden waar ze werden misbruikt voor seks.

nou als je kijkt naar de reacties hier op fok! word het wel normaal "nice" gevonden als een lerares het doet met jongens van die leeftijd en word er nogal afwijzend gereageerd als het om een leraar met meisjes gaat.
pi_161521080
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 13:29 schreef Barbie__ het volgende:
Wat ik overigens nogal hypocriet vind is dat ik hier bij sommige ouwe topics ook regelmatig lees dat fok leden het ' normaal ' vinden om seks te hebben met tienermeiden van de leeftijd 14 tot 17 wat is het verschil in die tijd met jongens van 14 tot 18 want dat waren de leeftijden waar ze werden misbruikt voor seks.
Haha is this 4 real? Zijn verschillende mensen op FOK!, eentje vindt dit andertje vindt dat. Hoe is dat hypocriet :')
pi_161521136
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 14:11 schreef matthias24 het volgende:

[..]

toch wil ik jou er wel op wijzen Barbie dat er nogal een verschil zit in de jaren 80 en nu in deze tijd anno 2016. want vroeger was dit dus gewoon toegestaan om zulke dingen te doen en geen haan die er naar kraaide. nu word er heel streng opgetreden en ben je zelfs al een pedo als je bijv als 20 jaarige sexs zou hebben met een persoon van 17.

snap je het een beetje?
Volgens mij kan jij niet begrijpend lezen. Ik had het over deze Fok leden zelf. Hun eigen voorkeur / mening over het 'normaal' vinden om seks te hebben met tienermeisjes. Dat heeft niets met wat voor de wet verboden is heeft maar puur met hun eigen mening er over. Natuurlijk is het verboden dat wil nog niet zeggen dat deze heren het niet willen ?

Snap jij het een beetje nu !!
pi_161521235
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 14:12 schreef Chewie het volgende:

[..]

nou als je kijkt naar de reacties hier op fok! word het wel normaal "nice" gevonden als een lerares het doet met jongens van die leeftijd en word er nogal afwijzend gereageerd als het om een leraar met meisjes gaat.
állemaal schijn
  maandag 18 april 2016 @ 14:22:06 #22
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_161521305
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 14:15 schreef Barbie__ het volgende:

[..]

Volgens mij kan jij niet begrijpend lezen. Ik had het over deze Fok leden zelf. Hun eigen voorkeur / mening over het 'normaal' vinden om seks te hebben met tienermeisjes. Dat heeft niets met wat voor de wet verboden is heeft maar puur met hun eigen mening er over. Natuurlijk is het verboden dat wil nog niet zeggen dat deze heren het niet willen ?

Snap jij het een beetje nu !!

Machtsmisbruik en frustratie van de rechtsgang is hier een beetje het probleem, Barbie. Nog niet eens specifiek dat men in die tijd (en misschien nog steeds wel, geen idee) er zo openlijk aan mee deden. Men voelt zich onaantastbaar en zijn dat tot op zekere hoogte dus ook, helaas
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_161521422
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 14:19 schreef Barbie__ het volgende:

[..]

állemaal schijn
Nee allemaal te lezen, jij beweert iets wat totaal niet overeenkomt met de werkelijke gang van zaken op Fok!

Gemiddelde reactie Fokkers:

Lerares met minderjarige leerling: "nice"

Leraar met minderjarige leerlinge: "ouwe viespeuk, als je aan mijn dochter komt dan zorg ik er voor dat je lichaam nooit meer word teruggevonden"
pi_161521441
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 14:13 schreef Drug het volgende:

[..]

Haha is this 4 real? Zijn verschillende mensen op FOK!, eentje vindt dit andertje vindt dat. Hoe is dat hypocriet :')
excuses, als ik u beledigd hebt, niet álle mensen, sommige.. [quote]9s.gif [b]Op maandag 18 april 2016 14:22 schreef jogy het volgende:

[..]

Machtsmisbruik en frustratie van de rechtsgang is hier een beetje het probleem, Barbie. Nog niet eens specifiek dat men in die tijd (en misschien nog steeds wel, geen idee) er zo openlijk aan mee deden. Men voelt zich onaantastbaar en zijn dat tot op zekere hoogte dus ook, helaas
[/quote]
[/b]

Ja oneindige macht kan rare dingen doen met de mens. Daar is zelfs de strengste opvoeding niet tegen opgewassen. Ik ben zo blij dat ik een meid ben en geen man vol hormonen wat het ook allemaal ingewikkelder maakt..
  Trouwste user 2022 maandag 18 april 2016 @ 14:27:14 #25
7889 tong80
Spleenheup
pi_161521442
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 13:29 schreef Barbie__ het volgende:
Wat wil je nou precies horen tong. Het staat zowat letterlijk in dat stukje tekst. In die tijd was het waarschijnlijk normaal of boeide het niemand. Het bestaat toch nog steeds, prostitutie van minderjarige jongens / meisjes ?! Ik bedoel het zal nooit weg gaan omdat seks het best verkoopt. En er leven zo veel pedofielen op de wereld die er van smullen ?!

Wat ik overigens nogal hypocriet vind is dat ik hier bij sommige ouwe topics ook regelmatig lees dat fok leden het ' normaal ' vinden om seks te hebben met tienermeiden van de leeftijd 14 tot 17 wat is het verschil in die tijd met jongens van 14 tot 18 want dat waren de leeftijden waar ze werden misbruikt voor seks.

Alsof de normale burgers zo netjes zijn, nou in ieder geval genoeg smeerlappen alleen ál op deze forum.

Maar ja ik zeg er bij dit is mijn mening.

Holy FOK! :D

Dat roep ik al jaren. FOK! is een dekmantel voor hoerenlopers, pedo's, SM'ers, schandknapen, postzegellikkers, Anaalisten, Turkentrekkers, voyeurs, exhibitionisten, Patty Brards, Pijpers, onveilige kontneukers, Heroïne dealers en Ridders die 'NI' roepen.

Vertel mij wat. Maar goed dat is mijn mening. Die mag je desgewenst in je rectaal uitgewoonde strakke anus proppen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')