Ik heb dit recept gebruikt voor de biscuit, het Victoria beslag uit dit recept van 24Kitchen en gevuld met frambozenjam en slagroom. Is goed bevallenquote:Op zondag 13 maart 2016 16:56 schreef Bleie het volgende:
Wat is nou echt een goed recept voor slagroomtaart?
Hey, met dat recept heb ik ook een keer een carrotcake gemaakt en die was briljantquote:Op zaterdag 12 maart 2016 15:33 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik maakte een worteltjestaart, recept van ottolenghi
[ afbeelding ]
Dank je. Ik heb wel ooit die hele taart van 24kitchen gemaakt, maar vond het biscuit (moskovisch gebak) niet heel geweldig. Ik ben die van Laura's bakery opgeslagen, maar eens proberen.quote:Op zondag 13 maart 2016 19:29 schreef Trusten het volgende:
[..]
Ik heb dit recept gebruikt voor de biscuit, het Victoria beslag uit dit recept van 24Kitchen en gevuld met frambozenjam en slagroom. Is goed bevallen
Dat las ik in de reviews onder het recept, vandaar dat ik een ander recept daarvoor had gezocht . Biscuit van Laura's Bakery was goed gelukt (en lekker), al denk ik wel dat je beter een ruimer recept qua springvorm kan pakken. Mijne was iets lager dan ik het liefste had gezien.quote:Op zondag 13 maart 2016 20:34 schreef Bleie het volgende:
[..]
Dank je. Ik heb wel ooit die hele taart van 24kitchen gemaakt, maar vond het biscuit (moskovisch gebak) niet heel geweldig. Ik ben die van Laura's bakery opgeslagen, maar eens proberen.
Cakerol? Of uil koekjesquote:Op dinsdag 15 maart 2016 12:26 schreef Koningin het volgende:
Ik moet voor de school van mijn kinderen wat gaan bakken, maar ik wil eens wat anders dan cupcakes en een tulband.
Iemand ideeën? Niet te ingewikkeld, want dat is niet nodig.
Het idee alleen al schreeuwt: vies hé?quote:
ei&olie, niks vreemds aan eigenlijkquote:Op vrijdag 18 maart 2016 22:42 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Het idee alleen al schreeuwt: vies hé?
Maar dat vond ik wel meevallen. Tis mij enkel een te smeuïge cake geworden.
Precies, na wat logisch nadenken over de ingrediënten is het precies dat. Dus eitje minder gebruikt en geen boter. Probleem opgelost.quote:Op vrijdag 18 maart 2016 22:43 schreef computergirl het volgende:
[..]
ei&olie, niks vreemds aan eigenlijk
Welnee, zo smaakt het ook helemaal niet als je olie in een cake doet. Tenzij je de olie uit je frituurpan gaat scheppenquote:Op vrijdag 18 maart 2016 22:57 schreef Burdie het volgende:
True, maar toch. Vooral het idee he.
Maar olie in een cake vind ik eigenlijk ook niks, het blijft me dan in de verte aan frituur herinneren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |