FOK!forum / Culinesse à gogo / Eindelijk de perfecte knoflooksaus gevonden
Hallojomaandag 7 maart 2016 @ 23:11
Reeds jarenlang ben ik groot liefhebber van voedsel als shoarma, doner kebab en soortgelijke vleeschgerechten :9~ Verschillende shoarmatenten hebben prima knoflooksaus om de smaak van het vleesch nog beter te maken ^O^

Als ik echter thuis mijn eigen vleeschjes bak wil ook ook lekkere knoflooksaus. Tot gisteren had ik deze nog niet in de supermarkt kunnen vinden. Tot vandaag! Mensen ik presenteer u:

_O_ CALVÉ KNOFLOOK KEBAB _O_

Wat een heerlijke knoflooksaus :9~ Mensen zoek niet verder, dit is de knoflooksaus die uw leven zal veranderen!
frietenstampmaandag 7 maart 2016 @ 23:12
Ga morgen meteen halen.
Hallojomaandag 7 maart 2016 @ 23:13
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:12 schreef frietenstamp het volgende:
Ga morgen meteen halen.
Je zult er geen spijt van krijgen!
Woelwatermaandag 7 maart 2016 @ 23:13
Genoteerd ^O^
Geraltmaandag 7 maart 2016 @ 23:13
De lekkerste maak je nog altijd gewoon zelf, want dan kan je er zoveel knoflook in tiefen als je wil :9
Hallojomaandag 7 maart 2016 @ 23:15
quote:
3s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:13 schreef Geralt het volgende:
De lekkerste maak je nog altijd gewoon zelf, want dan kan je er zoveel knoflook in tiefen als je wil :9
Geloof me, hier zit ook genoeg knoflook in :Y
Geraltmaandag 7 maart 2016 @ 23:17
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:15 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Geloof me, hier zit ook genoeg knoflook in :Y
Geloof me, niet dus. Maak hem eens zelf. Het is heel makkelijk. Zelfs ik kan dat. Dat wil wat zeggen.
frietenstampmaandag 7 maart 2016 @ 23:18
quote:
7s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:17 schreef Geralt het volgende:

[..]

Geloof me, niet dus. Maak hem eens zelf. Het is heel makkelijk. Zelfs ik kan dat. Dat wil wat zeggen.
Recept?
Hallojomaandag 7 maart 2016 @ 23:23
Bij gebrek aan vleesch zit ik nu gewoon pure knoflooksaus te eten :@ :9~
pfefferkatzemaandag 7 maart 2016 @ 23:27
Waarschijnlijk vind je het lekker omdat ze er kruiden als komijn aan toe hebben gevoegd. Dus als je zelf verse knoflooksaus maakt en er een lepeltje komijn doorheen tieft zal je het waarschijnlijk helemaal hemels vinden.

quote:
Ingrediënten
ingrediënten: water, raapzaadolie, yoghurt, suiker, kruidenazijn (azijn, kruidenextract), azijn, gemodificeerd maiszetmeel, knoflook 2,3%, eigeel (scharrel), zout, specerijen 0,6% (komijn, kardemom, cayennepeper), peterselie, aroma, antioxidant e385.
Sounddragonmaandag 7 maart 2016 @ 23:27
Will try.

Ander goed alternatief was altijd die grote flessen van Gouda's Glorie, maar die hebben ze nergens meer :(
Catch22-maandag 7 maart 2016 @ 23:27
Yildriz is het beste
Hallojomaandag 7 maart 2016 @ 23:33
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
Heb je de knoflook kebab van Calvé al geprobeerd?
Rechercheurtjmaandag 7 maart 2016 @ 23:33
De plastic bakjes van het Deen merk zijn het lekkerst :)
#ANONIEMmaandag 7 maart 2016 @ 23:34
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
Hallojomaandag 7 maart 2016 @ 23:34
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef RacerDKB het volgende:
Waarschijnlijk vind je het lekker omdat ze er kruiden als komijn aan toe hebben gevoegd. Dus als je zelf verse knoflooksaus maakt en er een lepeltje komijn doorheen tieft zal je het waarschijnlijk helemaal hemels vinden.

[..]

Dat denk ik inderdaad ja. Maar het maken van knoflooksaus laat ik liever aan professionals over.
Hallojomaandag 7 maart 2016 @ 23:35
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:34 schreef Etsu het volgende:

[..]

Probeer deze nouhou.
Sarasimaandag 7 maart 2016 @ 23:35
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
pfefferkatzemaandag 7 maart 2016 @ 23:36
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:34 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dat denk ik inderdaad ja. Maar het maken van knoflooksaus laat ik liever aan professionals over.
Je kan ook zelf knoflookpoeder, komijn en peper bij die van Calve gooien als je hem extra hardcore wilt.
pfefferkatzemaandag 7 maart 2016 @ 23:40
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:35 schreef Sarasi het volgende:
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
Niet iedereen houdt denk ik van verse sauzen. Het gros van de mensen is gewend aan de sauzen van de supermarkt waar altijd genoeg suikers, toegevoegde aroma's en zout in zitten; bij knoflooksaus of pastasaus of mayonaise of wat dan ook.

Als die mensen dan een verse saus voorgeschoteld krijgen dan verwachten ze die bekende fabriekssaus, maar dat is het niet.

Maar je "recept" klinkt wel goed.
Hallojomaandag 7 maart 2016 @ 23:40
quote:
10s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:36 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Je kan ook zelf knoflookpoeder, komijn en peper bij die van Calve gooien als je hem extra hardcore wilt.
Ik vind hem nu perfect.
Sounddragonmaandag 7 maart 2016 @ 23:41
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
Heb ik nu, maar die kleine kutflessies zijn rap leeg, en die dop he, daar word ik gestoord van :')
pfefferkatzemaandag 7 maart 2016 @ 23:42
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:40 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ik vind hem nu perfect.
Stuur je wel even een bedankje naar Calvé dan?
Catch22-maandag 7 maart 2016 @ 23:43
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:41 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Heb ik nu, maar die kleine kutflessies zijn rap leeg, en die dop he, daar word ik gestoord van :')
Er zijn ook grotere flessen :) ik haal alleen altijd de kleine, want zoveel eet ik het niet meer.

Als ik t op de heupen heb maak ik het gewoon zelf, op basis van yofresh
Sarasimaandag 7 maart 2016 @ 23:53
quote:
7s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:40 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Niet iedereen houdt denk ik van verse sauzen. Het gros van de mensen is gewend aan de sauzen van de supermarkt waar altijd genoeg suikers, toegevoegde aroma's en zout in zitten; bij knoflooksaus of pastasaus of mayonaise of wat dan ook.

Als die mensen dan een verse saus voorgeschoteld krijgen dan verwachten ze die bekende fabriekssaus, maar dat is het niet.

Maar je "recept" klinkt wel goed.
Het is heerlijk. En dan een zoete aardappel poffen in de oven, daarna over de lengte insnijden en de knoflooksaus erin gieten. O+

Nu heb ik honger. :'(
Sounddragonmaandag 7 maart 2016 @ 23:54
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:43 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Er zijn ook grotere flessen :) ik haal alleen altijd de kleine, want zoveel eet ik het niet meer.

Als ik t op de heupen heb maak ik het gewoon zelf, op basis van yofresh
ik weet, maar niet hier bij de Jumbo. Toen ze er net waren hadden ze die wel, maar dat was snel over. Als we wraps eten ofzo gaat er meer als een half flessie aan, dus je blijft nieuwe pakken elke keer.
Catch22-maandag 7 maart 2016 @ 23:57
quote:
15s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:54 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

ik weet, maar niet hier bij de Jumbo. Toen ze er net waren hadden ze die wel, maar dat was snel over. Als we wraps eten ofzo gaat er meer als een half flessie aan, dus je blijft nieuwe pakken elke keer.
Holy cow
dexamfetaminemaandag 7 maart 2016 @ 23:59
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
Die is veel te zoet man.
Ferdinsdag 8 maart 2016 @ 00:04
Er zit suiker in, zoete knoflooksaus, sowieso, zoete sause, eigenlijk sowieso, moet alles hier commercieel vertieft worden met die overdreven zoete smaak. Dat kan nooit lekker wezen.
pfefferkatzedinsdag 8 maart 2016 @ 00:04
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Zit dan ook bijna 14% aan suikers in.
marc0871dinsdag 8 maart 2016 @ 00:20
ik maak knoflooksaus met slasaus,
knoflook raspen met zo'n schaaltje

bowlsdishes364s.jpg

wat peterselie,
snufje peper en zout.
als je er genoeg knoflook in doet, brand het je mond uit ;) :9
dexamfetaminedinsdag 8 maart 2016 @ 00:56
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 00:04 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Zit dan ook bijna 14% aan suikers in.
Veul te veul, dat zoette is overheersend. Mijn shoarma moet wel gewoon naar knoflook smaken en niet naar suiker. :(

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 00:20 schreef marc0871 het volgende:
ik maak knoflooksaus met slasaus,
knoflook raspen met zo'n schaaltje

[ afbeelding ]

wat peterselie,
snufje peper en zout.
als je er genoeg knoflook in doet, brand het je mond uit ;) :9
Klinkt wel als een goed recept. Misschien yoghurt met wat gebruiken ipv slasaus? Eventueel wat MSG, paar druppels citroensap en bieslook erdoorheen lijkt me ook wel lekker.
Najietodinsdag 8 maart 2016 @ 06:38
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:35 schreef Sarasi het volgende:
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
Dit dus. Veul lekkerder :9~
knokkelsdinsdag 8 maart 2016 @ 07:15


[ Bericht 100% gewijzigd door knokkels op 08-03-2016 07:16:06 ]
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 09:02
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:42 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Stuur je wel even een bedankje naar Calvé dan?
Dit topic is al een ode aan Calvé :{w
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 09:07
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:35 schreef Sarasi het volgende:
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
liedetectordinsdag 8 maart 2016 @ 09:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:07 schreef Hallojo het volgende:
En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
eindeloos omdat het bol staat van de conserveringsmiddelen
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 09:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:11 schreef liedetector het volgende:

[..]

eindeloos omdat het bol staat van de conserveringsmiddelen
Dit ging over zelfgemaakte knoflooksaus.
Sarasidinsdag 8 maart 2016 @ 09:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:07 schreef Hallojo het volgende:

[..]

En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
Je maakt toch gewoon zoveel als je wilt, drol. :') Dat is juist het mooie. De mayo blijft idioot lang goed, dus die kun je rustig bewaren en de yoghurt is dertig cent ofzo dus als die daarna niet opeet voel je dat ook niet in je portemonnee. En de gehakte knoflook blijft ook best lang goed. De knoflooksaus zelf blijft denk ik nog zo'n drie dagen goed ofzo? Hangt ook een beetje af van de houdbaarheidsdatum van de yoghurt.
liedetectordinsdag 8 maart 2016 @ 09:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:13 schreef Hallojo het volgende:
Dit ging over zelfgemaakte knoflooksaus.
waarom een liter maken dan?
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 09:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:21 schreef liedetector het volgende:

[..]

waarom een liter maken dan?
Omdat je anders elke keer als je een keer een likje knoflooksaus wil nieuwe saus moet gaan maken.
Zelfscannerdinsdag 8 maart 2016 @ 09:25
783003.gif
Dit was pes echt lekker.
liedetectordinsdag 8 maart 2016 @ 09:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:24 schreef Hallojo het volgende:
Omdat je anders elke keer als je een keer een likje knoflooksaus wil nieuwe saus moet gaan maken.
bakje vol niet genoeg per maaltijd?
dedude87dinsdag 8 maart 2016 @ 11:52
Ik maak mijn knoflooksaus altijd met een gedeelte yoghurt en 50% van de knoflook pof ik in de schil in oven. Dan even prakken met vork.
Weltschmerzdinsdag 8 maart 2016 @ 12:08
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Klopt, maar dat zijn ze volgens mij allemaal die je bij de super kunt krijgen.
Apekoekdinsdag 8 maart 2016 @ 12:11
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Dat geld ook voor die meuk van Calve.

Yildriz is gewoonweg beter. Calve saus smaakt nog te Hollands.
Cicidinsdag 8 maart 2016 @ 15:46
Bakjes dikke knoflooksaus uit de koeling.
Mjam!
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 15:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 12:11 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat geld ook voor die meuk van Calve.

Yildriz is gewoonweg beter. Calve saus smaakt nog te Hollands.
Heb je de knoflook kebabsaus van Calvé al geprobeerd? Ik vind de Yildriz persoonlijk wat smaakloos.
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 15:52
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:12 schreef frietenstamp het volgende:
Ga morgen meteen halen.
Al geproefd?
erodomedinsdag 8 maart 2016 @ 15:55
Gewoon zelf maken. Lekkerder bestaat niet.
Kan je het helemaal aanpassen aan je persoonlijke smaak, beetje varieren per gerecht zodat het perfect bij dat gerecht past in bij jouw smaak bij dat gerecht past.
Zelfscannerdinsdag 8 maart 2016 @ 15:56
Ik ga het zo ook maken :D (Dank voor dit topic)

Gewone yoghurt gebruiken of toch de griekse of turkse of een ander land?
GekkePoesdinsdag 8 maart 2016 @ 16:13
Ik doe altijd twee tenen knoflook in een vijzel fijnwrijven met een snufje zout, peper en een halfe theelepel suiker, dan word het een hele mooie pasta. dit door twee eetlepels mayo en twee eetlepels dikke yoghurt. Of iets meer mayo yoghurt als je m te pittig vindt.
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 16:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:56 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik ga het zo ook maken :D (Dank voor dit topic)

Gewone yoghurt gebruiken of toch de griekse of turkse of een ander land?
Graag gedaan. Gewoon de knoflook kebabsaus van Calvé gebruiken, dan hoef je verder niets meer toe te voegen.
GekkePoesdinsdag 8 maart 2016 @ 16:16
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:16 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Graag gedaan. Gewoon de knoflook kebabsaus van Calvé gebruiken, dan hoef je verder niets meer toe te voegen.
Die is lekker :Y
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 16:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:55 schreef erodome het volgende:
Gewoon zelf maken. Lekkerder bestaat niet.
Kan je het helemaal aanpassen aan je persoonlijke smaak, beetje varieren per gerecht zodat het perfect bij dat gerecht past in bij jouw smaak bij dat gerecht past.
Klinkt leuk en aardig, maar ik heb het idee dat de knoflook kebabsaus door Goden is gemaakt. En dat kan ik dus nooit overtreffen.
Hallojodinsdag 8 maart 2016 @ 16:18
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:16 schreef GekkePoes het volgende:

[..]

Die is lekker :Y
:Y
Sarasidinsdag 8 maart 2016 @ 16:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:56 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik ga het zo ook maken :D (Dank voor dit topic)

Gewone yoghurt gebruiken of toch de griekse of turkse of een ander land?
Dat boeit volgens mij geen neuk, maar ik heb altijd Griekse of el cheapo huismerk zonder land. :P
derLudolfdinsdag 8 maart 2016 @ 17:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:56 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik ga het zo ook maken :D (Dank voor dit topic)

Gewone yoghurt gebruiken of toch de griekse of turkse of een ander land?
Zal ik es een geheimpje verklappen? Alleen het bekertje is anders.
Angstdinsdag 8 maart 2016 @ 17:20
Is het geheim niet dat er kurkuma inzit?
derLudolfdinsdag 8 maart 2016 @ 17:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:20 schreef Angst het volgende:
Is het geheim niet dat er kurkuma inzit?
Zoveel smaak geeft dat niet. Komijn is eerder het geheim denk ik :Y
H.FRdinsdag 8 maart 2016 @ 17:23
Komijn.. ga ik ook eens proberen in mijn knoflooksaus.
dexamfetaminedinsdag 8 maart 2016 @ 17:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:22 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Zoveel smaak geeft dat niet.
Heb je het wel eens zelf gebruikt?
liedetectordinsdag 8 maart 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:29 schreef dexamfetamine het volgende:
Heb je het wel eens zelf gebruikt?
t is nou niet echt te vergelijken met iets als komijn....
Fretworkdinsdag 8 maart 2016 @ 17:50
50/50 yoghurt/mayo, knoflook, bieslook, zout, peper. That's all you need.
MrSalazardinsdag 8 maart 2016 @ 18:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:05 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Zal ik es een geheimpje verklappen? Alleen het bekertje is anders.
Soms. Soms zit er 10% vet in en dan is het wel degelijk anders. De Griekse (weet niet of ze die nog hebben) en Turkse yoghurt bij Lidl zijn ook anders qua structuur. Niet dat dat iets met een land te maken heeft.
derLudolfdinsdag 8 maart 2016 @ 19:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:15 schreef MrSalazar het volgende:

[..]

Soms. Soms zit er 10% vet in en dan is het wel degelijk anders. De Griekse (weet niet of ze die nog hebben) en Turkse yoghurt bij Lidl zijn ook anders qua structuur. Niet dat dat iets met een land te maken heeft.
Welk merk (of eigenlijk 3, voor Bulgaars, Grieks en Turks) het was weet ik niet meer, maar dat werd door een boer zelfgemaakt, die ik hoorde spreken over zelf vermarkten van zuivel. Die gaf daar doodleuk toe dat ze alle drie hetzelfde b waren.

[ Bericht 0% gewijzigd door derLudolf op 08-03-2016 19:26:02 ]
MrSalazardinsdag 8 maart 2016 @ 19:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:18 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Welke merk (of eigenlijk 3, voor Bulgaars, Grieks en Turks) het was weet ik niet meer, maar dat werd door een boer zelfgemaakt, die ik hoorde spreken over zelf vermarkten van zuivel. Die gaf daar doodleuk toe dat ze alle drie hetzelfde b waren.
'welke' merk ;(
derLudolfdinsdag 8 maart 2016 @ 19:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:21 schreef MrSalazar het volgende:

[..]

'welke' merk ;(
Fijn dat je verder inhoudelijk reageert. Swipe/auto-correct.

Die man is trouwens Jan Hoogeboon uit Oudewater, even terug gezocht.
http://www.zuivelboerderij.nl

http://www.omroepwnl.nl/video/fragment/Yoghurt_33240
MrSalazardinsdag 8 maart 2016 @ 19:32
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:31 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Fijn dat je verder inhoudelijk reageert. Swipe/auto-correct.

Die man is trouwens Jan Hoogeboon uit Oudewater, even terug gezocht.
http://www.zuivelboerderij.nl

http://www.omroepwnl.nl/video/fragment/Yoghurt_33240
Wat zou ik überhaupt moeten zeggen op je post? 't Is niet relevant.
gargamelnldinsdag 8 maart 2016 @ 20:45
_O_

gala-turkse-knoflooksaus-500ml.jpg

Of zelf maken met geraspte kaas erdoor. :9~
emmyemmywoensdag 9 maart 2016 @ 01:05
Ik maak m zelf met mayo, zure room, 1.5 bol knoflook en wat fijngesneden augurken, zilveruitjes en kappertjes
renwanwoensdag 9 maart 2016 @ 06:06
TS werkt voor Calvé volgens mij :')