Wel een beetje vet, vind ik vaak. Bakken in de oven en daarna even deppen is wel noodzakelijk.quote:Op woensdag 30 maart 2016 19:48 schreef uniekhoorn het volgende:
die zak bifteki uit de vriezer is best lekker... gewoon in de oven en dan heb je snel een vleesgerechtje er bij.
Inderdaad! Duitsers hebben ook een enorme assortiment aan mosterd. Jammer dat er niet een paar voorbij komen tijdens de themaweek. Ik vind de mosterd van Kühne met dille erg lekker. In Nederland nergens gezien.quote:Op zaterdag 16 april 2016 17:25 schreef Molo het volgende:
De reeds gare worstjes zijn vaak wel lekker. Ik heb paar verschillende pakjes in de koeling liggen in ieder geval. Lekker even grillen en dan met mosterd
Welke zijn dat dan?quote:Op zaterdag 16 april 2016 17:25 schreef Molo het volgende:
De reeds gare worstjes zijn vaak wel lekker. Ik heb paar verschillende pakjes in de koeling liggen in ieder geval. Lekker even grillen en dan met mosterd
Ik heb in de koelkast Nürnberger rostbratwürste (tongbreker ) liggen en Thüringen braadworst.quote:Op zondag 17 april 2016 17:40 schreef Soury het volgende:
[..]
Welke zijn dat dan?
Ik heb dit gekocht. Even moeilijk kiezen wat ik ga eten vanavond [ afbeelding ]
Die is met mosterd, maar pittige heb ik in huisquote:Op zondag 17 april 2016 18:35 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik heb in de koelkast Nürnberger rostbratwürste (tongbreker ) liggen en Thüringen braadworst.
Ik had nog een pakje, maar die is op en ik weet de naam niet meer
Anyways, allemaal lekker volgens mij
Die witte worst die jij hebt is beetje lafjes met zoete saus. Ikzelf vind die met pittige mosterd lekkerder
Is dat die dagelijkse stammmm-pot, stammm-pot, stammmm-pot?quote:Op maandag 18 april 2016 00:13 schreef Piet__Piraat het volgende:
Die eenpansgerechten zijn me de vorige keer helemaal niet tegengevallen, dus daar ga ik morgen ook maar eens iets van scoren.
Volgens mij is dat van Tilapia/panga gemaakt en die troep eet ik nietquote:Op maandag 18 april 2016 21:39 schreef Skeletor. het volgende:
Zijn die fish cuisines uit de diepvries wat? Bordelaise en broccoli-kaas heb ik zien liggen. De komende dagen is er weinig tijd om te koken, dus ik vroeg me af of dit een smakelijk alternatief was. Ik ben normaal niet zo van de kant-en-klaar maaltijden.
Is koolvis.quote:Op maandag 18 april 2016 21:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Volgens mij is dat van Tilapia/panga gemaakt en die troep eet ik niet
Mja, koolvis word ik ook niet blij van eigenlijkquote:Op maandag 18 april 2016 22:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is koolvis.
Van de Lidl vind ik niet lekker.
De florentine van Iglo weleens in de aanbieding.
Geen aanrader, dus? Wat is er mis mee? Ja, überhaupt diepvries en kant-en-klaar. Maar verder?quote:Op maandag 18 april 2016 22:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is koolvis.
Van de Lidl vind ik niet lekker.
De florentine van Iglo weleens in de aanbieding.
Ik vind ze allemaal lekker . Pauper ben ik.quote:Op maandag 18 april 2016 22:38 schreef Molo het volgende:
[..]
Mja, koolvis word ik ook niet blij van eigenlijk
blijven heel vochtig en worden niet krokant zoals de verpakking suggereert.quote:Op maandag 18 april 2016 23:10 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Geen aanrader, dus? Wat is er mis mee? Ja, überhaupt diepvries en kant-en-klaar. Maar verder?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |