quote:Op vrijdag 26 februari 2016 16:16 schreef Pietverdriet het volgende:
Vond beide afleveringen gezocht rellerig. Zowel de dadelproducent als de surimiproducent gaven heel erg eerlijk inzage in wat hun product is, hoe het gemaakt wordt en medewerking aan het maken van het programma.
Als er iemand aan misinformatie deed was het de KVW met de vriendelijke Japanse meneer die een heel ander soort surimi had als die uit het proces.
Dat rellerige, of die verontwaardiging, dat is iets wat jullie er kennelijk zelf bij bedenken. Het programma is er niet om dingen aan de kaak te stellen of zo. Het laat gewoon zien hoe het zit, zonder daar direct een waardeoordeel aan te koppelen.quote:Op vrijdag 26 februari 2016 16:43 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Tsja, zo doen ze dat al tijden. Even op Wikipedia kijken of er nog producten zijn waar ze gespeeld verontwaardigd kunnen doen terwijl die informatie allang publiekelijk toegankelijk is.
Waarom onderzoek doen naar het onbekende als je ook veel makkelijker een aflevering samen kunt stellen met informatie die
allang bekend is?
vaak hebben ze één partij waar ze kritisch zijn (in dit geval de fabriek). Een beetje domme vragen stellen en soms een persoon een beetje voor schut zetten.quote:Op vrijdag 26 februari 2016 17:53 schreef k_man het volgende:
[..]
[..]
Dat rellerige, of die verontwaardiging, dat is iets wat jullie er kennelijk zelf bij bedenken. Het programma is er niet om dingen aan de kaak te stellen of zo. Het laat gewoon zien hoe het zit, zonder daar direct een waardeoordeel aan te koppelen.
Dus ja, ze laten zien dat er beestjes in de dadels zitten. Doen ze daar verontwaardigd over? Proberen ze een relletje te creëren? Eerder het tegenovergestelde: ze laten zien dat die dadels prima te eten zijn en sluiten de aflevering af met het opeten ervan.
Ik drink het spul zelf niet... Maar is zoiets als Kirschwasser ook niet precies hetzelfde dan?quote:Op dinsdag 1 maart 2016 21:20 schreef k_man het volgende:
Ja, wodka is een vreemd product. Je maakt het door alcohol te destilleren uit graan, aardappels of iets dergelijks. Het is dan vrijwel pure alcohol, zonder geur, kleur of smaak. Vervolgens leng je het aan met water. Dat betekent dat wodka dus feitelijk nergens naar zou moeten smaken.
Kirsch en jenever (graanjenever, heeft dan weer niks met jeneverbes te maken, dan krijg je eerder gin) zit wel degelijk smaak aan.quote:Op donderdag 3 maart 2016 21:14 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik drink het spul zelf niet... Maar is zoiets als Kirschwasser ook niet precies hetzelfde dan?
Ook blank spul, dit keer gedestilleerd uit kersen.
Of wordt dat moet gefilterd?
En jenever dan? Hoe verschilt dat van vodka?
Kirschwasser heeft een sterke geur en een wat zoet, bittere nasmaak.quote:Op donderdag 3 maart 2016 21:14 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik drink het spul zelf niet... Maar is zoiets als Kirschwasser ook niet precies hetzelfde dan?
Ook blank spul, dit keer gedestilleerd uit kersen.
Of wordt dat moet gefilterd?
En jenever dan? Hoe verschilt dat van vodka?
Ik weet idd dat er smaak aan zit, gebruik het 'vaak' in de keukenquote:Op donderdag 3 maart 2016 21:23 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Kirschwasser heeft een sterke geur en een wat zoet, bittere nasmaak.
Jonge jenever is tegenwoordig net als vodka las ik op Wiki?quote:Op donderdag 3 maart 2016 21:19 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Kirsch en jenever (graanjenever, heeft dan weer niks met jeneverbes te maken, dan krijg je eerder gin) zit wel degelijk smaak aan.
Ik heb ook eens destillaten van hooi (raar!), peer en wortel geproefd, nou dat merk je echt wel.
Ik weet niet hoe kirsch gemaakt wordt. Is dat ook pure alcohol, aangelengd met water? Is het enige verschil met wodka dat de alcohol uit kersen ipv graan komt?quote:Op donderdag 3 maart 2016 21:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik weet idd dat er smaak aan zit, gebruik het 'vaak' in de keuken
Waardoor ontstaat die smaak dan? Want zoals in de uitlevering werd gezegd maakte het geen klap uit waar de alcohol uit kwam.
Of is de bereidingswijze geheel anders bij zoiets?
Er wordt een distillaat gemaakt van kersen. Eau-de-Viequote:Op donderdag 3 maart 2016 21:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik weet idd dat er smaak aan zit, gebruik het 'vaak' in de keuken
Waardoor ontstaat die smaak dan? Want zoals in de uitlevering werd gezegd maakte het geen klap uit waar de alcohol uit kwam.
Of is de bereidingswijze geheel anders bij zoiets?
Ersin heet ie en hij spreekt beter Arabisch en Russisch dan ik, dus zal ie wel niet zwakzinnig zijn. In tegendeel.quote:Op donderdag 3 maart 2016 21:57 schreef Ill-Skillz het volgende:
Ik kan me altijd zo verbazen over Ersan.
Chille gast, maar komt af en toe over als een debiel. Is dat nou een act of is hij echt een beetje zwakzinnig?
Je betaalt voornamelijk voor de uitmonstering.quote:Op donderdag 3 maart 2016 21:55 schreef golfer het volgende:
Leuk. Een Nederlandse fabriek die gewoon pure (96%) alcohol bij de groothandel inkoopt, het aanlengt met water, dan een keer goed filtert en het vervolgens voorziet van een etiket waarop wat onzin staat en het verscheept en verkoopt in Rusland.
Kostprijs van een fles wodka ca. 1, 4o euro. Verkoopprijs....een enorm veelvoud daarvan, bovenop de accijnzen en de BTW.
Droge vent in die fabriek die op de vraag wat dan het verschil is tussen een fles van 12 euro en een fles van 40 euro als antwoord gaf: "de prijs".
Spreek jij net zo goed Russisch als hij dan? Dat 'debiele' wat je bedoelt, het 'huh, ik snap hier niks van', lijkt me gespeeld om een reactie uit te lokken.quote:Op donderdag 3 maart 2016 21:57 schreef Ill-Skillz het volgende:
Ik kan me altijd zo verbazen over Ersan.
Chille gast, maar komt af en toe over als een debiel. Is dat nou een act of is hij echt een beetje zwakzinnig?
Dat is m'n vraag. Is het nou een act of ...quote:Op donderdag 3 maart 2016 23:18 schreef erikkll het volgende:
[..]
Dat 'debiele' wat je bedoelt, het 'huh, ik snap hier niks van', lijkt me gespeeld om een reactie uit te lokken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |