abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 2 maart 2016 @ 08:15:34 #301
68600 Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_160360502
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 07:41 schreef Riparius het volgende:

[..]

Ze willen mensen die in het bezit zijn van doorverkochte en tevens vervalste tickets weren in een poging om zo een halt toe te roepen aan woekeraars die grote aantallen tickets opkopen om ze vervolgens ver boven de oorspronkelijke prijs door te verkopen. Met die doorverkochte tickets is meestal geknoeid, bijvoorbeeld om de oorspronkelijke aankoopprijs onzichtbaar te maken en de tenaamstelling te veranderen maar soms ook om bijvoorbeeld een 3e rangs ticket te veranderen in een 1e rangs ticket en zo nog meer winst te maken. Dergelijke knoeierijen komen echter vooral voor bij e-tickets, omdat die makkelijk te vervalsen zijn, zie hier.

Zo zou het dus kunnen gebeuren dat er al iemand op jouw plaats zit als jij binnenkomt met je echte ticket, en dat is niet de bedoeling, vandaar de identiteitscontrole.

Als je in het bezit bent van een echt ticket (een zogeheten fanticket met gekleurde opdruk van KKJ en HKM) dan heb je volgens mij weinig te vrezen omdat deze tickets nauwelijks te vervalsen zijn.

Maar, neem om discussies te voorkomen de brief van eventim.nl met de bevestiging van je bestelling mee, en iets waaruit jullie adres blijkt (bijvoorbeeld een uitgeprint bankafschrift met de betaling voor de tickets en tevens jullie adres), en zo mogelijk ook het identiteitsbewijs van je vrouw.
lily's man heeft dat gehad. Officile tickets gekocht er met dochter naar toe, iemand anders al met een ticket op hun plaats, en zij konden niet naar binnen.
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie woensdag 2 maart 2016 @ 08:16:29 #302
68600 Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_160360512
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 07:52 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Duidelijk. Ik zal zowel haar rijbewijs als dat van mij meenemen. Plus een ongeopende brief van de Rabobank die aan ons beide is geadresseerd. Ow en natuurlijk de tickets + aankoopbewijs.
hoop voor je dat t lukt.
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')