quote:Op zondag 10 april 2016 17:56 schreef RobinOok het volgende:
Nog een keer mijn Sichuan bitterballen. Nu met het perfecte sausje hiervoor. (Pietverdriet en andere mayonaisepuristen moeten even wegkijken). Twee delen mayo (Calvé! haha) met een deel gecondenseerde melk, peper en zout.
[ link | afbeelding ]
Bitterballen van Redcooked Beef
quote:Op zondag 27 maart 2016 21:13 schreef Helsinki het volgende:
Die heb ik vandaag nog gemaakt (en toen ik even niet op zat te letten deed mijn moeder er "van die leuke bloemetjes" op )!
[ afbeelding ]
oh lord.quote:Op zondag 10 april 2016 17:56 schreef RobinOok het volgende:
Nog een keer mijn Sichuan bitterballen. Nu met het perfecte sausje hiervoor. (Pietverdriet en andere mayonaisepuristen moeten even wegkijken). Twee delen mayo (Calvé! haha) met een deel gecondenseerde melk, peper en zout.
[ link | afbeelding ]
Bitterballen van Redcooked Beef
Die kleur!quote:Op donderdag 21 april 2016 19:44 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Aardappelkroketjes met cheddar en bieslook.
Die is goed. Is zure room.quote:Op donderdag 21 april 2016 21:36 schreef emmyemmy het volgende:
Je witbalans lijkt op die foto niet helemaal ok? Of ligt dat aan mijn scherm? de saus is wel erg wit
T water loopt me in de mond!quote:Op donderdag 21 april 2016 19:44 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Aardappelkroketjes met cheddar en bieslook.
Ja dat snap ik, maar geen schaduwen en dergelijk, ziet er een beetje onnatuurlijk uit ofzo.quote:
Er zijn wel schaduwen Op en naast t bordjequote:Op vrijdag 22 april 2016 12:29 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Ja dat snap ik, maar geen schaduwen en dergelijk, ziet er een beetje onnatuurlijk uit ofzo.
Onzin, is gewoon een hele mooie foto ditquote:Op vrijdag 22 april 2016 12:29 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Ja dat snap ik, maar geen schaduwen en dergelijk, ziet er een beetje onnatuurlijk uit ofzo.
Zoveel trek gekregenquote:Op vrijdag 22 april 2016 13:15 schreef n0a het volgende:
De saus is vrij dun en glad, vandaar dat je in de saus zelf weinig textuur ziet. Meer van opzij klein beetje meer schaduw.
[ afbeelding ]
Verder lekkere balletjes hoor .
ik kan het niet helemaal zien aan je foto maar hoe groot waren ze? Formaat gehaktbal of formaat bitterbal?quote:Op vrijdag 22 april 2016 13:15 schreef n0a het volgende:
De saus is vrij dun en glad, vandaar dat je in de saus zelf weinig textuur ziet. Meer van opzij klein beetje meer schaduw.
[ afbeelding ]
Verder lekkere balletjes hoor .
quote:Op vrijdag 22 april 2016 18:36 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Chinese, gefrituurde, met gehakt gevulde aubergine plakjes
Nogal wat werk, maar ja, goede herinneringen aan en nooit in Nederland op het menu gezien, dus dan zit er niks anders op dan zelf aan de slag te gaan. Lekker!
Jij woont ook in Rotterdam toch? "Daarna leg je ze op keukenpapier en dept je ze goed droog." Maar ziet er goed uit hoor, ga ik denk ik ook eens maken.quote:Op vrijdag 22 april 2016 18:36 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Chinese, gefrituurde, met gehakt gevulde aubergine plakjes
Nogal wat werk, maar ja, goede herinneringen aan en nooit in Nederland op het menu gezien, dus dan zit er niks anders op dan zelf aan de slag te gaan. Lekker!
Formaat bitterbal. Ze moeten niet te groot worden anders lekken ze en kunnen ze na het bakken een beetje inzakken.quote:Op vrijdag 22 april 2016 18:42 schreef computergirl het volgende:
[..]
ik kan het niet helemaal zien aan je foto maar hoe groot waren ze? Formaat gehaktbal of formaat bitterbal?
Lekker! Ik ken wel gefrituurde schijfjes lotuswortel die gevuld en gefrituurd zijn. Bedenk mij net ook dat er een gevulde aubergine recept in het boek van de Dumpling Sisters staat. Die is zonder beslag.quote:Op vrijdag 22 april 2016 18:36 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Chinese, gefrituurde, met gehakt gevulde aubergine plakjes
Nogal wat werk, maar ja, goede herinneringen aan en nooit in Nederland op het menu gezien, dus dan zit er niks anders op dan zelf aan de slag te gaan. Lekker!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |