abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 20 april 2016 @ 18:07:05 #101
430005 rowan634
#TINYKILLERFTW
pi_161579767
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
omg _O- zie dit nu pas _O-
TEAM TAFEL
  woensdag 20 april 2016 @ 18:07:31 #102
430005 rowan634
#TINYKILLERFTW
pi_161579777
Stukje 600 dagen Utopia uit Veronica Magazine van deze week, geschreven door een journaliste die al eens in Utopia bij de Fles gegeten heeft, was hier toen ook gespot.

klik op de foto voor groter, makkelijker lezen ;)
utopivercopy94kmr.png
TEAM TAFEL
  Moderator zondag 8 mei 2016 @ 14:01:01 #103
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_162007384
Interview met de moeder van Bas in De Telegraaf:
Anneke: 'Mijn zoon zit precies een jaar in Utopia'
Relativiteit is van toepassing op natuurkunde, niet op ethiek
pi_162007858
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 14:01 schreef Gert het volgende:
Interview met de moeder van Bas in De Telegraaf:
Anneke: 'Mijn zoon zit precies een jaar in Utopia'
Leuk interview, ^O^ je had hem ook al gevonden _O- wilde hem ook net plaatsen. ;)
Enige wat alleen niet klopt, moeders heeft hem laatst nog gezien, dus een jaar niet zien klopt niet. ;) En zich zo druk gemaakt om het boksen kan ik mij wel voorstellen :Y
Laat de charme van imperfectie, het hunkeren naar perfectie voorbij streven....
pi_162008062
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_162088604
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_162119403
registreer om deze reclame te verbergen
27y791y.jpg
Met dank aan LS
Twinning = boring
  Moderator woensdag 18 mei 2016 @ 20:15:12 #108
422690 crew  Gizmogirl28
Team 15 nieuwe inwoners.
pi_162304716
En nee, wij waren NIET in Utopia2. :)
  woensdag 18 mei 2016 @ 21:15:11 #109
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_162307258
quote:
Billy woont met haar nieuwe vriend op Sint Maarten en blikt terug op de periode die de ze met Ruud heeft doorgebracht.
Hoe heb je de periode na Utopia beleefd? Wat heb je allemaal gedaan in de tussentijd?
Ik heb de periode na Utopia als vrij heftig ervaren. Er kwam veel op me af met leuke dingen en ook dingen die je van tevoren niet kunt verzinnen. Na Utopia heb ik verschillende andere tv programma’s gedaan waaronder de IQ Test en Pillow Talk, samen met Ruud. Ik heb daarna geprobeerd mijn gewone leven met werk en vrienden weer op te pakken. Ik werkte in de horeca.

Je hebt er zelf voor gekozen Utopia te verlaten, om Ruud achterna te gaan. Hoe kijk je terug op die beslissing?
Ik had het niet anders willen doen, het is nog steeds de juiste keuze geweest.

Hoe zijn jij en Ruud precies uit elkaar gegaan?
Ruud en ik zijn na Utopia nog negen maanden bij elkaar geweest, we hadden het heel erg leuk samen. Ik heb mijn leven na Utopia redelijk snel weer opgepakt, met werk en vrienden. Ruud had daar iets meer moeite mee, hij had langer de tijd nodig om te wennen buiten Utopia. Dat komt misschien ook omdat het niet zijn keuze was om Utopia te verlaten, waardoor hij dus ineens weer thuis zat. Daardoor kwamen er tussen ons wat spanningen en werd ik uiteindelijk verliefd op een ander.

Volgens Ruud ging dat allemaal heel snel, hij maakte zelfs de vergelijking dat je een pakje sigaretten ging halen en niet meer terugkwam. Wat is jouw kant van het verhaal?
Het is absoluut snel gegaan. Maar het ligt wel gecompliceerder dan dat ik een pakje sigaretten ging halen. Ik kan me voorstellen dat hij het zo heeft ervaren. Ik ben wel halsoverkop vertrokken, daar zijn zeker niet een paar maanden over heen gegaan.

Ruud zegt dat hij er serieus verdriet van heeft gehad, hoe zit dat bij jou?
Ik denk dat mijn verdriet pas veel later is gekomen, omdat ik niet goed heb beseft wat het met Ruud heeft gedaan. Toen ik dat interview in De Telegraaf las, werd ik echt met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik heb misschien een beetje weggeduwd dat deze breuk ook voor hem gevolgen heeft.

En toen heb je Nederland ingeruild voor Sint Maarten, hoe is dat gegaan?
Ik werd verliefd op een man die daar zijn werk heeft. Ik kon met hem mee en dat heb ik gedaan.
Wat doe je nu precies op Sint Maarten?
Ik ben me aan het focussen op mijn creatieve kant. Ik schilder veel. Veel landelijke schilderijen en ik ben hier met heel veel kunstenaars in aanraking gekomen.

Ruud zit weer in Utopia. Wat vind je daarvan?
Dat vind ik hartstikke leuk. Hij flikt het gewoon weer, het maakt hem niet uit wat anderen van hem vinden en ik vind hem enorm gegroeid. Ik vind hem stabieler overkomen, iets ouder. Vooral in zijn zelfverzekerdheid is hij gegroeid. Hij moet er zelfs een beetje voor oppassen dat hij niet overmoedig wordt. Ik ben ontzettend trots op hem.

Heb je iets gezien van Ruud in Utopia, hoe doet hij het?
Het eerste dat ik van hem zag was dat hij met Cemal over Romy aan het praten was. Ik had al gelezen dat Romy hem leuk vond, dat moet ik toch even in de gaten houden. Ruud blijft gewoon mijn maatje.

Begint het bij jou ook weer te kriebelen?
Hahaha. Ik heb er nooit over nagedacht, omdat ik het nooit als optie heb gezien. De stap is makkelijker gemaakt als er iemand in zit waar je een goede tijd mee hebt beleeft.

Wat zou jij doen als je nu Utopia in zou gaan?
Ik zou me veel meer bezig houden met goede doelen. Minder met kunst, dat is meer een hobby. Maatschappelijke onderwerpen aan de kaak stellen. Zoals Rowena die nu naar Azië gaat voor Free a Girl, dat had ik ook heel tof gevonden.

En jij en Ruud.. zit daar nog toekomst in?
Ik heb de toekomst met Ruud behoorlijk verpest en dat kan ik hem niet kwalijk nemen.
  Moderator woensdag 18 mei 2016 @ 21:16:18 #110
422690 crew  Gizmogirl28
Team 15 nieuwe inwoners.
pi_162307311
[quote]14s.gif Op woensdag 18 mei 2016 21:15 schreef Tuinfluitert het volgende:

[..]
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
^O^
En nee, wij waren NIET in Utopia2. :)
  woensdag 18 mei 2016 @ 21:17:25 #111
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_162307365
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2016 21:16 schreef Gizmogirl28 het volgende:

[..]

[/spoiler]

^O^
:) Bedanktt Gizmo.


http://www.telegraaf.nl/p(...)erlies_Billy___.html


Hij was eind 2013 een van de meest opvallende gezichten bij de start van UTOPIA. RUUD kreeg in JOHN DE MOL's WONDERE WERELD een relatie met BILLY, raakte haar in het dagelijks leven tot zijn grote verdriet kwijt aan een ander en keert - VERRASSING! - vanaf aanstaande maandag nu zelf terug in Utopia. Niet omdat hij is gevraagd, maar omdat hij dat zélf graag wilde. Alleen aan PRIVÉ vertelt hij waarom...

Na hun vertrek uit het programma bleef de relatie in het échte leven nog even voortduren, maar kwam er tot groot verdriet van Ruud van het ene moment op het andere, in één klap, resoluut een einde aan...

,,Daar ben ik toen echt een paar maanden kapot van geweest'', aldus de verlaten Romeo, die het allemaal maar nauwelijks kon bevatten. ,,Ineens was ze weg'', zegt hij. ,,Echt zo'n verhaal van: even een pakje sigaretten halen en nooit meer terugkomen. Nee, zélfs niet voor een vuurtje! Ze had iemand anders leren kennen, met wie ze er plotseling vandoor was. En nog ver ook."
pi_162468625
foutje
  donderdag 14 juli 2016 @ 21:18:28 #115
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_163742442
Oud-inwoonster Billy was vandaag in Utopia.
Na hun vertrek uit Utopia hebben Ruud en Billy hun relatie voortgezet, die hield negen maanden stand. Billy vertrok daarop met een nieuwe vriend naar Sint Maarten, maar daar vond ze niet het paradijs waarop ze hoopte. Inmiddels is Billy terug in Nederland en heeft ze spijt als haren op haar hoofd dat zij en Ruud uit elkaar zijn, meldt Talpa.
“Ruud heeft niet goed gereageerd op mijn plotselinge vertrek. Ik heb hem echt heel veel verdriet gedaan. Toen ik op Sint-Maarten woonde, kreeg ik al heel snel spijt van mijn beslissing. Ik had én Ruud laten gaan en ik ben met de noorderzon vertrokken uit Nederland. Toen ik wist dat Ruud terugging naar Utopia, vroeg ik mezelf af hoe het zou zijn als ik dat ook zou mogen en kunnen doen. Het is voor mij de kans waar ik op heb gewacht. Zo kan ik Ruud terugwinnen", vertelt Billy.

"Het is natuurlijk een hele bijzondere situatie, want ik heb zelf de keuze gemaakt om Utopia te verlaten. Utopia is voor mij nog niet af, het is mijn thuis. Utopia is voor mij de plek om vrijheid te voelen, processen door te maken en mijn persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Ik hoop dat Ruud blij is om mij te zien en dat wij ons sprookje verder kunnen doorzetten."
"Ik kan me voorstellen dat hij het ook heel heftig vindt. We hebben elkaar lang niet gezien, er is veel gebeurd en dat moeten we oplossen waar camera’s bij zijn. Ik vind het heel erg spannend, maar het moet gebeuren en ik hoop dat ik die kans krijg.”
image001.png

http://www.telegraaf.nl/p(...)campaign=twitterfeed
  donderdag 14 juli 2016 @ 21:28:12 #116
429367 DKUp
The one and only
pi_163742677
quote:
Billy wil sprookje met Ruud voortzetten

Billy is terug in Utopia. Donderdagmiddag maakte de oud-inwoonster haar rentree in het programma, dat ze 21 maanden geleden verliet. De blondine komt terug om haar ex-vriend Ruud om vergeving te vragen. Hij keerde eerder ook al terug in de reality show.

Billy was een van de eerste bewoners van Utopia, maar vertrok in oktober 2014 nadat haar geliefde Ruud was weggestemd. Afgelopen jaar strandde de relatie van het tweetal en vertrok Billy met haar nieuwe vriend naar Sint-Maarten. "Ruud heeft niet goed gereageerd op mijn plotselinge vertrek. Ik heb hem echt heel veel verdriet gedaan", vertelt Billy nu.

Oplossen
De kunstenares kreeg spijt en is intussen terug in Nederland. Ruud woont sinds mei weer in Utopia, waar Billy hem graag wil spreken. "Ik hoop heel erg dat Ruud blij is om mij te zien en dat wij ons sprookje kunnen voortzetten", aldus Billy voordat het donderdag zover was. "Ik kan me voorstellen dat hij het ook wel heel heftig vindt. We hebben elkaar lang niet gezien, er is heel veel gebeurd en dat moeten we oplossen waar camera's bij zijn. Ik vind het heel erg spannend, maar het moet gebeuren en ik hoop dat ik die kans krijg."
Bron: http://www.ad.nl/show/bil(...)oortzetten~a9310676/
BATMAN BATMAN BATMAN
  vrijdag 15 juli 2016 @ 08:18:33 #117
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_163751579
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2016 02:05 schreef formule het volgende:

Vrijdagavond John de Mol in RTL Late Night.

Die komt alleen als er iets nieuws op TV gebied staat te gebeuren :7

Vanavond.
  vrijdag 15 juli 2016 @ 08:24:41 #118
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163751667
Utopia is voor mij nog niet af, het is mijn thuis. Utopia is voor mij de plek om vrijheid te voelen, processen door te maken en mijn persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.

_O-
Wat een heerlijk leeg geblaat weer.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 21 juli 2016 @ 10:37:18 #119
429367 DKUp
The one and only
pi_163900552
quote:
RTL 5 met BFF Quiz en Gouden Kooi-achtige realityshow

Over ruim een maand start het nieuwe tv-seizoen en achter de schermen wordt daar druk aan gewerkt. RTL 5 lijkt dit najaar te vertrouwen op reality met een spectaculair randje, getuige enige kandidatenoproepjes. Zo komt er een nieuwe gameshow waarbij een ton valt te verdienen en zoekt de zender goede vrienden voor een BFF Quiz.

In Get the F*ck Out Of My House nemen verschillende jongeren intrek onder één dak en krijgen ze opdrachten, uitdagingen en dilemma’s met maar één einddoel: als laatste overblijven en 100.000 euro winnen. Dat klinkt heel erg als De Gouden Kooi, zij het dat er hier geen onbepaalde looptijd is; de opnames vinden plaats tussen eind augustus en begin oktober.

Over de BFF Quiz laat de zender minder los, wel staat in de oproep: ‘Ken jij je BFF door en door en wil je shinen op tv? Geef je hier op.”

RTL 5 komt in het najaar ook met een nieuw seizoen Holland’s Next Topmodel, daarnaast keert Idols terug in het nieuwe seizoen.

Bron: http://zappen.blog.nl/rtl(...)-achtige-realityshow
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_163928356
show.nl/showflits/2016/uitslag-utopia-referendum-bekend-mag-billy-terugkeren-utopia/

f2143aa26430236342d499aa3a24f90b.png

====================================================================

show.nl/video/afleveringen/2016/show-update-billy-terug-utopia/

df632e9db9352373ce889a59c510c529.png
pi_164329203
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_164373065
Telegraaf vandaag over de mogelijk nieuwe bewoner Jacco

http://www.telegraaf.nl/t(...)_te_beginnen___.html
pi_164813235
Eend verpest relaties in Utopia :')
http://www.telegraaf.nl/t(...)ies_in_Utopia__.html
'' I am under no obligation to make sense to you.''
  Moderator maandag 19 september 2016 @ 01:29:35 #125
422690 crew  Gizmogirl28
Team 15 nieuwe inwoners.
pi_165420978
En nee, wij waren NIET in Utopia2. :)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')