abonnement Unibet Coolblue
pi_158906126
Hier weer verder...

quote:
Burgemeester Keulen heeft oplossing tegen aanrandingen: gedragscode voor jonge vrouwen

'Vrouwen moeten tenminste op armlengte afstand blijven van vreemde mannen'

De burgemeester van Keulen Henriette Reker (partijloos) heeft na afloop van een crisisvergadering dinsdag een persconferentie gegeven. Daarin vertelde zij welke afspraken zijn gemaakt met politie en justitie om nieuwe aanrandingen en diefstallen zoals tijdens afgelopen Oud en Nieuw-viering te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het carnaval dat binnenkort in Keulen losbarst. Belangrijkste voorstel: er komt een gedragscode voor vrouwen, waarin bijvoorbeeld zal staan dat ‘vrouwen het beste op armlengte afstand van vreemde mannen kunnen blijven’.

Letterlijk liet de burgemeester aan de pers weten dat “de stad een gedragscode voor jonge vrouwen online zal zetten”.
Door deze gedragscode, waar onder andere instaat dat vrouwen op armlengte afstand moeten blijven en dat ‘groepen mannen en vrouwen beter niet gescheiden worden’, zullen vrouwen “zich tijdens carnaval veiliger en zekerder voelen”.

De gedragscode zal ook aan jonge mannen van buitenlandse afkomst worden gericht. “Aan mensen van andere culturen moeten we uitleggen hoe we hier carnaval vieren, zodat ze begrijpen dat vrolijk gedrag niet hetzelfde is als seksuele openheid”, aldus Reker.

Tevens beloofde de burgemeester dat er “maatregelen worden genomen zodat dit in de toekomst niet weer gebeurt” en dat met de politie wordt gewerkt aan “een speciaal veiligheidsconcept voor feesten, net als bij voetbalwedstrijden of grote demonstraties”.
Wat dit ‘veiligheidsconcept’ precies inhoudt blijft onduidelijk.

Ook belooft de politie meer cameratoezicht en zal er tijdens de carnavalviering veel politie aanwezig zijn, zowel zichtbaar als onzichtbaar in burger. De videobewaking zal er in de eerste plaats zijn voor controle en veiligheid, inplaats van voor bewijsvoering achteraf.

De politie liet tijdens de persconferentie verder weten dat de vijf mannen die zijn opgepakt niets met de aanrandingen te maken hebben. De politie bevestigde dat er aangifte is gedaan van een verkrachting.

Wederom maakte de politie duidelijk dat “vluchtelingen niets met deze zaak hebben te maken”.
“Het is absoluut ontoelaatbaar om een uit Noord-Afrika afkomstige etnische automatisch te verbinden met vluchtelingen. Er is geen aanwijzing dat mensen die asiel zoeken in Keulen de daders waren”, aldus Wolfgang Albers, de baas van de politie in Keulen.

http://nieuws.tpo.nl/2016(...)gscode-voor-vrouwen/
quote:
Oudejaarsaanrandingen Keulen - Politie bevestigt: 'Daders van Noord-Afrikaanse afkomst'

De politie van Keulen heeft maandag een persconferentie gegeven over de enorme hoeveelheid aanrandingen en berovingen van vrouwen tijdens de afgelopen Oud & Nieuw-viering in Keulen. De vrouwen werden aangerand en beroofd op het stationsplein voor het Centraal station en bij het plein voor de Dom.

Het onderzoek van de politie richt zich op een groep van maarliefst 1000(!) jongemannen. Binnen deze groep heeft een gedeelte zich schuldig gemaakt aan aanrandingen en berovingen. Het is echter nog onduidelijk om hoeveel daders het exact gaat. Wel zijn inmiddels vijf jonge mannen opgepakt.

Er zijn tot nu toe zestig aangiftes gedaan. Maar de politie gaat er van uit dat er zeker 80 slachtoffers zijn. Van alle vrouwen die aangifte hebben gedaan heeft ongeveer een kwart ook aangifte gedaan van aanranding, naast diefstal en beroving.

Vooralsnog zijn er dus tussen de vijftien en twintig slachtoffers van aanranding bekend. De meerderheid is alleen slachtoffer geworden van beroving. Wel heeft de politie laten weten dat het in sommige gevallen gaat om ernstige vergrijpen waarbij vrouwen zijn vastgehouden en betast.

Opvallend genoeg windt de Keulse politie er geen doekjes om als het gaat om de afkomst van de daders: "Deze misdrijven zijn gepleegd door een groep mannen die, afgaande op hun uiterlijk, voornamelijk van Noord-Afrikaanse, Arabische afkomst zijn", aldus Wolfgang Albers, het hoofd van de politie in Keulen.

http://nieuws.tpo.nl/2016(...)ijk-80-slachtoffers/
quote:
Schokkende quotes: agente en slachtoffer vertellen over de aanrandingsnachtmerrie in Keulen

"Rond 23:00 uur kregen we de melding dat er een vechtpartij tussen 400 buitenlanders zou zijn uitgebroken op het centraal station. Toen we daar aankwamen zagen we bijna 2000 mensen die werden bekogeld met zwaar illegaal vuurwerk.

Nadat we meerdere gewonden constateerden besloten we het plein te ontruimen. Maar een groep jonge mannen leek geen enkel woord Duits te verstaan. We hebben ze uiteindelijk met fysiek geweld van het plein moeten verwijderen.

Kort na middernacht kwamen de eerste slachtoffers van aanranding naar ons toe. Huilende en geschokte meisjes die beschreven hoe ze door een grote groep mannen waren aangerand. We zijn toen in de menigte op zoek gegaan naar meer slachtoffers. We vonden een 20-jarig slachtoffer uit Stuttgart. Ze schreeuwde en huilde. De daders hadden haar slipje van haar lichaam gescheurd en ze hadden haar onderlichaam betast. Drie andere meisjes, vriendinnen van het slachtoffer, konden we niet uit de menigte redden omdat we zelf werden bekogeld met vuurwerk.

Uiteindelijk hebben we acht mannen kunnen aanhouden. Allemaal waren ze in het bezit van kopieën van certificaten voor een asielaanvraag.

Wat die vrouwen daar hebben meegemaakt was gewoon verkrachting."

Bovenstaande quotes zijn het verbijsterende relaas van een Duitse politieagente die tijdens de oudejaarswisseling aanwezig was bij het centraal station in Keulen en daardoor één van de getuigen is van een massale aanranding en beroving van vooral jonge vrouwen door vooral Noord-Afrikaanse jonge mannen.

Maar het Duitse Magazine Express heeft niet alleen een politieagente gesproken over die dramatische nacht. Ook één van de vele jonge slachtoffers doet haar ontluisterende verhaal:

"Toen we uit het station kwamen waren we al verbaasd over de enorme groep jonge buitenlandse mannen. We moesten door de menigte heen en ik voelde een hand op mijn kont. Toen greep iemand mijn borsten vast. Daarna waren er handen overal op mijn lichaam, het was een nachtmerrie.

We schreeuwden en sloegen van ons af, maar het hield niet op. Ik denk dat ik tijdens een stukje van 200 meter zeker 100 keer ben betast.

De jongens riepen 'neuken, neuken' en scholden ons uit voor 'slet'.

Ik ben er kapot van, ik ben woedend en bang. Ik hoop dat de politie de daders pakt, want anders ga ik nooit meer naar festiviteiten in de stad."

http://nieuws.tpo.nl/2016/01/04/aanrandingen-keulen-citaten/
Waarom bleef het zo lang stil?
http://www.elsevier.nl/Bu(...)?masterpageid=158493
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_158906167
Die agenten moeten ook gefrustreerd zijn. Mooi dat ze een boekje open doen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_158906169
Keulse agenten: het waren vooral Syriërs


Agenten van de politie in Keulen zeggen dat de mannen die op Oudejaarsavond rond de Dom vrouwen hebben aangerand wel degelijk vluchtelingen waren. "Slechts een kleine minderheid bestond uit Noord-Afrikanen, het grootste deel bestond uit Syriërs", zeiden agenten op basis van anonimiteit tegen Welt am Sonntag.

De korpsleiding had dinsdag gezegd dat de politie niet weet wie de daders zijn. Agenten die erbij zijn geweest, bestrijden dat. "Er zijn, anders dan naar buiten is gebracht, van talrijke personen identiteitsgegevens opgenomen", zegt een agent tegen de krant.
Asielzoekers

De agenten zeiden verder dat die nacht zo'n honderd personen zijn gecontroleerd. Enkelen daarvan zijn in hechtenis genomen. Veel van de gecontroleerden zouden pas een paar maanden in Duitsland zijn. "De meesten waren recent binnengekomen asielzoekers", zegt een agent. Dat staat haaks op de verklaring van burgemeester Reker die eerder zei dat er geen aanwijzingen zijn dat de daders asielzoekers waren.

Ook op een ander punt weerspreken de agenten de officiële politie-lezing over die nacht. Volgens die lezing waren het de daders vooral op geld uit. De aanrandingen zouden een bijzaak zijn geweest. "In werkelijkheid was het precies omgekeerd", zeiden de agenten tegen de krant. "De in meerderheid Arabische daders waren er vooral op uit om seksuele delicten te plegen, om hun seksuele 'amusement'."
Express

De verklaring van de agenten wordt ondersteund door een lek bij de politieleiding naar de Keulse krant Express. Hij zegt dat die avond de identiteit van 71 mensen is gecontroleerd, 11 mensen in voorlopige hechtenis zijn genomen, 4 personen zijn gearresteerd, dat er 32 processen-verbaal zijn opgemaakt en dat er tien gebiedsverboden zijn opgelegd. Het merendeel van de gecontroleerde personen was asielzoeker.

Ook blijkt uit het gelekte stuk dat de politie totaal niet opgewassen was tegen de meute. Zij kon niet veel meer doen dan machteloos toekijken.

http://nos.nl/artikel/207(...)-vooral-syriers.html

"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 7 januari 2016 @ 18:09:37 #4
74056 crew  ToT
pi_158906171
Syriërs zeker. :) Typfoutje, maar wel goede verandering van de TT! :Y ^O^
pi_158906212
kan een mod die tt svp aanpassen in > Keulse agenten: het waren vooral Syriërs
merci !
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_158906218
Medicine must bring back the joy in the life of the patient.Medicine must give the patient something to celebrate.When medicine cannot achieve this, the goal must be to allow the patient to die a death as quickly and as painlessly as possible
pi_158906220
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2016 17:41 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Het verschil tussen een AZC en een penitentiaire inrichting is dat asielzoekers naar buiten mogen. Volgens een aantal in dit topic moet die vrijheid hen worden afgenomen.
Ik zie het probleem daar niet mee. Ze verblijven hier op zich illegaal, voor een deel daarvan is dat misschien gerechtvaardigd. Dan interneer je ze allemaal, en degenen die waarschijnlijk langer mogen blijven verplaats je naar betere opvang en geef je een pasje waarmee ze de straat op mogen, nadat ze het examen vrouwvriendelijkheid met succes hebben afgelegd.

De rest laat je gewoon net zo lang in een tentenkamp met een hek er omheen tot ze aangeven in welk land ze kunnen worden gedropt. Die geef je dan een rekening mee voor de kosten van de opvang, en als ze die betaalt hebben stuur je hun bezittingen na.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_158906237
ADnl twitterde op donderdag 07-01-2016 om 18:09:59 Na Keulen nu ook aanrandingen gemeld in Zürich https://t.co/9YHArd01q7 reageer retweet
Het is een epidemie, de olievlek verspreidt zich over Europa.
pi_158906249
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:11 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Bij criminele handelingen zeker.
pi_158906268
Ah gelukkig. Het zijn niet alleen tandartsen en astronauten. Tot onze vreugde is een groot gedeelte ook gynaecoloog!
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 7 januari 2016 @ 18:13:26 #11
74056 crew  ToT
pi_158906276
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:11 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Nooit geweten dat er in gevangenissen mannen massaal vrouwen aanrandden en onderpisten en dat er in AZC's overal tralies en bewakers waren.
  donderdag 7 januari 2016 @ 18:13:54 #12
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_158906289
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:09 schreef StaceySinger het volgende:
Keulse agenten: het waren vooral Syriërs

Agenten van de politie in Keulen zeggen dat de mannen die op Oudejaarsavond rond de Dom vrouwen hebben aangerand wel degelijk vluchtelingen waren. "Slechts een kleine minderheid bestond uit Noord-Afrikanen, het grootste deel bestond uit Syriërs", zeiden agenten op basis van anonimiteit tegen Welt am Sonntag.

De korpsleiding had dinsdag gezegd dat de politie niet weet wie de daders zijn. Agenten die erbij zijn geweest, bestrijden dat. "Er zijn, anders dan naar buiten is gebracht, van talrijke personen identiteitsgegevens opgenomen", zegt een agent tegen de krant.
Asielzoekers

De agenten zeiden verder dat die nacht zo'n honderd personen zijn gecontroleerd. Enkelen daarvan zijn in hechtenis genomen. Veel van de gecontroleerden zouden pas een paar maanden in Duitsland zijn. "De meesten waren recent binnengekomen asielzoekers", zegt een agent. Dat staat haaks op de verklaring van burgemeester Reker die eerder zei dat er geen aanwijzingen zijn dat de daders asielzoekers waren.

Ook op een ander punt weerspreken de agenten de officiële politie-lezing over die nacht. Volgens die lezing waren het de daders vooral op geld uit. De aanrandingen zouden een bijzaak zijn geweest. "In werkelijkheid was het precies omgekeerd", zeiden de agenten tegen de krant. "De in meerderheid Arabische daders waren er vooral op uit om seksuele delicten te plegen, om hun seksuele 'amusement'."
Express

De verklaring van de agenten wordt ondersteund door een lek bij de politieleiding naar de Keulse krant Express. Hij zegt dat die avond de identiteit van 71 mensen is gecontroleerd, 11 mensen in voorlopige hechtenis zijn genomen, 4 personen zijn gearresteerd, dat er 32 processen-verbaal zijn opgemaakt en dat er tien gebiedsverboden zijn opgelegd. Het merendeel van de gecontroleerde personen was asielzoeker.

Ook blijkt uit het gelekte stuk dat de politie totaal niet opgewassen was tegen de meute. Zij kon niet veel meer doen dan machteloos toekijken.

http://nos.nl/artikel/207(...)-vooral-syriers.html

[ afbeelding ]
Er is dus gewoon doelbewust gelogen over de vraag of er vluchtelingen bij betrokken waren. Political correctness = cancer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 7 januari 2016 @ 18:14:46 #13
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_158906306
Nu allemaal terug sturen of opsluiten die gasten.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_158906313
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:13 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Er is dus gewoon doelbewust gelogen over de vraag of er vluchtelingen bij betrokken waren. Political correctness = cancer.
De vraag is waarom er zo gelogen wordt.
pi_158906323


Sam van Rooy ?@SamvanRooy1 1m1 minute ago

Getuigenis agenten #Keulen: bestelen van vrouwen/meisjes was bijzaak, hoofdzaak was seksueel misdrijf:
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  donderdag 7 januari 2016 @ 18:15:25 #16
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_158906324
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:14 schreef Dr.Mikey het volgende:
Nu allemaal terug sturen of opsluiten die gasten.
Terugsturen naar Syrië gaat/kan/mag niet.
pi_158906331
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:13 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Er is dus gewoon doelbewust gelogen over de vraag of er vluchtelingen bij betrokken waren. Political correctness = cancer.
Nou ja gelogen (Wir haben es nicht gewusst), zou dat kunnen?
  donderdag 7 januari 2016 @ 18:16:01 #18
155616 Proximo
For god, king & country
pi_158906347
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:15 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

De vraag is waarom er zo gelogen wordt.
Want dan speel je de PVV, SD, AFD, FN, UKIP en ga zo maar door in de kaart volgens de goedpraters.

Het feit dat er in heel N-Europa dit opduikt geeft aan wat een gigantisch probleem we binnen hebben gehaald.

Merkel mag hangen, de teef
Life is visceral, rather than intellectual. And the most visceral practitioners of life are those who characterise themselves as “intellectuals”
  donderdag 7 januari 2016 @ 18:16:03 #19
123341 penny-wise
Cliniclown-aspirant
pi_158906349
En die Oostbloklanden lachen hun l*l uit hun broek nu.....
  donderdag 7 januari 2016 @ 18:16:53 #20
425882 Lothiriel
Altijd optimistisch!
pi_158906377
Domme vrouwen, als je gynaecologisch onderzocht wordt moet je natuurlijk rustig blijven staan, hoe kunnen deze babydokters in opleiding anders ooit praktijkervaring op doen!!!!
Political correctness is tyranny with manners
- Charlton Heston
pi_158906384
quote:
2s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:13 schreef ToT het volgende:

[..]

Nooit geweten dat er in gevangenissen mannen massaal vrouwen aanrandden en onderpisten en dat er in AZC's overal tralies en bewakers waren.
Een hek volstaat. Als je buiten het kamp bent zonder pasje kom je helemaal niet meer in aanmerking voor een verblijfsvergunning.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 7 januari 2016 @ 18:17:26 #22
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_158906394
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:15 schreef YazooW het volgende:

[..]

Terugsturen naar Syrië gaat/kan/mag niet.
Waarom niet ?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  donderdag 7 januari 2016 @ 18:18:01 #23
123341 penny-wise
Cliniclown-aspirant
pi_158906403
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:13 schreef Joweh het volgende:
Ah gelukkig. Het zijn niet alleen tandartsen en astronauten. Tot onze vreugde is een groot gedeelte ook gynaecoloog!
Uitspraak van Gerdi bij Pauw vanavond.....
  donderdag 7 januari 2016 @ 18:18:49 #24
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_158906429
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2016 18:15 schreef john2406 het volgende:

[..]

Nou ja gelogen (Wir haben es nicht gewusst), zou dat kunnen?
Er waren in de allereerste artikelen al verklaringen van agenten dat de relschoppers geen woord Duits spraken. De officiële instanties hebben nu alles geprobeerd om deze waarheid te verhullen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_158906430
dit was ook al zo'n gek


Dominee eist gratis hoerenbezoek voor asielzoekers




De evangelische geestelijke Ulrich Wagner heeft geëist asielzoekers gratis bezoeken aan prostituees aan te bieden. “Deze mannen hebben een seksuele behoefte. Daarvoor sluiten we echter onze ogen, zo ver denkt niemand”, motiveerde de gepensioneerde dominee zijn voorstel tegenover de “Merkur” uit München.

“Ik kwam op dit idee toen een vriend me vertelde dat er 100 asielzoekers in zijn dorp komen en veel mensen nu bang zouden zijn dat zo veel mannen de vrouwen in het dorp lastig zouden kunnen vallen. Of deze angst nu gemotiveerd is of niet: ik wil iets aan deze angst doen. Want ze bestaat”, zei Wagner.

Bordeelhouders moeten solidariteit tonen

Hij weet nog niet precies hoe de bordeelbezoeken gefinancierd moeten worden. “Mijn eerste gedacht is helemaal niet wie dat betaalt. Maar er was immers ooit een ontvanger van Hartz-IV, die via de rechter probeerde zijn bordeelbezoeken betaald te krijgen. Die had uiteraard geen succes.” Wellicht zou er echter een groep ondersteuners te vinden zijn die dit wil betalen. “Misschien is er ook wel een bordeelhouder bereid om een goede daad te doen. Voor de middag is het daar niet echt druk vermoed ik.”

Bang voor kritiek is Wagner niet. “Wie mag dan zoiets nog zeggen als een evangelische dominee dit niet mag?”” Hij is ook niet bang voor de evangelische kerk. “Ik vind de nieuwe trend in de kerk heel erg, namelijk aan anderen voorschrijven welke mening ze dienen te hebben. We zijn niet in Noord-Korea.”

Wagner leidde ongeveer 40 jaar lang de Carolinekerk in het Beierse Obermenzing.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.(...)k-voor-asielzoekers/
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')