abonnement Unibet Coolblue
pi_169502263
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 21:24 schreef Schaatsfan89 het volgende:
Wij willen komende zomer (augustus) een rondreis door Canada doen met een huurauto. Het heeft onze voorkeur om via Calgary naar Vancouver te gaan, maar dat is veel duurder dan een retour Vancouver. We willen ongeveer 18 dagen gaan en de nadruk leggen op Banff, Jasper en Vancouver island. Wat zouden jullie ons adviseren? Heeft het meerwaarde om wel voor het rondje Vancouver-Vancouver te gaan ipv de one-way? Hebben jullie nog tips voor goedkope tickets?
Wij doen hetzelfde (of nouja, we starten in Vancouver en eindigen in Calgary) Dat is inderdaad duurder qua huurauto, maar we vonden het anders een te gehaast gedoe worden in de toch beperkte tijd die je hebt. (Ik heb nog nooit gehad dat we tijdens een rondreis echt dagen 'over ' hadden, eerder vaak tekort ;) ). Wij zijn uiteindelijk bij verhuurbedrijf Alamo uitgekozen, maar het kan ook wel schelen als je de auto niet op het vliegveld ophaalt en wegbrengt (doen wij wel) en ik heb ook wel eens de tip gehad om via de Duitse sites van de verhuurbedrijven te reserveren. Oh, en wij kiezen ervoor dat mijn vriend alleen rijdt, en ik dus niet. Dat hebben we vorig jaar in Amerika ook gedaan, en als je voldoende rustmomenten neemt is dat prima te doen. Moet je wel willen, maar bij ons scheelde het zo'n 200 euro.

Qua vliegtickets: scyscanner, cheaptickets.
Kijk alleen wel even goed naar de reistijden; veel goedkopere vliegtickets hebben als nadeel dat je wel 2-3x zo lang over de reist doet in vergelijking met een directe vlucht.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')