abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † zondag 15 mei 2016 @ 22:34:26 #301
37843 lady-wrb
kortaf
pi_162232043
quote:
0s.gif Op zondag 15 mei 2016 11:37 schreef valeriebister het volgende:

[..]

Wat super fijn! Ben jaloers!! op het afbouwende effect van de bijwerkingen dan!

Ik zit juist een beetje op het hopelijk hoogtepunt van de bijwerkingen.
Mijn handen zijn volledig kapot, handpalmen, snap niet waarom het zo mega vervelt daar.
Neus is ontstoken, wondjes aan de binnenkant en aan de buitenkant doordat ik met een handdoek er te ruw langs ging denk ik. En lippen beide uitgescheurde mondhoeken.

Enig idee wat ik kan doen tegen het neus probleem, het is blijkbaar kapot van de binnenkant/droog/korstjes en vaseline helpt niet. Ik smeer het de hele dag door.
Vind het echt een k medicijn nu, maar goed hopelijk worden de bijwerkingen weer minder over paar dagen/weken.
kan je niet aan de dermatoloog vragen of er iets is om je bijwerkingen te verzachten? het klinkt wel heel erg heftig. dan valt het bij mijn zoon allemaal best mee.

ik heb een tijdje niets geschreven omdat er weinig te melden was, maar deze maand moet hij weer voor controle en het ziet er best heel goed uit. hij is dan ook deze maand al weer zeven maanden met de kuur bezig. hij is in ieder geval over de helft.
nog steeds last van erg droge gebarsten lippen en af en toe bloedneuzen, maar voor de rest hoor ik hem nergens over. hij zit nu middenin zijn eindexamen en eind van de maand moet hij dus naar de dermatoloog.
vorige week heeft hij heel even in de tuin in de hangmat in de zon gelegen, wat hem op hoofdpijn en een rood hoofd kwam te staan. het was echt maar een half uurtje hooguit. :(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')