abonnement Unibet Coolblue
  maandag 14 december 2015 @ 12:38:00 #301
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_158235085
quote:
0s.gif Op maandag 14 december 2015 12:29 schreef oompaloompa het volgende:

[..]

Dit is een moeilijke stelling omdat het
1. afhangt van wat je ziet als hoofdzakelijk. Als een systeem zelf 100 units creeert en er 100 af kan breken, en mensen creeren er 1 extra, is de opbouw dan hoofdzakelijk door de mens?
2. de vraag of het de schuld van de mens is, niet per se heel relevant is als we voornamelijk de consequenties willen voorkomen. Stel dat het niet hoofdzakelijk veroorzaakt is door mensen, doet dat iets af aan iets?
Ja. Als laten we zeggen 95% door de natuur komt en, laten we zeggen het uitademen van zuurstof en 5% van de mensheid door mechanische zaken. En van die 5% zou de mensheid 10% kunnen verminderen dan is dat 0,5% van het totaal. Beetje kansloos :@.

quote:
[..]

CO2 houdt warmte vast. Logisch gezien zou een vermindering van CO2 dus de hoeveelheid warmte die vastgehouden wordt moeten verminderen. Of dat zo is weten we natuurlijk niet 100% zeker omdat we het nog niet geprobeerd hebben. We kunnen het wel met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid stellen, en is het echt een gok die we willen wagen? Ik weet ook niet 100% zeker dat ik zal sterven als ik stop met eten, maar doe het voor de zekerheid toch maar wel aangezien logica en observaties voorspellen dat niet eten waarschijnlijk fataal is :P
Als die voorgestelde totaliteit van vermindering ook daadwerkelijk een effect zal hebben en de rest ook klopt dan is het wel logisch inderdaad.

quote:
[..]

Wat bedoel je hiermee?
Of, wat lambiekje zegt en wel vaker geopperd wordt, Co2 verhoging niet een gevolg is van de climaatopwarming ipv andersom. Dus het wordt warmer waardoor er meer Co2 vrijkomt en de verhoging van de temperatuur niet gewoon leidend is.

quote:
[..]

Waarom niet allebei?
Omdat het een beetje nutteloos is.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')