quote:Op donderdag 26 november 2015 14:04 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Quoted for truth. Foodporn onder de spoiler.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kortom aangeklede snackbar kwaliteit met een hoop poeha. Wat zei meester-kok Marco Pierre White ooit eens over de slissende altijd met olijfolie sproeiende kok?quote:Dit is typisch een zaak waar je met je meisje naartoe gaat. Als haar ogen maar diep en donker zijn. Of de pasta beetgaar is: kan jou het bommen.
Als je je recensie leest lijkt 't net alsof de opmerking dat ie gesneden ipv gemalen is een negatief punt is. Tbh dacht ik oo kdat je dat als kritiek bedoelde, ipv positieve noot aan t gerecht.quote:Op donderdag 26 november 2015 15:38 schreef Iwanius het volgende:
Ja en? Volgens mij was ik het daar ook mee eens. Kijk maar eens naar mijn recensies in de Markthal waar ik een soepje nuttig en een steaktartaar en bij mijn bezoek aan Brasserie Engels. Laat ik volgens mij duidelijk blijken dat ik verwacht dat men mij een gesneden steak tartaar serveert i.p.v. een gemalen.
Ik las 'm zoals Iwanius bedoelde, las alleen dat de smaak tegenviel.quote:Op donderdag 26 november 2015 19:10 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Als je je recensie leest lijkt 't net alsof de opmerking dat ie gesneden ipv gemalen is een negatief punt is. Tbh dacht ik oo kdat je dat als kritiek bedoelde, ipv positieve noot aan t gerecht.
Gesneden en toch bwah. Lijkt mij ook geen compliment....quote:Op donderdag 26 november 2015 05:37 schreef Iwanius het volgende:
De steaktartaar was gesneden en niet gemalen en was van het niveau "bwah".
De volkskrant mag in ieder geval nog wel eens de spelling checken, "Als 'secundo' hebben we risotto en pasta.Secondo Piatto, toch wel slordig. Maar de prijs is nog niet eens gek 46,50 voor 2x een voorgerecht 2x hoofdgerecht (lam en vis) en toetje en wijn? Dan verwacht je ook geen hele speciale dingen.quote:Op donderdag 26 november 2015 16:12 schreef Iwanius het volgende:
Volkskrant: Jamie Oliver Rotterdam is niet voor culinaire scherpslijpers
Boca's is inderdaad meer om wat te knabbelen in mijn optiek. Zelf ben ik in Amsterdam geweest en had een "Boca's" oftewel een combinatie van een vlees- vis en kaasplateau.quote:Op donderdag 26 november 2015 05:37 schreef Iwanius het volgende:
Het verschil tussen een goede en een topwijn proef je terdege alleen is het wel zo dat de bedragen die tegenwoordig worden gevraagd gewoon van de gekke is. En daar doe ik niet altijd aan mee te meer ik vaak ook wel weet wat een bepaalde fles ongeveer wel mag kosten. Alles is daarboven is gewoon wat ik noem BS en hype.
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
© Buik.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Boca's Rotterdam
Mauritsweg 10
3012 JS Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Hun signatuur broodjes/gerechten: Hamburgertje met foie gras en truffelmayonaise die erg lekker was en
"to die for" Het andere moest een lobsterroll voorstellen maar was gewoon een zacht broodje met allerlei
visrestanten in een mayo-dressing met wat oranje nep steur erop. 1 hap en voor de rest laten staan.
De steaktartaar was gesneden en niet gemalen en was van het niveau "bwah". Kortom leuk de hype maar dit
kan je allemaal zelf thuis ook bereiden en misschien zelfs beter.
Impressies / Op of aanmerkingen
Leuk zo een nieuwe 'hipster' zaak waar men volgens zegge moet zijn om lekker te kunnen eten.
Niet echt want onderscheidend is het absoluut niet. Gewoon een zoveelste toko die denkt iets
nieuws te doen maar vergeet echt onderscheidend te zijn.
Cijfer
6- / 10
Precies. daarom bevreemdt het mij gewoon dat men zelfs gesneden geen goeie steak-tartaar weet te bereiden terwijl het in de basis helemaal niet zo moeilijk is.quote:Op donderdag 26 november 2015 19:26 schreef RobinOok het volgende:
Gesneden en toch bwah. Lijkt mij ook geen compliment....
Ik snap al die afgunst tov Jamie Oliver nooit zo. Die vent heeft z'n eigen stijl en veel mensen vinden dat leuk. Sowieso moet MPW niet zeiken met z'n knorr reclames.quote:Op donderdag 26 november 2015 16:12 schreef Iwanius het volgende:
Volkskrant: Jamie Oliver Rotterdam is niet voor culinaire scherpslijpers M.a.w ik deed er goed aan om rechtsomkeert te maken toen men mij niet een tafel wilde geven ondanks alle ruimte die er was. Ik heb dus niks gemist op culinair gebied.
Dit vind ik wel een mooie opmerking uit de Volkskrant recensie:
[..]
Kortom aangeklede snackbar kwaliteit met een hoop poeha. Wat zei meester-kok Marco Pierre White ooit eens over de slissende altijd met olijfolie sproeiende kok?
en
Marco Pierre White: Jamie Oliver is not a real chef
Oh dáár kende ik die kop vanquote:Op vrijdag 27 november 2015 07:33 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ik snap al die afgunst tov Jamie Oliver nooit zo. Die vent heeft z'n eigen stijl en veel mensen vinden dat leuk. Sowieso moet MPW niet zeiken met z'n knorr reclames.
Jamie Oliver is een goede kok, die vooral van eerlijke smaken houdt en olijfolie ;-) Maar het restaurant in Rotterdam draagt eigenlijk alleen het label van Jamie, ja de staff is getraind bij Jamie, maar volgens mij heeft het verder niet erg veel met elkaar van doen. Zou best een keer bij Fifteen willen eten.quote:Op vrijdag 27 november 2015 07:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh dáár kende ik die kop van
Jamie is gewoon leuk voor even snel iets lekkers maken, geen top kok, maar boeiend. Genoeg leuke recepten van hem gemaakt. Al zou ik niet snel bij fifteen eten, maar uit eten gaan is ook wat anders dan gewoon zelf wat koken natuurlijk
Inderdaad, zo zie ik hem ook. En hij doet heel veel goeds als het gaat om betere school lunches en kooklessen voor zowel kinderen als volwassenen.quote:Op vrijdag 27 november 2015 10:55 schreef MutedFaith het volgende:
Ik ga half december bij Fifteen in Amsterdam eten. Maar van Jamie (en zijn restaurants) verwacht ik vooral 'eerlijke', simpele gerechten zonder al te veel opsmuk of heule aparte combinaties en ingrediënten.
Het is geen sterrenkok, maar hij is gewoon heul goed in wat hij wel doet.
Dankjewel voor de heads up hier de link ;-) http://www.volkskrant.nl/(...)deugt-niet~a4194665/. Keuken normaal om 8 uur dicht? en eten maar zo zo. Lijkt wel een van der Valk!quote:
zo te lezen kun je beter bij een van der Valk eten!quote:Op zaterdag 28 november 2015 14:23 schreef mytec het volgende:
[..]
Dankjewel voor de heads up hier de link ;-) http://www.volkskrant.nl/(...)deugt-niet~a4194665/. Keuken normaal om 8 uur dicht? en eten maar zo zo. Lijkt wel een van der Valk!
oh ja........is die ooit nog boven water gekomen na dat debacle?quote:Op zaterdag 28 november 2015 18:29 schreef DancingPhoebe het volgende:
En na de tieten (nou ja niet de tieten) van SHE, durft niemand meer natuurlijk
Heb ik gewoon op fbquote:Op zaterdag 28 november 2015 18:34 schreef computergirl het volgende:
[..]
oh ja........is die ooit nog boven water gekomen na dat debacle?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |