abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 22 december 2015 @ 01:29:38 #226
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158430954
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 december 2015 00:07 schreef Tim86 het volgende:

_O-

Ik zou mevrouw Koblenko wel meerdere keren uitvragen :+
:D

Ik ook. :9~
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_158432831
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 december 2015 11:02 schreef derLudolf het volgende:

Dat vind ik die grappig, wat jij zelf kookt is totaal iets anders als wat jij vaak standaard buiten de deur eet - zo'n kom met eend enzo. Maar als je lui bent, is het toch makkelijker wat aardappels te baken en een schnitzel ipv omkleden, naar een gaan restaurant etc.
Nee, als je zo lui bent zoals ik dan wil je maar 1 ding en dat is aankomen,zitten, bestellen,opeten,afrekenen en je naar een andere locatie verplaatsen en je daar het geriefelijk maken om,zoals in mijn geval,te kunnen acclimatiseren.

quote:
Oeh, ik ben benieuwd. Vraag me soms echt af wat voor figuur je in vredesnaam bent :P (dat is positief bedoeld)
Luie flikker met een conservatieve (tradities,volk en vaderland) / zakelijke inslag maar die altijd buiten kaders denkt en een groot sociaal gevoel heeft tegen onrechtvaardigheid/ongelijkheid en dus oog voor de medemens :s)

quote:
11s.gif Op dinsdag 22 december 2015 00:06 schreef Miauw_Zedong het volgende:

De man typeert Victoria, zo blijkt uit zijn wonderlijke bericht, als één van de mooiste vrouwen van Nederland. En hij kan niet wachten om met haar te daten. Mocht de actrice-presentatrice daar geen trek in hebben, dan is hij bereid er voor te betalen. ,,Hoeveel kost het om je mee te nemen naar een restaurant?'' Hij benadrukt dat hij verder niets wil. ,,Alleen even wat eten en dan acclimatiseren''.

Je blijft ook een rat eerste klas hé als hater en gewoon bewust de boel weer voorliegen in de hoop te kunnen scoren/stoken want:

quote:
© AD 16 maart 2015.
...Hij benadrukt dat hij verder niets wil. ,,Alleen even wat eten en dan borrelen''.
quote:
1s.gif Op maandag 21 december 2015 20:44 schreef Mortaxx het volgende:
Victoria is miep :o
:D _O-

quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2015 21:26 schreef Renzoku het volgende:

Ze spreken in ieder geval precies dezelfde talen.
Weet niet welke talen Victoria allemaal spreekt. I.i.g is Russisch haar moedertaal. Niet bij Miep omdat die in
Nederland geboren is en Nederlands is dus haar moedertaal. De rest is aangeleerd.Daarbij is Victoria wat voller
en Miep dun volgens zegge. (en wat ik niet vind,maar goed.) Dusss :W

quote:
17s.gif Op dinsdag 22 december 2015 00:25 schreef megamandy het volgende:

© Instagram Victoria Koblenko.

Ja..die foto en haar aanwezigheid bij FG melde ik ook al een tijd geleden in CUL. Ze was er met een groep om te eten. Ze heeft een goed contact met Francois en komt ook alleen maar als hij er is en de enige BN'er die vrij oprecht is in haar komst en tenminste eet en echt geniet!.(ze betaalt ook gewoon!)

Dit gerechtje ken ik trouwens is en vrij simpel,wel lekker hoor,maar geen foodporno. Het lijkt heel wat vanwege de kom die gebruikt wordt,de kleur en de chef's table waar hij opstaat.Maar don't be fooled.


De meeste BN'ers die zich altijd laten profileren in de (social) media in een of andere restaurant doen dat niet om lekker te zitten eten (ook al zeggen ze van wel) maar puur en alleen maar om te kunnen laten zien waar ze nu weer zitten en " kijk mij eens zitten" en eten dan gratis voor dit promo momentje. Zelf de beurs trekken is er niet bij want..." kijk mij eens...weet je wel wie ik ben" houding. :r


Vertrek?


© Gravoplex.




Naar

© Haremaristeit.

Pitsstop bij?





Een weer door naarrrr?(Golfer/Bluezz? ;) )

Waar?




Jeu...parkeerplaats is aan de auto's te zien al gevuld met goed bezoek.


Ah..ontvangsthalletje met de kerstversieringen als je binnenkomt.


Goh ik voel mij jong te midden van al deze gasten en die ' bolle' nog jonger. ;)




De Bokkedoorns
Zeeweg 53
2051 EB Overveen

Wat at / dronk je?


Deze werd als aperitief aanbevolen en is in de reuk en in de mond inderdaad
een hele verfijnde maar ook prachtige Champagne met o.a.vanille en appel
tonen.Duidelijk aanwezig de diepe citrusaroma’s. Lekker en erg goed begin.



Eventjes de menukaart bekijken en wat voor lekkers er allemaal is want...dit wordt het begin van een hele,hele lange dag vrees ik.



Amuse bokkedoorns dat op een bakkie pleur uit de automaat lijkt maar het niet was. O.a.een cappuccino van ganzen
lever, kweepeer en koffie. Oké.....lekker romig en hartig hapje als begin.



Een hele frisse en geweldig uitziende Kreeft Combo die niet op het menu stond maar op verzoek werd bereid. Dit was het eerste
gerecht dat er niet alleen top uit zag maar ook qua smaak voortreffelijk was.Een gerecht die al je smaakpapillen verwent!
Zal ik....... O-) }) nahh..er komt nog meer maar oh wat is dit een werkelijk top gerecht!



Langoustines gebakken met krokante vang van Pata Negra ham,pompoen en een extract van langoustine. Ja..smakelijk maar
valt totaal in het niet na het vorige orgasme op smaakgebied. Ja, het is een warm gerecht, Ja het is een andere bereiding
maar niet iets wat ik qua smaakcombinatie niet al eens ergens anders ben tegengekomen.



Gerookte paling met o.a.gemarineerde mandarijn,aardappel/appelsalade,tuinkruiden en kaviaar.(Tzar Kaviaar) Ja..ehm...ziet
er prachtig uit maar waar het eerste gerecht er ook prachtig uitzag, vind ik het qua smaak maar allemaal zo zo. Teveel smaken op
mijn bord? Kaviaar voegt niets toe en erg het gevoel dat de chef-kok zich wil bewijzen vanwege ons bezoek. Nee...we zakken nu
wel erg in vind ik.



Deze Batard Montrachet Grand Cru 2009 werd gekozen en achteraf helemaal
geen spijt van gehad want deze bleek later een uitermate belangrijke
aanvullende rol te spelen in de perfecte balans tussen een hoofdgerecht
en de gekozen wijn.



Coquille Saint Jacques geroosterd met Oosters garnituur in een heldere bouillon van Kombu zeewier. Ehm...de wijn was lekkerder!
Het gerecht zelf zag er leuk uit, wel braaf opgegeten maar ik heb het gevoel dat we verder inzakken qua smaakbeleving en sterren
niveau. Gelukkig is de Batard Montrachet Grand Cru 2009 daar nog om van te genieten.



Bingo! Het beste gerecht van de hele avond! Dames en heren mocht u ooit naar restaurant de Bokkedoorns gaan,bestel dit gerecht
en laat al het andere gewoon zitten hoeveel keren men dat ook aanbeveelt. Dit is zeebaars licht gegrild met Lardo di Colonnata,
flan van paddenstoelen en een dressing van witte martini. Dit hoofdgerecht i.c.m. met de Batard Montrachet Grand Cru 2009 is
zo perfect dat je over 3 sterren niveau praat! Het is dat er nog vrij veel culinair op stapel staat want ik had dit gerecht nog twee keer
uitgevraagd.



En toen -O- zakte het niveau weer in. Dit gerecht is Haas op karkas gebraden met hutspot,stroopwafeltje met gevogelte
lever en sauce 'royale'. Tja. de saus was helemaal niet in smaak en hoeveelheid 'royale'. (was ook maar zo zo.) De haas
was wel goed bereid maar wat dat stroopwafeltje er nu bij deed.Onnodige pretentieus bezig willen zijn voor mijn gevoel..





En toen kwamen wij de grootste faal van de avond tegen: Noordzeekrab (signatuurgerecht!) met krop sla met een
crème van ganzenlever en een warme dressing van groene kruiden.Nou...ehm..in aanzien had ik zoiets van..."
lijkt wel op iets wat ze in een brasserie je voorschotelen" maar toen bedacht ik mij eens dat ik in een ver verleden
bij de Librije heb gegeten en daar was een soortgelijk gerecht en ook in kropvorm van sla. Hoe dan ook: Dit lijkt er
erg van afgeleid. Ik vond het een gerecht van niets. Niets in smaak,niets in samenstelling en als die kaviaar er weer
was om het aanzien te verhogen dan heeft de chef-kok dik gefaald voor mij. Ik heb het gerecht na 3 happen laten staan.



Dessertje in de vorm een fruitbowl die ook niet op de kaart staat maar op verzoek werd bereid. Jah..prima,niks bijzonders
qua smaak. Gewoon lekker fruitig en fris en goede afsluiter van het bezoek.



De chef-kok van de Bokkedoorns,Menno Post, kwam nog even een handje geven en kennis maken en wij namen
nog als echte afsluiter:



Een pot heerlijke thee en lieten al het andere wat werd aangeboden( kazen,friandises) aan ons voorbij gaan. Cheque please!


Impressies / Op of aanmerkingen



Wat vond je/jullie? ervan?

Nou over de hele linie is er goed gegeten maar ik zou alleen terugkomen voor die twee gerechten
die ik in eerder opsomde als zijnde briljant en uniek in smaak/smaakcombinatie. De champagne
en wijn waren uitstekend en concluderend vind ik dat de veel geprezen als zijnde briljante chef-kok
Menno Post erg wisselvallig was in zijn kookkunsten. Ik had een gevoel van te pretentieus bezig willen
zijn op jacht naar die derde ster die hij op deze manier i..m.o. niet verdiend.Maar goed.: Wie ben ik...

Cijfer
8+
/ 10

Volgende stop:


© Amsterdam Cadeau.


Waar?








Ahhh..now we are talking. Ik zie lekkers! *O*




Vis aan de Schelde
Scheldeplein 4
1078 GR Amsterdam

Wat at / dronk je?


Betere waren er niet dus op aanbeveling gewoon bestelt. Nou..i.c.m. wat qua
eten bestelt was klikte het achteraf goed samen tussen de drank en de spijzen.



Dubbele portie amuses voor ons want... " we hebben er zin an." :')



Goh is dit ook al een plek voor escorts.. :@




*O* Jaaaa...nou kunnen we beginnen hé chef? Voor elk 1 grote blik van dat zwarte goud en een dozijn van die oesters
die later 2 dozijn werden gewoon omdat het kan.Tis tenslotte...



Opvolgend even een aardappelsoepje combo.Oké .. hap-slik-weg en je hebt iets warms in je maagje.



Oh...." to die for" Een voortreffelijk gebakken schol. Perfect gebakken op de graat (speciaal gevraagd kunnen die bolle
en ik lekker pielen) en lekker! Gewoon top alleen jammer dat ze geen gewone verse citroen gaven.


Impressies / Op of aanmerkingen

Een woord. Hier kom ik graag weer terug. Het heeft kwaliteit en allerlei lekkere dingen die ik toch
in Rotterdam heel vaak mis (in zo een knusse ongedwongen setting) gewoon omdat het daar niet
wordt aangeboden en als het wordt aangeboden is het vaak rotzooi. Bedoel zulke prima oesters
met mooi en goed vruchtvlees en kaviaar, dat misschien wel fiks in de prijs is, maar tenminste wel
van behoorlijke kwaliteit. Nee, hoor voor herhaling vatbaar. :Y

Cijfer
8
/ 10

En toen was het tijd om naar huis te gaan?

:N

Waar?


Die bolle maakt ook maar eens een foto van deze kerstverlichting.





De blonde hostess.



Bambi in de koelcel. Leuk voor Marianne Thieme })



De menukaart met uiteraard veel vlees in alle soorten en maten.Wij gaan uiteraard voor het beste van het beste
en als het kan veel...




The Roastroom
Europaplein 2
1078 GZ Amsterdam

Wat at / dronk je?


*hips* en dan beweegt je hand iets teveel elke keer. Amuse Roastroom i.i.g.iets met opgerold stukje rosbief? Bwah...



Een betere fles had men niet dus werd deze bestelt, deze Spaanse Aalto 2012.
Zou perfect bij de vleesplateau moeten smaken en deed dat naar behoren.
Had 'm iets krachtiger verwacht,maar goed.



Plateautje met allerlei zoete fruitsoorten. Staat niet op de kaart maar gewoon gevraagd.
Dat i.c.m. de bestelde gin-tonic bleek het een prima combinatie.



Roastroom's eigen steak tartaar die niet goed was doorgesneden zoals gevraagd en daarna even kort op de grill moest worden
gelegd. Trouwens...voor elk 1. Geen succes uiteindelijk.




Onze twee kleine vleesplateaus met van elke beste vleessoort bij The Roastroom wat stukjes. De broccoli en andere side-dishes
stuurden we terug omdat onze tafel te klein was en het gaat uiteindelijk ons alleen maar om het vlees. De sauzen hebben wij
ook niet aangeraakt.



De sigaren humidor van The Roastroom. Of de Heren wat willen meenemen voor onderweg?
(wel betalen overigens!)


Impressies / Op of aanmerkingen

Nou..The Roastroom waar ik al eerder was heeft nog steeds een goede indruk
achtergelaten. De kwaliteit van het vlees was andermaal prima. Enig nadeel vond
ik de verlichting aldaar alsof je in een spelonk zit. Zo donker doet het aan waardoor
het maken van goede foto's, zelfs met een flitser, eigenlijk onbegonnen werk is.

Cijfer
8-
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2015 06:03:51 ]
  dinsdag 22 december 2015 @ 08:33:46 #228
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158433025
Allemaal op één avond? :o :o :o
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_158433082
Nee, we begonnen om 12:00 uur in de middag en eindigden om 02:30 uur in de ochtend. We hebben na ons bezoek bij The Roastroom ons verder zelf erg geriefelijk ergens gemaakt wat ik niet met FOK! deel. :7

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-12-2015 08:44:22 ]
  dinsdag 22 december 2015 @ 08:44:17 #230
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158433083
Ik wil het niet weten ook geloof ik. :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_158433120
T.A.V je eerste update van vandaag; er zit bijna in elk gerecht ganzenlever; dat komt idd een beetje ongeinspireerd op me over. Het is lekker maar je kan ook overdrijven :Y
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_158435817
quote:
3s.gif Op dinsdag 22 december 2015 08:01 schreef Iwanius het volgende:

[..]

[..]

Je blijft ook een rat eerste klas hé als hater en gewoon bewust de boel weer voorliegen in de hoop te kunnen scoren/stoken want:

[..]

[..]

Jezus gast, maak je niet zo druk... het was een grapje... :')
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  dinsdag 22 december 2015 @ 12:09:25 #233
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158435997
Hey, je was in de buurt en niet eens even langsgekomen? :W

De Bokkedoorns vind ik wat wisselvallig sinds Menno het van Lucas heeft overgenomen.
Wij hadden afgelopen zaterdag ook een Delamotte-champagne.
Vis aan de Schelde heb ik vorig jaar voor het eerst gegeten en ik vond het vooral zien-en-gezien worden Amsterdam-Zuidpubliek/BN-er tent. Heb in veel betere visrestaurants gegeten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_158437784
Leuke verlagen weer :Y

Waar laat je al dat eten _O-
Na mijn lunch bij Librije's Zusje hoefde ik echt geen avondeten meer.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_158458725
Ik zei al eerder dat in aanloop naar onze vakantie ik nog even alles uit de kast zou halen m.b.t culinaire tripjes. Dit keer zo vlak voor de kerstdagen die gewoon in huiselijke sfeer wordt gehouden:



Waar?



© Okura



© Youropi




Restaurant Ciel Bleu (Okura Hotel)
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam

Wat at / dronk je?


Hoppa...magnum..die heb ik nog nooit geproefd,wel gezien,dus..doen!

Mwah...niet slecht. Door de naam alleen al zal deze champagne een hoog
verwachtingspatroon hebben maar gelukkig is dat alleen bij de wijnen zo want
ondanks de geuren van o.a.hazelnoot en peer zo in de neus en de kleine fijne
bubbel, is het geen geweldige champagne i.v.g met bijvoorbeeld een Krug Vintage
blanc 1998 of een Louis Roederer Cristal 2000 of misschien zelfs een Dom
Perignon 1999. Maar goed, dit is ook om in de stemming te komen en het had
slechter kunnen zijn.



Een krokantje van o.a. beetwortel,radijs i.c.m.een vulling van geitenkaas..
Mwah...gaat...maar goed: Het is een starter.



Tom Yam compositie(zonder de bekende bouillon)met o.a. garnaal,gember en rode chili's.
Jah... heeft wel wat maarrr ik mis als Thailand kenner toch de welbekende bouillon. Alsof
je een erwtensoep eet zonder de erwten,spek en worst.



Verschillende bereidingen van pompoen, dorade en pompoen zaden olie.Jah...apart,wennen, maar
wel smakelijk.

Nu al 3 gerechtjes achter de kiezen en de Rothchild champagne overstijgt tot nu toe alle drie de gerechten
die al genuttigd zijn. Ik zit toch wel bij een twee Michellin-sterren restaurant? Waar blijft het "wauw"gevoel?



Deze Riesling tradition 2007 is een hele fijne en mooie gestructureerde wijn
met in de neus de sterke geuren van o.a. citrusvruchten. Mooie heldere kleur
bij aanblik en bij een eerste slok proef je duidelijk in de mond zijn typische
lichte,droge maar ook wat wat frivole smaak. Jah..lekker en zal wel goed bij
het volgende gerecht passen.



Gillardeauoester a la minute gegaard in Yuzu olie, komkommer, zeekraal en een sneeuw van gin tonic.
Erg lekker en gelijk hierna nog twee keer extra uitgevraagd. Subtiel in smaak,fris en eindelijk een gerecht
waarover ik enthousiast kan zijn.Top!



Ciel Blue's eigen versie van een Pommes Tsarine. Mooie opmaak en vrij apart als je die vergelijkt met
de versies bij Parkheuvel of FG te Rotterdam.Doet allemaal erg subtiel aan aangezien de ingrediënten
fijn op elkaar zijn afgestemd. En ondanks het hoge "hap-slik-weg"gevoel gewoon heel erg lekker. Gelijk
ook twee keer extra uitgevraagd! Toppertje!



Deze Duitse rode wijn werd mij aanbevolen en kende ik nog niet. In de neus
vond ik 'm erg complex en rook ik iets van zachte tannine’s, bosvruchten en
kersen. Mwah...wennen bij de eerste slok en op je laten inwerken maar zeker
niet slecht voor zo een eerste keer.



Oreo van zwarte olijven met Pierre Robert Triple cream kaas. Ik wist niet zo zeer wat ik met dit gerechtje aanmoest. Ik vond het een beetje de vreemde eend in de bijt ondanks dat ik hem had besteld. Misschien iets anders verwacht? Hoe dan ook: Best smakelijk en zelfs lekker maar dat was het dan.



Chiel Blue's signatuurgerechtje bestaande uit inkt van de inktvis gevuld met stukjes koningskrab,
yuzu,krokante aardappelstukjes,beurre blanc ijs,kaviaar en to top it off een gouden 'blaadje'.
Jah...een hoop smaken in zo iets kleins maar absoluut niet verkeerd.Daarom ook nog twee keer
extra uitgevraagd.Toppertje!



Tja,laten we deze maar eens proberen. In de neus duidelijk de geuren van
o.a. rode donkere bessen i.c.m. met zachte tannine's. Bij de eerste slok
proef je dat deze volle wijn ook iets aardse in zijn smaak heeft. Al met al
erg lekker!



Kwartel van Pierre Duplantier met Pata Negra ham, pijnboompitten, trompet de la mort.
Jah,apart en stevig gerechtje. Lekker maar echt bijzonder...mwah. Mijn wijn was lekkerder.
Al met al prima zo.



Dessertje Ciel Blue. Lekker zoetig.



Het Ciel Blue dessert arsenaal wordt voorgereden.Allemachtig..lijkt wel een Drive-Inn show ;)



Jeu...de eerste zoetigheden van de kar zijn al genomen.Lekker hoor.



Mijn lievelings-cognac ( Hennessy XO) wordt zoals dat heet vakkundig ingeschonken.
Flauwekul trouwens dat met die witte handschoentjes maar leuk voor de show.



En denk je alles te hebben gehad is daar ook een thee-kar met zijn vele keuzes in allerlei theesoorten.



Jeu...le fin :s)


Impressies / Op of aanmerkingen

Jah...dat was het dan. Ciel Blue waarover ik veel over had gehoord en ook veel van verwacht.

Was het zijn geld waard en dus ook twee sterren?

:Y maarr ik zie hier geen drie sterren komen want het was geen constante orgasme op smaakgebied.
Het was lekker,goed gegaard/bereid allemaal met soms uitstekende ingrediënten maar toch niet
spannend genoeg om bij wijze van hier minstens elke maand even een hapje te doen.

Dus je zal hier niet snel voor een tweede keer langskomen.

:N

Cijfer
8
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2015 06:05:31 ]
  woensdag 23 december 2015 @ 01:38:14 #236
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158458971
Van lijstje afstreept.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_158461291
als jij dit bent valt je postuur me mee met al dat gesmikkel en gerechten 3x uitvragen :D

  woensdag 23 december 2015 @ 08:34:29 #238
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158461342
Nee joh, dat is François Geurds. :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_158461400
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 08:34 schreef Isegrim het volgende:
Nee joh, dat is François Geurds. :)
oh, die moest ik even googelen. Ken niet elke chef van gezicht :@
  woensdag 23 december 2015 @ 08:42:20 #240
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_158461418
Deze ken ik ook maar toevallig omdat hij naast ons huis zijn toko voert. :+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  woensdag 23 december 2015 @ 09:02:50 #241
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_158461651
Ik herken 'm toevallig omdat z'n foto al duizend honderd keer in dit topic heeft gestaan.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_158461664
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 09:02 schreef MutedFaith het volgende:
Ik herken 'm toevallig omdat z'n foto al duizend honderd keer in dit topic heeft gestaan.
oh nou sorry hoorrrrr :'(
  woensdag 23 december 2015 @ 09:10:02 #243
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_158461718
Zo was t helemaal niet bedoeld hoor :D
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  woensdag 23 december 2015 @ 09:14:34 #244
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_158461762
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 09:02 schreef MutedFaith het volgende:
Ik herken 'm toevallig omdat z'n foto al duizend honderd keer in dit topic heeft gestaan.
alleen wordt ie dan meestal 'die bolle' genoemd. :P
pi_158462010
Ik zou haast denken dat Iwanius uit een team van personen bestaat zoveel wijn en zoveel eten dat krijgt een normaal persoon toch niet weg! Iwanius sport je eigenlijk? Moet haast wel. De orio zou vast beter zijn dan het origneel ( zoete rommel)!
  woensdag 23 december 2015 @ 09:42:47 #246
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_158462182
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 09:31 schreef mytec het volgende:
Ik zou haast denken dat Iwanius uit een team van personen bestaat zoveel wijn en zoveel eten dat krijgt een normaal persoon toch niet weg! Iwanius sport je eigenlijk? Moet haast wel. De orio zou vast beter zijn dan het origneel ( zoete rommel)!
Je weet niet hoeveel glazen hij leegdrinkt he ;)
Vermoedelijk drinkt hij in zijn eentje geen hele flessen leeg en blijft er mogelijk zelfs wel eens een bodempje in een glas over.

Qua eten.... ik ben klein en slank, maar zou er ook niet zo veel moeite mee hebben deze hoeveelheden weg te werken :+ :@
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_158462373
quote:
0s.gif Op woensdag 23 december 2015 09:42 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

Je weet niet hoeveel glazen hij leegdrinkt he ;)
Vermoedelijk drinkt hij in zijn eentje geen hele flessen leeg en blijft er mogelijk zelfs wel eens een bodempje in een glas over.

Qua eten.... ik ben klein en slank, maar zou er ook niet zo veel moeite mee hebben deze hoeveelheden weg te werken :+ :@
Dat is waar! ik ben ook niet de grootste en niet dik, maar ik merk dus goed dat ik in 1 maand niet sport en redelijk wat eet.. Paar maanden geleden trainde ik voor mijn marathon, toen waren de hoeveelheden eten geen probleem. Dat zou het nu wel worden.
pi_158464613
komen trouwens je Londen updates nog zo vlak voor kerst? kijk daar eigenlijk al sinds het begin van het topic naar uit en hoop elke keer dat je de update nu geeft :)
verveling, op de juiste momenten gevoeld, is een teken van intelligentie
pi_158466255
Bij een sterren restaurant eten is helemaal niet zo bomvol vullend als je zou denken hoor. Er zit geen lading pasta/rijst/aardappels bij. Dat scheelt al veel. Plus, je eet verspreid over een hele avond en ramt niet binnen 10 minuten je maag vol.

Voor al die noodle bowls, rijsttafels en 3 currys tegelijk op tafel heb ik wel veel respect want dat is flink aanpoten om weg te krijgen!
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  Moderator woensdag 23 december 2015 @ 13:16:10 #250
9859 crew  Karina
Woman
pi_158466462
Leuk de review van de Roastroom Iwanius, kom er zo om de week langs met de bus (@Muted: op weg naar Amstel Tijgers) en vraag me elke keer af hoe het binnen is, had het idee dat het een simpel steakrestaurant was (zoals Los Gauchos bijvoorbeeld) eigenlijk omdat het bij de RAI zit. Maar het is net even 'netter' zo te zien.

En Visaandeschelde zit daar vlakbij, ook nooit geweest :')
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')