quote:
Op zaterdag 19 december 2015 11:02 schreef derLudolf het volgende:Dat vind ik die grappig, wat jij zelf kookt is totaal iets anders als wat jij vaak standaard buiten de deur eet - zo'n kom met eend enzo. Maar als je lui bent, is het toch makkelijker wat aardappels te baken en een schnitzel ipv omkleden, naar een gaan restaurant etc.
Nee, als je zo lui bent zoals ik dan wil je maar 1 ding en dat is aankomen,zitten, bestellen,opeten,afrekenen en je naar een andere locatie verplaatsen en je daar het geriefelijk maken om,zoals in mijn geval,te kunnen acclimatiseren.
quote:
Oeh, ik ben benieuwd. Vraag me soms echt af wat voor figuur je in vredesnaam bent
(dat is positief bedoeld)
Luie flikker met een conservatieve (tradities,volk en vaderland) / zakelijke inslag maar die altijd buiten kaders denkt en een groot sociaal gevoel heeft tegen onrechtvaardigheid/ongelijkheid en dus oog voor de medemens
quote:
Op dinsdag 22 december 2015 00:06 schreef Miauw_Zedong het volgende:De man typeert Victoria, zo blijkt uit zijn wonderlijke bericht, als één van de mooiste vrouwen van Nederland. En hij kan niet wachten om met haar te daten. Mocht de actrice-presentatrice daar geen trek in hebben, dan is hij bereid er voor te betalen. ,,Hoeveel kost het om je mee te nemen naar een restaurant?'' Hij benadrukt dat hij verder niets wil. ,,
Alleen even wat eten en dan acclimatiseren''.
Je blijft ook een rat eerste klas hé als hater en gewoon bewust de boel weer voorliegen in de hoop te kunnen scoren/stoken want:
quote:
© AD 16 maart 2015....Hij benadrukt dat hij verder niets wil. ,,Alleen even wat eten
en dan borrelen''.
quote:
quote:
Weet niet welke talen Victoria allemaal spreekt. I.i.g is Russisch haar moedertaal. Niet bij Miep omdat die in
Nederland geboren is en Nederlands is dus haar moedertaal. De rest is aangeleerd.Daarbij is Victoria wat voller
en Miep dun volgens zegge. (en wat ik niet vind,maar goed.) Dusss
quote:
Op dinsdag 22 december 2015 00:25 schreef megamandy het volgende: © Instagram Victoria Koblenko.Ja..die foto en haar aanwezigheid bij FG melde ik ook al een tijd geleden in CUL. Ze was er met een groep om te eten. Ze heeft een goed contact met Francois en komt ook alleen maar als hij er is en de enige BN'er die vrij oprecht is in haar komst
en tenminste eet en echt geniet!.(ze betaalt ook gewoon!)
Dit gerechtje ken ik trouwens is en vrij simpel,wel lekker hoor,maar geen foodporno. Het lijkt heel wat vanwege de kom die gebruikt wordt,de kleur en de chef's table waar hij opstaat.Maar don't be fooled.De meeste BN'ers die zich altijd laten profileren in de (social) media in een of andere restaurant doen dat niet om lekker te zitten eten (ook al zeggen ze van wel) maar puur en alleen maar om te kunnen laten zien waar ze nu weer zitten en " kijk mij eens zitten" en eten dan gratis voor dit promo momentje. Zelf de beurs trekken is er niet bij want..." kijk mij eens...weet je wel wie ik ben" houding.
Vertrek?
© Gravoplex.Naar © Haremaristeit.Pitsstop bij?Een weer door naarrrr?(Golfer/Bluezz? )Waar?
Jeu...parkeerplaats is aan de auto's te zien al gevuld met goed bezoek.
Ah..ontvangsthalletje met de kerstversieringen als je binnenkomt.
Goh ik voel mij jong te midden van al deze gasten en die ' bolle' nog jonger. De BokkedoornsZeeweg 53
2051 EB Overveen
Wat at / dronk je?
Deze werd als aperitief aanbevolen en is in de reuk en in de mond inderdaad
een hele verfijnde maar ook prachtige Champagne met o.a.vanille en appel
tonen.Duidelijk aanwezig de diepe citrusaroma’s. Lekker en erg goed begin.
Eventjes de menukaart bekijken en wat voor lekkers er allemaal is want...dit wordt het begin van een hele,hele lange dag vrees ik.
Amuse bokkedoorns dat op een bakkie pleur uit de automaat lijkt maar het niet was. O.a.een cappuccino van ganzen
lever, kweepeer en koffie. Oké.....lekker romig en hartig hapje als begin.
Een hele frisse en geweldig uitziende Kreeft Combo die niet op het menu stond maar op verzoek werd bereid. Dit was het eerste
gerecht dat er niet alleen top uit zag maar ook qua smaak voortreffelijk was.Een gerecht die al je smaakpapillen verwent!
Zal ik....... nahh..er komt nog meer maar oh wat is dit een werkelijk top gerecht!
Langoustines gebakken met krokante vang van Pata Negra ham,pompoen en een extract van langoustine. Ja..smakelijk maar
valt totaal in het niet na het vorige orgasme op smaakgebied. Ja, het is een warm gerecht, Ja het is een andere bereiding
maar niet iets wat ik qua smaakcombinatie niet al eens ergens anders ben tegengekomen.
Gerookte paling met o.a.gemarineerde mandarijn,aardappel/appelsalade,tuinkruiden en kaviaar.(Tzar Kaviaar) Ja..ehm...ziet
er prachtig uit maar waar het eerste gerecht er ook prachtig uitzag, vind ik het qua smaak maar allemaal zo zo. Teveel smaken op
mijn bord? Kaviaar voegt niets toe en erg het gevoel dat de chef-kok zich wil bewijzen vanwege ons bezoek. Nee...we zakken nu
wel erg in vind ik.
Deze Batard Montrachet Grand Cru 2009 werd gekozen en achteraf helemaal
geen spijt van gehad want deze bleek later een uitermate belangrijke
aanvullende rol te spelen in de perfecte balans tussen een hoofdgerecht
en de gekozen wijn.
Coquille Saint Jacques geroosterd met Oosters garnituur in een heldere bouillon van Kombu zeewier. Ehm...de wijn was lekkerder!
Het gerecht zelf zag er leuk uit, wel braaf opgegeten maar ik heb het gevoel dat we verder inzakken qua smaakbeleving en sterren
niveau. Gelukkig is de Batard Montrachet Grand Cru 2009 daar nog om van te genieten.
Bingo! Het beste gerecht van de hele avond! Dames en heren mocht u ooit naar restaurant de Bokkedoorns gaan,bestel dit gerecht
en laat al het andere gewoon zitten hoeveel keren men dat ook aanbeveelt. Dit is zeebaars licht gegrild met Lardo di Colonnata,
flan van paddenstoelen en een dressing van witte martini. Dit hoofdgerecht i.c.m. met de Batard Montrachet Grand Cru 2009 is
zo perfect dat je over 3 sterren niveau praat! Het is dat er nog vrij veel culinair op stapel staat want ik had dit gerecht nog twee keer
uitgevraagd.
En toen zakte het niveau weer in. Dit gerecht is Haas op karkas gebraden met hutspot,stroopwafeltje met gevogelte
lever en sauce 'royale'. Tja. de saus was helemaal niet in smaak en hoeveelheid 'royale'. (was ook maar zo zo.) De haas
was wel goed bereid maar wat dat stroopwafeltje er nu bij deed.Onnodige pretentieus bezig willen zijn voor mijn gevoel..
En toen kwamen wij de grootste faal van de avond tegen: Noordzeekrab (signatuurgerecht!) met krop sla met een
crème van ganzenlever en een warme dressing van groene kruiden.Nou...ehm..in aanzien had ik zoiets van..."
lijkt wel op iets wat ze in een brasserie je voorschotelen" maar toen bedacht ik mij eens dat ik in een ver verleden
bij de Librije heb gegeten en daar was een soortgelijk gerecht en ook in kropvorm van sla. Hoe dan ook: Dit lijkt er
erg van afgeleid. Ik vond het een gerecht van niets. Niets in smaak,niets in samenstelling en als die kaviaar er weer
was om het aanzien te verhogen dan heeft de chef-kok dik gefaald voor mij. Ik heb het gerecht na 3 happen laten staan.
Dessertje in de vorm een fruitbowl die ook niet op de kaart staat maar op verzoek werd bereid. Jah..prima,niks bijzonders
qua smaak. Gewoon lekker fruitig en fris en goede afsluiter van het bezoek.
De chef-kok van de Bokkedoorns,Menno Post, kwam nog even een handje geven en kennis maken en wij namen
nog als echte afsluiter:
Een pot heerlijke thee en lieten al het andere wat werd aangeboden( kazen,friandises) aan ons voorbij gaan. Cheque please!Impressies / Op of aanmerkingenWat vond je/jullie? ervan?Nou over de hele linie is er goed gegeten maar ik zou alleen terugkomen voor die twee gerechten
die ik in eerder opsomde als zijnde briljant en uniek in smaak/smaakcombinatie. De champagne
en wijn waren uitstekend en concluderend vind ik dat de veel geprezen als zijnde briljante chef-kok
Menno Post erg wisselvallig was in zijn kookkunsten. Ik had een gevoel van te pretentieus bezig willen
zijn op jacht naar die derde ster die hij op deze manier i..m.o. niet verdiend.Maar goed.: Wie ben ik...
Cijfer
8+ / 10
Volgende stop:
© Amsterdam Cadeau.Waar?
Ahhh..now we are talking. Ik zie lekkers! Vis aan de ScheldeScheldeplein 4
1078 GR Amsterdam
Wat at / dronk je?
Betere waren er niet dus op aanbeveling gewoon bestelt. Nou..i.c.m. wat qua
eten bestelt was klikte het achteraf goed samen tussen de drank en de spijzen.
Dubbele portie amuses voor ons want... " we hebben er zin an."
Goh is dit ook al een plek voor escorts..
Jaaaa...nou kunnen we beginnen hé chef? Voor elk 1 grote blik van dat zwarte goud en een dozijn van die oesters
die later 2 dozijn werden gewoon omdat het kan.Tis tenslotte...
Opvolgend even een aardappelsoepje combo.Oké .. hap-slik-weg en je hebt iets warms in je maagje.
Oh...." to die for" Een voortreffelijk gebakken schol. Perfect gebakken op de graat (speciaal gevraagd kunnen die bolle
en ik lekker pielen) en lekker! Gewoon top alleen jammer dat ze geen gewone verse citroen gaven.Impressies / Op of aanmerkingenEen woord. Hier kom ik graag weer terug. Het heeft kwaliteit en allerlei lekkere dingen die ik toch
in Rotterdam heel vaak mis (in zo een knusse ongedwongen setting) gewoon omdat het daar niet
wordt aangeboden en als het wordt aangeboden is het vaak rotzooi. Bedoel zulke prima oesters
met mooi en goed vruchtvlees en kaviaar, dat misschien wel fiks in de prijs is, maar tenminste wel
van behoorlijke kwaliteit. Nee, hoor voor herhaling vatbaar.
Cijfer
8 / 10
En toen was het tijd om naar huis te gaan? Waar?
Die bolle maakt ook maar eens een foto van deze kerstverlichting.
De blonde hostess.
Bambi in de koelcel. Leuk voor Marianne Thieme
De menukaart met uiteraard veel vlees in alle soorten en maten.Wij gaan uiteraard voor het beste van het beste
en als het kan veel... The RoastroomEuropaplein 2
1078 GZ Amsterdam
Wat at / dronk je?
*hips* en dan beweegt je hand iets teveel elke keer. Amuse Roastroom i.i.g.iets met opgerold stukje rosbief? Bwah...
Een betere fles had men niet dus werd deze bestelt, deze Spaanse Aalto 2012.
Zou perfect bij de vleesplateau moeten smaken en deed dat naar behoren.
Had 'm iets krachtiger verwacht,maar goed.
Plateautje met allerlei zoete fruitsoorten. Staat niet op de kaart maar gewoon gevraagd.
Dat i.c.m. de bestelde gin-tonic bleek het een prima combinatie.
Roastroom's eigen steak tartaar die niet goed was doorgesneden zoals gevraagd en daarna even kort op de grill moest worden
gelegd. Trouwens...voor elk 1. Geen succes uiteindelijk.
Onze twee kleine vleesplateaus met van elke beste vleessoort bij The Roastroom wat stukjes. De broccoli en andere side-dishes
stuurden we terug omdat onze tafel te klein was en het gaat uiteindelijk ons alleen maar om het vlees. De sauzen hebben wij
ook niet aangeraakt.
De sigaren humidor van The Roastroom. Of de Heren wat willen meenemen voor onderweg?
(wel betalen overigens!)Impressies / Op of aanmerkingenNou..The Roastroom waar ik al eerder was heeft nog steeds een goede indruk
achtergelaten. De kwaliteit van het vlees was andermaal prima. Enig nadeel vond
ik de verlichting aldaar alsof je in een spelonk zit. Zo donker doet het aan waardoor
het maken van goede foto's, zelfs met een flitser, eigenlijk onbegonnen werk is.
Cijfer
8- / 10
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2015 06:03:51 ]