| Gary_Oak | dinsdag 3 november 2015 @ 22:08 |
![]() Ooit gekocht bij de Aldi toen het in de aanbieding was. | |
| RRuben | dinsdag 3 november 2015 @ 22:11 |
| Wel een gek idee, maar... opeten? | |
| Enix | dinsdag 3 november 2015 @ 22:17 |
| |
| Erasmo | dinsdag 3 november 2015 @ 22:19 |
| Lekker op een boterham | |
| Gary_Oak | dinsdag 3 november 2015 @ 22:22 |
Ja, op welke manier, bijdehandje? | |
| Curiosity | dinsdag 3 november 2015 @ 22:31 |
| Gewoon met een vorkje het blikje zo leeg eten. | |
| Franknfurter | dinsdag 3 november 2015 @ 22:36 |
| Op roggebrood doen | |
| RRuben | dinsdag 3 november 2015 @ 22:39 |
dit | |
| Gary_Oak | dinsdag 3 november 2015 @ 22:40 |
Oh, dat heb ik nog thuis! | |
| technofreak86 | dinsdag 3 november 2015 @ 22:42 |
| Gewoon lekker opsmikkelen inderdaad. Of aan iemand die er bang voor is geven en dan waarschuwen wel op te passen voor wormpjes. | |
| mytec | dinsdag 3 november 2015 @ 22:55 |
| Op versbrood of lekker roggebrood eten! Die pepersaus lijkt me wel lekker trouwens, zo op z,n tijd is de klassieke versie met tomaat ook erg goed te doen. | |
| Hyperdude | dinsdag 3 november 2015 @ 22:57 |
| Dat soort zooi ligt hier achter in de kast te wachten op de dag dat 'alles op is'. Of voor als de Russen komen. | |
| Gary_Oak | dinsdag 3 november 2015 @ 23:00 |
Grappig, het is een krappe maand voor mij, anders zou ik het ook niet aanraken. | |
| mytec | dinsdag 3 november 2015 @ 23:23 |
Ach zo smerig is dat spul echt toch niet? Inderdaad wel prima geschikt om in huis te hebben voor langere tijd. Maar dit liever dan cornedbeef of Spam. Ik zou het trouwens maar niet in huis hebben als de russen komen, want die lussen ook wel wat haring en tomaat bij de vodka! | |
| Gary_Oak | dinsdag 3 november 2015 @ 23:26 |
Geen idee, nog nooit gegeten, vandaar dit topic. | |
| sirdanilot | woensdag 4 november 2015 @ 12:10 |
| De haring in tomatensaus doe ik gewoon door de pasta. Heb je een spotgoedkoop budgetgerecht wat je kan maken als alles in huis op is en je alleen nog 'pantry staples' hebt. Eigenlijk lekkerder met sardientjes dan met haring maar alsnog te doen. -pasta koken - ui fruiten in (olijf)olie, zout erbij - Knoflook - Blikje tomaten (als je dat hebt), fijnprakken - Haring uit het blikje halen en even voelen of er niet van die graatjes inzitten, die kun je wel eten (zijn zacht) maar is niet lekker vind ik persoonlijk. Heb ik vaker met sardientjes dan met haring overigens - Haring erbij, verwarme en vuur uit. Hoeft niet te garen Opleuken met wat kruiden en zo Wat je met de pepersaus kan doen weet ik niet. Mijn gevoel zegt om het te verwarmen maar je kan het ook gewoon koud eten met brood denk ik? | |
| sirdanilot | woensdag 4 november 2015 @ 12:11 |
| Die zelfde pasta met blikje sardientjes (en liefst wat citroen erover heen) vind ik zelfs echt heel erg lekker, als ik echt op zwart zaad zit kan ik daar wel op overleven | |
| #ANONIEM | woensdag 4 november 2015 @ 12:13 |
je gaat ze vis geven? | |
| Boy_Zonderman | vrijdag 6 november 2015 @ 00:05 |
| Een gesnipperd uitje bakken, haring beetje geprakt meebakken en als laatste een gesneden chilipepertje erbij. Lekker met rijst, op een Surinaams broodje, of idd door de pasta. | |
| Gary_Oak | vrijdag 6 november 2015 @ 09:11 |
Thanks! | |
| sirdanilot | vrijdag 6 november 2015 @ 10:03 |
| Als ik eroer denk, ik heb van die soorten haring in Noorwegen ook wel bij het ontbijt gezien, eten ze gewoon met brood, en volgens mij was het koud. MAar ik weet niet 100% zeker meer of het koud of warm werd geserveerd. Ik weet nog wel dat het ontbijt heel luxe was en inbegrepen bij het hotel. Elke dag vraten we ons helemaal vol met het ontbijt, want iets halen voor de lunch en het avondeten was achterlijk duur | |
| RolandArthur | vrijdag 6 november 2015 @ 23:02 |
| Er mee koken lijkt mij een beetje zonde van je energie. Ik eet het af en toe direct uit blik als het echt laat is en ik geen energie meer over heb. Het eerder gesuggereerde serveren op brood lijkt mij ook wel wat. Pistoletjes zijn zo klaar en het is toch net even wat eleganter dan een blik leeglepelen. | |
| Gary_Oak | zaterdag 7 november 2015 @ 22:52 |
Ik heb je recept geprobeerd en het was lekker! | |
| Pindasoepje | zaterdag 7 november 2015 @ 22:59 |
Zo eet ik het ook | |
| sirdanilot | zondag 8 november 2015 @ 14:53 |
Mooi zo | |
| Boy_Zonderman | zondag 8 november 2015 @ 16:30 |
Vooral heerlijk op de zondag, lekker makkelijk, lekker snel gewoonweg lekker | |
| GekkePoes | zondag 8 november 2015 @ 16:54 |
| Ik vind die ook lekker om wat stokbroodjes te snijden en daar mee op te eten tijdens een film ofzo | |
| Sicstus | zondag 22 november 2015 @ 11:54 |
| Ik eet dat regelmatig op brood als ontbijt, met een lik sambal erop. Heerlijk! | |
| Gutz | zondag 22 november 2015 @ 11:58 |
Dit. |