Ja, op welke manier, bijdehandje?quote:
Grappig, het is een krappe maand voor mij, anders zou ik het ook niet aanraken.quote:Op dinsdag 3 november 2015 22:57 schreef Hyperdude het volgende:
Dat soort zooi ligt hier achter in de kast te wachten op de dag dat 'alles op is'.
Of voor als de Russen komen.
Ach zo smerig is dat spul echt toch niet? Inderdaad wel prima geschikt om in huis te hebben voor langere tijd. Maar dit liever dan cornedbeef of Spam. Ik zou het trouwens maar niet in huis hebben als de russen komen, want die lussen ook wel wat haring en tomaat bij de vodka!quote:Op dinsdag 3 november 2015 23:00 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Grappig, het is een krappe maand voor mij, anders zou ik het ook niet aanraken.
Geen idee, nog nooit gegeten, vandaar dit topic.quote:Op dinsdag 3 november 2015 23:23 schreef mytec het volgende:
[..]
Ach zo smerig is dat spul echt toch niet? Inderdaad wel prima geschikt om in huis te hebben voor langere tijd. Maar dit liever dan cornedbeef of Spam. Ik zou het trouwens maar niet in huis hebben als de russen komen, want die lussen ook wel wat haring en tomaat bij de vodka!
je gaat ze vis geven?quote:Op dinsdag 3 november 2015 22:57 schreef Hyperdude het volgende:
Dat soort zooi ligt hier achter in de kast te wachten op de dag dat 'alles op is'.
Of voor als de Russen komen.
quote:Op woensdag 4 november 2015 12:10 schreef sirdanilot het volgende:
De haring in tomatensaus doe ik gewoon door de pasta. Heb je een spotgoedkoop budgetgerecht wat je kan maken als alles in huis op is en je alleen nog 'pantry staples' hebt. Eigenlijk lekkerder met sardientjes dan met haring maar alsnog te doen.
-pasta koken
- ui fruiten in (olijf)olie, zout erbij
- Knoflook
- Blikje tomaten (als je dat hebt), fijnprakken
- Haring uit het blikje halen en even voelen of er niet van die graatjes inzitten, die kun je wel eten (zijn zacht) maar is niet lekker vind ik persoonlijk. Heb ik vaker met sardientjes dan met haring overigens
- Haring erbij, verwarme en vuur uit. Hoeft niet te garen
Opleuken met wat kruiden en zo
Wat je met de pepersaus kan doen weet ik niet. Mijn gevoel zegt om het te verwarmen maar je kan het ook gewoon koud eten met brood denk ik?
Thanks!quote:Op vrijdag 6 november 2015 00:05 schreef Boy_Zonderman het volgende:
Een gesnipperd uitje bakken, haring beetje geprakt meebakken en als laatste een gesneden chilipepertje erbij. Lekker met rijst, op een Surinaams broodje, of idd door de pasta.
Ik heb je recept geprobeerd en het was lekker!quote:Op vrijdag 6 november 2015 10:03 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik eroer denk, ik heb van die soorten haring in Noorwegen ook wel bij het ontbijt gezien, eten ze gewoon met brood, en volgens mij was het koud. MAar ik weet niet 100% zeker meer of het koud of warm werd geserveerd.
Ik weet nog wel dat het ontbijt heel luxe was en inbegrepen bij het hotel. Elke dag vraten we ons helemaal vol met het ontbijt, want iets halen voor de lunch en het avondeten was achterlijk duurIk voelde me echt een soort zwerver in dat land. Ook een keer zag ik mijn bus staan, maar besloot ik maar 10 km te lopen want één zo een busritje kost 5 euro
Zo eet ik het ookquote:Op vrijdag 6 november 2015 00:05 schreef Boy_Zonderman het volgende:
Een gesnipperd uitje bakken, haring beetje geprakt meebakken en als laatste een gesneden chilipepertje erbij. Lekker met rijst, op een Surinaams broodje, of idd door de pasta.
Mooi zoquote:
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |