http://www.oetker.nl/nl-nl/recept/r/pantervlekken-taart.htmlquote:
Mooi!!! Helaas echt geen tijd om mee te doen wil hem nog wel een keer makenquote:Op vrijdag 30 oktober 2015 19:27 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
http://www.oetker.nl/nl-nl/recept/r/pantervlekken-taart.html
[ afbeelding ]
Fugly as hell
Of zoals ik zou zeggen: marsepeinen kiekeboetaart
moet t zoet zijn? Anders,kun je ook juist een quiche maken. Dan is er iets hartigs als afwisseling bij.quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 16:56 schreef MutedFaith het volgende:
We gaan op 't werk een bakesale houden met onze afdeling. Iedereen bakt *iets* en 't gaat verkocht worden aan onze collega's van andere afdelingen.
Ik ga sowieso de 'brownies' van Robinook maken. Maar zoek eigenlijk nog iets voor ernaast. Goeie ideeën zijn welkom. Enige vereisten zijn dat 't enigszins makkelijk mee te nemen moet zijn, niet superduur of mega ingewikkeld om te maken en geen cupcakes (want die maken al 4 anderen).
Saucijzen broodjes ook nog een ideequote:Op vrijdag 30 oktober 2015 20:13 schreef madeliefff het volgende:
[..]
moet t zoet zijn? Anders,kun je ook juist een quiche maken. Dan is er iets hartigs als afwisseling bij.
Vooral handig als er mensen ( vaak mannen in mijn ervaring) zijn die niet zo van de zoete dingen zijn
idd, of brabo worstenbroodjesquote:Op vrijdag 30 oktober 2015 20:17 schreef Goitske het volgende:
[..]
Saucijzen broodjes ook nog een idee
Loopt altijd goed bij mannen!quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 20:54 schreef computergirl het volgende:
[..]
idd, of brabo worstenbroodjes
Ziet er mooi uit!quote:Op zondag 1 november 2015 09:34 schreef Rijst het volgende:
Gisteren voor het eerst een cheesecake gebakken
[ afbeelding ]
Dat is best een idee. Is dat ook koud te eten? Want ter plekke opwarmen wordt een probleem.quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 20:13 schreef madeliefff het volgende:
[..]
moet t zoet zijn? Anders,kun je ook juist een quiche maken. Dan is er iets hartigs als afwisseling bij.
Vooral handig als er mensen ( vaak mannen in mijn ervaring) zijn die niet zo van de zoete dingen zijn
Prima koud te etenquote:Op zondag 1 november 2015 12:15 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Dat is best een idee. Is dat ook koud te eten? Want ter plekke opwarmen wordt een probleem.
Die was een paar weken terug, met die zoete kleurtjes.quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 18:48 schreef nikky het volgende:
[..]
Wit met roze of wit met groen?
Ik heb de roze. Tof ding! Heb hem gelijk uitgeprobeerd met pandancake
jawel dat kanquote:Op zondag 1 november 2015 12:15 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Dat is best een idee. Is dat ook koud te eten? Want ter plekke opwarmen wordt een probleem.
Ziet er goed uitquote:Op zondag 1 november 2015 16:44 schreef RobinOok het volgende:
Ik kreeg een zak appels van een collega. En daar "moest" ik dus appeltaart mee bakken.
Toch maar een stukje getestproeft en hij is ondanks zwartige bovenkant toch goedgekeurd.
[ link | afbeelding ]
Appel en Kaneel Taart
Recept van Mary Berry, in het Nederlands: hier.
Ik heb alleen de sultana's eerst even geweekt in spekkoeklikeur en ik gebruikte amandelen ipv walnoten. Oh en een extra eitje, want ik vond ze zooo klein. Misschien dat het daaom iets meer cake-achtig was dan de bedoeling? Hoe dan ook, de bodem was gaar. En de zwarte bovenkant proeft net niet aangebrand.
Wow! Dat ziet er mooi en lekker uit!quote:Op maandag 2 november 2015 10:31 schreef _Liek het volgende:
Dit weekend bezig geweest met stoofpeertjes, deze tartelette ervan gemaakt
[ afbeelding ]
Dank je Wil zo kruidkoek gaan maken... Iemand nog een lekker receptje?quote:Op maandag 2 november 2015 12:57 schreef Bleie het volgende:
[..]
Wow! Dat ziet er mooi en lekker uit!
Prachtig vorkje! Mooi geheel zo. Krijg echt zin om mijn tanden er in te zettenquote:Op zondag 1 november 2015 16:44 schreef RobinOok het volgende:
Ik kreeg een zak appels van een collega. En daar "moest" ik dus appeltaart mee bakken.
Toch maar een stukje getestproeft en hij is ondanks zwartige bovenkant toch goedgekeurd.
[ link | afbeelding ]
Appel en Kaneel Taart
Recept van Mary Berry, in het Nederlands: hier.
Ik heb alleen de sultana's eerst even geweekt in spekkoeklikeur en ik gebruikte amandelen ipv walnoten. Oh en een extra eitje, want ik vond ze zooo klein. Misschien dat het daaom iets meer cake-achtig was dan de bedoeling? Hoe dan ook, de bodem was gaar. En de zwarte bovenkant proeft net niet aangebrand.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |