abonnement Unibet Coolblue
pi_156767838
Hoi Fokkers,

Hierbij een (eerste gedeeltelijk) reisverslag van de Nijnen in Utopia.

Wat ons het meeste opviel was (nu) de enorme hoeveelheid beveiliging en controle. Je passeert eerste hek met auto, papieren laten zien, tussen hek 1 en hek 2, staat een Talpa medewerker papieren en pennen uit te delen, volgende hek, papieren laten zien, man wijst je een parkeerplek aan. Papieren invullen, tekenen en instructies. Alleen de sleutels, geld en pinpas mogen mee naar binnen. Voor de moeilijk lopende en lammen rijdt er een golfkarretje om je naar de controle/hek te brengen. Eerste tafel lijsten met namen, papieren/ID laten zien, afstrepen, volgende stop op de foto met je getekende verklaring, doorlopen en de volgende stop is het fouilleren, inclusief BH, en tussen je tieten. Buiten onder je schoenen blijft er nog maar één plek over om een mobiel te verstoppen. Het kleine Nijntje mocht mee omdat hij van kleinzoon is, papieren zakdoekjes alleen zonder zakje ivm merknaam. Lippenstiften e.d. gewoon inleveren, gaan in een grote bak, geen naam niets erop, dus gewoon kwijt denk ik zo. Ook de mokkels die al heel vaak geweest zijn dan toch weer een lipgloss in hun zakken. Geen rijen van honderden mensen, ongeveer de eerste vijftig krijgen een heel verhaal over wat wel en niet gezegd mag worden, lint ertussen. Daar had ik meteen een aanvaring met een Talpa medewerkster. Twee uur ging het hek open en loop je op de laan richting 2de hek.

Ivan, Ben, Bas en Bjorn bij het hek. Alle vier handen geschud en succes gewenst. Aan Bas gevraagd of hij het nieuwe koeienmeisje wou worden, waarbij ik de verspreking maakte van kippenmeisje, maar nog hersteld.

Waaif en Gina ontvingen de vips, met veel enthousiasme, NOT.

Wij hebben die Gina met dat ongenadige lelijke haar alleen maar voorbij zien komen. Als ronde miss, erg lachwekkend. Waaif alleen maar zien lopen met pakje peuken en een grote zeikmuil. Cees is Cees, alleen geroepen dat ik hem top vond vanaf een afstandje.

Morgen schrijf ik verder.
En eventuele vragen wil ik nog wel beantwoorden. :)


Zo hier deel 2 van de avonturen van de Nijnen in Utopia.

Het uiterlijk van Gina was eigenlijk gewoon lachwekkend, de lippenstift enorm buiten de lippen gestift, en dan die vreselijke kunstkrullen. Die liep voor lul, met een hoofdletter L.
Na dus een run op de muntjes gedaan te hebben en de bar, zijn we eerst richting loods/le Luifel gelopen, meteen even de tentoonstelling bekeken. Cees stond te oreren tegen mensen, zoals alleen Cees dat kan. Mark stond met zijn armen over elkaar te kijken hoe de mensen in de Luifel (Stif, Rob en Wim) zich het snot voor ogen stonden te werken.
Die kon ik dus wel even vertellen dat hij het spreekwoord 'Liefde maakt blind' wel erg letterlijk nam, door zijn haar zo te laten verneuken en dat ik graag een cursus creatief boekhouden wilde. Hij grinnikte en liep naar binnen. De loods was afgesloten, zelfs beveiliging bij de deur. Nogmaals, het aantal was enorm, ik schat zeker 20.
Aangezien ik niet lang kan staan terug gelopen, voor het podium stonden ook wat tafeltjes en stoeltjes, perfect terras, heerlijk in het zonnetje. Bar op 10 meter. We zaten pal voor Armanda en Renske bij de muntjes.
Die meiden wel even gesproken, gevraagd hoe ze het vonden, beiden waren klaar om te blijven en er voor te gaan. Waarbij Renske heel eerlijk meldde dat ze eigenlijk wel wist hoe de zaken ervoor stonden, Armanda had een doel en zij niet. Toen kwam die brulboei (Row) erbij, en ben ik rustig weer gaan zitten, schuimpjes kijken. LOL.
Blijkbaar heb ik een kop wat mafketels aantrekt, diversen spraken mij aan. Een jonge knul, wel aardig, maar ook wel een halve Daan. Had graag naar Isa gewild, maar had dit kaartje al gekocht. Is ook al 5/6 geweest. Verder een blond meisje, vriendlief was buiten al geweigerd omdat hij gesnapt was met 2 peuken in zijn binnenzak. Was in gezelschap van meisje in rolstoel/knul met pet. Die wel erg aardig waren.
Rolf bij de truien, en stond te klagen dat hij het zo koud had. Gezegd dat hij een watje is, en als ijsberen met een muts lopen dat het dan koud is. Jongen heeft de hele middag op zijn post gestaan.
Achter de bar/hamburgers waren volgens mij allemaal van buitenaf. Er was ook maar één bar, ik had bij de Luifel ook maar iets gezet.
Heb Rob 2 keer zien lopen met schaal hapjes, stukjes frikadel en bitterballen of zo. Zelfs Wim een keer met schalen, en een buitenstaander. En er waren schalen met uitgedroogde kaas en worst. Goede keuze om geen VIP te worden, mensen zaten aan de zijkant, wij aan de voorkant, veel warmer, ook veel meer gezien buiten het vechten om.
Zo ook Ben die even aan ons tafeltje kwam zitten, koetjes en kalfjes, erg belangstellend naar ons toe, en vriendelijk. Bjorn idem dito.

Iedere keer als opa bier ging halen (vaak dus) ruimde hij de tafeltjes op, opa eigen. Boven op die statafels was het een giga puinzooi. Ivan heeft lopen ruimen, en Bas. Die het beiden het prima naar hun zin hadden, en volgens mij uitstekend door één deur kunnen.
Wel nog geroepen dat hij de groeten van Rowan kreeg. Maar moet eerlijk zeggen dat ik ook niet als een hijgend schuimpje achter de bewoners aan ben gaan hollen.

Aan Gabs gevraagd waarom ze niet de Prooi had verwerkt in haar muziek, maar ze vond het uiteindelijk toch zielig. Op de vraag of zij het zielig vond of misschien anderen, gaf ze dan weer geen antwoord. Wel erg vriendelijk, en echt een heel behoorlijk figuur, ze heeft alleen nog een Surikont. Echt jammer dat ze dat achterlijke straattaaltje zo vaak gebruikt.

De enige die we niet hebben gezien, tot aan haar gevecht is die Gnoom. En geloof me als ik zeg dat de stem zo mogelijk nog erger is dan op stream, want daar kan je het uitzetten. Na het gevecht, of het zo heeft moeten zijn, kwam ze voor ons te staan, en te schreeuwen als een mager speenvarken. Waarbij ik tegen opa zei, dat ik toch echt liever naar 'De Prooi' luisterde dan naar dit gegil. Van dichtbij kijkt ze nog linker. Daarna heeft ze zich op de tafel laten zetten bij Rolf en is daar verder gaan gillen.


Waaif is dus Waaif, alleen roken en zeiken. Zat volgens mij bij de vips of zo? Verder alleen langs zien lopen met een pakje peuken in haar handen.

Fitz niet kunnen benaderen voor lonnaberga.

Ik was nog vergeten te melden dat zodra je buiten de hekken komt nog moet opgeven wat je uitgegeven hebt, en of je iets van de bewoners hebt gekocht.

Na het, voor mij, toch wel een ietwat teleurstellend einde, zijn we meteen teruggereden naar het hotel, en daar bij de bar wat fatsoenlijks te drinken gehaald.
Al met al was het erg leuk, en heb ik eindelijk eens gezien wat me al anderhalf jaar van het huishouden afhoudt.

Respect heb ik toch wel voor alle (ja, ja, zelfs die) vechters. Zal er best acteerwerk tussen hebben gezeten, maar er werden wel degelijk erg rake klappen uitgedeeld. Had ook het idee dat die Gnoom echt ff pissig was. Ben had veel pijn aan zijn oor. Die Gnoom liep ook met ingepakte tenen na het gevecht. Mark kreeg ook aardig op zijn lazer.


Verder wil ik hier meteen iedereen bedanken voor de foto's, filmpjes en alle leuke berichten. Nooit verwacht dat jullie me heel zouden laten.



[ Bericht 28% gewijzigd door oma-Nijn op 13-10-2015 07:55:32 ]
Als ik zwijg, dan stem ik echt niet altijd toe.
Dan heb ik gewoon geen zin om met idioten te discussiëren!
pi_156768114
*O* *O* Kan niet wachten op deel 2 :P
pi_156768171
Wat moet je invullen op de papieren?
pi_156768275
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:20 schreef KoningPils het volgende:
Wat moet je invullen op de papieren?
Dat je akkoord gaat dat je beelden gebruikt worden op tv, je mag niet over de stemming praten, of melden dat je wie dan ook een klootzak vindt, geen gegevens melden van vleesboek e.d.
Als ik zwijg, dan stem ik echt niet altijd toe.
Dan heb ik gewoon geen zin om met idioten te discussiëren!
pi_156768280
^O^
  zondag 11 oktober 2015 @ 21:23:19 #6
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_156768287
Waar had je een aanvaring over? Was je aan het zingen? :s)
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
pi_156768305
Had je ook een aanvaring bij de dixies?
pi_156768337
Er was een matpartij bij de dixies,daar was je toch niet bij he?
pi_156768354
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:23 schreef mazaru het volgende:
Waar had je een aanvaring over? Was je aan het zingen? :s)
Buiten vertelt een Talpa medewerkster o.a. over de camera's, dat je er wel aan moet denken in verband met neuspeuteren, toen zei ik: dit verhaal kan je misschien beter tegen de bewoners vertellen :P Ze was 'not amused' :{
Als ik zwijg, dan stem ik echt niet altijd toe.
Dan heb ik gewoon geen zin om met idioten te discussiëren!
pi_156768370
Super, Oma Nijn, het 1e gedeelte is precies zoals ik het ervaren heb op de markt.
De foto, het invullen en ondertekenen, fouileren, dat is standaard.
En geen spelinformatie doorgeven.Dat vond ik heel treffend.
pi_156768389
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:23 schreef Raskolnikow het volgende:
Had je ook een aanvaring bij de dixies?
quote:
1s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:24 schreef lonneberga het volgende:
Er was een matpartij bij de dixies,daar was je toch niet bij he?
Wij hebben de gehele middag op misschien 15 meter afstand van die dingen gezeten, totaal niets van meegekregen.
Als ik zwijg, dan stem ik echt niet altijd toe.
Dan heb ik gewoon geen zin om met idioten te discussiëren!
pi_156768396
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:25 schreef oma-Nijn het volgende:

[..]

Buiten vertelt een Talpa medewerkster o.a. over de camera's, dat je er wel aan moet denken in verband met neuspeuteren, toen zei ik: dit verhaal kan je misschien beter tegen de bewoners vertellen :P Ze was 'not amused' :{
:D
  zondag 11 oktober 2015 @ 21:27:27 #13
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_156768421
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:25 schreef oma-Nijn het volgende:

[..]

Buiten vertelt een Talpa medewerkster o.a. over de camera's, dat je er wel aan moet denken in verband met neuspeuteren, toen zei ik: dit verhaal kan je misschien beter tegen de bewoners vertellen :P Ze was 'not amused' :{
^O^
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
  zondag 11 oktober 2015 @ 21:27:34 #14
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_156768426
Waar blijven de foto's

Oh ja Gnooom
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_156768474
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:27 schreef chufi het volgende:
Waar blijven de foto's

Oh ja Gnooom
Wat voor foto's?
Als ik zwijg, dan stem ik echt niet altijd toe.
Dan heb ik gewoon geen zin om met idioten te discussiëren!
pi_156768478
^O^ top Oma
pi_156768492
Oma je was precies zoals ik me je had voorgesteld,leuk en lief
  Moderator zondag 11 oktober 2015 @ 21:29:15 #18
388664 crew  Dotteke
pi_156768498
Jheb je nog een van de bewoners aangesproken over hun gedrag?
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_156768517
hoi oma nog niks terug gezien kom net binnen.je hebt het leuk gehad zo te horen *O* *O*
bas nog de groeten gedaan :9
pi_156768557
Caps van jou en opa staan in cos 9090
  zondag 11 oktober 2015 @ 21:31:13 #21
430005 rowan634
#OGIVANSCHUIMPJE
pi_156768580
leuk om te lezen! hoe waren ze in het echt? :D
TEAM TAFEL
  zondag 11 oktober 2015 @ 21:32:00 #22
430005 rowan634
#OGIVANSCHUIMPJE
pi_156768613
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:25 schreef oma-Nijn het volgende:

[..]

Buiten vertelt een Talpa medewerkster o.a. over de camera's, dat je er wel aan moet denken in verband met neuspeuteren, toen zei ik: dit verhaal kan je misschien beter tegen de bewoners vertellen :P Ze was 'not amused' :{
_O-
TEAM TAFEL
pi_156768688
_O_ _O_
pi_156768690
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:29 schreef Dotteke het volgende:
Jheb je nog een van de bewoners aangesproken over hun gedrag?
Heb tegen Mark gezegd dat het spreekwoord 'liefde maakt blind' hij wel erg letterlijk neemt voor wat betreft het verneuken van zijn haar. En dat ik graag een cursus creatief boekhouden wil. :P Verder weinig mensen echt gesproken. Wel tegen Armanda gezegd (toen ze alleen stond) dat Ceesione top is en dat ik hoopt dat ze zou winnen.
Morgen schrijf ik de rest. Heb er wel een paar gesproken, heel kort
Als ik zwijg, dan stem ik echt niet altijd toe.
Dan heb ik gewoon geen zin om met idioten te discussiëren!
  zondag 11 oktober 2015 @ 21:34:32 #25
38396 mazaru
Geloof niet alles wat je denkt
pi_156768713
quote:
0s.gif Op zondag 11 oktober 2015 21:25 schreef oma-Nijn het volgende:

[..]

Buiten vertelt een Talpa medewerkster o.a. over de camera's, dat je er wel aan moet denken in verband met neuspeuteren, toen zei ik: dit verhaal kan je misschien beter tegen de bewoners vertellen :P Ze was 'not amused' :{
_O_
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een uitdaging 💖
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')