quote:Op dinsdag 6 oktober 2015 22:46 schreef DrMarten het volgende:
[..]
Daar snap ik dus helemaal niks van he, noem je geen slager als je geen vlees verkoopt.
goeie grap... notquote:Op dinsdag 6 oktober 2015 23:41 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Dat is juist het grapje
En blijkbaar hebben de mensen het er wel over.
Nee daar gaat het niet om. Je hebt het over een slager die eigenlijk een groenteboer is.quote:Op woensdag 7 oktober 2015 08:37 schreef CherryLips het volgende:
Jezus ik noem het woord vegetarisch en iedereen in de spagaat
Ik vind het best leuk bedacht, net zoals de foto van die kerel die onder het wortelsap zit ipv bloed.quote:Op woensdag 7 oktober 2015 08:37 schreef stbabylon het volgende:
[..]
Nee daar gaat het niet om. Je hebt het over een slager die eigenlijk een groenteboer is.
Tip: koop een enkel bakje, heb ik ook gedaan voor mijn andijvie + bruine bonen.quote:Op woensdag 7 oktober 2015 08:39 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Ik vind het best leuk bedacht, net zoals de foto van die kerel die onder het wortelsap zit ipv bloed.
Ik loop nog steeds de spekjes op te boeren. Iemand nog interesse in het tweede bakje
Die hadden ze nietquote:Op woensdag 7 oktober 2015 08:40 schreef stbabylon het volgende:
[..]
Tip: koop een enkel bakje, heb ik ook gedaan voor mijn andijvie + bruine bonen.
Ach ja, boeien, ik kan niet koken dus dan is het wel handig.quote:Op woensdag 7 oktober 2015 08:56 schreef MissMSX het volgende:
Sowieso snap ik niet waarom je als vegetariėr iets wilt eten dat op vlees lijkt. Heb je dan stiekem toch behoefte aan vlees of ben je niet creatief genoeg in de keuken? Zoveel vleesloze maaltijden te maken zonder iets nodig te hebben dat op vlees lijkt.
Nou het breekt me gewoon steeds op Maar het voegt wel extra smaak toe, dus ik kan het er niet zomaar uit laten. Het hele huis ruikt er ook gewoon nog naar.quote:Op woensdag 7 oktober 2015 08:54 schreef MissMSX het volgende:
Hoe kun je niet van spekjes houden? Spekjes zijn
Vraag het eens aan Myr. Die heeft misschien wel een alternatief. #kookgodinquote:Op woensdag 7 oktober 2015 09:03 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Nou het breekt me gewoon steeds op Maar het voegt wel extra smaak toe, dus ik kan het er niet zomaar uit laten. Het hele huis ruikt er ook gewoon nog naar.
Ik vind het als vegetariėr ook irritant dat ze alles op vlees willen laten lijkenquote:Op woensdag 7 oktober 2015 08:56 schreef MissMSX het volgende:
Sowieso snap ik niet waarom je als vegetariėr iets wilt eten dat op vlees lijkt. Heb je dan stiekem toch behoefte aan vlees of ben je niet creatief genoeg in de keuken? Zoveel vleesloze maaltijden te maken zonder iets nodig te hebben dat op vlees lijkt.
quote:Op woensdag 7 oktober 2015 09:07 schreef rhubarbje het volgende:
[..]
Ik vind het als vegetariėr ook irritant dat ze alles op vlees willen laten lijken
Want dat vind ik dus juist niet lekker
Heb geen keus . Vleesvervangers lijken op lapjes vlees .quote:Op woensdag 7 oktober 2015 08:56 schreef MissMSX het volgende:
Sowieso snap ik niet waarom je als vegetariėr iets wilt eten dat op vlees lijkt. Heb je dan stiekem toch behoefte aan vlees of ben je niet creatief genoeg in de keuken? Zoveel vleesloze maaltijden te maken zonder iets nodig te hebben dat op vlees lijkt.
Maar waarom moet het op vlees lijken? Oprechte interesse hoor, geen aanvalquote:Op woensdag 7 oktober 2015 09:10 schreef Samzz het volgende:
[..]
Heb geen keus . Vleesvervangers lijken op lapjes vlees .
Weet ik het. Ik maak die dingen niet he .quote:Op woensdag 7 oktober 2015 09:11 schreef MissMSX het volgende:
[..]
Maar waarom moet het op vlees lijken? Oprechte interesse hoor, geen aanval
Ze moeten er eigenlijk gewoon een dikke brij van makenquote:Op woensdag 7 oktober 2015 09:11 schreef MissMSX het volgende:
[..]
Maar waarom moet het op vlees lijken? Oprechte interesse hoor, geen aanval
Nou ja, dat ook weer niet. Maar denk ook dat je er gewoon niet aan ontkomt dat het eruit ziet als lapjes vlees. Welke vorm moet dat spul anders hebben... In de vorm van een komkommer of aardappel is ook zot.quote:Op woensdag 7 oktober 2015 09:14 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Ze moeten er eigenlijk gewoon een dikke brij van maken
Ik bedoel meer dat je toch prima met vervangende producten kunt werken in hun eigen vorm? Bonen, linzen, noten, eieren, etc. Ik snap dus de behoefte aan een, in mijn ogen puur psychologisch, 'stukje vleesvervanger' niet.quote:Op woensdag 7 oktober 2015 09:15 schreef Samzz het volgende:
[..]
Nou ja, dat ook weer niet. Maar denk ook dat je er gewoon niet aan ontkomt dat het eruit ziet als lapjes vlees. Welke vorm moet dat spul anders hebben... In de vorm van een komkommer of aardappel is ook zot.
Ik doe dat ook meestalquote:Op woensdag 7 oktober 2015 09:21 schreef MissMSX het volgende:
[..]
Ik bedoel meer dat je toch prima met vervangende producten kunt werken in hun eigen vorm? Bonen, linzen, noten, eieren, etc. Ik snap dus de behoefte aan een, in mijn ogen puur psychologisch, 'stukje vleesvervanger' niet.
Snel maar weer eens linzensoepje maken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |