abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_157064082
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 15:49 schreef klaprooss het volgende:
Hoe gebruikelijk is het om wat van de badkamerprijs af proberen te praten bij een nieuwbouw woning?
We zijn van de week bij de badkamerpartij geweest die gekoppeld is aan het project.
Offerte is binnen en valt toch iets hoger uit dan gehoopt. Is er onderhandelruimte bij dit sport partijen?
Ben ik ook benieuwd naar. :D Ben nu ook met badkamer bezig. Bij keukens wel gedaan uiteraard, maar bij badkamers weet ik ook niet of dit gangbaar is.

quote:
Zelfde soort vraag wat betreft de keuken, partij die gekoppeld is aan ons project geeft een prima offerte, helaas leveren ze niet precies wat wij het liefst willen (denk aan keuze in werkblad en kastjes). Stel we kiezen voor deze keuken excl blad, is het een idee om een blad elders aan te kopen en deze te laten plaatsen met de keuken?
Je kan ook een keuken kopen zonder apparatuur, dus dat moet zonder blad ook kunnen lijkt mij. Ligt er ook aan hoe je het brengt natuurlijk.
quote:
En dan ook nog een vraag wat betreft leiding werk, we hebben een 2e offerte opgevraagd bij een andere keukenpartij, deze komt naar verwachting met een hogere prijs, plan is (als de keuze op hen valt) de keuken zelf te plaatsen zodat we al wat uitsparen. Hoe werkt dat met de leiding tekening? Levert de keukenpartij deze of moeten wij dan zelf een tekening maken?
Leidingschema krijg ik van keukenleverancier. Keukenleverancier doet alles, behalve aanpassen leidingen, die moet je sowieso altijd zelf (laten) doen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')