abonnement Unibet Coolblue
pi_157647522
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 16:38 schreef SuperHarregarre het volgende:
Spectre (007)

Goed, eerst het goede van de film: de kaartjes waren gratis. Dan het slechte: de film zelf.

Zelden heb ik de opbouw van het eerste uur film zo hard verkracht zien worden in het tweede uur. De opening in Mexico was goed, beetje speels, wat flauwe slapstick humor, niets mis mee.

Goed, even verder en het wordt steeds duidelijker. Aanslagen over de hele wereld! De verschillende landen gaan samenwerken en alle informatie delen. Achter de schermen wordt dit echter geregisseerd door een mysterieuze organisatie die je alleen kunt vinden door Belluci te bevredigen. Er zijn ergere dingen in het leven.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat ik bedoel te zeggen is: het was erbarmelijk. Abominabel. Ongeïnspireerde bagger. 9 tot 5 mentaliteit film. Ik heb spannendere avonturen beleefd op Rotterdam Centraal.

IMDb: 7 ofzo
Ik: 4
_O-

en in grote lijnen eens ook
AFCA
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 18 november 2015 @ 14:26:25 #252
319979 Fok-it
All is well
pi_157647665
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 14:13 schreef Bundes het volgende:
Youth voor de tweede keer gezien. Bijna net zo mooi als de eerste keer, vooral het einde komt binnen ook. Prachtige opvolger van Grande Belezza.

Meer mening: http://cine.nl/youth-la-giovinezza-2/

En ook Stanford Prison Experiment gezien. Paranoia, een opgejaagd gevoel, in ieder geval geen rustig gevoel na het kijken hiervan. Raar experiment dat doet denken aan al die mensen die in de gevangenissen zitten waar we maar heel af en toe een (sadistische) glimp van opvangen. Maar wel een sterke film verder, dat wel: http://cine.nl/the-stanford-prison-experiment/
Vooral een link delen waar gespoilerd wordt, way2go..
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  woensdag 18 november 2015 @ 22:34:20 #253
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_157660688
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 (2015, Francis Lawrence)

De eerste pakweg 100-110 minuten zijn nog wel aardig. Een beetje van hetzelfde niveau als de vorige drie films: de thematiek is op papier boeiend en biedt erg veel potentie tot een film vol morele dilemma's, maar dat komt er geen moment echt goed uit. Bovendien zetten sommige stukken juist op dit moment even te denken, want wat is nu een juiste overweging - als deze er überhaupt al is - om over te gaan tot vijandigheid, met oorlog als uiterste redmiddel. Maar ook dat komt nooit helemaal goed uit de verf, daardoor blijven dit soort overpeinzingen teveel aan de oppervlakte. Het ziet er allemaal echter wel prima uit en het kijkt lekker weg.

Maar. Er zijn toch net wat teveel 'maren'. Neem de scène in
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spannend, zeer zeker. Totdat er een aantal keren iets herhaald wordt en je dan al weet wat er gaat gebeuren. Het moment duurt nog wat langer en je koestert de hoop dat het niet gaat gebeuren zoals je weet dat het gaat gebeuren, want hey: hoop doet leven, maar je weet dat het 99% zeker ijdele hoop is. En dan gebeurt hetgeen waarvan je wist dat het ging gebeuren en zit je daar met je 3D-brilletje op. En dan denk je ineens: waarom heb ik dat stomme ding op mijn neus en heb ik daar extra geld voor betaald? Zo jammer. Echt jammer. Maar gelukkig komt er dan een overload aan snelle actie en ga je daar maar naar kijken, om er niet te hard over na te denken. Want dat is dan het beste.

Maar. De grootste 'maar' zit hem in het einde. Na 3,8 Hunger Games-films van degelijke blockbusterproporties, komt er een masterclass zelfdestructie. Daar staat geen nightlock-pil tegenover. Een neerwaartse spiraal lijkt er een stijgende raket bij, een vallende ster een met helium gevulde ballon en de Titanic de Apollo 11. Het is een aanfluiting, een belediging van de kijker. Een einde dat al het voorgaande bijna volledig teniet doet.

Zo jammer.
pi_157680128
no escape 2015

zeer intense film over een familie die net aankomt in cambodja, maar al snel moet vluchten voor meedogenloze opstandelingen. bijna de hele film lang had ik een soort opgejaagd gevoel, maar dat was waarschijnlijk ook de bedoeling :P vreemd genoeg heeft het maar een 6,8 op imdb, maar ik zou het zeker een 8,5 geven.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 4% gewijzigd door wipes66 op 19-11-2015 22:24:20 ]
..///
pi_157686024
Grappig net gezien en ik vond het een verrassend goede film. Zeker aanrader terwijl ik vooraf zoiets had van "mwah".

Ben trouwens nu die film van Ronaldo aan het kijken. Mwah...weinig verheffends en veel sportbeelden die we al kennen van de tv.afgewisseld met handycam beelden over zijn huis,zijn auto e.d. Wordt vervolgd.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 20-11-2015 04:31:34 ]
pi_157686784
Turbo Kid (2015)



Nieuw-Zeeland / Canada
Actie / Avontuur
95 minuten

geregisseerd door François Simard, Anouk Whissell en Yoann-Karl Whissell
met Munro Chambers, Laurence Leboeuf en Michael Ironside

Een jonge, eenzame reiziger is geobsedeerd door stripboeken. Zijn leven verandert drastisch wanneer hij een mysterieus meisje genaamd Apple ontmoet. Zeus, de sadistische en zelfbenoemde leider van 'De Woestenij', terroriseert hen. De jongen trekt eropuit om het land van het kwaad te verlossen en het meisje van zijn dromen te redden.

Een surrealistische, postapocalyptische film. HEt speelt zich af in de toekomst, en die toekopmst is 1997 :) Er komen een hoop elementen uit je jaren '80 naar voren. Een teruggreep/parodie op de jaren '80 films. De bekende blood and gore maar met een originele insteek en komische momenten. Al met al een film die je zeker een keer moet hebben gezien.

IMDB 6.6/10
Ik 7/10
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  vrijdag 20 november 2015 @ 22:46:06 #257
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_157706195
Zo'n storing bij KPN heeft zo zijn nut. Zo kijk je nog eens een film die al een tijd op je ligt te wachten.

Incendies (2010) - IMDb

Nadat ik zo'n anderhalve maand geleden Sicario zag, en zeer enthousiast was, wilde ik ook de backlog van Denis Villeneuve bekijken. Prisoners vond ik ook best tof, Enemy wordt de volgende, maar vandaag dus deze.

Ik wist weinig van de film, behalve dat het een drama was over een broer en zus die na het overlijden van hun moeder ergens in het Midden-Oosten op zoek moeten naar hun vader en naar hun broer.

WHOA... wat een film. Deze zag ik echt niet aankomen. Wat een heftig verhaal, wat goed gefilmd.
Je moet er even voor gaan zitten, want Villeneuve neemt de tijd, maar dat is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Niet teveel willen weten vantevoren, laat je meeslepen _O_

IMDb: 8,2
V.: 8,5

V.
Ja inderdaad, V. ja.
  zaterdag 21 november 2015 @ 00:13:40 #258
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_157708604
SPECTRE
Na de ellendige Quantum of Solace en Skyfall was dit eindelijk weer een James Bond film waarmee ik me vooral heb kunnen vermaken. Het grootste gedeelte van de film ziet er uit als een bewegend schilderij door de prachtige cinematografie van Hoyte van Hoytema en bevat fijne actie scenes. Daarnaast is het een mooie ode aan oude Bond films.
De enige twee minpunten zijn dat de film met een speelduur van 2,5uur wel heel lang duurt en dat vooral in het eerste deel de dialogen wel heel voorspelbaar en corny zijn.
Maar buiten dat is het gelukkig weer een bond film waar je met plezier naar kijkt en vermaakt wordt, iets dat in de recente historie ook wel eens anders is geweest.

IMDB Cijfer: 7,2/10
Mijn Cijfer: 7,8/10
pi_157722026
Mad Max Fury Road

Ik vroeg me af waarom die film geen Imperator Furiosa heet. Veel explosies, het ziet er allemaal best fraai uit maar ik vond de film vrij "leeg", zielloos en bij vlagen irritant.

imdb: 8,2
Ik: 5
pi_157722446
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2015 19:18 schreef Prego het volgende:
Mad Max Fury Road

Ik vroeg me af waarom die film geen Imperator Furiosa heet. Veel explosies, het ziet er allemaal best fraai uit maar ik vond de film vrij "leeg", zielloos en bij vlagen irritant.

imdb: 8,2
Ik: 5
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  zaterdag 21 november 2015 @ 19:47:21 #261
277865 Sejt
Ondertitel
pi_157722913
quote:
Inderdaad, who cares als je zulke actie voorgeschoteld krijgt. Al zal het thuis minder indruk maken dan in de bios.
I love my mispoken words.
  zaterdag 21 november 2015 @ 23:35:59 #262
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_157730462
http://m.imdb.com/title/tt4046784/

The Maze Runner: The Scorch Trails

Ik had best veel van deze film verwacht aangezien ik het eerste deel verrassend goed vond.

Film viel toch wel erg tegen. Heel erg veel "ren voor je leven scènes". Er wordt aandacht besteed aan de beweegredenen van de verschillende partijen, maar waarom de wereld nou precies naar de kloten is wordt nooit echt duidelijk gemaakt.

Er wordt in de uitwerking wel een mooi bruggetje gemaakt naar de huidige situatie in de wereld waarbij meerdere partijen er van overtuigt zijn het juiste te doen, maar ze geen begrip hebben voor elkaar.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er komt nog een 3de deel en ik hoop dat die wat meer het niveau van del 1 heeft, want anders hoeft het niet zo.

Cijfer: 5
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_157733061
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 november 2015 19:47 schreef Sejt het volgende:

[..]

Inderdaad, who cares als je zulke actie voorgeschoteld krijgt. Al zal het thuis minder indruk maken dan in de bios.
wat is dit voor een opmerking? Volgens jou zou ik het geweldig vinden in de bioscoop? Sommige mensen hebben iets meer nodig dan "zulke actie" om een film goed te vinden, bioscoop of niet.
  zondag 22 november 2015 @ 10:06:05 #264
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_157734450
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2015 02:20 schreef Prego het volgende:

[..]

wat is dit voor een opmerking? Volgens jou zou ik het geweldig vinden in de bioscoop? Sommige mensen hebben iets meer nodig dan "zulke actie" om een film goed te vinden, bioscoop of niet.
Nee, de achterliggende gedachte is dat dit soort films gemaakt zijn voor de bioscoop: veel (audio)visueel geweld komt vaak het beste tot zijn recht in een ruimte die daar speciaal voor gebouwd is. Stel dat je het downloadt en via je laptop kijkt, dan maakt een film als deze een heel andere indruk.
  Moderator zondag 22 november 2015 @ 10:06:47 #265
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_157734454
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2015 02:20 schreef Prego het volgende:

[..]

wat is dit voor een opmerking? Volgens jou zou ik het geweldig vinden in de bioscoop? Sommige mensen hebben iets meer nodig dan "zulke actie" om een film goed te vinden, bioscoop of niet.
Toch zit er wel wat in. Het was normaal gesproken niet echt mijn soort film, maar de ervaring in de bios was overweldigend en daardoor heeft-ie toch grote indruk gemaakt.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
  zondag 22 november 2015 @ 10:11:26 #266
277865 Sejt
Ondertitel
pi_157734501
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2015 02:20 schreef Prego het volgende:

[..]

wat is dit voor een opmerking? Volgens jou zou ik het geweldig vinden in de bioscoop? Sommige mensen hebben iets meer nodig dan "zulke actie" om een film goed te vinden, bioscoop of niet.
Neem het niet persoonlijk.
Sommige films zijn voor de bioscoop bedoeld om de volledige ervaring te geven. Net zoals Gravity en Interstellar, waar ik alleen laatstgenoemde in de bios zag. Helaas Gravity niet; daar kwam het hele ruimtelijke veel minder tot zijn recht op mijn TV.

Maar terug naar de reviews. :)
I love my mispoken words.
pi_157735558
Een rondje 2015 dan maar. Het was niet veel gisteren met het weer, dus dan maar films kijken. Te beginnen met Inside Out.


Inside Out
Meteen de beste van de dag. Ik heb het normaal niet zo met Disney en hun cliché filmfabriek. Ja dit was dan van Pixar, maar ik moet zeggen dat het allemaal wel een beetje same old same old voelde qua main story arch. Toch stond daar deze keer een erg leuke film tegenover, waardoor dat gevoel in de meeste gevallen snel wegzakte. Ik vond het over het algemeen erg goed uitgewerkt, maar toch voelde het soms ook wat gehaast en traag tegelijk. Ik kreeg het gevoel dat ze vooral heel veel concepten in de film wilden verwerken, waardoor 'de reis terug' soms wat traag aanvoelde, maar alle concepted werden er tegelijkertijd erg snel doorheen gejast, waardoor het ook weer gehaast leek. Ik snap dat men enthousiast is over hoe ze abstracte emoties hebben weten te visualisren, maar het had m.i. ook zeker wat mindere punten.

IMDb: 8.4
Ik: 7.8


Maze Runner: The Scorch Trials
Dju wat was dit slecht zeg. Zoals een reviewer enkele posts geleden ook al opmerkte is dit gewoon 2 uur lang een stel tieners die wegrennen van vanalles. Eerst een random gozer die blijkbaar ergens in charge is, dan zombies, dan weer die gozer, zombies, mensen met geweer, random dude met drugs.. Ik snap niet dat iemand dit leuk kan vinden, maar goed ieder zijn smaak. De eerste film was nog wel aardig, maar deze was van ongeveer gelijke kwaliteit als Insurgent, ook zo'n draak van een film. Ik bedoel hoe kom je net na een spontane ontsnappingspoging die je de woestijn in moet leiden in godsnaam aan een zaklamp. Had ie zeker toevallig in z'n achterzak zitten. En dagenlang door de woestijn banjeren zonder eten en slechts een paar bidons water (en waar kwamen die vandaan?) kan ook gewoon blijkbaar. Of nog zoiets, dat de bad guys in een soort van oversized heli ontsnappen, en dat ze terwijl de deur langzaam dichtklapt nog even fotogeniek in pose voor de deur gaan staan. Wat een onzin dit.

IMDb: 6.7
Ik: 3.5


Parallels
Deze film was blijkbaar een pilot voor een TV-serie. Die is er nooit gekomen, dus dat is wat vreemd gedurende de film. Het voelt ook echt aan als TV en niet als film. Sterker nog, liefhebbers van Sci-fi zitten gewoon naar Sliders meets Fringe te kijken. En dan seizoen 4 ofzo van Sliders, en niet genoeg Fringe. Er is slechts 1 persoon uit de groep van 4 waarom het gaat draaien waarmee ik een connectie had. Twee had ik weinig mee, en nummer 4 was gewoon een vreselijk slecht acterende idioot. Zelden zoiets slechts gezien wbt acteren. Nou was het budget voor deze film ook niet erg hoog, dus daar kan ik nog wel mee leven dan. Het verhaal was ook redelijk random, niet heel slecht maar ook niet goed. Er is blijkbaar ergens een groot gebouw dat elke 36 uur dient als portal tussen paralelle aardes, maar met willekeurige bestemming. Zoals gezegd was dit gewoon een dubbele TV episode, maar dan zonder vervolg. Met een fatsoenlijke (re)cast zou dit nog wel wat kunnen worden, want Sliders S1&2 waren best tof en Fringe is gewoon briljant. Helaas lijkt er geen vervolg te komen, en als deze film dan alles is valt het toch wel wat tegen.

IMDb: 6.2
Ik: 5.2


The Assassin
Staat op IMDb als een actiefilm/drama. Niet meteen mijn ding, actiefilms, maar ach. Het was laat dus een beetje actie om me wakker te houden kan geen kwaad. Die actie kwam niet echt, maar toch heeft The Assassin zo z'n charmes. Ik vermoed dat de meerderheid van de lezers hier deze film niet zal kunnen waarderen en zo in slaap valt, maar voor liefhebbers van mooie beelden en trage shots kan dit best de moeite waard zijn. Het verhaal gaat over een vrouwelijke assassin in China zo'n 1200 jaar geleden. Ze moet van haar meesteres iemand doden. Dat is het wel zo ongeveer. 33% van de film zit je naar nietszeggende beelden (die overigens wel gruwelijk mooi zijn) van de omgeving te kijken. Het geeft je de tijd mee te denken en/of in slaap te vallen.

IMDb: 6.6
Ik: 6.5
kijkt veel films
  zondag 22 november 2015 @ 23:39:43 #268
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_157755264
quote:
1s.gif Op zondag 22 november 2015 02:20 schreef Prego het volgende:

[..]

wat is dit voor een opmerking? Volgens jou zou ik het geweldig vinden in de bioscoop? Sommige mensen hebben iets meer nodig dan "zulke actie" om een film goed te vinden, bioscoop of niet.
Ik normaliter ook, maar met Dolby Atmos werkte het bijzonder okee :)

V.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_157759718
The Babadook (2014) - IMDb Een alleenstaande vrouw heeft grote moeite met het feit dat ze weduwe is geworden en de dagelijkse omgang met haar problematische zoontje die gedragsstoornissen vertoond. Op een gegeven moment leest ze haar zoontje een merkwaardig boek voor en begint haar zoontje ineens dingen te zien die er niet zijn.

Spannende 'entity' thriller. Het is niet echt horror (geen bloed/gore) maar meer suggestie, kippenvel etc. Beetje 'The Mothman Prophecies' meets 'Paranormal Activity' met paar goede schrikeffecten. Helemaal niet verkeerd: 7

Everest (2015) - IMDb waargebeurd verhaal over een commerciële Mount Everest expeditie in de jaren '90 die gruwelijk in het honderd loopt.

Goed voorbeeld hoe eerst alles prima in orde lijkt en hoe alles in 1 klap kan omslaan door een combinatie van menselijke fouten en natuurlijke omstandigheden. Je vraagt je toch af wat mensen in godsnaam te zoeken hebben op een hoogte waar, volgens zeggen, een Boeing 747 zou vliegen.

Aangrijpend verhaal en goede film, jammer dat Jake Gyllenhaal geen grotere rol had. Een 8.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door mister_white op 24-11-2015 13:42:30 ]
Newton is dood, Einstein is overleden en ik voel me ook niet lekker..
pi_157789677
Listen to Me Marlon

Een geweldige docu/film over Marlon Brando.
Grotendeels ingesproken door hemzelf door middel van interviews en tapes.
Wat een prachtige film. Voor de liefhebbers een must.
Prachtige beelden ook en ook wat ieder mens rijk of arm heeft, verdriet en ellende.

Listen to Me Marlon (2015) - IMDb
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 25 november 2015 @ 00:36:58 #271
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_157802644
The Hunger Games: MockingJay - Part 2
Het slotstuk in de Huger Games quadrilogy is met 2,5uur eigenlijk vooral te lang en bevat (op het einde na) te weinig actie. Het verhaal wordt te lang uitgerekt en het einde is voorspelbaar.
Het is dan ook jammer dat het laatste boek zo nodig in twee delen opgeknipt moest worden want in mijn ogen was dat niet nodig. Als de beste stukken van de twee Mockingjay films tot één wat langere film waren gemaakt was het beter geweest. Desondanks is het geen slechte film waar genoeg goede dingen in te ontdekken zijn en goed aansluit op de rest van de films.
Een goede reeks die helaas wel één (of een halve) film te lang duurt.
'
IMDB Cijfer: 7,2/10
Mijn Cijfer: 7,0/10
pi_157804385
American Ultra (2015)



Verenigde Staten
Actie / Komedie
96 minuten

geregisseerd door Nima Nourizadeh
met Jesse Eisenberg, Kristen Stewart en Walton Goggins

Het gezapig burgerlijk bestaan van een stoner, genaamd Mike (Jesse Eisenberg), en diens vriendin wordt verstoord wanneer het verleden hem lijkt te achtervolgen. Mike blijkt een zogenoemde ‘sleeper agent’ te zijn en wordt het doelwit van een operatie van de regering die hem probeert weg te vagen.

Na het zien van de trailer was ik zeer enthousiast over deze film. Ik kreeg de indruk van een echte stonerfilm waar de hoofdrolspeler een joint rookt en dan super-ninja-abilities krijgt gevolgd door een hoop comedy. Maar dat bleek helaas niet het geval (er waren wel een paar komische scènes). De film duurt eventjes voor die op gang komt. Eenmaal bij de actie is de film goed te doen. Het verhaal is een beetje rommelig en niet echt origineel. Deze film moet je niet kijken voor de acteerprestaties. Het is wel een film die zeker leuk is om een keer te zien.

IMDB 6.1/10
Ik 6.5/10

[ Bericht 0% gewijzigd door ExperimentalFrentalMental op 25-11-2015 23:57:23 ]
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_157807818
mad max fury road, bekend verhaal niet teveel over nadenken 7 voor de auto's
  donderdag 26 november 2015 @ 00:21:02 #274
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_157826260
True Blood - Season 2
Een leuk tweede seizoen dat nog wat verder gaat dan het eerste. Wat belachelijker en meer over the top maar op momenten ook wel creepy en voorzien van veel wtf-cliffhangers.
Top show!

7,8/10
pi_157833160
Maze Runner: The Scorch Trials (2015) - IMDb

Eens met de meeste reviews hier. Wat een ongeinspireerd en onsamenhangend verhaal, waar sommige 'gevoelige' scenes veel te lang duurden.
Mijn vriendin wilde 'm erg graag zien en ik vond de eerste film prima. Uiteindelijk bleef ik met een heel leeg gevoel achter.

Volgens de reviews op IMDb (sommige rants lezen is leuk) blijkt dat de film totaal niet met het boek overeenkomt. Ik heb het boek niet gelezen, maar zoals
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En dan kan je nog wel even doorgaan.

Ik ben nu geneigd de boeken te gaan lezen, aangezien het concept me wel aanstaat. Maar ik ben blij dat ik hier geen 30-40euro in de bios voor heb uitgegeven.

IMDb: 6,6
Ik: 5,0 voor de moeite
I love my mispoken words.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')