abonnement Unibet Coolblue
pi_155522933
Tijdlijn Sabia-Khalid, Sylvie-Rafaël en Khalid-, onder spoiler, opklikken, of bekijken in vorige deel.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Sabia-Rafaël
2013: 8 april, Rafaël van der Vaart en Sabia Engizek hebben een relatie.
2013: 4 augustus, Rafaël en Sabia gaan samenwonen in Hamburg.
2013: 22 oktober, Rafaël maakt bekend dat Sabia zwanger is.
2013: 6 december, Rafaël en Sabia laten weten dat hun dochtertje na een zwangerschap van 19 weken stilgeboren is.
2015: 22 maart, Sabia en haar 19-jarige dochter Katharina zijn een band met elkaar aan het opbouwen.
2015: 26 mei, In Duitsland weten ze het zeker, Sabia en Rafaël trouwen deze zomer. In Spanje, Cadiz, Chiclana de la Frontera in Andalusië. Dat is waar de ouders van Rafaël ook getrouwd zijn en waar opa en oma wonen.
2015: 15 juni, Rafaël van der Vaart heeft zich officieel verbonden aan de Spaanse promovendus Real Betis. Bij de club uit Sevilla heeft Rafaël een contract voor drie seizoenen getekend. Zijn in Andalusië wonende opa en oma zijn superblij.
2015: 24 juni, Damián heeft al zomervakantie en is met zijn vader Rafaël naar Marbella.
2015: 2 juli, Sabia is met haar zus Lydia op Ibiza. Een verjaardagscadeau van haar zus aan Sabia.
2015: 6 juli, Vakantie is voorbij. Rafaël begint met training bij promovendus Real Betis, in Sevilla.
2015: 7 juli, Uit elkaar? Oom van Rafaël: Het is jammer, maar het klopt. Het is naar voor ze, maar het is de waarheid, wat de reden is, dat weet ik niet. We vonden Sabia wel aardiger dan Sylvie, ze was socialer. Helaas is het niet gelukt.
2015: 16 juli, Sabia is elf weken zwanger. Rafaël gaat op trainingskamp in Duitsland en Turkije. Sabia was bij de gynaecoloog in het Standort Winterhude in Hamburg. Sabia: Wat er ook gebeurt, ik ga met Rafaël.
2015: 26 juli, Vader Ramon kwam spullen in de villa ophalen. Ook Rafaël's auto, een BMW, waarin Sabia regelmatig rijdt. Vader Ramon: Ze zijn al 2 maanden uit elkaar. Het komt niet meer goed. Ik betwijfel zelfs of ze wel echt zwanger is. Rafaël helpt niet mee met de verhuizing, hij wil Sabia niet meer zien, mijn vrouw ook niet. En ik ben zeer blij met de breuk.
2015: EK in Frankrijk, start 10 juni 2016, Rafaël: Ik heb grote ambities. Ik wil terugkeren in Oranje. Ik ben nog maar 32.
2015: Reporter: Ramon zou het huis hebben leeggehaald? Sabia: Ik heb nog wc-papier in huis en heb mijn handdoeken.
2015: Oom Rafaël: De huur van de villa is 10.000 euro per maand. Dat kan Sabia nooit in haar eentje betalen.
2015: 4 augustus, Rafaël ging tijdens de training door zijn rechterenkel. Zijn herstel gaat ongeveer drie weken duren.

SabiaBoulahrouz twitterde op donderdag 30-07-2015 om 23:46:00 Ik wil graag alle journalisten en fotografen met klem verzoeken om mij, mijn kinderen of bezoek niet meer tot aan mijn voordeur te volgen. Niet meer aan te bellen en vooral mij niet meer te achtervolgen, cq op te jagen, als ik met mijn auto op pad ga. Het wordt stilaan niet alleen eng, maar ook gevaarlijk. Dank Sabia. reageer retweet
SabiaBoulahrouz twitterde op dinsdag 04-08-2015 om 23:15:55 Beste allemaal, ik hoor dat Story morgen met een interview met mij komt!!!Voor alle duidelijkheid; ik heb géén journalist van dat blad te woord gestaan en dus ook GEEN INTERVIEW AAN DAT BLAD GEGEVEN. Alles wat ze dus uit mijn mond laten komen is gelogen... Sorry maar ik vraag alleen maar om rust. Ik geef niemand interviews. Sabia reageer retweet
Sylvie.
2013: 6 december, de scheiding tussen Rafaël en Sylvie is officieel.
2015:11 mei, Sylvie en Maurice Mobetie, roepnaam Momo hebben een relatie. Sylvie: Eindelijk is mijn liefde gekomen.
2015: 9 juni, Het Pr-bedrijf van Touriya Haoud is failliet. Touriya: Niemand wilde zaken met mij doen, omdat ik door Sylvie's valse beschuldigingen negatief in de publiciteit kwam. Mensen zagen me als een onbetrouwbaar kreng.
2015: 4 juli, vriend van Sylvie, Momo, heeft er een nieuwe baan bij, bedrijfsleider van club Roberto Cavalli Ibiza.
2015: 17 juli, Sylvie en Momo hebben in resort Las Boas een penthouse gehuurd bij jachthaven Marina Botafoch, Ibiza.
2015: 28 juli, Samenwonen. Waar? Damián zit op school in Hamburg, voetbalt bij SC Victoria en start in 2016 met jeugdopleiding HSV. Sylvie werkt in Keulen. Momo is bedrijfsleider Club Flamingo Zürich en club Cavalli Ibiza Lounge.
2015: 30 juli, Sylvie Meis zou gehele voogdij van Damián naar zich toe trekken? Rafaël: Ik wil graag bij dezen duidelijk maken dat het overleg omtrent het gezamenlijke voogdijschap op een respectvolle en begripvolle manier verloopt.
2015: 4 augustus, Maurice Mobetie, Momo: Het is uit. Ik ben weer vrijgezel, ik heb zelf een eind aan onze relatie gemaakt.

Dörte Kappe is al negen jaar de vaste oppas van Damián.


Is het uit tussen Sylvie en Momo? Sylvie: Het was een gezamenlijk besluit.


Momo: Het is uit. Ik ben weer vrijgezel, ik heb zelf een eind aan onze relatie gemaakt.


[ Bericht 99% gewijzigd door static op 25-08-2015 11:38:08 ]
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_155522996
Sabia is weer thuis!

quote:
Sabia Engizek schakelt politie in

Sabia Engizek stond een onaangename verrassing te wachten toen ze terugkeerde van vakantie.
Rafael van der Vaarts ex werd voor haar huis in Hamburg opgewacht door de paparazzi. Terwijl Sabia naar binnen vluchtte, ging BFF Lydia flink tekeer tegen de fotografen. "Zij schreeuwde meteen: 'Wegwezen allemaal! Geen opnames, geen foto's! Ik bel de politie!'", zegt een Duitse paparazzo tegen Shownieuws.

Lydia's geschreeuw heeft geholpen, want de fotografen gingen er vandoor. Toch besloot Sabia's vriendin de politie in te schakelen. Agenten kwamen niet veel later poolshoogte nemen. "Die zijn ook voorbij gereden. Ze hebben even rondgekeken. Daarna zijn ze weer doorgereden."

Sabia liet vorige maand op Twitter weten helemaal klaar te zijn met alle media-aandacht. "Ik wil graag alle journalisten en fotografen met klem verzoeken om mij, mijn kinderen of bezoek niet meer tot aan mijn voordeur te volgen. Niet meer aan te bellen vooral mij niet meer te achtervolgen, cq op te jagen, als ik met mijn auto op pad ga. Het wordt stilaan niet alleen eng, maar ook gevaarlijk."
BFF Lydia :') Lydia is de zus van Sabia.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_155523351
Was er al een buikje gespot?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_155523747
quote:
2015: 4 augustus, Rafaël ging tijdens de training door zijn rechterenkel. Zijn herstel gaat ongeveer drie weken duren.
Deze quote staat in de openingspost van dit topic.
Het herstel duurt volgens mij langer, want dit weekend zat hij niet bij de selectie, ook niet als bankzitter.
pi_155524315
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 augustus 2015 11:55 schreef Ticootje het volgende:
Was er al een buikje gespot?
Helaas niet te zien door de te grote handtas :+
Hoe langer ze het rekt, des te meer ze kan vangen voor een zwangerschapshoot!

Zijn er pukkels gespot? Gewicht zegt niets na een week vakantie en liefdesverdriet.
pi_155552452
Nou zeg, dit gaat wel erg ver:
http://www.telegraaf.nl/p(...)amt_zich_diep__.html

quote:
Vader schaamt zich voor Sabia Engizek

van onze redactie
Sabia Engizeks vader Mehmet moest even slikken toen hij hoorde over het tumultueuze leven van zijn dochter.
Mehmet heeft via de media vernomen dat het voorbij is tussen Sabia en Rafael van der Vaart én dat de twee een kindje verwachten. Sabia's pa laat in niet te misverstane bewoordingen weten hoe hij over de situatie denkt.
"Ik ben geschokt over wat er de laatste maanden allemaal gebeurd is", zegt meneer Engizek tegen het Duitse tijdschrift Closer. "Ik ben zwaar teleurgesteld in mijn dochter en ik schaam me diep. Ze maakt me ziek."
Mehmet zegt wel dat hij het kindje van Rafael en Sabia met open armen zal ontvangen. "Wij Turken houden van kinderen en daarom ben ik zeer gelukkig. Al zal ik mijn kleinkind hoogtswaarschijnlijk nooit leren kennen."
Vader en dochter hebben al jaren een moeizame relatie. Mehmet zou Sabia en haar zussen vroeger hebben mishandeld. De twee zouden daarnaast in 2013 fikse ruzie hebben gehad toen Sabia haar vader vertelde dat ze wilde scheiden van Khalid Boulahrouz.
Mehmet hoopt ondanks alles dat het ooit weer goedkomt tussen hem en Sabia. "Ze blijft tenslotte mijn dochter."
Lekkere vent, is toch die idioot die al jaren geen contact meer heeft met zijn dochters?
Met z'n losse handjes, ik vind dit toch net over de grens van Closer om zo'n interview te plaatsen en van de telegraaf om dit ook te plaatsen.

Wat is de bedoeling van Closer? Wat gaan ze doen als ze er daadwerkelijk een eind aan maakt?

Ik zit hier ook grapjes te maken maar had gehoopt op een prachtige stralende foto en een dikke middelvinger en mooi buikje van Saab
het wordt nu wel een hetze.... -O-
pi_155552651
Ze gaan wel erg ver als ze zelfs contact in Turkije moeten zoeken om de mening te horen van een ouder met wie ze al jaren niet praat.... kennelijk is haar eigen kring dus voldoende gesloten om de bladen niet naar behoeven te voeden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † woensdag 26 augustus 2015 @ 11:22:09 #8
43556 miss_dynastie
pi_155553003
Misschien had Syl van Saab kunnen leren hoe je échte vrienden maakt, want die houden hun mond. Haar vader is misselijkmakend, maar wat verwacht je van iemand die zijn kinderen zo slecht behandeld heeft? Hij is ongetwijfeld dik betaald voor zijn mening :r
pi_155553068
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 11:22 schreef miss_dynastie het volgende:
Misschien had Syl van Saab kunnen leren hoe je échte vrienden maakt, want die houden hun mond. Haar vader is misselijkmakend, maar wat verwacht je van iemand die zijn kinderen zo slecht behandeld heeft? Hij is ongetwijfeld dik betaald voor zijn mening :r
Aan de andere kant verbaast het me al niet eens meer als ze hem helemaal niet gesproken hebben....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155555213
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 11:22 schreef miss_dynastie het volgende:
Misschien had Syl van Saab kunnen leren hoe je échte vrienden maakt, want die houden hun mond. Haar vader is misselijkmakend, maar wat verwacht je van iemand die zijn kinderen zo slecht behandeld heeft? Hij is ongetwijfeld dik betaald voor zijn mening :r
Maar wie zegt dat ze hem echt gesproken hebben? Klinkt als een nogal standaard verhaal/mening wat ik zelf ook had kunnen bedenken. Ook vraag ik me af of dat verhaal over die jeugd wel klopt...
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 26 augustus 2015 @ 12:39:25 #11
163650 Greys
pi_155555330
De dochter én een vriendin van Saab spraken heel kort geleden zogenaamd toch ook uitgebreid met de bladen? :')

Waarom geloven 'we' daarvan meteen dat dat niet zo is en geloven 'we' dit dan weer wel, en alles van de zogenaamde vriendinnen van Syl?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 26 augustus 2015 @ 12:46:21 #12
163650 Greys
pi_155555516
Oh ja nee wacht, sorry, dat is weer een te voor de hand liggende post.

Zo dan:
DIE VADER :r :r :r :r
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_155555556
quote:
11s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 11:05 schreef ootjekatootje het volgende:
Nou zeg, dit gaat wel erg ver:
http://www.telegraaf.nl/p(...)amt_zich_diep__.html

[..]

Lekkere vent, is toch die idioot die al jaren geen contact meer heeft met zijn dochters?
Met z'n losse handjes, ik vind dit toch net over de grens van Closer om zo'n interview te plaatsen en van de telegraaf om dit ook te plaatsen.

Wat is de bedoeling van Closer? Wat gaan ze doen als ze er daadwerkelijk een eind aan maakt?

Ik zit hier ook grapjes te maken maar had gehoopt op een prachtige stralende foto en een dikke middelvinger en mooi buikje van Saab
het wordt nu wel een hetze.... -O-
ze heeft niet voor niets al jaren geen contact meer met haar vader
  † In Memoriam † woensdag 26 augustus 2015 @ 12:51:30 #14
43556 miss_dynastie
pi_155555694
quote:
14s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 12:46 schreef Greys het volgende:
Oh ja nee wacht, sorry, dat is weer een te voor de hand liggende post.

Zo dan:
DIE VADER :r :r :r :r
Ja, hallo, het is SHO heur, als ik zin heb om het te geloven doe ik dat :P

Deze gate wordt anders te stil :(
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 26 augustus 2015 @ 12:54:16 #15
163650 Greys
pi_155555805
quote:
10s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 12:51 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ja, hallo, het is SHO heur, als ik zin heb om het te geloven doe ik dat :P

Deze gate wordt anders te stil :(
Ja-aa, ik zette het toch recht met mijn tweede post :+

Het wordt tijd dat Raf gewoon eens zijn mond opentrekt met hoe het nou precies zit. Alleen moeten we dan stoppen met speculeren dus dat is óók weer jammer. Hmz.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 26 augustus 2015 @ 12:55:59 #16
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155555860
quote:
10s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 12:54 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja-aa, ik zette het toch recht met mijn tweede post :+

Het wordt tijd dat Raf gewoon eens zijn mond opentrekt met hoe het nou precies zit. Alleen moeten we dan stoppen met speculeren dus dat is óók weer jammer. Hmz.
Kunnen Rafael, Sabia en Sylvie niet gewoon met z'n drieën bij Linda op de zomerweekbank gaan zitten?

Rafael in het midden en z'n armen om beide dames heen *O*
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 26 augustus 2015 @ 12:58:54 #17
163650 Greys
pi_155555980
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 12:55 schreef Leandra het volgende:

[..]

Kunnen Rafael, Sabia en Sylvie niet gewoon met z'n drieën bij Linda op de zomerweekbank gaan zitten?

Rafael in het midden en z'n armen om beide dames heen *O*
Oeh. Ja. Jaaaaaaaaaaa *O*
En dat de meisjes af en toe over hem heen naar elkaar toe leunen om elkaar eens flink op de bek te pakken. En dat Ramon dan op de achtergrond hysterisch wordt afgevoerd.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_155556146
quote:
1s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 12:47 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ze heeft niet voor niets al jaren geen contact meer met haar vader
Weet je ook niet of dat zo zeer allemaal aan hem lag, ik bedoel het is ook wat dat je als paaldanseres op je 16e gaat werken en in verwachting raakt e.d., vooral in de Turkse cultuur is dat echt not done en word je verstoten.......Dat had ze zich ook van te voren kunnen bedenken...is haar eigen keuze geweest...
pi_155556280
quote:
10s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 12:58 schreef Greys het volgende:

[..]

Oeh. Ja. Jaaaaaaaaaaa *O*
En dat de meisjes af en toe over hem heen naar elkaar toe leunen om elkaar eens flink op de bek te pakken. En dat Ramon dan op de achtergrond hysterisch wordt afgevoerd.
En jij met je Sylvie spandoek
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 26 augustus 2015 @ 13:10:00 #20
163650 Greys
pi_155556306
quote:
1s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 13:09 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

En jij met je Sylvie spandoek
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(Hoewel ik dan spontaan #TeamRaf word denk ik. Als hij dat voor elkaar krijgt :7 )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Miss SHO woensdag 26 augustus 2015 @ 13:14:41 #21
22592 crew  Ole
pi_155556460
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 13:04 schreef sherezade het volgende:

[..]

Weet je ook niet of dat zo zeer allemaal aan hem lag, ik bedoel het is ook wat dat je als paaldanseres op je 16e gaat werken en in verwachting raakt e.d., vooral in de Turkse cultuur is dat echt not done en word je verstoten.......Dat had ze zich ook van te voren kunnen bedenken...is haar eigen keuze geweest...
wel weten wel hoe jij erover denkt. Mag een mens op haar 16e een onhandige keuze maken?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 26 augustus 2015 @ 13:24:30 #22
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_155556798
quote:
1s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 13:14 schreef Ole het volgende:

[..]

wel weten wel hoe jij erover denkt. Mag een mens op haar 16e een onhandige keuze maken?
Nee, dat moet je je hele leven bezuren, want gefrustreerde tiepjes zullen dat wel blijven herhalen, tot in den treure.

Maar goed, een kind van een vader met losse handjes (en een moeder die haar kinderen er niet tegen beschermt), doet domme dingen als ze 16 is, je verwacht het niet hè....
Het is dan ook niet meer dan logisch die vader een los handje boven het hoofd te houden, als ze zulke domme dingen doet om aan hem te ontsnappen heeft hij kennelijk niet hard genoeg geslagen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_155556860
quote:
1s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 13:14 schreef Ole het volgende:

[..]

wel weten wel hoe jij erover denkt. Mag een mens op haar 16e een onhandige keuze maken?
Het gaat er niet om wat ik vind of wat jij vindt, dit is gewoon hoe het in de Turkse Cultuur werkt.
Er word met de vinger naar de vader gewezen terwijl Sabia genoeg op haar kerfstok heeft, het is niet alleen die keuze wat ze heeft gemaakt op haar 16e maar ook in de jaren erna.

Van man naar man hoppen, 1e dochter achter gelaten bij ex, vervolgens met Khalid getrouwd 2 kids en weer gescheiden en vlak erna weer die ellende met Syl/Raf en nu weer een breuk en in verwachting.

Het is nogal wat vooral bij hun in de cultuur, dit is bij hun gewoon een grote schande dus die uitspraak begrijp ik vanuit hun oogpunt wel.
Betekend niet dat ik erachter sta, ik zou mijn kinderen nooit de rug toe keren....
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 26 augustus 2015 @ 13:27:58 #24
163650 Greys
pi_155556911
Ik ben zoals bekend momenteel alles behalve #TeamSab maar ik ben het eens met 'iedereen maakt foute keuzes'. En ik heb geen idee wat er waar is van het verhaal van wat die vader momenteel allemaal zou zeggen, maar ik vind dit minstens zo kwalijk van de bladen om zoiets te plaatsen als de 'Sylvie is een kutmoeder' berichten.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_155556912
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2015 13:24 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee, dat moet je je hele leven bezuren, want gefrustreerde tiepjes zullen dat wel blijven herhalen, tot in den treure.

Maar goed, een kind van een vader met losse handjes (en een moeder die haar kinderen er niet tegen beschermt), doet domme dingen als ze 16 is, je verwacht het niet hè....
Het is dan ook niet meer dan logisch die vader een los handje boven het hoofd te houden, als ze zulke domme dingen doet om aan hem te ontsnappen heeft hij kennelijk niet hard genoeg geslagen.
Wie zegt dat het waar is?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')