Snap ik wel een beetje hoor. Als je het niet gewend bent zien kippendijen er wel wat ruiger uit dan zo'n egaal lichtroze kipfilet zonder 'dingetjes' eraan.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 11:46 schreef AnneX het volgende:
Eerlijk gezegd vielen de kippendijen filet helemaal mee.
Vooral moest ik eraan wennen, dat het eruit zag als afvalvlees door de witte lubbers vet eraan, die gewoon wegsmelten in de pan !
ik zie helemaal geen gescheld op de kippendijen Vond het gerecht erg lekker zelfs, ook de kipquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 11:42 schreef minilot het volgende:
Wat een hoop gescheld op de kippendijen hier!
Vind het bijna jammer dat ik deze week de box niet heb, ben namelijk wel benieuwd of er daadwerkelijk iets 'mis' was met de kwaliteit van de kippendijen van Hello Fresh, of dat ze gewoon prima waren en het vooral een beetje weerstand is vanuit het kipfilet-kamp, dat schrikt van donkerder vlees en vetstukjes eraan
Misschien is 'verbeterd' beurstaal voor 'goedkopere ingrediėnten'?quote:Op maandag 10 augustus 2015 21:25 schreef Isabeau het volgende:
Wij hebben de box al een paar weken op pauze en dan gaan ze bellen om te zeggen dat de recepten zijn verbeterd en of we alsjeblieft terug willen komen en zo... Ik heb daar wel zo'n hekel aan als bedrijven dat doen
o.a.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 12:30 schreef MaJo het volgende:
[..]
ik zie helemaal geen gescheld op de kippendijen Vond het gerecht erg lekker zelfs, ook de kip
quote:Op maandag 10 augustus 2015 20:49 schreef gcjoel het volgende:
vandaag de spaghetti met kip op. vond die kip echt niks, doe mij maar kipfilet ipv dat ranzige slachtafval.
Heb je dat ook gemeld?quote:Op maandag 10 augustus 2015 21:25 schreef Isabeau het volgende:
Wij hebben de box al een paar weken op pauze en dan gaan ze bellen om te zeggen dat de recepten zijn verbeterd en of we alsjeblieft terug willen komen en zo... Ik heb daar wel zo'n hekel aan als bedrijven dat doen
De orzo salade met mais is echt onwijs lekker. Zowiezo orzo . De maiskolf is ook lekker zoet en knapperig.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 18:54 schreef gcjoel het volgende:
vanavond de zalm tortilla op.. ging wel. Vond de smaak van de tortilla vrij saai.
de broccoli was gewoon broccoli, die stam sowieso maar achterwege gelaten..
Ben benieuwd naar de salade morgen, ik hou van mais!
dat had ik ookquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 19:42 schreef MissLuna het volgende:
Die tortilla was echt een slagveld, kreeg hem met geen mogelijkheid in z'n geheel uit de pan. .
gewoon op een bord kiepen?quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 19:42 schreef MissLuna het volgende:
Die tortilla was echt een slagveld, kreeg hem met geen mogelijkheid in z'n geheel uit de pan. .
Ja normaal lukt dat ook prima, maar het ging echt niet. Ach, m'n oma zei altijd; 'het gaat toch niet in z'n geheel naar binnen'. .quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 20:02 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
gewoon op een bord kiepen?
Ik vond hem niet boeiend, vrij smakeloos ook.
Ik vond we ook niet zoveel aan.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 20:02 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
gewoon op een bord kiepen?
Ik vond hem niet boeiend, vrij smakeloos ook.
Leuk dat je dat getest hebt! Uiteraard zullen ze (dik) verdienen maar naast die ingrediėnten moet degene(n) die de recepten verzint ook betaald worden, alles moet per portie verpakt worden, die bezorgers werken ook niet voor niks en rijden niet op water, etc. Om nog maar te zwijgen over (al die) marketing e.d...quote:Op woensdag 12 augustus 2015 23:22 schreef Unites het volgende:
Moet je nagaan wat ze erover verdienen, aangezien zij het zelf natuurlijk nog goedkoper inkopen.
Was weer leuk ter inspiratie!
Binnenkort weer 'ns een box nemen maar.
Ik heb vorige week de ingrediėnten van 5 recepten gekocht in de winkel (Lidl en de rest bij de AH), om ook eens te kijken wat het nou 'los' zou kosten. De groenten en andere basis-ingredienten (lasagnebladen etc.) was allemaal geregeld voor een euro of 15-20. De apartere dingen zoals schelvis, zeekraal, pijnboompitten e.d. waren echter relatief gezien duur - waardoor ik op zo'n 30-35 euro uitkwam voor die 5 gerechten.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 23:22 schreef Unites het volgende:
Vandaag een oud HelloFresh recept gemaakt en de kosten berekend. Het was de pasta met spinazie, gele paprika en pesto (uit week 2 van dit jaar volgens mij). Kwam ongeveer uit op ¤10,- voor vier personen en dan hebben we nog best veel over. Bij HF betalen we ongeveer ¤17,50. Echter hebben we nu wel meer pasta, pesto en vooral rode ui, die we later zouden kunnen gebruiken. Wel zelf wat parmazaanse kaas toegevoegd naar eigen inzicht, was erg smakelijk hoor!
Dat was ook mijn laatste ervaring toen ik het probeerde voor 5 gerechten. Je hebt dan wel rijst, pasta etc over.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 07:57 schreef PimD het volgende:
waardoor ik op zo'n 30-35 euro uitkwam voor die 5 gerechten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |