abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 6 februari 2016 @ 16:46:03 #301
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_159705957
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 17:43 schreef ManAtWork het volgende:

[..]

Het zijn overeenkomsten die door de belastingdienst zijn goedgekeurd. Handel je naar de inhoud van die overeenkomst, zal de belastingdienst het inkomen ook op die wijze behandelen.
Wil je met de opdrachtgever een andere inhoud overeenkomen, mag dat. Deze kun je ter goedkeuring aan een inspecteur voorleggen, het is niet verplicht. Bij controle loop je dan het risico dat de inspecteur het inkomen anders kwalificeert. Dit is ook zo als je je niet handelt volgens het goedgekeurde standaard contract.
En betekent dat, dat er alleen nog maar naar contracten gekeken gaat worden? Dus dat het niet meer meetelt dat ik zorg voor mijn eigen reclame dmv website, actief LinkedIn profiel, visitekaartjes, mijn eigen acquisitie doe, onkosten heb, verzekerd ben en mijn eigen pensioenpremie afdraag en bovendien geen gebruik kan maken van het sociale stelsel als ik een tijdje zonder opdrachten zit of ziek ben? Dat zijn namelijk voorbeelden van zaken die mij onderscheiden van iemand in loondienst, terwijl ze niet genoemd worden in een contract.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')