Ik zei:quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 08:40 schreef Isabeau het volgende:
Laten we het onderwerp spaghettiijs hier maar afsluiten.
Ze hebben het spaghetti-ijs overigens in allerlei smaken (zie ook mijn foto). Lasagna-ijs kende ik niet, maar dat is natuurlijk ook gewoon door een pers gehaald.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is.quote:Op zondag 9 augustus 2015 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken . Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening
Maar meneer de dominee werkt wel gewoon op zondag, en alle middenstanders zitten met de gordijnen dicht de voorraad in het magazijn te tellen of de boekhouding bij te werken.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 11:58 schreef roos85 het volgende:
[..]
Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is.
Ja, maar dat is andersquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 12:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar meneer de dominee werkt wel gewoon op zondag, en alle middenstanders zitten met de gordijnen dicht de voorraad in het magazijn te tellen of de boekhouding bij te werken.
O.a. in Geesteren zit een restaurant van dezelfde "keten".quote:Op maandag 10 augustus 2015 00:24 schreef Pap89 het volgende:
Ze hebben zelfs een 1000gram steak. a 39,95.
Het is echt goed vlees.
Je moet er niet "serieus" uiteten gaan btw, het hele restaurant heeft echt zo'n "texas" thema en ze lopen dus ook in van die cowboypakken enzo.
Maar dit was voor een verjaardag en erg geslaagd.
Btw: Coleslaw/Aardappel salade zit er standaard bij, maar voor een maiskolf (4euro) patat (2euro?) saus (2?) je betaald voor bijna alles apart, vandaar dat het wel kan oplopen.
Als ze dat niet willen, moeten ze ergens gaan wonen waar de horeca dicht is op zondagquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 12:06 schreef Isegrim het volgende:
We zaten tussen twee kerken in. Alles kwam langs ons.
Ja ze hebben er meerdere, (6-7 restaurants ofzo?) veel zit vooral in het oosten, dus Woudenberg is voor ons goed te doen, wel ooit eens in Epe geweest toen we in een of ander park zaten.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 14:41 schreef MaLo het volgende:
[..]
O.a. in Geesteren zit een restaurant van dezelfde "keten".
Daar hebben wij laatst ook prima gegeten. Mijn vriend had dry aged entrecote en dat was ontzettend lekker. Dochter had spare ribs, prima gemarineerd en lekker mals. Ik had een gewone biefstuk en die was ook prima bereid.
Bediening was jong, niet allemaal even ervaren, maar wel allemaal vriendelijk en alert.
Je moet niets culinairs verwachten, maar als je gewoon echt lekker gegrild vlees wil in een gemoedelijke sfeer dan is het een prima restaurant.
Oh ja, vooraf een mandje brood op tafel (kost niets, netjes )
Verder vooraf nog uiensoep besteld. De uiensoep was HEET. Niet pittig maar echt te warm. Dat was het enige minpuntje .
Cijfer: 8/10.
Burger was qua smaak ook niet bijzonder.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 13:12 schreef Isegrim het volgende:
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.
Overpriced en niet voor herhaling vatbaar. Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.
Burgerij was echt tien keer lekkerder.
Ik vond die burger juist wel erg lekker, ik had wel degene die de prijs had gewonnenquote:Op woensdag 12 augustus 2015 13:12 schreef Isegrim het volgende:
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.
Overpriced en niet voor herhaling vatbaar. Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.
Burgerij was echt tien keer lekkerder.
ik lol'de...quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 10:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Isabeaus Spaghetti-eis maakt veel indruk
Ze hebben drie burgers, de klassieke, de prijswinnaar R'dam en de prijswinnaar Nederland (allemaal evt. met kaas). Wij hadden de klassieke.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 13:56 schreef Xlarge het volgende:
[..]
Ik vond die burger juist wel erg lekker, ik had wel degene die de prijs had gewonnen
Nu weet ik niet of dat de burger is met boerenkaas.
Nou tegenwoordig hebben ze hele goede magnetron maaltijden van sterrenchefs had ik bij Wouter Klootwijk zijn tv programma de wilde keuken gezien. Moet je maar eens kijken:quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 07:34 schreef RobinOok het volgende:
Magnetronmaaltijden bestaan gewoon en hebben bestaansrecht.
Bevroren spaghetti niet. Gewoon niet.
Iedereen doet wel eens een domme veronderstelling. Waarom zou je dat niet mogen benoemen?
Die mensen kijken toch altijd zo? Niet alleen op zondag.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 11:58 schreef roos85 het volgende:
[..]
Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is.
Je weet dat dit topic over restaurant-ervaringen gaat he?quote:Op woensdag 12 augustus 2015 18:53 schreef _Newman_ het volgende:
Ach het gaat erom dat je een dagje rust neemt voor jezelf net als god dat deed op de 7e dag.
Er staat volgens mij nergens dat dat perse zondag moet zijn. Als je 5 of 6 dagen werkt dan heb je een dagje rust verdient of dat nou woensdag is of zondag dat maakt toch ook niet uit, alleen wordt dat weer anders geintreperteerd in de bijbelbelt omdat ze niet begrijpen dat sommige mensen bijvoorbeeld in het weekend moeten werken en dat ze dan op maandag vrij zijn. Wereld vreemd noemt men dat ook wel of niet met de tijd meegaan.
De echte zwartrokjes die kijken je juist helemaal niet aan.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 18:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Die mensen kijken toch altijd zo? Niet alleen op zondag.
Dank je. Af en toe een beetje offtopic gaan om te reageren op iets in een recensie is natuurlijk prima, maar het moeten geen hele gesprekken/discussies worden over onderwerpen die niet eens met restaurants/eten te maken hebben.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 19:36 schreef habitue het volgende:
Je weet dat dit topic over restaurant-ervaringen gaat he?
Aandelen in?quote:Op maandag 17 augustus 2015 22:52 schreef Esje-lief het volgende:
Ontopic: 30 aug weer een Mad Flavours bij Noah. Thema Spanje. Met de winnaar van Masterchef Spanje aan het fornuis. Just a little hint for you guys
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |