abonnement Unibet Coolblue
  zondag 9 augustus 2015 @ 18:50:50 #151
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_155052357
Waar? Happy Italy in Kerkrade
Waarom? Mijn vrouw wilde hierheen. Iets met pizzas met nutella.
Wanneer? As we speak.
Wat at je? We deelden een ravioli met truffel en champignon-roomsaus. Daarna had zij een pizza Boscaiola (shiitake mix, san daniele ham en truffel) en ik een pizza Quattro Continenti (ham, salami, paddestoelen, artisjok). Als nagerecht de eerder genoemde pizza nutella.
Impressie?
De ravioli verzoop in de saus. Echt. Zo. Veel. Saus. Truffel was nauwelijks aanwezig, maar had ik ook niet verwacht.

Dan de pizza. Die waren aanvaardbaar. Niks bijzonders, maar dat had ik voor die prijs ook niet echt verwacht. Enig echte minpuntje was dat bij mijn vrouw de halve rand zwartgeblakerd was.

De pizza nutella als nagerecht was fucking goddelijk.

Kosten? Pasta was 10,75. De pizza's 7,75 en 8,75. De pizza nutella was 5,50. Daarnaast nog wat bier voor mij en sprite voor mijn vrouw.
Cijfer? 6/10

't kost bijna niks, maar het is dan ook 'italian fastfood' Niet dat 't snel ging, al met al zijn we toch bijna 2 uur binnen geweest. Qua dank waren ze redelijk oplettend, en er loopt personeel genoeg rond. Pizza's zijn in elk geval vers gebakken.

Voor herhaling vatbaar? Ja, maar alleen voor de pizza nutella. En die kan ik dan misschien beter gewoon zelf thuis maken.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  Moderator zondag 9 augustus 2015 @ 19:12:10 #152
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_155052890
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 17:36 schreef DrParanoid het volgende:

[..]

Daar is Kreator niet voor nodig, het is gewoon ijs door een druk gezeefd in spaghetti vorm, oftewel de "spaghetti" is puur ijs :')
ik zie die "spaghetti" niet waar jullie het over hebben, of bedoelen jullie die dikke lagen die wat van lasagne weghebben?
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_155052939
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 19:12 schreef MaJo het volgende:

ik zie die "spaghetti" niet waar jullie het over hebben, of bedoelen jullie die dikke lagen die wat van lasagne weghebben?
Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?

Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland :o
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Moderator zondag 9 augustus 2015 @ 19:15:01 #154
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_155052965
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 19:14 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?

Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland :o
ow, ik dacht die andere foto die meer op lasagne lijkt _O- :@
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
  zondag 9 augustus 2015 @ 19:35:25 #155
63722 z80
I fink you freaky
pi_155053617
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 19:14 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?

Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland :o
vaak zat hier in Duitsland ijs op. maar deze variant ken ik net. de hoeveelheden dan weer wel.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 9 augustus 2015 @ 19:42:37 #156
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_155053849
Waar? : http://restaurantbreed.nl
Wanneer? 8-8-2015
Met wie? mijn vriend
Wat at je?
Koud: Mossels, oesters, hele gamba's, krab, sashimi tonijn, salades, sushi

Tepan: : zalm, st.jacobsschelpen, zeebaars, garnalen,kipfilet, biefstuk

Wok: 1 x Gon boa saus en knoflooksaus met veel groente en kip
1 x knoflooksaus met oestersaus met groenten en varkenshaas
1 x knoflooksaus met pittige saus met groente en garnalen
Snackje: paar patatten, stukje frikandel, bitterbal, kipkluif,

Na: lange vinger met witte chocolade, vanilleijs met slagroom en lange vinger, slagroomsoesje.

Maar je hebt ook nog pizza's, pannenkoeken, spekkoeken, warm buffet enzovoort

Een ordinaire wokschuur maar dan ook met wat luxere producten zoals rauwe tonijn, oesters, st.jacobsschelpen e.d.

Prijs? : 63 euro voor 2 personen

Cijfer? Voor de bijgerechten een 9!
Voor de wok: alles is smakeloos eigenlijk: 4
Tepan: 7
Na: 8
Prijs: te duur
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_155059954
Waar?
Ribhouse Texas Woudenberg
Wanneer?
Afgelopen week
Wat at je?
Voorgerecht:Buffalo Wings
Hoofdgerecht T-bone steak, 500gram Medium Rare . Corn on the Cob
Impressie? Echt zo'n "sfeer" restaurant, werden snel geholpen, leuke bediening, eten was precies zoals we het hadden besteld (Dus niet well done wanneer je rare had besteld), voor zo'n steakrestaurant was het eten echt goed.
Kosten? 200 euro± +fooi, 4 personen, 4x drinken (Bier/fris)
Cijfer? 8+/10 Was gewoon goed in orde, goed bediend, netjes op tijd, leuke sfeer.
  zondag 9 augustus 2015 @ 22:47:54 #158
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155060974
Waar?
De Gouden Leeuw in Goedereede

Wanneer?
Deze avond.

Wat at je?

Salade van king crab met mousse van eendenlever


Carpaccio van wagyu-rund


Gebakken sli[p/b]tongetjes


Kabeljauw


Garnituren





Cheesecake met vanille-ijs


Impressie: Prima restaurant in zeer oud pand. Verwacht geen hoogstandjes, maar de kwaliteit van wat er geserveerd wordt is prima en Goedereede is een prachtig dorpje.

Ik vond mijn king crab wat waterig (vriezer?) en de mousse van eendenlever moest je om zoeken (heel weinig). Verder had ik iets bijbesteld wat ik niet kreeg (stond ook niet op de rekening). Bediening zou veel meer drank kunnen verkopen als ze wat alerter waren.

Rest was gewoon dik in orde. Lekkere vis, vers, goed gebakken. Goed vanille-ijs (echte vanille) en lekkere cheesecake.

Kosten: een kleine ¤ 100 inclusief 1 glas wijn en 2 bitter lemon. Niet goedkoop dus, maar het is een toeristisch gebied.

Cijfer: 7,5
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_155061194
Lekkere portie groenten en mayo ziet er ook als mayo uit (pluspunt!).
Cheesecake ook lekker vers. Goed eten hoor :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 9 augustus 2015 @ 22:54:49 #160
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155061264
Groente was uitstekend. O.a. pastinaak, lekkere verse rode ui, peultjes.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 9 augustus 2015 @ 22:56:10 #161
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155061315
Nadeel: sommige kerkgangers kijken je misprijzend aan omdat je zomaar op zondag op een terras zit. :+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_155061667
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 22:23 schreef Pap89 het volgende:
Waar?
Ribhouse Texas Woudenberg
Wanneer?
Afgelopen week
Wat at je?
Voorgerecht:Buffalo Wings
Hoofdgerecht T-bone steak, 500gram Medium Rare . Corn on the Cob
Impressie? Echt zo'n "sfeer" restaurant, werden snel geholpen, leuke bediening, eten was precies zoals we het hadden besteld (Dus niet well done wanneer je rare had besteld), voor zo'n steakrestaurant was het eten echt goed.
Kosten? 200 euro± +fooi, 4 personen, 4x drinken (Bier/fris)
Cijfer? 8+/10 Was gewoon goed in orde, goed bediend, netjes op tijd, leuke sfeer.
Ik zit even de menukaart te bekijken. Dat ziet er goed uit voor, voor de verandering eens, zeer schappelijke (bijna Duitse) prijzen. Deze ga ik onthouden.

Wel knap dat je dan vervolgens alsnog 50 pp kwijt bent geweest. Veel bier?
  zondag 9 augustus 2015 @ 23:06:36 #163
130803 Gripper
Get a grip
pi_155061686
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 22:23 schreef Pap89 het volgende:
Waar?
Ribhouse Texas Woudenberg
Hm, toch eens proberen dan. Ik fiets er regelmatig langs en had ook altijd zo'n idee van een foute nep-Amerikaanse diner met teveel aandacht voor het decor en matig eten. Maar t is best ok dus :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslān hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_155061997
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 22:56 schreef Isegrim het volgende:
Nadeel: sommige kerkgangers kijken je misprijzend aan omdat je zomaar op zondag op een terras zit. :+
Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken :P. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155062031
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:06 schreef silverhill het volgende:

[..]

Ik zit even de menukaart te bekijken. Dat ziet er goed uit voor, voor de verandering eens, zeer schappelijke (bijna Duitse) prijzen. Deze ga ik onthouden.

Wel knap dat je dan vervolgens alsnog 50 pp kwijt bent geweest. Veel bier?
T-bones zijn meestal niet goedkoop.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 9 augustus 2015 @ 23:20:26 #166
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155062147
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken :P. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening :P
Toch keken sommige vrij misprijzend. Maar dat kan ook naar het terrasgebeuren in het algemeen zijn geweest.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_155062149
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:17 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

T-bones zijn meestal niet goedkoop.
Ik maakte die opmerking nadat ik de menukaart bestudeerd had. Die 500 grams t-bone is 23 euro :P
pi_155062370
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:20 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Toch keken sommige vrij misprijzend. Maar dat kan ook naar het terrasgebeuren in het algemeen zijn geweest.
Het komt min of meer hier op neer: Hoe strenger de stroming, hoe minder plezier je mag hebben (in het algemeen, en in het bijzonder op zondag). En werken, of mensen voor je laten werken op zondag is ook niet toegestaan. Maar daar zal je eten vast niet minder om gesmaakt hebben :D
  zondag 9 augustus 2015 @ 23:26:40 #169
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155062401
Zeker niet! :7
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_155064138
Ze hebben zelfs een 1000gram steak. a 39,95.

Het is echt goed vlees.
Je moet er niet "serieus" uiteten gaan btw, het hele restaurant heeft echt zo'n "texas" thema en ze lopen dus ook in van die cowboypakken enzo.

Maar dit was voor een verjaardag en erg geslaagd.

Btw: Coleslaw/Aardappel salade zit er standaard bij, maar voor een maiskolf (4euro) patat (2euro?) saus (2?) je betaald voor bijna alles apart, vandaar dat het wel kan oplopen.
pi_155065094
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 18:46 schreef RobinOok het volgende:
Jij dacht dat ze daar tarwe-noedels met ijs aten? :o
Ja, dan ben je wel een beetje stupid ja.
Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.

Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_155086351
Waar: ubica, Utrecht
Wanneer: gister 09-08-15
Waarom: wilde eens kijken hoe het eruit ziet tegenwoordig, met bonnetjes van de ap.
Wat: voor: carpaccio met eendenlever en truffelmayonaise
Hoofd: ossenhaas met jus, groenten en puree
Na: mangotaartje, vanille-ijs, brownie
Impressie: van het krakerspand is niet veel meer terug te vinden, wel is er een bruine kroeg met luxe stoelen en een fijn terrasje.
Het eten: het was een verrassingsmenu, jammer, want aan de hand van de kaart was ik wel benieuwd naar de zalmtartaar. Er werd wel gevraagd of er allergieėn zijn en verteld dat we nog soep konden nemen, maar dat is niet opnieuw aangeboden toen we nog niet wisten of we dit wilden. De carpaccio was best lekker, de eendenlever was erop gesmeerd en de truffelmayonaise had zwarte puntjes en smaakte ook wel naar truffel.
Het hoofdgerecht werd zonder uitleg op tafel gezet. Goed mals vlees, afhankelijk van de stukjesgrootte rosé of medium, met hele zachte puree, asperges, broccoli en een tomaatsalsa met heel veel knoflook. Ouderwets en goed qua hoeveelheid.
Toetje werd aangekondigd als taartje, mousse en brownie. Achteraf werd dit nog gecorrigeerd en werd het grapje erover goed geļncasseerd. Niet bijzonder, wel lekker.
Kosten: 40,80 (was anders +30 geweest) voor 2x menu met vier biertjes
Cijfer: goed gegeten, leuke plek 7,5. Voor de gewone prijs vind ik het wel aan de dure kant. Voor een drankje/simpele hap prima optie.
  maandag 10 augustus 2015 @ 22:28:38 #173
269 vats
Live life to the max!
pi_155096968
Waar?

Soeboer in Den Haag (www.soeboer.nl)

Wanneer?

Gisteren, zondag dus.

Wat at je?

We hadden een AH kaartje vol, dus deze maar een gebruikt :) Voor de AH spaaractie hadden ze een mini rijsttafel voor 2, er was dus niets te kiezen. Bij het menu zat soep/pangsit vooraf, en koffie/thee/ijs na.

De rijsttafel was op zich prima, ik ben een pittige eter dus heb het halve potje huisgemaakte sambal leeggegeten, die was echt helemaal top. Bij de rijsttafel zaten er dus sambalboontjes (te weinig pit,te lang gekookt), sate (viel mij tegen), gemengde groent in cocos (lekker), rundvlees (lekker, had pittiger gemogen), varkensbuikspek, wat lekker was, tofu was ook erg lekker, kip (lekker), witte rijst en gebakken gele rijst (die was super), natuurlijk ontbraken de koepoek, atjar, cocos strooisel enz niet.



Impressie?

Ouderwets eten, met vriendelijke bediening, het interieur daar hebben ze denk ik sinds ze open zijn nooit meer wat aan gedaan, maar daar gaat het bij de meeste ouderwetse eethuisjes niet om!

Kosten?

Voor het hele menu, met koffie/thee toe, daarbij 3 flesjes drinken.. voor 2 personen betaalde we 33.50 euro wat natuurlijk voor niets is, hadden we geen AH kortingskaart dan had het 26 euro duurder geweest.

Cijfer?

een goede 7.
pi_155098296
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 00:52 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.

Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage. :)
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 00:52 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.

Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage. :)
Dat dacht ik eerst ook even.
Maar dat is toch niet "dom"?
Je kan de gekste soorten ijs halen, gekookte en daarna in ijs verwerkte noodles/spaghetti, het zou kunnen :P
  maandag 10 augustus 2015 @ 23:16:47 #175
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155099056
Nee, dat kan dus NIET! Viespeuk.
pi_155101722
Ik ben blij te zien dat RobinOok een universalist is: niks geen smaken verschillen, let's agree to disagree, maar eenvoudigweg zeggen waar het op staat. Uiteindelijk zijn de meeste mensen universalist - over mensen die magnetronmaaltijden op de bank eten zal de mening unaniem zijn dat het getuigt van slechte smaak - maar wanneer het voorbeeld minder expliciet is doet men net alsof je diegene zijn gang moet laten gaan.

Ik zou zeggen, ga zo door.
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 07:34:26 #177
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155105729
Magnetronmaaltijden bestaan gewoon en hebben bestaansrecht.
Bevroren spaghetti niet. Gewoon niet.

Iedereen doet wel eens een domme veronderstelling. Waarom zou je dat niet mogen benoemen?
pi_155105796
He ja, laten we weer lekker 15 posts doen over het wel of niet mogen benoemen van wel of niet of wel of niet of GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  Official ESF Kreviewer dinsdag 11 augustus 2015 @ 08:26:19 #179
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155106179
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 07:45 schreef DancingPhoebe het volgende:
He ja, laten we weer lekker 15 posts doen over het wel of niet mogen benoemen van wel of niet of wel of niet of GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Dat mag jij gewoon zo benoemen.
pi_155106313
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 08:26 schreef Kreator het volgende:

Dat mag jij gewoon zo benoemen.
Dat mag, maar het is wel weer genoeg geweest. Laten we het onderwerp spaghettiijs hier maar afsluiten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 08:44:14 #181
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155106361
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_155106401
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
Ik zei:
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 08:40 schreef Isabeau het volgende:
Laten we het onderwerp spaghettiijs hier maar afsluiten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 08:52:22 #183
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155106462
:X
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Official ESF Kreviewer dinsdag 11 augustus 2015 @ 09:25:00 #184
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155106948
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
Ze hebben het spaghetti-ijs overigens in allerlei smaken (zie ook mijn foto). Lasagna-ijs kende ik niet, maar dat is natuurlijk ook gewoon door een pers gehaald.
pi_155107600
Isabeaus Spaghetti-eis maakt veel indruk :Y
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_155107985
Ik wilde bijna verbeteren :@

OT: Het eten van Isegrim ziet er lekker uit :Y
En fuik de gelovigen *)
pi_155110109
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken :P. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening :P
Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is. :{
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 12:01:29 #188
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155110224
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 11:58 schreef roos85 het volgende:

[..]

Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is. :{
Maar meneer de dominee werkt wel gewoon op zondag, en alle middenstanders zitten met de gordijnen dicht de voorraad in het magazijn te tellen of de boekhouding bij te werken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 12:06:22 #189
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155110418
We zaten tussen twee kerken in. Alles kwam langs ons. :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_155110493
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 12:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Maar meneer de dominee werkt wel gewoon op zondag, en alle middenstanders zitten met de gordijnen dicht de voorraad in het magazijn te tellen of de boekhouding bij te werken.
Ja, maar dat is anders :+
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 14:41:42 #191
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_155115710
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 00:24 schreef Pap89 het volgende:
Ze hebben zelfs een 1000gram steak. a 39,95.

Het is echt goed vlees.
Je moet er niet "serieus" uiteten gaan btw, het hele restaurant heeft echt zo'n "texas" thema en ze lopen dus ook in van die cowboypakken enzo.

Maar dit was voor een verjaardag en erg geslaagd.

Btw: Coleslaw/Aardappel salade zit er standaard bij, maar voor een maiskolf (4euro) patat (2euro?) saus (2?) je betaald voor bijna alles apart, vandaar dat het wel kan oplopen.

O.a. in Geesteren zit een restaurant van dezelfde "keten".

Daar hebben wij laatst ook prima gegeten. Mijn vriend had dry aged entrecote en dat was ontzettend lekker. Dochter had spare ribs, prima gemarineerd en lekker mals. Ik had een gewone biefstuk en die was ook prima bereid.

Bediening was jong, niet allemaal even ervaren, maar wel allemaal vriendelijk en alert.
Je moet niets culinairs verwachten, maar als je gewoon echt lekker gegrild vlees wil in een gemoedelijke sfeer dan is het een prima restaurant.

Oh ja, vooraf een mandje brood op tafel (kost niets, netjes :) )
Verder vooraf nog uiensoep besteld. De uiensoep was HEET. Niet pittig maar echt te warm. Dat was het enige minpuntje :+ .

Cijfer: 8/10.

[ Bericht 12% gewijzigd door Arizona op 11-08-2015 14:48:12 ]
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_155115824
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 12:06 schreef Isegrim het volgende:
We zaten tussen twee kerken in. Alles kwam langs ons. :D
Als ze dat niet willen, moeten ze ergens gaan wonen waar de horeca dicht is op zondag :)
pi_155117024
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 14:41 schreef MaLo het volgende:

[..]

O.a. in Geesteren zit een restaurant van dezelfde "keten".

Daar hebben wij laatst ook prima gegeten. Mijn vriend had dry aged entrecote en dat was ontzettend lekker. Dochter had spare ribs, prima gemarineerd en lekker mals. Ik had een gewone biefstuk en die was ook prima bereid.

Bediening was jong, niet allemaal even ervaren, maar wel allemaal vriendelijk en alert.
Je moet niets culinairs verwachten, maar als je gewoon echt lekker gegrild vlees wil in een gemoedelijke sfeer dan is het een prima restaurant.

Oh ja, vooraf een mandje brood op tafel (kost niets, netjes :) )
Verder vooraf nog uiensoep besteld. De uiensoep was HEET. Niet pittig maar echt te warm. Dat was het enige minpuntje :+ .

Cijfer: 8/10.
Ja ze hebben er meerdere, (6-7 restaurants ofzo?) veel zit vooral in het oosten, dus Woudenberg is voor ons goed te doen, wel ooit eens in Epe geweest toen we in een of ander park zaten.

Geen hoog culinair niveau, maar daar ga je niet voor.

Maar de kwaliteit van het vlees/bereiding en het sfeertje is gewoon echt goed.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 13:12:17 #194
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155146511
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.

Overpriced en niet voor herhaling vatbaar. :N Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.

Burgerij was echt tien keer lekkerder.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_155146696
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:12 schreef Isegrim het volgende:
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.

Overpriced en niet voor herhaling vatbaar. :N Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.

Burgerij was echt tien keer lekkerder.
Burger was qua smaak ook niet bijzonder.
pi_155147603
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:12 schreef Isegrim het volgende:
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.

Overpriced en niet voor herhaling vatbaar. :N Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.

Burgerij was echt tien keer lekkerder.
Ik vond die burger juist wel erg lekker, ik had wel degene die de prijs had gewonnen
Nu weet ik niet of dat de burger is met boerenkaas.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 14:06:20 #197
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155147903
Nee, we hadden niet de prijswinnende burger. Maar de burger zelf zal niet veel anders zijn.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_155147926
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 10:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Isabeaus Spaghetti-eis maakt veel indruk :Y
ik lol'de... ;(
Ja doei.
pi_155148131
quote:
14s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:56 schreef Xlarge het volgende:

[..]

Ik vond die burger juist wel erg lekker, ik had wel degene die de prijs had gewonnen
Nu weet ik niet of dat de burger is met boerenkaas.
Ze hebben drie burgers, de klassieke, de prijswinnaar R'dam en de prijswinnaar Nederland (allemaal evt. met kaas). Wij hadden de klassieke.
pi_155152427
Ik heb een aantal offtopic reacties verwijderd, mocht je ze missen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_155152445
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 07:34 schreef RobinOok het volgende:
Magnetronmaaltijden bestaan gewoon en hebben bestaansrecht.
Bevroren spaghetti niet. Gewoon niet.

Iedereen doet wel eens een domme veronderstelling. Waarom zou je dat niet mogen benoemen?
Nou tegenwoordig hebben ze hele goede magnetron maaltijden van sterrenchefs had ik bij Wouter Klootwijk zijn tv programma de wilde keuken gezien. Moet je maar eens kijken:
http://www.npo.nl/de-wild(...)-06-2014/NPS_1238827
pi_155153043
Ok nu weer weer even ontopic. Waar heb ik gegeten.
Waar: Indonesisch restaurant Sari Djawa in Alphen aan den Rijn.
Wat: van alles en nog wat.
Wanneer: te lang geleden, wel meerdere malen er geweest.
prijs: zie hun website: http://saridjawa.nl/
Beoordeling: Echt echt goed eten. beste babi pangang ooit met echt goede saus (niet van die dikke rode drap van de afhaal chinees maar echt super lekkere zelfgemaakte saus, beste ooit), Bami goreng is er ook van een andere planeet. nee niet van die dikke noodles van de chinees maar echt de dunne bami, beetje zoals chinese chao mian, maar dan op indonesische wijze. Ook de Bami Goreng Udang is erg lekker en een van mijn favorieten, helaas wel een beetje duur door de garnalen. Ik kan ook de Nasi of Bami rames aanraden.

Ze hebben vorig jaar de 9e plek behaald van de 50 beste indonesische restaurants van Nederland. Ik weet niet hoe serieus je dat moet nemen maar ik weet uit eigen ervaring dat het echt heel lekker eten is daar.

Dus mijn aanrader: http://saridjawa.nl/
  woensdag 12 augustus 2015 @ 18:37:01 #203
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155154913
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 11:58 schreef roos85 het volgende:

[..]

Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is. :{
Die mensen kijken toch altijd zo? Niet alleen op zondag.
pi_155155359
Ach het gaat erom dat je een dagje rust neemt voor jezelf net als god dat deed op de 7e dag.
Er staat volgens mij nergens dat dat perse zondag moet zijn. Als je 5 of 6 dagen werkt dan heb je een dagje rust verdient of dat nou woensdag is of zondag dat maakt toch ook niet uit, alleen wordt dat weer anders geintreperteerd in de bijbelbelt omdat ze niet begrijpen dat sommige mensen bijvoorbeeld in het weekend moeten werken en dat ze dan op maandag vrij zijn. Wereld vreemd noemt men dat ook wel of niet met de tijd meegaan.
pi_155156542
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 18:53 schreef _Newman_ het volgende:
Ach het gaat erom dat je een dagje rust neemt voor jezelf net als god dat deed op de 7e dag.
Er staat volgens mij nergens dat dat perse zondag moet zijn. Als je 5 of 6 dagen werkt dan heb je een dagje rust verdient of dat nou woensdag is of zondag dat maakt toch ook niet uit, alleen wordt dat weer anders geintreperteerd in de bijbelbelt omdat ze niet begrijpen dat sommige mensen bijvoorbeeld in het weekend moeten werken en dat ze dan op maandag vrij zijn. Wereld vreemd noemt men dat ook wel of niet met de tijd meegaan.
Je weet dat dit topic over restaurant-ervaringen gaat he?
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_155157996
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 18:37 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Die mensen kijken toch altijd zo? Niet alleen op zondag.
De echte zwartrokjes die kijken je juist helemaal niet aan.

Touren rond kerktijd is daarom ook wel een must in die dorpen hier :')
pi_155158132
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 19:36 schreef habitue het volgende:

Je weet dat dit topic over restaurant-ervaringen gaat he?
Dank je. Af en toe een beetje offtopic gaan om te reageren op iets in een recensie is natuurlijk prima, maar het moeten geen hele gesprekken/discussies worden over onderwerpen die niet eens met restaurants/eten te maken hebben.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_155310192
Offtopic: Hallo lieve rotterdammertjes... waar was nou de beste pho in Rotterdam?

Ontopic: 30 aug weer een Mad Flavours bij Noah. Thema Spanje. Met de winnaar van Masterchef Spanje aan het fornuis. Just a little hint for you guys
Be brave. Be kind.
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 00:46:39 #209
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_155313839
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 22:52 schreef Esje-lief het volgende:

Ontopic: 30 aug weer een Mad Flavours bij Noah. Thema Spanje. Met de winnaar van Masterchef Spanje aan het fornuis. Just a little hint for you guys
Aandelen in?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_155318316
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 00:46 schreef golfer het volgende:

[..]

Aandelen in?
was het maar zo....
Be brave. Be kind.
  vrijdag 21 augustus 2015 @ 14:42:01 #211
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_155407275
Gisteren gegeten bij Zout & Citroen in Oosterhout. Geweldig! Dikke 9!

http://www.zoutencitroen.nl/
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_155412176
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 18:37 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Die mensen kijken toch altijd zo? Niet alleen op zondag.
Robin, vraagje, wat is het beste indonesisch restaurant in NL waar je gegeten hebt / afgehaald hebt / toko met balie etc? Of zou je toch zelf gewoon traditioneel maken?


/edit: Sorry voor off-topic, is voorbereiding op een toekomstige post, dat telt ook toch? :D
Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
pi_155412475
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 14:42 schreef hmmmz het volgende:
Gisteren gegeten bij Zout & Citroen in Oosterhout. Geweldig! Dikke 9!
Wat meer informatie zou best tof zijn.
pi_155413430
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 17:24 schreef DrParanoid het volgende:

[..]

Robin, vraagje, wat is het beste indonesisch restaurant in NL waar je gegeten hebt / afgehaald hebt / toko met balie etc? Of zou je toch zelf gewoon traditioneel maken?

/edit: Sorry voor off-topic, is voorbereiding op een toekomstige post, dat telt ook toch? :D
Oke ik heet dan wel geen Robin maar restaurant Sari Djawa in Alphen aan den Rijn is erg goed. Het Javaanse buffet is echt van een andere planeet maar enkel in het restaurant te krijgen en de afhaal is ook er goed. tot nu toe heb ik daar de beste bami goreng, de bami goreng rames, babi pang gang en bami goreng udang gehad en ook goede rijsttafels. Ik verkies dit restaurant boven welk chinees restaurant dan ook (tenzij het een restaurant in China zelf is daar kan ik je ook wel wat tip voor geven). Niet dat Chines eten iets te maken heeft met Indonesisch maar ga dat maar aan de gemiddelde Nederlander uitleggen....

Sari Djawa had de 9e plek vorig jaar van een test voor Indonesische beste restaurant van Nederland.
Hun website: http://saridjawa.nl/

Ja wat is het beste dat is ter discussie uiteraard maar als je van alle indo restaurants in Nederland de 9e plek haalt dan ben je geen koekenbakker die maar wat doet in elk geval. Het is in elk geval het beste indo restaurant waar "IK" gegeten heb in elk geval.

Kijk gewoon op hun website voor meer informatie. Ik weet dat er in Leiden ook een goede afhaal zit maar ben helaas de naam vergeten, het was in elk geval een die vraagt hoe heet je het wil hebben. Ik kan niet meer op de naam komen.
pi_155413688
Een van mijn favo Indo's in Rotterdam www.aphalen.nl
heeft wel een beperkt aanbod,eten wat het menu die dag schaft met n optie voor vlees en vega. Supersympathiek zaakje wel

O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_155414881
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 18:28 schreef _Newman_ het volgende:

[..]

Oke ik heet dan wel geen Robin maar restaurant Sari Djawa in Alphen aan den Rijn is erg goed. Het Javaanse buffet is echt van een andere planeet maar enkel in het restaurant te krijgen en de afhaal is ook er goed. tot nu toe heb ik daar de beste bami goreng, de bami goreng rames, babi pang gang en bami goreng udang gehad en ook goede rijsttafels. Ik verkies dit restaurant boven welk chinees restaurant dan ook (tenzij het een restaurant in China zelf is daar kan ik je ook wel wat tip voor geven). Niet dat Chines eten iets te maken heeft met Indonesisch maar ga dat maar aan de gemiddelde Nederlander uitleggen....

Sari Djawa had de 9e plek vorig jaar van een test voor Indonesische beste restaurant van Nederland.
Hun website: http://saridjawa.nl/

Ja wat is het beste dat is ter discussie uiteraard maar als je van alle indo restaurants in Nederland de 9e plek haalt dan ben je geen koekenbakker die maar wat doet in elk geval. Het is in elk geval het beste indo restaurant waar "IK" gegeten heb in elk geval.

Kijk gewoon op hun website voor meer informatie. Ik weet dat er in Leiden ook een goede afhaal zit maar ben helaas de naam vergeten, het was in elk geval een die vraagt hoe heet je het wil hebben. Ik kan niet meer op de naam komen.
Thanks :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 18:37 schreef littledrummergirl het volgende:
Een van mijn favo Indo's in Rotterdam www.aphalen.nl
heeft wel een beperkt aanbod,eten wat het menu die dag schaft met n optie voor vlees en vega. Supersympathiek zaakje wel

O+
Jij ook :)

woon bij allebei niet in de buurt, maar rijd graag een uurtje om goed te eten.
Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
pi_155424705
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 18:28 schreef _Newman_ het volgende:

[..]

Oke ik heet dan wel geen Robin maar restaurant Sari Djawa in Alphen aan den Rijn is erg goed. Het Javaanse buffet is echt van een andere planeet maar enkel in het restaurant te krijgen en de afhaal is ook er goed. tot nu toe heb ik daar de beste bami goreng, de bami goreng rames, babi pang gang en bami goreng udang gehad en ook goede rijsttafels. Ik verkies dit restaurant boven welk chinees restaurant dan ook (tenzij het een restaurant in China zelf is daar kan ik je ook wel wat tip voor geven). Niet dat Chines eten iets te maken heeft met Indonesisch maar ga dat maar aan de gemiddelde Nederlander uitleggen....

Sari Djawa had de 9e plek vorig jaar van een test voor Indonesische beste restaurant van Nederland.
Hun website: http://saridjawa.nl/

Ja wat is het beste dat is ter discussie uiteraard maar als je van alle indo restaurants in Nederland de 9e plek haalt dan ben je geen koekenbakker die maar wat doet in elk geval. Het is in elk geval het beste indo restaurant waar "IK" gegeten heb in elk geval.

Kijk gewoon op hun website voor meer informatie. Ik weet dat er in Leiden ook een goede afhaal zit maar ben helaas de naam vergeten, het was in elk geval een die vraagt hoe heet je het wil hebben. Ik kan niet meer op de naam komen.
Surakarta?
Mokkel met stuntstok
  zaterdag 22 augustus 2015 @ 17:06:36 #218
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155439508
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 17:24 schreef DrParanoid het volgende:

[..]

Robin, vraagje, wat is het beste indonesisch restaurant in NL waar je gegeten hebt / afgehaald hebt / toko met balie etc? Of zou je toch zelf gewoon traditioneel maken?
Ik ben geen kenner van Aziatische restaurants, ik denk omdat ik dat gewoon liever zelf maak. :+
Met goede, verse ingrediėnten en een beetje liefde kun je vaak zelf iets beter maken dan wat ze je in zo'n restaurant voorzetten. Dat komt ten eerste omdat Aziatische restaurants in Nederland vaak een beetje "goedkoop" moeten zijn en omdat ze toch ook vaak rekening houden met de Hollandse smaak. En dan dingen aan gaan passen enzo. En wat ze serveren ligt ook vaak zo ongelofelijk voor de hand. Altijd maar dezelfde klassiekers. Dus als wij uit eten gaan, dan gaan we juist meestal niet Aziatische eten.

Maaaaaaar, ik hoor al jaren lyrische reacties over restaurant Tandjong Priok in Arum. Net over de afsluitdijk. Daar wil ik altijd nog eens eten.

Verder zou ik het dus echt niet weten. Ja, ik heb afgelopen jaar lekker gegeten heb bij Didong in Den Haag. En ook bij Blauw in Den Haag. En oja, die tip van Littledrummergirl, daar wilde ik ook nog eens gaan eten, bij aphalen in R'dam.
  zaterdag 22 augustus 2015 @ 17:52:36 #219
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155440471



Inktvis en koolrabi.
De inktvis was briljant lekker! Alleen jammer van die koolraap. ;-)


Tomaat, biet, clementine, venkelbloempjes


Raviolo met dooier, koffie, paddenstoeltjes en mostersla.


Lam met courgette.


Toegiftje van de chef: merengues (Franse & Italiaans) met cognac en Reine Claude.

Waar? Restaurant de Jong uiteraard. :+
Cijfer, deze keer een 8.
Prijs: 156,50 euro (2 x cremant vooraf, 2 x viergangenmenu, 2 x bijpassende wijnen, 2 x half glaasje dessertwijn)

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 22-08-2015 18:28:02 ]
  zaterdag 22 augustus 2015 @ 18:16:30 #220
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155440966
Het wordt wel saai. :+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 22 augustus 2015 @ 18:28:24 #221
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155441246
Ik zal die van Kuitert toch eens online zetten....
pi_155441359
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2015 18:16 schreef Isegrim het volgende:
Het wordt wel saai. :+
Het restaurant zelf misschien, dat het altijd zo goed is, maar ik blijf het prachtige schilderijtjes vinden O+
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 22 augustus 2015 @ 18:33:40 #223
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155441393
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2015 18:32 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Het restaurant zelf misschien, dat het altijd zo goed is, maar ik blijf het prachtige schilderijtjes vinden O+
Zijn het ook. Als het aan mij lag, zat ik er ook zo vaak.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 22 augustus 2015 @ 19:30:51 #224
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155442961
Afijn, Eetlokaal Kuiter dus! Op de Mathenesserweg 2 in Rotterdam.

Klein restaurant, eigenaar staat in de open keuken. Simpele kaart, 3 gangen menu voor 32 euro. Keuze uit 3 voor, 3 hoofd en 3 nagerechten of zo. Vaak wel een beetje hetzelfde, tarbot met kappertjes enzo, of rog. Als je vaker komt herken je de gerechten wel, maar dat is geen groot bezwaar omdat het altijd he-le-maal prima is. Lean and clean en degelijk en lief en mooi en gewoon goed. Voor een on-Hollandse prijs.


Tartaar aka Filet Americain.
Weet niet meer hoe het op de kaart stond, maar hij heeft dit vaak als voorgerecht. En het is altijd lekker.


Eigengemaakte proscuito van eend, met gegrillde asperges en geraspte mieriskwortel. Ook lekker!


Gebakken tarbot met kappertjes, peterselie, citroen en iets van botersaus, ik weet niet meer precies wat de saus was. Iets klassieks in ieder geval. Dit gerecht staat ook heel vaak op de kaart, soms met rog.


Ik had een kalfsschnitzel met zoete sjalotjes. Viel een ietsiepietsie tegen, maar was niet vies of zo. Ik weet niet wat ik verwachtte. Verder echt niks mis mee, helemaal okay.


Schaaltje jonge aardappeltjes erbij. Lekker!


Schaaltje spitskoolsalade erbij. Die vond ik minder lekker. Ik vond de olie een ranzig smaakje hebben. Maar dat zal aan mij liggen, ik vind olie al snel ranzig smaken.


Ook al zijn de taarten hier altijd heul goed, we wilden geen zoet, dus dan maar kaas. Niet denderend, beetje weinig, maar wel bijzonder. Denk ik. Ach.

Flesje rose van 30 euro erbij, dus bij elkaar Succesvolle avond voor 94 euro.
Superfijn adresje. Niet in de laatste plaats omdat het bij ons in de buurt is en omdat ze om een of andere reden vaak, op een laatste moment nog plaats hebben. Soms ook niet.
  zaterdag 22 augustus 2015 @ 19:46:55 #225
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_155443478
Die ga ik ook eens testen. Nooit van gehoord! :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')