Ik zeg altijd en alleen maar Gorinchem. Heb ooit bij Papierfabriek Doetinchem telefoniste gespeeld (niet zo heel handig als je niet goed hoort, vooral niet als iemand met de naam "Vogelpoe" regelmatig belt en ik ook bij de 6e keer vraag "pardon, hoe zegt u?". Vond ie niet leuk) maar afijn, bij het inwerken werd ik zowat doodgeknuppeld als ik "Doetegem" zei. Dat moest keurig gearticuleerd worden, dus ik denk dat ik daarom ook netjes Goor-in-gem zeg....
Mij lijkt het allemaal lekker. Goede tijd van het jaar, met al die schaaldieren. Yummie. Ik associeer Parkheuvel nog steeds met met met ja met wat eigenlijk... Aardappelmousselines en rood vlees. Maar dit menu lijkt me wel wat. Misschien toch weer eens gaan.
Doen want tis niet voor niets dat ik weer zo snel achter elkaar hier kom.(tendens van mij = als het bevalt...zoveel mogelijk 'uitwonen'. )
Wanneer: Woensdag 30/07/2015 tussen 10 en 11 of zo... Waar: El tubo, Zaragoza, Spanje. Centraal gelegen tapas gebied in Zgz. Wat at je: Raciones en tapas.
Wat eten en drinken met m'n collega's. We waren met z'n achten. Kosten, geen idee. We hadden een pot met 20 Euro p.p. maar we hebben zowel voor als na deze drie bars nog drie andere bars/terrasjes aangedaan waar we alleen wat dronken. Excuses voor de kwaliteit van de foto's.
Het was rustig wat logisch is op woensdag in vakantietijd.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bar: El balcon del Tubo Papas Bravas: Aardappelen met zelf gemaakte mayo en pikante tomatensaus Calamares: Gefrituurde pijlinktvis
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Secreto a la parrilla con piquillos y aceite de ajos: Dit is een stukje iberico varkensvlees dat heel mooi gemarmerd is en dus heel smaakvol, geserveerd met rode piquillo pepers en knoflookolie. Helaas geen eigen foto maar het ziet er ongeveer zo uit (maar dan zonder het stukje brood).
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Hier kan je zien welk deel van het varken.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bar: La Taberna De doņa Casta Huevos Rotos con foie: Gebakken aardappelen met gebakken ei en Foie Huevos rotos con jamon: Gebakken aardappelen met gebakken ei en Serrano Ham
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Croquetas (Die vlogen van het bord, dus helaas geen foto) Cabrales con manzana (Blauwe kaas uit asturias met appel) Bacalao y trigueros (kabeljauw met groene asperge) Morcilla con piņones (bloedworst met pijnboompitten) Boletus y Foie (boletus paddestoel met foie) Arroz Negro con Alioli (Zwarte ruijst met Alioli) Jamķn, gorgonzola y nueces (Ham, gorgonzola en walnoot) Setas y queso de cabra (paddestoel en geitenkaas) Gallina con chocolate (Soepkip met chocolade)
Bar: El Champi: Champiņon a la plancha met knoflook en een gamba op een stukje stokbrood samen met een lokaal microbrewery witbiertje in een jampotje. De foto's spreken voor zich denk ik.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het was weer lekker en gezellig!
[ Bericht 0% gewijzigd door Bramito op 30-07-2015 16:16:24 ]
wat is dat toch met drinken en eten in jampotten te serveren? Uit de VS over komen waaien? Ken het uit films als ze iemand als zwaar trailerpark white trash willen neerzetten, dan drinken ze moonshine uit jampotten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.