abonnement Unibet Coolblue
pi_154298119
quote:
Vier spelers legde FC Utrecht afgelopen week vast. Doelman Filip Bednarek, verdediger Louis Nganioni en de middenvelders Andreas Ludwig en Rico Strieder verbonden zich aan de ploeg uit de Domstad. De hoogste tijd voor een nadere kennismaking. Vandaag doet op FCUtrecht.nl Filip Bednarek zijn verhaal.

Het was in 2008, herinnert Filip Bednarek zich nog als de dag van gisteren, dat hij zich in de kijker speelde bij West-Europese clubs. Met Polen Onder 16 kwam de nu 22-jarige sluitpost in actie tijdens een toernooi in België. In wedstrijden tegen zijn leeftijdsgenoten uit België en Oekraïne deed Bednarek, talent van Amica Wronki, wat hij moest doen. Het resulteerde, niet veel later, in een overstap naar FC Twente.

‘Ik ga er helemaal voor’
“Vierenhalfjaar woonde ik in een gastgezin”, blikt Bednarek terug op de overstap die hij vanuit Polen naar Nederland maakte. “Natuurlijk mis je dan je familie, maar ik ben en was toen ook al een zelfstandige jongen. Ik sprak Engels, dat maakte het eenvoudiger om met mensen te communiceren. Het is allemaal vrij soepel verlopen. Ik zat op school in een internationale schakelklas, leerde daar snel Nederlands. Daar heb ik heel veel profijt van gehad. De mensen merkten aan me dat ik graag wilde. Zo zit ik ook in elkaar. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook helemaal voor.”

Prikkelen
Het is die laatste uitspraak die de Poolse sluitpost goed typeert. De gedrevenheid spat bijkans van zijn gezicht af. Zijn ogen zijn die van een man met een missie. “Ik wil groeien naar het niveau van een Eredivisiekeeper”, spreekt hij zijn ambitie uit. “Robbin (Ruiter, red.) is een gewaardeerde kracht bij FC Utrecht. Ik wil nu een stabiele factor achter hem zijn. Door arbeid te leveren en te presteren, wil ik hem ook prikkelen. Ik wil niet zomaar een stand-in zijn. Elkaar naar een hoger niveau stuwen, dat is het doel.”

Spelplezier
Na zeven seizoenen voor FC Twente te hebben gespeeld, heeft Bednarek het rood van de Tukkers nu voor het roodwit van de Domstedelingen verruild. “De filosofie van beide clubs is in de basis hetzelfde. Iedereen wil namelijk winnen”, vertelt Bednarek. “Bij FC Twente heb ik, het afgelopen seizoen althans, veel downs meegemaakt. De club had het zwaar. Daar heb ik veel van geleerd. Kijk, als je het op de feiten beschouwt, is voetbal mijn werk. Want ik ben professioneel voetbalspeler. Maar ik voetbal omdat ik het leuk vind, niet omdat het mijn drive is veel geld te verdienen. Zo zijn we als jonge jochies toch allemaal begonnen? Bekijk de zaken positief; die insteek heeft mij veel gebracht. Ja, voetbal is voor mij werk. Maar het plezier, dat onbevangen en onbezorgde gevoel: dat moet je hebben. De druk die erbij komt kijken, daar houd ik van. Zeker voor een keeper geldt: soms ben je de held, dan weer de schlemiel. Dat spanningsveld is mooi.”

De handstand in Polen
Keepers uit Polen. Het is bijna als kaas uit Frankrijk, horloges uit Zwitserland en klompen uit Nederland. Bednarek’s land is bij uitstek bekend, in de voetballerij dan toch zeker, als een doelmannenland. “Als keeper ben je een individu in een teamsport”, legt de FC Utrecht-aanwinst uit. “De Poolse keepersschool is heel specifiek. We trainen veel gymnastiek. Koprollen, de handstand; dat soort dingen. En Polen is het land van de arbeid. Wij Polen werken graag en hard. Dat zijn eigenschappen die je als keeper ook moet hebben.”

‘Meer dan ballen tegenhouden’
Andrzej Dawidziuk is de keepersgoeroe van Polen, zegt Bednarek. Het is mede aan hem en zijn oefenstof te danken dat er zo veel goede Poolse doelmannen zijn, volgens de FC Utrecht-sluitpost. “Bij de Poolse nationale jeugdploegen werkten we ook conform zijn trainingsmethodiek. Hij is een vakman, een vaderfiguur en ik ben blij dat ik ook met hem heb mogen werken. Al is het keepen in Polen toch anders dan in Nederland, hoor. Keepen in Polen is: ballen tegenhouden. En als je de bal dan over de middellijn kunt trappen, vinden ze dat je voldoende voetballende capaciteiten hebt. In Polen was ik een van de betere voetballende keepers. Toen ik bij FC Twente in de jeugdopleiding kwam, was ik er juist een van de minst goede voetballende doelmannen. In Nederland heb ik daar heel veel progressie in geboekt. Ik heb inmiddels een bepaald niveau. Maar je bent nooit uitgeleerd.”
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154322147
Wat zijn de verwachtingen voor komend seizoen? Ik ben best benieuwd naar het FC Utrecht van het komende seizoen :).
pi_154322220
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2015 09:44 schreef Ajacied422 het volgende:
Wat zijn de verwachtingen voor komend seizoen? Ik ben best benieuwd naar het FC Utrecht van het komende seizoen :).
Een beter georganiseerd team.

Verder geen idee, ik ken al die nieuwe spelers nog niet. :)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154322355
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2015 09:44 schreef Ajacied422 het volgende:
Wat zijn de verwachtingen voor komend seizoen? Ik ben best benieuwd naar het FC Utrecht van het komende seizoen :).
Ik verwacht met name dat Utrecht stabieler in de prestaties zal worden. Mede doordat er nu een veel professionelere technische staf voor de groep staat en je redelijkerwijs ook mag verwachten dat het team een stuk beter georganiseerd zal zijn dan in het afgelopen dramaseizoen.

Verder hebben we over het materiaal niet zoveel te klagen, al moet nog wel blijken hoe bepaalde aankopen en gehuurde spelers zich manifesteren in de competitie (o.a. de van Lyon gehuurde linksback Nganioni en verdedigende middenvelder Strieder die is overgenomen van Bayern München). Maar met spelers als Ruiter, Leeuwin, Letschert, Ayoub, Willem Janssen, Rubin, Haller en Peterson moet je toch best een aardig team kunnen smeden. Zeker als het aangevuld wordt met een echt groot talent als Bart Ramselaar en andere talenten als bijv. Sofyan Amrabat en je een meevaller hebt zoals Barazite, die i.i.g. voorlopig ontzettend gretig en fit oogt onder de nieuwe technische staf (voetballen kan hij wel!).

Uiteindelijk denk ik dat dit Utrecht zo rond plek 9-10 zal spelen onder Ten Hag en JP. Misschien dat het seizoen erop iets hoger ingezet mag worden.

[ Bericht 4% gewijzigd door Downwards op 14-07-2015 10:14:56 ]
pi_154326982
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2015 09:57 schreef Downwards het volgende:
Uiteindelijk denk ik dat dit Utrecht zo rond plek 9-10 zal spelen onder Ten Hag en JP. Misschien dat het seizoen erop iets hoger ingezet mag worden.
het afgelopen seizoen ging redelijk slecht, we zitten al ongerust richting de nacompetitiestreep te kijken, en uiteindelijk komt er toch nog een 11e plek uit.

ik verwacht dat het dit seizoen wel iets beter staat. het blijft natuurlijk afwachten, maar als we in een slecht seizoen nog 11e worden, zou een 7e of 8e plek niet helemaal onmogelijk moeten zijn.
pi_154327132
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2015 13:27 schreef Asphias het volgende:

[..]

het afgelopen seizoen ging redelijk slecht, we zitten al ongerust richting de nacompetitiestreep te kijken, en uiteindelijk komt er toch nog een 11e plek uit.

ik verwacht dat het dit seizoen wel iets beter staat. het blijft natuurlijk afwachten, maar als we in een slecht seizoen nog 11e worden, zou een 7e of 8e plek niet helemaal onmogelijk moeten zijn.
Ik verwacht ook dat het aankomend seizoen beter gaat en vooral dat we in thuiswedstrijden beter voor dag dag komen - 7 keer thuis verliezen in één seizoen is onacceptabel voor Utrecht - en vandaar ook mijn inschatting van de onderkant van het linkerrijtje / plaats 10. Het kan natuurlijk ook allemaal sneller dan verwacht op z'n plek vallen en dan kun je ook best zevende worden, maar daar ga ik voorlopig zeker niet vanuit en er zullen ook best nog wel de nodige tegenslagen komen.

De verwachting dat het beter zal gaan dan vorig seizoen, betekent voor mij niet per se dat we dan ook maar 4 plekken hoger zullen eindigen.

Momenteel zou ik plaats 9 voorspellen als gevraagd werd om heel specifiek te zijn. Jij zegt over plaats 7/8 vrij terughoudend dat het 'niet helemaal onmogelijk zou moeten zijn', dus waarsch. komen we vrijwel op hetzelfde uit.

[ Bericht 2% gewijzigd door Downwards op 14-07-2015 14:11:28 ]
pi_154328223
quote:
Michael Zullo zet zijn carrière voort bij Melbourne City, zo meldt de Australische club via haar officiële website. De verdediger komt transfervrij over van FC Utrecht en tekent een contract voor één seizoen bij de club van de Nederlandse trainer John van 't Schip.
“We kennen het potentieel van Michael", vertelt de oefenmeester. "Hij heeft tijd doorgebracht bij een grote club in Nederland en bij de nationale ploeg van Australië. We verwachten dan ook dat hij een belangrijke speler voor onze club zal worden", aldus Van het Schip.

Ook Zullo zelf is verheugd met zijn nieuwe club. “Melbourne City heeft in mijn ogen de beste ploeg van Australië", verklaart hij. "De doelen van de club komen overeen met mijn ambities. Ik wil in een professionele omgeving spelen en ik wil winnen”, aldus Zullo vastberaden.
Succes daar. Ook geen speler die echt iets te zoeken heeft in West-Europa.
pi_154342157
1-6 winst vanavond in Hendrik-Ido-Ambacht.

2 x Diemers, Ramselaar, Nganioni, De Kogel en Kum maakten de goals.

Donderdag eindelijk eens profs als tegenstander met Dundee United...
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154342405
Dus de eerste tegengoal van de voorbereiding.. Had hem liever tegen een wat serieuzere tegenstander tegen gekregen. Was geloof ik verder ook niet zoveel vanavond als je de eerste commentaren en 'analyses' leest.

En Ten Hag was dan ook niet tevreden over de tweede helft:

quote:
'Terugval onacceptabel'

Maar na de break was het weer even wat minder goed, vond Ten Hag, die in die fase van de partij FC Ambacht van 0-3 tot 1-3 zag terugkomen. "Er was sprake van een terugval. Onacceptabel. Je moet je taken blijven uitvoeren, compactheid houden. Het spel dat we in die fase van de wedstrijd van achteruit speelden, was storend. Het spel was slecht, de restverdediging was slecht. Bij de 1-3 lag het centrum van de defensie open. Dat mag niet", spreekt de oefenmeester van FC Utrecht klare taal. "En de eisen worden alleen maar scherper. We moeten klaar geraken voor de competitiestart."


[ Bericht 33% gewijzigd door Downwards op 14-07-2015 23:28:33 ]
pi_154351764
Interviews en samenvatting van gisteren:

http://www.rtvutrecht.nl/(...)c-utrechtdebuut.html
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154357451
quote:
Vier spelers legde FC Utrecht deze week vast. Doelman Filip Bednarek, verdediger Louis Nganioni en de middenvelders Andreas Ludwig en Rico Strieder verbonden zich aan de ploeg uit de Domstad. De hoogste tijd voor een nadere kennismaking. Vandaag doet op FCUtrecht.nl Andreas Ludwig zijn verhaal.

Een stevige handdruk, een vriendelijke glimlach. Andreas Ludwig schuift goedgehumd aan in de lobby van het hotel waar FC Utrecht deze week resideert. De eerste indrukken van de 24-jarige middenvelder zijn positief. “Het gaat er op en top professioneel aan toe bij FC Utrecht”, constateert de polyvalente Duitser tot zijn tevredenheid.

‘Geweldig mooi!’
FC Utrecht? Het zei Ludwig, zo bekent hij in alle eerlijkheid, tot voor een paar weken geleden niet zo veel. “Utrecht, de stad, kende ik. De club niet echt. In Duitsland wordt de Eredivisie niet grootschalig belicht, zoals er voor de Bundesliga wel aandacht is in Nederland. Met trainer/coach Erik ten Hag ben ik een hapje gaan eten in de binnenstad. Geweldig mooi! Het doet me denken aan Venetie, maar dan in Nederland. Utrecht bevalt me wel.”

De juiste stap
“Er wordt in de Eredivisie mooi voetbal gespeeld”, vervolgt de van VfR Aalen overgekomen aanwinst, die zich inmiddels meer heeft verdiept in de Nederlandse koningsklasse van het voetbal. “Er wordt veel op techniek gespeeld. Ten Hag denkt dat deze competitie mij goed past en dat denk ik zelf ook. Na afgelopen seizoen in de 2. Bundesliga te hebben gespeeld, denk ik dat de stap naar de Eredivisie voor mij de juiste is.”

‘Duitse mentaliteit’
Ludwig, die als vierjarige met voetballen begon (‘of ik was vijf jaar, dat kan ook; ik was er in elk geval vroeg bij’) en zijn jeugdopleiding genoot bij SSV Ulm, is gebrand om zijn passage bij FC Utrecht tot een zeer succesvolle te maken. “Ik neem de Duitse mentaliteit mee. Wij Duitsers willen altijd winnen en doen en laten daar alles voor. Ik kijk er naar uit in de Eredivisie mijn acties te maken, zelf voor de goal te komen en mijn teamgenoten in stelling te brengen”, aldus Ludwig, die naar eigen zeggen offensief is ingesteld, maar defensief werk schuwt noch vermijdt.

Toewerken naar de competitiestart
“Ik heb, woensdagmorgen was dat, genoten van mijn eerste groepstraining met mijn nieuwe teamgenoten”, verhaalt Ludwig. “Het niveau lag hoog. Ik heb Spass gemacht. En nu wil ik step by step toegroeien naar honderd procent fitheid en het begin van de competitie. Hoe ver ik sta? Ik zal er klaar voor zijn als de competitie begint, daar ga ik alles aan doen. De trainer heeft een plan voor me opgesteld. Over een paar weken ben ik honderd procent.”

‘Goed voetballende ploeg’
Vorige week dinsdagavond, toen FC Utrecht tegen Achilles’29 speelde, zat Ludwig op de tribune in Groesbeek. Wat hij zag, beviel hem. “Ik zag een goed voetballend FC Utrecht. We maakten misschien een paar doelpunten te weinig, maar het was een goede oefenwedstrijd. Binnenkort hoop ik mijn eerste minuten te maken in de voorbereiding. De selectie is breed, de onderlinge concurrentie is groot. Dat is niet erg”, aldus de oud-speler van onder meer 1899 Hoffenheim. “Overal moet je voor je plekkie knokken. Je moet je goed presenteren en presteren. Voor concurrentie loop ik niet weg. Sterker nog: je wordt er alleen maar beter van, als je met goede spelers op het trainingsveld staat.”
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  woensdag 15 juli 2015 @ 16:25:44 #37
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_154362629
net kaartje op de bus gedaan

voor en achterkant




waardeert hij wel
“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
pi_154395877
Utrecht - Dundee stream:

http://www.dailymotion.co(...)ndee-united-fc_sport

Duurt tot kwart voor 9.
pi_154396840
4-0 geworden door goals van Cortie (2x), Barazite en Ayoub.

Barazite schoot 2 ballen 'het stadion' uit maar viel wel op met technische hoogstandjes, vond verder Nganioni en Janssen ook goed spelen.

Denk dat Louis een publiekslieveling wordt dit seizoen!
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154397063
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juli 2015 20:59 schreef PBateman1978 het volgende:
Denk dat Louis een publiekslieveling wordt dit seizoen!
Zou goed kunnen als blijkt dat hij ook tegen noemenswaardige buitenspelers zijn mannetje staat in defensief opzicht. Daar heb ik op zich wel vertrouwen in, maar is nog wel iets dat zal moeten blijken.
pi_154397699
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juli 2015 21:09 schreef Downwards het volgende:

[..]

Zou goed kunnen als blijkt dat hij ook tegen noemenswaardige buitenspelers zijn mannetje staat in defensief opzicht. Daar heb ik op zich wel vertrouwen in, maar is nog wel iets dat zal moeten blijken.
Klopt maar dan nog, van wat ik vandaag heb gezien heeft die jongen een enorme drive en komt ie graag en goed mee naar voren.

Dat gaat denk ik een leuke uitwerking hebben op het publiek straks in de Galgenwaard ook. :)

Die Ludwig lijkt iig technisch vaardig en heeft ook het inzicht en vermogen om een steekpass te geven. Wel stijf links voor zover ik heb gezien en dat lijkt me niet zo handig als ie rechtsbuiten staat. (Vandaag werd er 60 minuten 532 gespeeld trouwens en stond ie links op het middenveld)

Strieder ook nog even opgelet, type Kali wel, zich altijd aanbiedend en zorgvuldig in de passing (vaak kort). De minst spectaculaire nieuwkomer sowieso maar zo'n nummer 6 heb je imo wel nodig in je selectie.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154397987
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juli 2015 21:31 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Klopt maar dan nog, van wat ik vandaag heb gezien heeft die jongen een enorme drive en komt ie graag en goed mee naar voren.

Dat gaat denk ik een leuke uitwerking hebben op het publiek straks in de Galgenwaard ook. :)
Ja, dat aspect van zijn spel zal zeker aanspreken. Met zijn drive naar voren is niets mis en zijn voorzet lijkt ook best aardig, maar ik hoop dus wel dat hij zijn defensieve taken ook naar behoren zal uitvoeren als we straks om het echie spelen en op noemenswaardige tegenstand kunnen reken.. In de maand augustus van een Feyenoord, Heerenveen en Groningen om maar wat te noemen.
pi_154398184
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juli 2015 21:40 schreef Downwards het volgende:

[..]

Ja, dat aspect van zijn spel zal zeker aanspreken. Met zijn drive naar voren is niets mis en zijn voorzet lijkt ook best aardig, maar ik hoop dus wel dat hij zijn defensieve taken ook naar behoren zal uitvoeren als we straks om het echie spelen en op noemenswaardige tegenstand kunnen reken.. In de maand augustus van een Feyenoord, Heerenveen en Groningen om maar wat te noemen.
9 punten jatog.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154541492
quote:
22 juli 2015

Vier spelers legde FC Utrecht onlangs vast. Doelman Filip Bednarek, verdediger Louis Nganioni en de middenvelders Andreas Ludwig en Rico Strieder verbonden zich aan de ploeg uit de Domstad. De hoogste tijd voor een nadere kennismaking. Vandaag doet op FCUtrecht.nl Rico Strieder zijn verhaal.

Met grote ogen kijkt Andreas Ludwig, creatieve middenvelder van FC Utrecht, vanuit de Willem van Hanegemzaal in Stadion Galgenwaard naar de grasmat. Groundsman Johan van Amerongen is op dat moment weer druk doende de grassprieten te behandelen. “Wát een veld. En de trainingsvelden, och, wat zijn die goed. Een genot om op te voetballen”, speelt Ludwig z’n loftrompet. Verderop zit zijn Duitse maatje: Rico Strieder. De van FC Bayern München overgekomen middenvelder spreekt met FC Utrecht TV, dat met hem een ronde maakt door Stadion Galgenwaard.

‘Debuut was één groot plezier’
Nog enthousiast van die rondleiding neemt Strieder aan tafel plaats voor het volgende vraaggesprek. En dan te bedenken dat de 23-jarige middenvelder toch niet het minste gewend is. Hij komt van voetbalreus FC Bayern München, hét voetbalwalhalla van Duitsland en één van de voetbalhotspots van de wereld. “Twaalf jaar heb ik voor FC Bayern gespeeld. De laatste vier seizoenen in het tweede elftal. Afgelopen seizoen maakte ik mijn debuut in het eerste elftal, onder Pep Guardiola. Dat was één groot plezier.”

Leven als een wereldtopper
Strieder trainde in Zuid-Duitsland samen met onder anderen Bastian Schweinsteiger, Thomas Müller en Philipp Lahm. “Het was heel mooi om met dergelijke toppers te trainen. We hebben het dan wel over de beste spelers van de wereld, hè? Voor mijn ontwikkeling was dat het beste dat ik mee kon maken. Ik ging ook eens een week mee met het eerste elftal op trainingskamp. Je brengt dan zeven dagen lang 24 uur per dag met de ploeg door. Ik leerde er dat je, als je de top wilt bereiken, je hele levensstijl er op moet inrichten.”

‘Fijn dat Andreas er is’
“Het is anders. Het is goed voor mij”, zegt Strieder over zijn komst naar FC Utrecht. “Dit is een grote stap voor mij. Alle teams in Nederland willen vooruit voetballen. In de competitie spelen veel jonge, talentvolle voetballers. Ik ben onder de indruk van de Eredivisie én van FC Utrecht. Mijn ploeggenoten integreerden me goed.” En dan, een knikje naar rechts. Daar tikt Ludwig, ogenschijnlijk nietsvermoedend, fanatiek op het schermpje van zijn smartphone. “Hoewel mijn nieuwe teamgenoten het eenvoudig maken om me hier thuis te voelen, is het ook heel fijn dat Andreas er is. We spreken allebei Duits, zijn allebei nieuw in Nederland en trekken nu veel met elkaar op. We maken dezelfde dingen mee; dat schept een band.”

Blij met Utrecht
Ludwig omschreef Utrecht als een soort Venetië, maar dan in Nederland. Strieder heeft de stad inmiddels ook verkend. “Ik ben bij de Dom geweest en heb de grachten verkend. Hartstikke leuk, zo met die restaurantjes en terrasjes erbij. Ik was er op zondag. In Duitsland is alles dan dicht. Hier was het één bruisende boel, dat heeft me verrast. Het bevalt me en ik kan nu al zeggen: in de binnenstad van Utrecht ga ik samen met mijn vriendin echt nog wel de nodige uurtjes doorbrengen.”

Balansspeler
‘Het cement tussen de stenen’, zo omschreef trainer/coach en technisch manager Erik ten Hag middenvelder Strieder. “Ik las het, ja. Grappig vond ik dat”, glimlacht de Duitser. “Ik snap wat de trainer bedoelt. Ik noem mezelf een balansspeler. Ik ben niet iemand die veel scoort en een hoop assists geeft. Ik bewaar de balans. Als we onder druk staan als team, probeer ik de druk van de ketel te halen. Ik ben sterk in de duels en in het winnen van de tweede bal. Mijn taak is het om ervoor te zorgen dat de andere spelers beter uit de verf komen”, aldus waterdrager Strieder. “Ik wil het team helpen. Dáár speel ik voor. Als het team wint en succesvol heeft, ben ik dat ook.”
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154588676
Van Schaik meldt dat Zorg van de Zaak 1,2 miljoen euro per jaar betaalt en dit nog kan oplopen tot 1,5 miljoen door een bonus van 3 ton.

Geen idee wat de voorwaarden daarvoor zijn maar dit is dus wel echt een goede deal. Bijna een verdubbeling tov Healthcity.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154588744
Goede, stabiele sponsor die ook nog eens veel meer betaalt dan de vorige hoofdsponsor.. De sceptici zijn hiermee toch wel de mond gesnoerd. ^O^

In eerste instantie dus voor 3 jaar, met nog een optie voor 2 jaar.

[ Bericht 7% gewijzigd door Downwards op 24-07-2015 07:31:33 ]
pi_154589548
Teamfoto gelekt, dus eerste blik op het nieuwe thuisshirt:



Ze hadden Quesada beter in de voorste rij kunnen laten zitten iig. :') :')
Het is alsof Postma zijn zoontje mee heeft genomen.

Shirts wel mooi!
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154589649
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2015 09:06 schreef PBateman1978 het volgende:
Teamfoto gelekt, dus eerste blik op het nieuwe thuisshirt:

[ afbeelding ]

Ze hadden Quesada beter in de voorste rij kunnen laten zitten iig. :') :')
Het is alsof Postma zijn zoontje mee heeft genomen.

Shirts wel mooi!
Zo op het eerste oog inderdaad prima shirts. Het lijkt erop dat ze Tele2 nu ook als vaste sponsor hebben binnengehaald. ^O^
pi_154589658
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2015 09:16 schreef Downwards het volgende:

[..]

Zo op het eerste oog inderdaad prima shirts. Het lijkt erop dat ze Tele2 nu ook als vaste sponsor hebben binnengehaald. ^O^
Ja gerucht gaat dat Tele2 de rugsponsor is.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_154589686
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2015 09:17 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Ja gerucht gaat dat Tele2 de rugsponsor is.
Zou goed kunnen. Ze hebben afgelopen seizoen al eens een wedstrijd gesponsord en zijn natuurlijk een grote maatschappij..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')