brillenmeisje | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:27 |
Ik ben dol op kaas-uienbollen. Ik eet ze altijd zonder beleg maar ik vraag mij af of dat wel de bedoeling is. Is het niet de bedoeling om ze te beleggen? En zo ja, met wat? Hoe eten jullie kaas-uienbollen? | |
houdjemond | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:40 |
Die zachte witte bolletjes? Even in de oven en met smeerkaas. | |
brillenmeisje | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:44 |
Ja Deze: Dat klinkt lekker Gewoon opensnijden en smeerkaas erin stoppen? Of smeer je het over de bovenkant? | |
Isane | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:48 |
Gewoon zo opeten. Maar als ik thuis ben stop ik ze altijd zo ff in de oven | |
Quispi | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:54 |
Opensnijden, beetje ketchup, plakje kaas, gesnipperde ui, cayennepeper. Dan afbakken in de oven. | |
DonDruiper | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:05 |
Water in de mond.. | |
FutureFairytale | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:24 |
Boursin, oude kaas of filet americain is ook lekker. En bolletjes altijd warm eten. | |
probeer | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:25 |
Ik wil ze altijd wel met iets beleggen, maar heb ze altijd al op voordat ik daar aan toe kom. | |
probeer | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:25 |
En de man die die dingen bedacht heeft verdient een Nobelprijs. | |
DeBlauweKrokodil | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:30 |
Met katenspek erop | |
Pietverdriet | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:32 |
Had gisteren wat deeg over van het pizza bakken, bolletjes gerold, rest kaas er over en de oven in, nom nom nom | |
Opsonisatie | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:38 |
Kaasbollen nog nooit kaasui geprobeerd, is de ui smaak intens? Ben niet echt een fan van ui namelijk | |
Isane | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:43 |
Gewoon een keer proberen Elke winkel verkoopt verschillende soorten kaas-ui bollen | |
houdjemond | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:47 |
Nee erin en dan in de oven . Boh nu heb ik honger,bedankt. | |
#ANONIEM | zaterdag 27 juni 2015 @ 11:30 |
Of een oud (sneetje) brood met kaas, tomaat en basilicum bedekken en in oven afbakken | |
FritzWepper | zaterdag 27 juni 2015 @ 11:48 |
Ik eet ze ook gewoon zo op | |
Jordy-B | zaterdag 27 juni 2015 @ 12:59 |
de ui op een kaas-uienbolletje is goed gaar en dus zoet. | |
minilot | zaterdag 27 juni 2015 @ 13:05 |
Erop het liefst een 'smashed' cheeseburger op deze wijze: http://aht.seriouseats.co(...)le-man-or-woman.html Maar gewoon opeten met een beetje zoute boter gaat ook prima. Of soppen in soep! | |
minilot | zaterdag 27 juni 2015 @ 13:10 |
O, en erop is ook lekker: flinke hoeveelheid plakjes zeer dungesneden rosbief + een beetje mierikswortelprut. | |
DieselTank | zaterdag 27 juni 2015 @ 23:59 |
Dit deed ik dus ook heel vaak maar kreeg steeds opmerkingen dat het in de oven ''moest'' Ik dacht altijd dat het bolletje wel goed was en het kaas en ui boeit niet wat dan kan je ook ''vers'' eten... | |
Inspireme | zondag 28 juni 2015 @ 00:02 |
Ik eet ze gewoon zo op! 2 minuten in de oven, of soms zonder ze in de oven te doen. | |
brillenmeisje | zondag 28 juni 2015 @ 09:12 |
Lekker!! Dat ga ik vanmiddag even proberen | |
houdjemond | zondag 28 juni 2015 @ 09:50 |
Ik heb ze ook weer eens gehaald | |
hemarookworst | maandag 11 juni 2018 @ 20:25 |
Heb kaas-tomaat bolletjes geprobeerd, ook heel lekker | |
houdjemond | maandag 11 juni 2018 @ 20:26 |
Wat een kick na 3 jaar | |
hemarookworst | maandag 11 juni 2018 @ 20:29 |
Wat een razendsnelle reactie na een kick van drie jaar | |
houdjemond | maandag 11 juni 2018 @ 20:30 |
Ik zag deze opeens weer in mijn AT. Ik eet ze nogsteeds uit de oven met smeerkaas . Waar kwamen jouw tomaat-broodjes vandaan? | |
hemarookworst | maandag 11 juni 2018 @ 20:31 |
Plus | |
Lucky_Strike | maandag 11 juni 2018 @ 22:03 |
Ik at een paar weken geleden een kaas-uibol in Duitsland. Met sla, ei, tonijnsalade en remouladesaus. Het smaakte echt veel beter dan ik had verwacht. Heb gelijk weer trek nu ik dit typ. | |
Maerwynn | maandag 11 juni 2018 @ 22:17 |
Even kort in de broodrooster en dan gebruiken als hamburgerbroodje. | |
Jordy-B | maandag 11 juni 2018 @ 22:56 |
Ik eet ze graag met een plakje ardenner boterhamworst. | |
FutureFairytale | maandag 11 juni 2018 @ 23:08 |
Met een plak kaas en dan dopen in de hete soep | |
Whiskers2009 | maandag 11 juni 2018 @ 23:09 |
Beleggen met kaas en daarna afbakken. | |
Eejit | maandag 11 juni 2018 @ 23:11 |
Ik eet ze het liefst met filet Americain. | |
Jordy-B | dinsdag 12 juni 2018 @ 11:42 |
Dat heb ik net geprobeerd en was inderdaad erg lekker | |
Ray_Smith | vrijdag 15 juni 2018 @ 04:50 |
Ik eet ze t liefst gratis gewoon bij de Dirk vd Broek bij de bakkersafdeling pakken en dan al etend verder winkelen En als je bij de kassa bent zijn ze op.......... | |
golfer | vrijdag 15 juni 2018 @ 12:21 |
Aangifte van diefstal gedaan. | |
nogeenoudebekende | vrijdag 15 juni 2018 @ 12:41 |
Hier vlak over de grens zit zo'n bakker die van dat Duitse uienbrood maakt. Dat is ook niet te versmaden. . | |
Ray_Smith | zaterdag 16 juni 2018 @ 01:27 |
Wie?jij? moet je wel weten welke Dirk ik altijd naartoe ga....... |