Dat is volgens mij als het te lang ligt na het koken. Heb dat namelijk ook vaak als ik een gekookt ei in de kantine haal. Dan gaat er een stuk wit mee.quote:Op donderdag 28 mei 2015 18:54 schreef Trusten het volgende:
Hebben meer mensen last met het pellen van die meegeleverde eieren :p
Ze zeggen dat verse eieren lastig te pellen zijn. Zelf merk ik dat verschil maar zelden. Vaak laat ik ze 6 tot 7 minuten koken en dan komt de schil er vrij goed af.quote:Op donderdag 28 mei 2015 18:54 schreef Trusten het volgende:
Hebben meer mensen last met het pellen van die meegeleverde eieren :p
Anders gemberpoeder proberen? Is niet zoals verse.quote:Op donderdag 28 mei 2015 19:45 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Ze zeggen dat verse eieren lastig te pellen zijn. Zelf merk ik dat verschil maar zelden. Vaak laat ik ze 6 tot 7 minuten koken en dan komt de schil er vrij goed af.
Nu surinaamse rijst met chinesekool. Heb het hele zakje currypoeder en een hele peper erbij. Beetje pittig, holy cow
Ik ga geen gember meer doen in gerechten. Heb nu al een heel klein stukje fijn gesneden en erbij gedaan maar dan nog is de smaak te overheersend
Dat is mss een optie. Had het al eerder in een gerecht wat het totaal verpeste maar wist toen niet waar het vandaan kwam. Nu weet ik dat het de verse gember is. Ga de poeder proberen, Bedanktquote:Op donderdag 28 mei 2015 19:52 schreef megamandy het volgende:
[..]
Anders gemberpoeder proberen? Is niet zoals verse.
Ja ik vind zelf verse namelijk ook soms te overheersend. Je moet het echt super klein snijden/hakken om het goed te laten smaken. Als je kunt kauwen op zo'n stukje is je eten echt even verpestquote:Op donderdag 28 mei 2015 19:56 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Dat is mss een optie. Had het al eerder in een gerecht wat het totaal verpeste maar wist toen niet waar het vandaan kwam. Nu weet ik dat het de verse gember is. Ga de poeder proberen, Bedankt
Of raspen (met een superfijne microplane). Is ook een wereld van verschilquote:Op donderdag 28 mei 2015 19:52 schreef megamandy het volgende:
[..]
Anders gemberpoeder proberen? Is niet zoals verse.
yup raspen werkt echt perfectquote:Op donderdag 28 mei 2015 20:38 schreef Trusten het volgende:
[..]
Of raspen (met een superfijne microplane). Is ook een wereld van verschil
ja dit dus, altijd raspen. Volgens mij is gember ook wel haat of liefde. Ik vind het lekker.quote:Op donderdag 28 mei 2015 20:38 schreef Trusten het volgende:
[..]
Of raspen (met een superfijne microplane). Is ook een wereld van verschil
15 sec magnetron doet wonderen in geval van noodquote:Op zaterdag 30 mei 2015 18:55 schreef Maraca het volgende:
Oh en voor degene die de box nog moeten ontvangen of de soep later maken: roomboter moet op kamertemperatuur zijn Dus op tijd uit de koelkast halen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |