Dat is sappig. Sappig en mals zijn twee verschillende dingen. Sappigheid heeft te maken met de hoeveelheid vocht. Malsheid heeft te maken met hoeveel collageen er nog intact is. Een malse stuk vlees hoef je niet eens te snijden, je kan het gewoon rustig, zonder kracht te zetten uitelkaar trekken met een vork en bot mes.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 00:59 schreef Frank_Drebin het volgende:
Als je je vork in een lekker stuk vlees prikt, dan moeten de rode vleessappen eruit lopen. Dan is ie lekker mals..
Kom dan zo naar buiten.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 01:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Volledige humbug, onzin en nekgeklets in de OP
Piet heeft een topic radar wat eten betreftquote:Op zaterdag 23 mei 2015 01:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Volledige humbug, onzin en nekgeklets in de OP
Vlees eerst koken in water, daarna als het afgekoeld is in de vriezer stoppen en als het vastgevroren is, even een paar minuten in de magnetron en dan in de pan. Olijfolie gebruiken.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 01:39 schreef Neverknown het volgende:
Stress vlees van oude koeien is altijd zo taai
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Google is your friend, abuse your friends
gewoon op lamertemperatuur beide kanten dichtschroeien, vuur iets lager max 2-3 min et voila perfect biefstukquote:Op zaterdag 23 mei 2015 11:29 schreef Sjors_Peter het volgende:
Eerst ff 14/20 min in de oven op 40 graden dan de pan in derna bedekt met zilverfolie nog ff 10/15 min 40 graden de oven in en hij is perfect
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |