abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_152873299
Als je biefstuk Rare of Medium Rare bakt dan is het te fibreus en elastiekerig. Well done is het vlees dan minder elastiekerig (minder collageen), maar is de smaak veranderd en de spiercellen verhard. De enige manier om een mals stuk biefstuk te krijgen is laten simmeren voor een uur of twee, en dat duurt dus, jawel, een uur of twee. Plus de smaak is weer veranderd, net als bij standaard Well Done. Het is ook nooit goed :( .

Klacht : Biefstuk niet mals genoeg.

[ Bericht 12% gewijzigd door Netsplitter op 23-05-2015 09:28:09 ]
Je moeder
  zaterdag 23 mei 2015 @ 00:59:20 #2
367594 Frank_Drebin
Det.Lt. Police Squad
pi_152873363
Als je je vork in een lekker stuk vlees prikt, dan moeten de rode vleessappen eruit lopen. Dan is ie lekker mals. :9 .
Sergeant Frank Drebin, Detective Lieutenant Police Squad
pi_152873364
Een rare biefstuk? Wat is daar raar aan dan?
pi_152873368
Er is b aar 1 klacht en dat ben jij ts
Ik zwaai naar dieren.
  zaterdag 23 mei 2015 @ 01:02:38 #5
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152873418
Volledige humbug, onzin en nekgeklets in de OP
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_152873448
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2015 00:59 schreef Frank_Drebin het volgende:
Als je je vork in een lekker stuk vlees prikt, dan moeten de rode vleessappen eruit lopen. Dan is ie lekker mals. :9 .
Dat is sappig. Sappig en mals zijn twee verschillende dingen. Sappigheid heeft te maken met de hoeveelheid vocht. Malsheid heeft te maken met hoeveel collageen er nog intact is. Een malse stuk vlees hoef je niet eens te snijden, je kan het gewoon rustig, zonder kracht te zetten uitelkaar trekken met een vork en bot mes.
Je moeder
pi_152873557
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2015 01:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Volledige humbug, onzin en nekgeklets in de OP
Kom dan zo naar buiten.
Je moeder
pi_152873726
Dan maar mama laten koken.
pi_152873793
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2015 01:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Volledige humbug, onzin en nekgeklets in de OP
Piet heeft een topic radar wat eten betreft _O_ *O* :W
pi_152873984
Stress vlees van oude koeien is altijd zo taai :'(
Op woensdag 21 oktober 2015 15:09 schreef 2NutZ het volgende:
Het doet mij oprecht pijn dat zo'n mooie frisse meid zo negatief is. Man je kan de koning huwen als je wilt... waarom dit niet exploiten
pi_152875061
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2015 01:39 schreef Neverknown het volgende:
Stress vlees van oude koeien is altijd zo taai :'(
Vlees eerst koken in water, daarna als het afgekoeld is in de vriezer stoppen en als het vastgevroren is, even een paar minuten in de magnetron en dan in de pan. Olijfolie gebruiken.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Google is your friend, abuse your friends
  zaterdag 23 mei 2015 @ 06:45:30 #12
138448 PeZu
Suspended animation
pi_152875103
wat een kwats, en wagyu kun je easy peasy krijgen, www.beefandsteak.nl
There's a virus in my system
There's a virus in my brain
There's a virus in my system
And it's driving me insane
  zaterdag 23 mei 2015 @ 07:46:33 #13
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_152875924
Biefstuk rare :')

Praat gewoon nederlands man :')
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_152875956
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2015 09:19 schreef Aiciu het volgende:
Biefstuk rare :')

Praat gewoon nederlands man :')
Kenny B gespot.
I removed all the bad food from my house.
It was delicious.
  zaterdag 23 mei 2015 @ 09:23:19 #16
371580 DeLepelaar
#Ed_Leraapel ®
pi_152875957
Je dakpannen worden wel goed schoon van een "rare biefstuk".
pi_152877548
Eerst ff 14/20 min in de oven op 40 graden dan de pan in derna bedekt met zilverfolie nog ff 10/15 min 40 graden de oven in en hij is perfect _O_
  zaterdag 23 mei 2015 @ 12:58:51 #18
138448 PeZu
Suspended animation
pi_152879073
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 mei 2015 11:29 schreef Sjors_Peter het volgende:
Eerst ff 14/20 min in de oven op 40 graden dan de pan in derna bedekt met zilverfolie nog ff 10/15 min 40 graden de oven in en hij is perfect _O_
gewoon op lamertemperatuur beide kanten dichtschroeien, vuur iets lager max 2-3 min et voila perfect biefstuk
There's a virus in my system
There's a virus in my brain
There's a virus in my system
And it's driving me insane
  zaterdag 23 mei 2015 @ 13:01:16 #19
286575 Roces18
Chef de party
pi_152879120
gewoon rauw eten
is veel lekkerder en goed voor je darmflora
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')