quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:37 schreef Karina het volgende:
[..]
Dat klinkt wel goed man!
Weet je wat ik nou jammer vind. Niemand die gewoon hele lekkere patat maakt met een biefstuk of zo.
Is ook heeeeeeel erg lekker Ik heb eigenlijk alles dat ik lekker vond bij elkaar gegooid En smaakt goed en je kunt het zo pittig maken als je zelf wilt.. (vooral dat gehakt.. daar gaat chili, peper, pittige-paprikapoeder, peper/knoflook in )quote:
Ja pak een lepeltje.quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:39 schreef LPFAN het volgende:
Ik vind dat zo vies he, hele tijd de vingers in het eten
ja...quote:
Jaja. In Amsterdam zit een zaakje die is als tweede geeindigd. Staat ook altijd een rij van hier tot Tokio. Ik heb er nog nooit wat kunnen halen Geen zin om in de rij te staan.quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:41 schreef Burner82 het volgende:
Trouwens, het is friet
Maar lekkerste friet, op de markt in Maastricht. Die herken je zo, daar staat namelijk altijd een rij
beetje ver weg voor mij voor een frietje ik maak het gewoon lekker zelf maarquote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:41 schreef Burner82 het volgende:
Trouwens, het is friet
Maar lekkerste friet, op de markt in Maastricht. Die herken je zo, daar staat namelijk altijd een rij
Maak je er ook hippe rechthoeken van en maak je er dan een torentje van?quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:42 schreef LPFAN het volgende:
[..]
beetje ver weg voor mij voor een frietje ik maak het gewoon lekker zelf maar
hahaha nee ik gooi het gewoon op een bord en eet het op. ben niet van die poespas xdquote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:43 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Maak je er ook hippe rechthoeken van en maak je er dan een torentje van?
Bak je het in een frituurpan of in een gewone pan? Ik heb zelf geen frituurpan maar we wilden het dan een keer in een gewone pan doen (ik heb een grote braadpan waar het wel in zou kunnen). Vind het alleen een beetje eng al die hete olie in een pan.quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:42 schreef LPFAN het volgende:
[..]
beetje ver weg voor mij voor een frietje ik maak het gewoon lekker zelf maar
nice! ik ga ook aan de pasta vandaag, alleen heb geen zin om te gaan koken ;pquote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:44 schreef Burner82 het volgende:
Ik heb vandaag een lactose-vrije versie gemaakt trouwens Gekruid pittig gehakt, champs, uien, pittige thaise groente-mix, bolognese saus, pak penne er doorheen
Zo eet ik pasta wel vaker. Nou ja alleen dan wel geraspte kaas eroverheen. Kun je trouwens geen parmezaanse kaas gebruiken? Of is dat ook lactosedinges.quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:44 schreef Burner82 het volgende:
Ik heb vandaag een lactose-vrije versie gemaakt trouwens Gekruid pittig gehakt, champs, uien, pittige thaise groente-mix, bolognese saus, pak penne er doorheen
in een gewone pan, ik heb een wok waar ik de olie in gooi, je moet wel heel goed oppassen idd. bij mijn ouders had ik een keer de pan overvol gedaan toen het begon te koken zat alles onder de hete olie.quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:44 schreef Karina het volgende:
[..]
Bak je het in een frituurpan of in een gewone pan? Ik heb zelf geen frituurpan maar we wilden het dan een keer in een gewone pan doen (ik heb een grote braadpan waar het wel in zou kunnen). Vind het alleen een beetje eng al die hete olie in een pan.
Geitenkaas kan, of harde goudse kaas...quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:46 schreef Karina het volgende:
[..]
Zo eet ik pasta wel vaker. Nou ja alleen dan wel geraspte kaas eroverheen. Kun je trouwens geen parmezaanse kaas gebruiken? Of is dat ook lactosedinges.
Ja daar ben ik dus een beetje bang voor.quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:46 schreef LPFAN het volgende:
[..]
in een gewone pan, ik heb een wok waar ik de olie in gooi, je moet wel heel goed oppassen idd. bij mijn ouders had ik een keer de pan overvol gedaan toen het begon te koken zat alles onder de hete olie.
Ah zo. Geitenkaas is wel erg lekker. Vind ik dan.quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:46 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Geitenkaas kan, of harde goudse kaas...
Maar ik zit nog in de test-fase.. Dus ik vermijd alles
Ik dacht hetzelfde Maar ze is vinologe?quote:
Ja dat hoor ik nu ook voor het eerst.quote:Op dinsdag 12 mei 2015 18:49 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik dacht hetzelfde Maar ze is vinologe?
ik wist het ook nietquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |