quote:
Op zondag 21 juni 2015 18:33 schreef RobinOok het volgende:Foute eigenaar zeker, dat Level? Eentje die niks met Iwanius op heeft? Haha, vertel eens, Iwanius, vanwaar je haat?
Nee hoor Bep. Ken die eigenaar helemaal niet maar mijn reactie was meer ingegeven door het feit dat als iemand een toko als deze die niks bijzonders is qua producten/ingrediënten een 10 geeft ik altijd er van uitga dat er dan hoogstaande kwaliteit wordt gebruikt en niet basis groothandel spul dat massaal wordt ingekocht,afgeleverd en gebruikt.
Dat het allemaal prima smaakte voor Isegrim is allemaal leuk en aardig maar zoals je zelf weet kun je met standaard goedkope ingrediënten (groothandel) vaak ook een lekker maal maken maar om er dan een 10 voor te geven daar komt in mijn boek er wel iets meer bij kijken dan gewoon goed bereiden.
Pata negra/Carpaccio dat van de groothandel komt (ingepakt en wel en waar je alleen de folie vanaf hoeft te trekken en op te dienen) en toevallig lekker smaakt is voor mij geen 10 waard. Als het van het been direct wordt gesneden (Pata negra) dan weer wel omdat er terdege smaakverschil en kwaliteit in zit. Verse Italiaanse pasta dat jezelf bereid uit deeg (gehele proces dus) en pasta dat aangeleverd wordt is ook zo een voorbeeld. En zo kan ik nog wel doorgaan in mijn toekenning van het hoogste cijfer 10.
On topic:
Waar?
(verrek het AD is er ook,toch niet om alvast te recenseren? )
(BN'ers van tv moeten ook haring happen...of is hij aan het snabbelen?)Wat at je?
Aangezien mijn bier consumptie net zo snel als de haringen door de keel
glijden alvast een voorraadje klaar staan )Impressie/indrukken/op of aanmerkingen.Gisteren was dus de zoveelste haringparty in Rotterdam (anderen waren o.a. van Het Hilton in Amsterdam en Kaatmossel te Rotterdam waar bij de laatste geen nieuwe haringen waren omdat de party te vroeg was gepland )maar wel 1 die ik de moeite van een bezoek waard vond te meer het bij Melief Bender (toch wel een Rotterdams horeca -instituut) plaatsvond en op een locatie dat een beetje nostalgisch Rotterdam aandoet dat je nergens anders in de Maasstad meer aantreft en waar je de echte Rotterdamse penoze en aanverwanten(Ontroerend Goed/Havenbaronnen e.d.) nog aantreft.
De haringen waren aangeleverd door uiteraard Schmidt Zeevis Rotterdam en de haringen die ik oppeuzelde tijdens de vele gesprekken met bekenden waren weer van prima kwaliteit. Iets minder dik dan vorig jaar. Kortom
lekker smeuïg!Oké,leuk voor je maar hoeveel haringen heb je nu i.c.m. dat bier van je opgepeuzeld?Eehm...12!
Tering! En alles wat gratis? Zij die uitgenodigd waren werd wel van verwacht dat je voor je drank betaalde en er werd opgelet door het personeel dat er drank werd bestelt gezien het 'open' karakter van de haringparty.(direct aan de open straat gelegen) Zo werden er mensen verwijderd die dachten stiekem in de massa op te kunnen gaan en mee te kunnen eten door aan te sluiten in de rij voor de haringkar.
Oké holle bolle Gijs. Ga je nog meer van die vis party's af en hoeveel staan er op stapel?Ik ga er misschien nog 1 bezoeken ( KRZV De Maas Rotterdam) van de 5 in den lande gewoon omdat de locatie gewoon leuk is en de mensen die er komen ook.De rest laat ik lekker links liggen.
Cijfer?
8 / 10
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-06-2015 04:14:52 ]