| Isabeau | dinsdag 28 april 2015 @ 16:24 |
![]() http://www.sbs6.nl/programmas/masterchef-holland/ | |
| RobinOok | dinsdag 28 april 2015 @ 16:35 |
Welke dan? | |
| PurePoisonPerfume | dinsdag 28 april 2015 @ 17:11 |
Ik spreek niet voor Chilllady natuurlijk, maar die van Gary leek mij heerlijk. | |
| RobinOok | dinsdag 28 april 2015 @ 21:41 |
| Die gebruikte manchego, toch? Volgens mij smelt die niet goed. Maar kan me vergissen.... | |
| HaverMoutKoekje | maandag 4 mei 2015 @ 18:44 |
| Nou RobinOok, helemaal in jouw straatje | |
| Schaapje82 | donderdag 7 mei 2015 @ 09:47 |
| Weer 'ns een vraagje. Hoe noem je het vlees in een Thaise beef salad? Taki? Is weer voor de ondertitels. | |
| RobinOok | donderdag 7 mei 2015 @ 11:52 |
Ja, die aflevering zou ik met 2 vingers in mijn neus gewonnen hebben. | |
| borisz | dinsdag 12 mei 2015 @ 23:04 |
| Nu die van maandag terugkijken. Monica | |
| nijenhuisjeroen | woensdag 13 mei 2015 @ 14:41 |
Waarschijnlijk doel je op de bereidingswijze tataki? Het buitenste randje van vlees of vis op heel hoog temperatuur bakken/dichtschroeien en meteen terugkoelen zodat er nauwelijks garing/verkleuring optreedt. | |
| Postbus100 | dinsdag 19 mei 2015 @ 18:31 |