FOK!forum / Culinesse à gogo / Nederlandse MasterChef op SBS6 #7
Isabeaudinsdag 28 april 2015 @ 16:24
Masterchef-jury-2015.png

http://www.sbs6.nl/programmas/masterchef-holland/
RobinOokdinsdag 28 april 2015 @ 16:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 16:18 schreef ChilllayD het volgende:
Ik wil juist wel een paar van de tosti's maken en proberen!
Welke dan? :?
PurePoisonPerfumedinsdag 28 april 2015 @ 17:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 16:35 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Welke dan? :?
Ik spreek niet voor Chilllady natuurlijk, maar die van Gary leek mij heerlijk. :)
RobinOokdinsdag 28 april 2015 @ 21:41
Die gebruikte manchego, toch?
Volgens mij smelt die niet goed.
Maar kan me vergissen....
HaverMoutKoekjemaandag 4 mei 2015 @ 18:44
Nou RobinOok, helemaal in jouw straatje :Y)
Schaapje82donderdag 7 mei 2015 @ 09:47
Weer 'ns een vraagje. Hoe noem je het vlees in een Thaise beef salad? Taki?
Is weer voor de ondertitels.
RobinOokdonderdag 7 mei 2015 @ 11:52
quote:
1s.gif Op maandag 4 mei 2015 18:44 schreef computergirl het volgende:
Nou RobinOok, helemaal in jouw straatje :Y)
Ja, die aflevering zou ik met 2 vingers in mijn neus gewonnen hebben. ;)
boriszdinsdag 12 mei 2015 @ 23:04
Nu die van maandag terugkijken. Monica *O*
nijenhuisjeroenwoensdag 13 mei 2015 @ 14:41
quote:
0s.gif Op donderdag 7 mei 2015 09:47 schreef Schaapje82 het volgende:
Weer 'ns een vraagje. Hoe noem je het vlees in een Thaise beef salad? Taki?
Is weer voor de ondertitels.
Waarschijnlijk doel je op de bereidingswijze tataki? Het buitenste randje van vlees of vis op heel hoog temperatuur bakken/dichtschroeien en meteen terugkoelen zodat er nauwelijks garing/verkleuring optreedt.
Postbus100dinsdag 19 mei 2015 @ 18:31
*O*