Lang leve de microfoon die nog aan stondquote:Op donderdag 8 oktober 2015 20:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Die Spaanse directeur geeft nu meer prijs dan hij had gewild.
Manna toch ook?quote:Op donderdag 8 oktober 2015 20:59 schreef Nieuwschierig het volgende:
Vroeger had je de Caddy candybar. Die was ook van gepoftte rijst gemaakt.
Bij Italianen is dat echt, bij Hollanders nietquote:
Ah, hier kwam die kortstondige mode in Zwitserland vandaan om de witte rijst met een gehakt uitje te koken. De rijst wordt er lekker van. Er was ook een tijdje een manie om er kluitje roomboter door te doen. Was net of je rijstebrij at, smaakte dus bijna nergens bij.quote:Op donderdag 8 oktober 2015 21:01 schreef AnneX het volgende:
Dus blijkbaar heb je Carnaroli risotto rijst nodig?!
Wáar te koop?
http://keuringsdienstvanw(...)otto-alla-parmigiano
Aldus het oordeel van twee Italianen zonder referenties of argumentatie.quote:Op donderdag 8 oktober 2015 21:51 schreef golfer het volgende:
En de Excellent Arboriorijst van de AH is dus geen echte Arboriorijst.
2 Italiaanse experts die hun leven lang niets anders doen dan rijst keuren.quote:Op vrijdag 9 oktober 2015 19:12 schreef RacerDKB het volgende:
Aldus het oordeel van twee Italianen zonder referenties of argumentatie.
die mag je uitleggenquote:Op vrijdag 9 oktober 2015 20:36 schreef Pietverdriet het volgende:
AH belazerd je ook met aardappelen, dus waarom niet met rijst?
Verkopen import als NL aardappels, verkopen vage rassen als opperdoes ronde.quote:
Doet AH dat zelf of hun importeurs?quote:Op vrijdag 9 oktober 2015 20:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Verkopen import als NL aardappels, verkopen vage rassen als opperdoes ronde.
Oke dan.quote:Op donderdag 15 oktober 2015 15:56 schreef golfer het volgende:
Marijn Frank heeft een film gemaakt die vanaf 3 december te zien is.
De trailer:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |