abonnement Unibet Coolblue
pi_152594436
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2015 15:59 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Ik begrijp (uit diezelfde oude HP) dat dat het standaardwerk is en die ik noemde een iets toegankelijker versie, geschikt voor de thuiskok. Ik ga hier denk ik wel die tientjes in investeren.
Ik weet dat er van dat standaardwerk een behoorlijk verbeterde herdruk is geweest, misschien is dat dezelfde? Het zal zijn geld allicht ook waard zijn.

Het grootste voordeel is dat je gaat nadenken over wat je nou eigenlijk aan het doen bent. Ik ben met Piet eens dat je het gewoon veel moet doen en kritisch moet zijn op het resultaat, maar met een theoretische basis heb je dan een beter idee wat je anders zou kunnen doen wanneer het je kritiek niet doorstaat. Je hoeft niet alles zelf te bedenken, dat is ook het voordeel van zijn boek(en), maar vooral dat het je aan het denken zet kan helpen. Ik heb zelf althans vaak een pan omgeschud omdat ik nou eenmaal aan het koken was en ik dacht daar onophoudelijk handelingen bijhoorden, ongeacht of dat wel een functie had. Of je draait maar wat aan het vuur, zonder je te realiseren dat eerst de pan nog heter moet worden, dan de vetstof heter wordt, en dan pas hetgene wat je aan het bakken bent.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')