abonnement Unibet Coolblue
pi_150875686
Als ze nabij de Mirador en de q1 waren, waar menig zoekteam voorbij kwam om achter de CD te zoeken. Waarom zijn er dan niet eerder pogingen gedaan om met de camera te flitsen? Waarom pas een week wachten met het proberen aandacht te trekken met de camera?

Dit is voor mij heel frappant.

Toen ik hier begon te posten n november was mijn eerste gedachte dat ze zaten vastgehouden en op gezette tijden een mogelijkheid zagen te kunnen bellen. Dat ze op 8 april ontsnapt waren en dus die foto's gemaakt zouden kunnen hebben.

Dit werd toen hier snel afgeserveerd.
Nu we oa door de Here kaart kunnen zien hoeveel hutten en huisjes er staan achter de CD, wil i deze variant even omhoog halen.

1 uit elkaar geraakt zijn, betekend dat er in een gebied van 1,5 bij 8 kilometer 2 meiden los van elkaar gelegen hebben/rondgedwaald hebben. Dus 2 x zoveel kans om gevonden te worden.
2 wanneer kris of Lisanne door een val uit elkaar zijn geraakt dan kan ik me niet voorstellen dat ze bij het lichaam is blijven zitten, dus of lichaam de rivier in en op je plek blijven of vertrekken van plek van overlijden vriendin. En dan dus weer punt 1
pi_150875749
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 20:03 schreef Lutalo het volgende:
Die persoon wees eigenlijk aan de hand van deze foto een plek op de kaart aan...nou dan moet het ongeveer hier zijn geweest want daar vind je hetzelfde gesteente en dezelfde rotsen en vegetatie. En dat zonder dat men elkaar gesproken had (wijst naar Frank) Die twee verhalen kwamen overeen en kwamen op dezelfde locatie uit. Dus toen hadden wij zoiets van ja, dit maakt dit verhaal wel erg geloofwaardig.
Wij hebben op foto's op internet vergelijkbare rotsen gevonden, bijvoorbeeld in Piedra de Lino en bij de kabelbruggen en andere plekken. Baru (als hij bestaat), vermoedde destijds dat de locatie van 542 een rotsplateautje vlak voor een kabelbrug zou zijn. Dat hebben wij toen ook maar aangenomen.

Het is interessant om te weten wie deze personen zijn en hoe onafhankelijk ze zijn: kennen ze elkaar? De nachtfoto's zijn destijds in de Panamese media gepubliceerd, hoe groot is de kans dat deze personen de foto's wel al eerder hebben gezien?
pi_150875786
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 00:23 schreef Physsic het volgende:

[ afbeelding ]

Deze witte vlekjes vind ik opvallend, zeker omdat de rest zo donker is. Dit zijn geen orbs (zoals er rechtboven in de hoek wel een zit), veroorzaakt door pollen/waterdruppels/etc., maar wat dan wel..?
Het enige wat ik kan bedenken (en waar het op lijkt) is een weerspiegeling van iets in (bewegend) water. Wat dus zou betekenen dat achter deze rots water zou zijn.

Iemand andere ideeën?
Ik zie het zoals jij.
pi_150875899
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 08:14 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Ik zie geen hoofd, wel vlekken op een rots. Het water stroomt om de rots heen. Ik vind het opvallend dat dat de enige plek is met zo'n zichtbare kleur. De schaduw van een overhangende tak zie ik ook op de rots, over die rode vlek heen. Het is vlgs mij ook geen rode bloem of zo.
Gezicht met duidelijk de twee ogen en rode vlekken (bloed?).
pi_150875901
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 05:26 schreef JustinCase het volgende:
Of is naar je ouders bellen een must geworden, omdat het hier tot oerinstinct is uitgeroepen nadat RapaNui een artikeltje heeft geplaatst waarin iemand het zo noemde?
Iemand noemde het een oerinstinct. Vertaald naar de situatie van K&L, verwacht ik eerder dat ze een bericht achter zouden laten in hun mobiel en camera, in welke vorm dan ook. Zie mijn eerdere posts hierover. Bijvoorbeeld in de vorm van een opgeslagen sms, of een beschrijving van hun "valpartij", kou, "normale" foto's van elkaar en van de omgeving, de plek waar ze vastzaten. Wat ik niet voor de hand vind liggen, is dat ze tig keren voor niks het noodnummer zouden hebben gebeld, ze hadden immers geen bereik.
Ik begrijp dat overleven prioriteit had, maar stel je voor: je zit ergens vast, je hebt zeeen van tijd, bent niet zo heel erg mobiel (volgens de FvdG theorie). Wat doe je de hele dag? Kun je niet één keer iets in je mobiel vastleggen? In al die dagen? Kun je niet één keer overdag een foto maken?
pi_150875917
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 16:01 schreef Ouder1 het volgende:

[..]

Ik denk niet dat ze geknutseld hebben. Mijn visie is dat die tak is aangespoeld en helemaal geen betekenis heeft.
3 dagen later is de telefoon nog gebruikt..
Ik geloof in de plotselinge dood.
Maar wat doet het er toe wat mijn scenario is? Volgens mij heb ik voldoende bewezen openminded te zijn en niet naar een scenario toe te denken dus waarom mij aanvallen op wat ik zou denken volgens jou?

Mary-Anne Goossens zat in een vergelijkbare 'gevangenis', heeft 18 dagen overleefd en is gered (dus had het ook langer overleefd) en zover wij weten heeft zij geen boodschappen achter gelaten.
De meiden hadden het probleem van onderkoeling, zij van extreme hitte.

http://www.spanjevandaag.(...)sens-een-jaar-later/

". Ze zocht water en maakte daarvoor een – voor een ongetrainde wandelaar – levensgevaarlijke afdaling naar een bergriviertje.

Op zich verstandig, ware het niet dat ze met die actie zichzelf in een onmogelijke positie manoeuvreerde. Daar aangekomen kon ze namelijk geen kant meer op. De weg terug omhoog was onmogelijk, naar beneden (en het water volgen zoals veel ‘kenners’ suggereren) was ook geen optie omdat daar een lange en steile waterval volgde. Opgesloten dus, in een kom."

"Ze klampte zich vast aan een rotsvast vertrouwen dat haar kinderen en familie haar zouden vinden"
Dat hele verhaal van MA is niet te vergelijken met deze zaak, ben je er geweest? Ik namelijk we!
Het hotel waar ze verbleef, het dorpje waar ze ging wandelen en het pad dat ze genomen zou hebben. Ik kan je vertellen, daar verdwaal je niet zomaar. Het dorp Frigiliana ligt zo hoog en vanuit de winkels en terrassen zie je ten alle tijden de Middelandse zee. Het pad dat zij ging wandelen heeft duidelijke aanwijzingen en ook hier stap je niet zonder reden van het pad af, al helemaal niet alleen.

Het hoogte verschil tussen het pad en Nerja is groot en het is overduidelijk welke kan je op moet. Er loopt een grote brede weg van Nerja naar Frigilliana,
Daarnaast was het in die periode daar erg warm en ga je niet voor de lol en zonder goede voorbereiding daar hiken.

Mijn idee bij MA is dat ze daar in Spanje in een flinke psygose beland is en daardoor ook geen duidelijk verhaal kan vertellen wat ze nu gedaan en besloten had toen. Mijn buurvrouw doet dat ook, gaat voor een half uur wandelen en komt dan na 3 dagen, weken en soms 3 maanden weer naar huis gewandeld in dezelfde kleren. Wanneer we dan vragen waar ze geweest is, komt er een heel warrig verhaal uit.
pi_150875938
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 08:48 schreef ootjekatootje het volgende:
ben je er geweest? Ik namelijk we!
Stom toevallig wel, maar ben daar niet gaan wandelen omdat mij kinderen toen nog heel erg klein waren.
pi_150876003
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 08:50 schreef Ouder1 het volgende:

[..]

Stom toevallig wel, maar ben daar niet gaan wandelen omdat mij kinderen toen nog heel erg klein waren.
Gortdroog en geen watervallen daar.
edit: Maar dat wil niet zeggen dat zij geen watervallen zag. Mijn buurvrouw slaapt dus regelmatig op een kerkhof, tja daar gingen wij haar ook niet zoeken.
Daarom denk ik dat deze twee zaken weinig met elkaar van doen hebben, ik heb niet het idee dat K&L in de zelfde gemoedstoestand verkeerden als MA
pi_150876038
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 01:59 schreef jackie12 het volgende:
Behalve Ouder1 is niemand stoer genoeg na mijn opsomming om een verklaring te geven waarom de meiden in 11 dagen nooit 1 keer naar huis hebben gebeld.
Ouder1 zegt heel eerlijk dat het nogal een gammele verklaring is waarom ze dat nooit gedaan hebben.
Dit is wel tekenend voor jouw manier van denken/redeneren. Je pikt er uit wat in jouw straatje past en de rest negeer je. Ik heb namelijk ook geschreven dat ik jouw verklaring nog veel gammeler vind dan de mijne en dat goed onderbouwd.
Jammer want daarmee veroorzaak je ook dat mensen heel stellig worden en minder openminded. Gewoon omdat openminded zijn bij jou leidt tot het idee dat ze 100% achter jouw theorie staan.
quote:
De verklaring die de "misdrijfdenkers" hebben is ook veruit de meest logische.
Dat vind ik dus absoluut niet. Er is niets logisch aan een verklaring dat een dader een heel dwaalspoor aan gaat leggen in een gebied waar lichamen zeer gemakkelijk spoorloos kunnen verdwijnen.
quote:
Krijg een beetje een "rendez-vous" gevoel in de tijd dat de mening hier was dat de meiden op zeker verdwaald waren en ik en idd Ouder1 daar een half jaar lang het hardst tegen ageerden.
Ik baseer me het liefst op feiten. Een feit dat we toen hadden was (op de video van AFK) "er zijn geen afgronden, kloven of ravijnen waar je in kunt vallen".
Nu blijken die er juist wel te zijn. Bij mij zorgt dat ervoor dat ik overnieuw ga nadenken en puzzelen. Bij jou leidt dat alleen tot hard gaan schreeuwen dat het onzin is.
Zie je het verschil?
quote:
Velen van jullie praten nu alweer alsof het een ongeluk is geweest en nemen jullie de theorie van Frank klakkeloos aan.
Hoezo 'klakkeloos'? Dat is wat jij er van maakt. Gewoon je gezonde verstand gebruiken, je oude theorieën loslaten en met een frisse blik opnieuw met de nieuwe feiten naar de zaak kijken noem ik niet 'klakkeloos' maar weloverwogen.
quote:
Veel plezier ermee. Ik ben wat kritischer
Kritisch? Het lijkt er eerder op dat je het scenario wat je had niet los kunt laten. (Zoals wel meer hier - Zie Mata die vast blijft houden aan 'ze waren elkaar kwijt' in elk scenario wat voorbij komt. Dat moet voor hem want dat is zijn houvast.) Dat is niet kritisch, dat is star. Je zoekt alleen naar redenen waarom het niet zou kunnen en weigert te kijken naar waarom het wel zou kunnen.
pi_150876046
http://infochiriqui.com/n(...)ta-proximo-a-cerrar/

Vrij vertaalde samenvatting:
Caso de desaparición de holandesas está próximo a cerrar

De verdwijningszaak van de Nederlandse meisjes wordt gesloten

.....
Aunque el fiscal anunció que la investigación está cerca de concluirse, también reconoció que todavía no se tiene claro qué pasó con las jóvenes holandesas.
Hoewel de zaak wordt afgesloten, is het nog altijd niet duidelijk wat er met de twee jonge vrouwen is gebeurd.

“A día de hoy no podemos ser categóricos y decir que hubo la incidencia de una persona o en efecto fue un hecho accidental y casual”, apuntó Mora.
"We kunnen nog steeds niet met zekerheid uitsluitsel geven of er een derde persoon bij betrokken is geweest of dat er sprake is van een ongeluk."
...
Mora reemplazó en enero a la magistrada Betzaida Pitty al frente de la Fiscalía Superior de Chiriquí y, desde entonces, es el responsable del caso.
Mora verving Pittí in januari en leidt sindsdien het onderzoek in deze zaak.
...

[ Bericht 0% gewijzigd door RapaNui op 21-03-2015 09:09:56 ]
pi_150876048
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 01:59 schreef jackie12 het volgende:
Behalve Ouder1 is niemand stoer genoeg na mijn opsomming om een verklaring te geven waarom de meiden in 11 dagen nooit 1 keer naar huis hebben gebeld.
Ouder1 zegt heel eerlijk dat het nogal een gammele verklaring is waarom ze dat nooit gedaan hebben.
De verklaring die de "misdrijfdenkers" hebben is ook veruit de meest logische.

Krijg een beetje een "rendez-vous" gevoel in de tijd dat de mening hier was dat de meiden op zeker verdwaald waren en ik en idd Ouder1 daar een half jaar lang het hardst tegen ageerden.

Velen van jullie praten nu alweer alsof het een ongeluk is geweest en nemen jullie de theorie van Frank klakkeloos aan.
Veel plezier ermee. Ik ben wat kritischer
Ho ho, ik ben heel stoer!
Ik heb er ook geen verklaring voor maar ben het gewoon met je eens.
pi_150876051
quote:
3s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 03:03 schreef El_Matador het volgende:
De groeten aan allen vanuit Providencia, een klein Colombiaans eiland voor de kust van Nicaragua.Het klimaat is vergelijkbaar met dat van Bocas del Toro maar dan lekkerder door een briesje.
Zucht.

Dit is het K&L topic, niet het Mata topic. Je verwikkelingen met je latino vriendin, je aardbevingen e je vakanties kan je beter in andere topics plaatsen.
pi_150876073
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 19:18 schreef MeloD het volgende:
Mw Goossens heb ik altijd mijn twijfels bij gehad. Geloof t of niet, maar ook in dat gebied ben ik geweest :') In de directe kennissenkring van deze mevrouw gaan een heleboel geruchten rondom deze verdwaling, incl dingen als "ze heeft ervoor gekozen verdwaald te blijven"

Vergelijken met K & L past iig niet.
Door en gezien het feit dat deze mevrouw in haar leven heel wat voor de kiezen heeft gehad, denk ik dus aan een psygose. Ik vermoed dat zij daar op het wandelpad een beetje in paniek is geraakt en daardoor maar is gaan lopen. Dus in haar hoofd van het padje is gegaan.
pi_150876097
quote:
3s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 03:03 schreef El_Matador het volgende:
De groeten aan allen vanuit Providencia, een klein Colombiaans eiland voor de kust van Nicaragua.

Het klimaat is vergelijkbaar met dat van Bocas del Toro maar dan lekkerder door een briesje.

Een dagje hier en al gelijk een wijze les over de hel en ellende die Kris en Lisanne meegemaakt moeten hebben.

Vandaag voelde Miss Escobar zich om onverklaarbare redenen heel slecht. Buikpijn en hoofdpijn wat vooral te maken had met een gebrek aan water. Je voelt je hersenen echt tegen je schedel bonken.

De ellende die de meiden moeten hebben doorstaan en de vreemde keuzes die ze gemaakt hebben moeten vooral aan het gebrek aan water en dus hydratatie en niet aan een onzinnig onnodig overschot aan gekke criminelen gelegen hebben.

Het verandert je geest en lichaam volkomen als je niet minstens 2 liter vocht binnenkrijgt, en dat is dan nog vers en schoon voorhanden voor ons.

Ik kan me goed voorstellen dat de aanleiding voor de noodoproepen in het begin het flauwvallen of heel slecht worden van de een is geweest.

Ook dat er zo vreemd maar 1 poging met elke telefoon is gedaan; erna werd het vrij snel donker en werd de nood voor het vinden van een schuilplaats en "vers" water namelijk zo groot dat je na 2 pogingen die op niets uitliepen qua bereik niet meer met je telefoon bezig was maar met simpelweg overleven.

Thirst things first
1 je vriendin gaat in deze toestand niet wandelen
2 K&L voelden zich goed en zien er op de foto's ook goed uit

ze zijn op dag 11 dus nog helder genoeg de telefoon aan te zetten en na een uur weer in de tas te doen en de rits dicht...

[ Bericht 3% gewijzigd door ootjekatootje op 21-03-2015 09:40:25 ]
pi_150876107
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 09:04 schreef RapaNui het volgende:
http://infochiriqui.com/n(...)ta-proximo-a-cerrar/

Vrij vertaalde samenvatting:
Caso de desaparición de holandesas está próximo a cerrar

De verdwijningszaak van de Nederlandse meisjes wordt gesloten

.....
Aunque el fiscal anunció que la investigación está cerca de concluirse, también reconoció que todavía no se tiene claro qué pasó con las jóvenes holandesas.
Hoewel de zaak wordt afgesloten, is het nog altijd niet duidelijk wat er met de twee jonge vrouwen is gebeurd.

“A día de hoy no podemos ser categóricos y decir que hubo la incidencia de una persona o en efecto fue un hecho accidental y casual”, apuntó Mora.
"We kunnen nog steeds niet met zekerheid uitsluitsel geven of er een derde persoon bij betrokken is geweest of dat er sprake is van een ongeluk."
...
Mora reemplazó en enero a la magistrada Betzaida Pitty al frente de la Fiscalía Superior de Chiriquí y, desde entonces, es el responsable del caso.
Mora verving Pittí in januari en leidt sindsdien het onderzoek in deze zaak.
...
Dank je wel, RapaNui !
pi_150876321
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 09:11 schreef gynaika het volgende:

[..]

Dank je wel, RapaNui !
uit hetzelfde stukje:
In het afgelopen jaar is er gespeculeerd over mogelijke oorzaken van het verdwijnen van jonge en onderzoekers hebben gewerkt met verschillende scenario's geweest.
De tot nu toe heeft altijd meer kracht wijst naar de meisjes ging in het parcours, werden verloren en werden het slachtoffer van de guurheid van het gebied.
Een van de twee families "tevreden" met het onderzoek, de officier van justitie heeft vandaag aangekondigd. De andere echter een rechtszaak aangespannen tegen de vervolging wegens vermeende "gebrek aan interesse en het onvermogen" van het organisme en dringt aan op voortzetting van het onderzoek.

edit:
wanneer lichaamsdelen worden vrijgegeven in Nederland moeten deze binnen 6 dagen worden begraven of gecremeerd. In het geval bij de MH17 willen diverse nabestaanden de resten niet in ontvangst nemen, om deze reden. Zij wachten op meer resten zodat zij deze in een keer kunnen begraven en niet hoeven na begraven.

[ Bericht 13% gewijzigd door ootjekatootje op 21-03-2015 09:37:47 ]
pi_150876476
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 23:12 schreef matteo_111 het volgende:

[..]

M.i. is dit kaartfragment nogal incompleet en zoek je bovendien op het verkeerde stuk.
Het zoeken van de valhelling op weg terug naar de mirador is populair, maar ik geloof er niets van. Ik denk dat we verder stroomafwaarts moeten zijn. Daar zijn ook serieuze steile hellingen. Richting oost, naar Hut 13 is er ook een, maar die zou dan weer niet op hun route liggen.
Stroomopwarts zijn de rivieren steeds kleiner. De weg via het water door de stroompjes van Q1 en Q2 (zelfde tak) via hut 13 en de 3e kabelbrug is heel lang, mogelijk te lang om de resten terug te vinden waar ze zijn gevonden op het tijdstip dat ze zijn gevonden.
Het probleem is dus zoals je zelf aangeeft dat daar geen rivier stroomt en waarschijnlijk ook niet zal stromen als je de kaart van Sinaproc ziet. Deze beginnen vaak bij het hoogste punt van een helling. De rivier zou dan vanaf een vlak stuk moeten komen en hier een heel eind redelijk vlak en wat hellinkjes moeten nemen. Onwaarschijnlijk volgens mij. De reden dat ik kies om alleen tussen Q2 en de Mirdor eruit te lichten omdat het anders moeilijk te verklaren is waarom ze zo lang doorgelopen zijn (qua tijd ga je toch zeker nadenken als je langer die kant uitloopt dan 15 uur, zeker de wat serieuzere Lisanne, tevens hebben ze nooit meer foto's genomen van zaken die zoals HK aangeeft best de moeite waard zijn geweest.

Ik wil best geloven dat de mogelijkheid bestaat dat ze doorgelopen zijn maar dan geloof ik niet meer in een val maar in verdwalen. Val naast een rivierbedding is gezien de beperkte afstand die ze af konden leggen ook niet mogelijk.

Tussen Q2 en de Mirdor liggen veel meer waarschijnlijke plaatsen als er sprake is geweest van een val.
pi_150876495
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 09:05 schreef Ouder1 het volgende:

[..]

Zucht.

Dit is het K&L topic, niet het Mata topic. Je verwikkelingen met je latino vriendin, je aardbevingen e je vakanties kan je beter in andere topics plaatsen.
pi_150876560
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 08:46 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Iemand noemde het een oerinstinct. Vertaald naar de situatie van K&L, verwacht ik eerder dat ze een bericht achter zouden laten in hun mobiel en camera, in welke vorm dan ook. Zie mijn eerdere posts hierover. Bijvoorbeeld in de vorm van een opgeslagen sms, of een beschrijving van hun "valpartij", kou, "normale" foto's van elkaar en van de omgeving, de plek waar ze vastzaten. Wat ik niet voor de hand vind liggen, is dat ze tig keren voor niks het noodnummer zouden hebben gebeld, ze hadden immers geen bereik.
Ik begrijp dat overleven prioriteit had, maar stel je voor: je zit ergens vast, je hebt zeeen van tijd, bent niet zo heel erg mobiel (volgens de FvdG theorie). Wat doe je de hele dag? Kun je niet één keer iets in je mobiel vastleggen? In al die dagen? Kun je niet één keer overdag een foto maken?
Alles kan, het leidt alleen niet tot een oplossing voor je overlevingskansen en verlaagt het eerder doordat je onnodig batterijen verbruikt. Ik begrijp niet dat dat zo ingewikkeld is. Waarom MOET je iets vastleggen? Wat draagt het bij behalve als dagboek of afscheid (waar je op dat moment wel iets anders aan je hoofd hebt). Jij gaat er vanuit dat ze niets te doen hadden. In veel scneario's hadden ze echt wel wat te doen hoor.
pi_150876563
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 09:51 schreef lekarO het volgende:

[..]

Het probleem is dus zoals je zelf aangeeft dat daar geen rivier stroomt en waarschijnlijk ook niet zal stromen als je de kaart van Sinaproc ziet. Deze beginnen vaak bij het hoogste punt van een helling. De rivier zou dan vanaf een vlak stuk moeten komen en hier een heel eind redelijk vlak en wat hellinkjes moeten nemen. Onwaarschijnlijk volgens mij. De reden dat ik kies om alleen tussen Q2 en de Mirdor eruit te lichten omdat het anders moeilijk te verklaren is waarom ze zo lang doorgelopen zijn (qua tijd ga je toch zeker nadenken als je langer die kant uitloopt dan 15 uur, zeker de wat serieuzere Lisanne, tevens hebben ze nooit meer foto's genomen van zaken die zoals HK aangeeft best de moeite waard zijn geweest.

Ik wil best geloven dat de mogelijkheid bestaat dat ze doorgelopen zijn maar dan geloof ik niet meer in een val maar in verdwalen. Val naast een rivierbedding is gezien de beperkte afstand die ze af konden leggen ook niet mogelijk.

Tussen Q2 en de Mirdor liggen veel meer waarschijnlijke plaatsen als er sprake is geweest van een val.
Dat heb ik dus ook, ik wil het best geloven en beredeneren maar dat is tot op heden nog niet gelukt
pi_150876703
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 10:00 schreef lekarO het volgende:

[..]

Alles kan, het leidt alleen niet tot een oplossing voor je overlevingskansen en verlaagt het eerder doordat je onnodig batterijen verbruikt. Ik begrijp niet dat dat zo ingewikkeld is. Waarom MOET je iets vastleggen? Wat draagt het bij behalve als dagboek of afscheid (waar je op dat moment wel iets anders aan je hoofd hebt). Jij gaat er vanuit dat ze niets te doen hadden. In veel scneario's hadden ze echt wel wat te doen hoor.
Als het rond 18:00 uur donker is en daar is het dus heel donker dan geeft een foto op een toestel troost en letterlijk verlichting
pi_150876791
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 09:04 schreef RapaNui het volgende:
http://infochiriqui.com/n(...)ta-proximo-a-cerrar/

De verdwijningszaak van de Nederlandse meisjes wordt gesloten

1. Hoewel de zaak wordt afgesloten, is het nog altijd niet duidelijk wat er met de twee jonge vrouwen is gebeurd.

2. "We kunnen nog steeds niet met zekerheid uitsluitsel geven of er een derde persoon bij betrokken is geweest of dat er sprake is van een ongeluk."

3. Mora verving Pittí in januari en leidt sindsdien het onderzoek in deze zaak.

pi_150876917
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 10:00 schreef lekarO het volgende:
Waarom MOET je iets vastleggen?
Omdat ze MOETEN zijn uitgegleden.

[ Bericht 0% gewijzigd door RapaNui op 21-03-2015 10:50:17 ]
pi_150877089
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 05:26 schreef JustinCase het volgende:

[..]

Hadden ze bereik dan? Als je zelfs de alamcentrale niet kunt bereiken, is dat doorgaans niet het geval. Misschien waren het wel verstandige meiden, en snapten ze dat.

Bedankt voor je antwoord je geeft zelf namelijk het antwoord al op de onlogische handelingen van Kris en Lisanne.
Om 16.39 uur en 16.51 uur de eerste en laatste poging tot een noodoproep op 1 april.
Dan mag jij me vertellen hoe deze "verstandige meiden" 's avonds en 's nachts wisten dat ze geen bereik hadden?!
pi_150877276
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 10:30 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Omdat ze MOETEN zijn uitgegleden.
Hoe kom je daar bij? Wie zegt dat?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')