Die heb ik gemist denk ikquote:
Twitter account van Gary (masterchef AU) is ook: Crispy Cracklingquote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:14 schreef timmmmm het volgende:
er is weinig lekkerder dan goedgemaakt buikspek
Maar zij ziet geen lammetjes, slechts onderdelenquote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:18 schreef timmmmm het volgende:
Ik zie hier en daar nog wel een klein puntje van verbetering.
Die van sous vide die bij het sbijden haar vlees half uit elkaar trekt, die met dat kilo spek erom heen etc
Om te zorgen dat je er niet heel gek uitziet als je jezelf quote:quote:
Het is eigenlijk gewoon home-cooking...quote:
Sous-vide bereiding; vlees aanbakken in de pan en dat in een plastic zak met bakvocht en kruiden stoppen, en in ijswater afkoelen.quote:Op vrijdag 20 maart 2015 19:18 schreef timmmmm het volgende:
Ik zie hier en daar nog wel een klein puntje van verbetering.
Die van sous vide die bij het sbijden haar vlees half uit elkaar trekt, die met dat kilo spek erom heen etc
Wel lekker. Maar het duurt wel wat lang voor zo'n uurtje kokenquote:Op zaterdag 21 maart 2015 10:54 schreef Karina het volgende:
Dat sous vide is het nieuwe 'dingetje' in al die kookprogramma's.
Ik ookquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |