FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #532] Manolo El Braadkip
PierreTTwoensdag 11 maart 2015 @ 20:01
Nondeju, moeten een keer een nieuwe OP fixen.
Nick-GizMowoensdag 11 maart 2015 @ 20:01
ja welke hond heeft dat dan verneukt?
PierreTTwoensdag 11 maart 2015 @ 20:02
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 20:01 schreef Nick-GizMo het volgende:
ja welke hond heeft dat dan verneukt?
Sharpie ooit dacht ik ;(
Sharpdressedmanwoensdag 11 maart 2015 @ 20:02
Klootzakken, Tis de schuld van de Rabobank :(
Sharpdressedmanwoensdag 11 maart 2015 @ 20:03
Slecht nieuws :'( ;(

Project Cars opnieuw uitgesteld.

http://tweakers.net/nieuw(...)-derde-keer-uit.html
PierreTTwoensdag 11 maart 2015 @ 20:04
quote:
1s.gif Op woensdag 11 maart 2015 20:03 schreef Sharpdressedman het volgende:
Slecht nieuws :'( ;(

Project Cars opnieuw uitgesteld.

http://tweakers.net/nieuw(...)-derde-keer-uit.html
Godsakker, wat gaat er wel goed :(
Nick-GizMowoensdag 11 maart 2015 @ 20:08
quote:
1s.gif Op woensdag 11 maart 2015 20:03 schreef Sharpdressedman het volgende:
Slecht nieuws :'( ;(

Project Cars opnieuw uitgesteld.

http://tweakers.net/nieuw(...)-derde-keer-uit.html
en mensen maar zeiken op gta _O-
Sharpdressedmanwoensdag 11 maart 2015 @ 20:25
Gaat inderdaad lekker, ook uncharted even jaartje uitstellen :X :{
Rossdalewoensdag 11 maart 2015 @ 20:26
Ja godver
Sharpdressedmanwoensdag 11 maart 2015 @ 20:31
GODVERDOMME KNEUS ACTIE!!! :( :(
Cliffywoensdag 11 maart 2015 @ 21:02
oude OP:

quote:
[ afbeelding ]

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
[ afbeelding ]

Teun
[ afbeelding ]

Pierre
[ afbeelding ]

Michhas
[ afbeelding ]

Tauch
[ afbeelding ]

Stoma
[ afbeelding ]

Soldmayor
[ afbeelding ]

Pringles
[ afbeelding ]

Rossdale
[ afbeelding ]

Natte Bob
[ afbeelding ]

Betsy
[ afbeelding ]

Nicklas
[ afbeelding ]

Pringles
[ afbeelding ]

Mainframes
[ afbeelding ]

Bozz
[ afbeelding ]

Parvus
[ afbeelding ]

Frankii
[ afbeelding ]

Doopstah
[ afbeelding ]

dreamzk
[ afbeelding ]

Fsmxi
[ afbeelding ]

Stef
[ afbeelding ]

Tams en incognito Rossdale
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

[ afbeelding ]

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

[ afbeelding ]

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

[ afbeelding ]

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

[ afbeelding ]

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

[ afbeelding ]

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

[ afbeelding ]

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

[ afbeelding ]

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

[ afbeelding ]

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

[ afbeelding ]

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

[ afbeelding ]

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

[ afbeelding ]

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

[ afbeelding ]

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

[ afbeelding ]

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

[ afbeelding ]

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

[ afbeelding ]

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

[ afbeelding ]

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

[ afbeelding ]

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

[ afbeelding ]

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

[ afbeelding ]

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

[ afbeelding ]

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

[ afbeelding ]

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

[ afbeelding ]

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.

PierreTTwoensdag 11 maart 2015 @ 21:20
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 21:02 schreef Cliffy het volgende:
oude OP:

[..]

Deze man _O_ Het leeft, en hoe :D

Kan alleen op mobiel niks ;(
PierreTTwoensdag 11 maart 2015 @ 21:20
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 20:26 schreef Rossdale het volgende:
Ja godver
Opa is boos :(
Rossdalewoensdag 11 maart 2015 @ 21:34
Ja inderdaad. The order is echt bizar mooi trouwens :o

Schijnt verder wel een schijtgame te zijn, waar wow die graphics :o
Nick-GizMowoensdag 11 maart 2015 @ 22:05
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 21:34 schreef Rossdale het volgende:
Ja inderdaad. The order is echt bizar mooi trouwens :o

Schijnt verder wel een schijtgame te zijn, waar wow die graphics :o
ja precies daarom zou ik hem willen proberen, al is de hype niet waargemaakt
Rossdalewoensdag 11 maart 2015 @ 22:06
Kom een keer een bak koffie doen hier, kun je hem proberen :D
PierreTTwoensdag 11 maart 2015 @ 22:10
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 22:06 schreef Rossdale het volgende:
Kom een keer een bak koffie doen hier, kun je hem proberen :D
Is goed.
Nick-GizMowoensdag 11 maart 2015 @ 22:11
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 22:06 schreef Rossdale het volgende:
Kom een keer een bak koffie doen hier, kun je hem proberen :D
Ja maar nu is Breda wel een eindje weg ;(
badboynovawoensdag 11 maart 2015 @ 22:48
in ander nieuws, een remake van MW2 petitie voor next (remake) gen????
Rossdaledonderdag 12 maart 2015 @ 07:07
quote:
12s.gif Op woensdag 11 maart 2015 22:11 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ja maar nu is Breda wel een eindje weg ;(
Waar woon je dan tegenwoordig?
KneusTeundonderdag 12 maart 2015 @ 08:41
Lijkt inderdaad wel een tage te worden bij current gen om van alles aan te kondigen maar niet uit te brengen :(
Wordt er langzaamaan wel erg moe van. Wacht nog steeds op een nieuwe goede release, zelfs zoveel dat ik bijna GTA gekocht had!!! gelukkig kon ik mezelf nog net op tijd tegenhouden.
Rossdaledonderdag 12 maart 2015 @ 15:20
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 08:41 schreef KneusTeun het volgende:
Lijkt inderdaad wel een tage te worden bij current gen om van alles aan te kondigen maar niet uit te brengen :(
Wordt er langzaamaan wel erg moe van. Wacht nog steeds op een nieuwe goede release, zelfs zoveel dat ik bijna GTA gekocht had!!! gelukkig kon ik mezelf nog net op tijd tegenhouden.
Jammer, wil met jou en Niels gaan heisten ^O^
PierreTTdonderdag 12 maart 2015 @ 18:15
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 22:48 schreef badboynova het volgende:
in ander nieuws, een remake van MW2 petitie voor next (remake) gen????
Ook al kost die game 400 euro, instant buy day one dlc packs season pass alles _O_
KneusTeundonderdag 12 maart 2015 @ 22:47
quote:
3s.gif Op donderdag 12 maart 2015 15:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jammer, wil met jou en Niels gaan heisten ^O^
Misschien de handsome collection? denk dat ik die maar haal.
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 10:54
:W
badboynovavrijdag 13 maart 2015 @ 11:15
quote:
Homefront: The Revolution schuift door naar 2016
NEXT
Rossdalevrijdag 13 maart 2015 @ 11:16
quote:
1s.gif Op donderdag 12 maart 2015 22:47 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Misschien de handsome collection? denk dat ik die maar haal.
Die haal ik sowieso wel, maar wel ergens tweedehands denk ik :P The Pre-sequel wil ik sowieso nog spelen. Borderlands 2 hoeft niet zo nodig meer, daar heb ik al zo mega veel uren inzitten...

Wanneer komt die uit eigenlijk?
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 11:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:15 schreef badboynova het volgende:

[..]

NEXT
:D
Rossdalevrijdag 13 maart 2015 @ 11:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:15 schreef badboynova het volgende:

[..]

NEXT
GOTY 2016!
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 11:17
Forza 6 komt van het najaar, even snel 5 uitspelen.
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 11:17
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

GOTY 2016!
Dat wordt Project Cars ws :D :')
Rossdalevrijdag 13 maart 2015 @ 11:19
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat wordt Project Cars ws :D :')
Nee dat wordt GOTY 2015 Pierre, 2016 duurt nog een heul jaar he :P
Rossdalevrijdag 13 maart 2015 @ 11:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:17 schreef PierreTT het volgende:
Forza 6 komt van het najaar, even snel 5 uitspelen.
Kan nooit lang duren dat uitspelen _O-
Nick-GizMovrijdag 13 maart 2015 @ 11:26
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

GOTY 2015!
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 11:33
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee dat wordt GOTY 2015 Pierre, 2016 duurt nog een heul jaar he :P
Dat was de grap :') :D
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 11:34
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:19 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Kan nooit lang duren dat uitspelen _O-
Achievements wel met die hoerenaffinity :(

[ Bericht 0% gewijzigd door PierreTT op 13-03-2015 12:13:17 ]
badboynovavrijdag 13 maart 2015 @ 11:36
KazHiraiCEO twitterde op dinsdag 11-11-2014 om 10:38:27 Sony has released loads of exclusive software for PS4 this holiday season, including Firmware 2.00, Firmware 2.01, and the new Firmware 2.02 reageer retweet
_O-
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 11:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:36 schreef badboynova het volgende:
KazHiraiCEO twitterde op dinsdag 11-11-2014 om 10:38:27 Sony has released loads of exclusive software for PS4 this holiday season, including Firmware 2.00, Firmware 2.01, and the new Firmware 2.02 reageer retweet
_O-
11-11-2014 :D
Nick-GizMovrijdag 13 maart 2015 @ 11:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

11-11-2014 :D
11-11 is een prima datum toch ;)
badboynovavrijdag 13 maart 2015 @ 11:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

11-11-2014 :D
Sinds die tijd is er wel een hoop uitgekomen op de ps4, gezien ze nu al op 2.50 zijn :+
Rossdalevrijdag 13 maart 2015 @ 11:53
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat was de grap :') :D
WAT EEN KUTGRAP :'(
Rossdalevrijdag 13 maart 2015 @ 11:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:42 schreef badboynova het volgende:

[..]

Sinds die tijd is er wel een hoop uitgekomen op de ps4, gezien ze nu al op 2.50 zijn :+
Klopt ook wel :P Meer Firmware updates dan toffe games
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 12:12
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]

WAT EEN KUTGRAP :'(
Ja, was best een matige grap :'(
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 12:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

11-11 is een prima datum toch ;)
11-11 zuipeuh!
Rossdalevrijdag 13 maart 2015 @ 13:09

Boostertestje _O_
Rossdalevrijdag 13 maart 2015 @ 13:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja, was best een matige grap :'(
Niet eens matig :o
PierreTTvrijdag 13 maart 2015 @ 18:34
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 13:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Niet eens matig :o
Dan was het dus een grap, dat Is beter dan een matige grap ^O^
PierreTTzaterdag 14 maart 2015 @ 11:56
Hela hola
Nick-GizMozaterdag 14 maart 2015 @ 12:09
kindercola?
PierreTTzaterdag 14 maart 2015 @ 12:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 12:09 schreef Nick-GizMo het volgende:
kindercola?
De tijden, de tijden O+
Cliffyzaterdag 14 maart 2015 @ 14:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 12:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

De tijden, de tijden O+
Dat we nog een OP hadden?
PierreTTzaterdag 14 maart 2015 @ 15:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 14:59 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Dat we nog een OP hadden?
Precies.
PierreTTzondag 15 maart 2015 @ 12:21
Gefeliciteerd Teun ^O^
KneusTeunzondag 15 maart 2015 @ 14:26
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 12:21 schreef PierreTT het volgende:
Gefeliciteerd Teun ^O^
Danku pietertke!
Sharpdressedmanzondag 15 maart 2015 @ 19:08
quote:
1s.gif Op zondag 15 maart 2015 14:26 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Danku pietertke!
Meneer is jarig?
KneusTeunzondag 15 maart 2015 @ 19:25
quote:
1s.gif Op zondag 15 maart 2015 19:08 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Meneer is jarig?
Meneertje wordt een echte meneer inderdaad. Misschien haal ik je nog wel in ;)
Sharpdressedmanzondag 15 maart 2015 @ 22:02
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 19:25 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Meneertje wordt een echte meneer inderdaad. Misschien haal ik je nog wel in ;)
Gefeliciteerd dan ouwe bok ^O^
KneusTeunmaandag 16 maart 2015 @ 08:04
danku, voor de xboxes http://www.cdkeys.com/xbo(...)-black-flag-xbox-one?
Nick-GizMowoensdag 18 maart 2015 @ 11:01
klik om te spelen

_O- _O_
SoldMayorwoensdag 18 maart 2015 @ 12:05
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 11:01 schreef Nick-GizMo het volgende:


Instant dashboard.
PierreTTwoensdag 18 maart 2015 @ 12:05
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:05 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Instant dashboard.
Gewoon Bolo
Rossdalewoensdag 18 maart 2015 @ 13:44
quote:
10s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:05 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gewoon Bolo
Hey kerel, is dat lente uitje in tilburg komende zondag wat?

Hoegaarden :9~
Nick-GizMowoensdag 18 maart 2015 @ 14:30
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:05 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Instant dashboard.
Hoe ist Stoma :N

quote:
10s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:05 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gewoon Bolo
_O- _O-
Cliffywoensdag 18 maart 2015 @ 14:30
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 11:01 schreef Nick-GizMo het volgende:
[ afbeelding ]

_O- _O_
jij bent wel zo goed hé nick

:D
SoldMayorwoensdag 18 maart 2015 @ 15:17
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 14:30 schreef Nick-GizMo het volgende:
Hoe ist Stoma

quote:
Op woensdag 18 maart 2015 12:05 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gewoon Bolo

Was ook een verwijzing naar onze allemachtige Stoma. :D
Nick-GizMowoensdag 18 maart 2015 @ 15:27
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2015 14:30 schreef Cliffy het volgende:

[..]

jij bent wel zo goed hé nick

:D
2013 wil zijn grap terug
SoldMayorwoensdag 18 maart 2015 @ 15:30
https://www.change.org/p/(...)or-next-gen-consoles

Hebben we deze nou inmiddels al allemaal getekend?
Nick-GizMowoensdag 18 maart 2015 @ 15:31
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 15:30 schreef SoldMayor het volgende:
https://www.change.org/p/(...)or-next-gen-consoles

Hebben we deze nou inmiddels al allemaal getekend?
quote:
If they remaster the game, & sort a couple things out (e.g noob tubing) it would make a lot of people happy.
nee
SoldMayorwoensdag 18 maart 2015 @ 15:32
quote:
10s.gif Op woensdag 18 maart 2015 15:31 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

[..]

nee
Ja dat moeten ze maar zo laten hoor. :(

Noobtube en RPG beste wat er was.

En intervention. :D
PierreTTwoensdag 18 maart 2015 @ 18:47
quote:
3s.gif Op woensdag 18 maart 2015 13:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Hey kerel, is dat lente uitje in tilburg komende zondag wat?

Hoegaarden :9~
Ja dat is zeker wat! Beetje Bockbiermiddag maar dan met Hoegaarden :D Anders bellen we nog wel ff ^O^
Rossdalewoensdag 18 maart 2015 @ 19:07
Goed plan! Heb zondag nog geen plannen geloof ik :)
Rossdaledonderdag 19 maart 2015 @ 08:52
https://www.facebook.com/events/1526612937615437/

Ik ga zo hard winnen _O_
PierreTTdonderdag 19 maart 2015 @ 11:23
quote:
De Hadouken doen tijdens kussengevechten _O-
Rossdaledonderdag 19 maart 2015 @ 11:26
quote:
1s.gif Op donderdag 19 maart 2015 11:23 schreef PierreTT het volgende:

[..]

De Hadouken doen tijdens kussengevechten _O-
Ga je mee? :D Misschien lexie omver kegelen, die woont daar toch? :P

Ik wil zo gaan!

PierreTTdonderdag 19 maart 2015 @ 11:34
quote:
3s.gif Op donderdag 19 maart 2015 11:26 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ga je mee? :D Misschien lexie omver kegelen, die woont daar toch? :P

Ik wil zo gaan!

Haha heeft wel wat, zal ff kijken _O- Lex woont al een tijd in Amsterdam als ik me niet vergis ;(
Nick-GizModonderdag 19 maart 2015 @ 12:47
volgens mij zit ie in Amsterdam ja
Cliffyvrijdag 20 maart 2015 @ 17:11
quote:
1s.gif Op woensdag 11 maart 2015 20:01 schreef PierreTT het volgende:
Nondeju, moeten een keer een nieuwe OP fixen.
Sharpdressedmanvrijdag 20 maart 2015 @ 18:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 17:11 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ik zeg doen ^O^ zit je zo met deze op? :D

[ Bericht 0% gewijzigd door Sharpdressedman op 20-03-2015 18:12:22 ]
PierreTTvrijdag 20 maart 2015 @ 19:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 17:11 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Godsakker vergeten, kan nu niet meer editten. De OP staat wel in dit topic.
Sharpdressedmanvrijdag 20 maart 2015 @ 19:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 19:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Godsakker vergeten, kan nu niet meer editten. De OP staat wel in dit topic.
Teleurstellend, erg jammer. ;(
PierreTTvrijdag 20 maart 2015 @ 19:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 19:34 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Teleurstellend, erg jammer. ;(
Wat?
Sharpdressedmanvrijdag 20 maart 2015 @ 19:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 19:39 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat?
Dat je die klote Friezin met dat lekkere lichaam niet vervangen hebt door den juiste OP :'( ;( :(
Sharpdressedmanvrijdag 20 maart 2015 @ 19:43
Fuck, die tut is al foetsie :D
PierreTTvrijdag 20 maart 2015 @ 20:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 maart 2015 19:43 schreef Sharpdressedman het volgende:
Fuck, die tut is al foetsie :D
_O-
Rossdalemaandag 23 maart 2015 @ 09:07
Godver, dankzij gister weer dit nummer in mijn kop :') Ik was blij dat ik hem eindelijk vergeten was na carnaval _O-

PierreTTdinsdag 24 maart 2015 @ 10:48
Krakakaaaa
KneusTeunwoensdag 25 maart 2015 @ 08:23
maar dat mag allemaal
PierreTTwoensdag 25 maart 2015 @ 08:29
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2015 08:23 schreef KneusTeun het volgende:
maar dat mag allemaal
Hebben we genoten? Jazeker!
Frankiiwoensdag 25 maart 2015 @ 19:52
Yo
KoningStomadonderdag 26 maart 2015 @ 03:34
Hi
Nick-GizModonderdag 26 maart 2015 @ 09:01
Ha
Sharpdressedmandonderdag 26 maart 2015 @ 09:11
Ho
PierreTTdonderdag 26 maart 2015 @ 09:29
:W
SoldMayordonderdag 26 maart 2015 @ 11:44
Nick-GizModonderdag 26 maart 2015 @ 16:15
quote:

bam bam bam
Rossdaledonderdag 26 maart 2015 @ 16:31

Hatseflats
PierreTTdonderdag 26 maart 2015 @ 21:52
quote:

Vlammerdebam!
PierreTTdonderdag 26 maart 2015 @ 21:55
Lokpost

quote:
10s.gif Op zondag 25 januari 2015 12:24 schreef Kutmanager het volgende:
Oke, dus jij bent 29 en hij woont bij z'n ouders? Dan ben je of een cougar in wording of hij is een kansloze. Ik hoop voor je het eerste.
KoningStomavrijdag 27 maart 2015 @ 00:07
quote:
Dan vind je deze vast ook fraai.

badboynovavrijdag 27 maart 2015 @ 09:49
Nu gratis in de store.

Forza Horizon 2 presents Fast & Furious"
Nick-GizMovrijdag 27 maart 2015 @ 09:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 09:49 schreef badboynova het volgende:
Nu gratis in de store.

Forza Horizon 2 presents Fast & Furious"
Neverwinter is ook gratis en volgende week Child of Light
PierreTTvrijdag 27 maart 2015 @ 11:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 09:49 schreef badboynova het volgende:
Nu gratis in de store.

Forza Horizon 2 presents Fast & Furious"
Kan je die spelen zonder dat je FH2 hebt?
Sharpdressedmanvrijdag 27 maart 2015 @ 12:16
lama

[ Bericht 95% gewijzigd door Sharpdressedman op 27-03-2015 13:32:35 ]
badboynovavrijdag 27 maart 2015 @ 12:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 11:56 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Kan je die spelen zonder dat je FH2 hebt?
yup ;)
PierreTTvrijdag 27 maart 2015 @ 13:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 12:16 schreef Sharpdressedman het volgende:
Vanuit ps4 topic:
Hardline voor maar ¤30
http://www.mediamarkt.nl/(...)2727.html?langId=-11
Link is niet goed :P
PierreTTvrijdag 27 maart 2015 @ 13:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 12:40 schreef badboynova het volgende:

[..]

yup ;)
In dat geval... DOWNLOAD ALL THE THINGS!
Sharpdressedmanvrijdag 27 maart 2015 @ 13:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 13:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Link is niet goed :P
Staat nu op uitverkocht, zullen prijs wel aanpassen
Rossdalevrijdag 27 maart 2015 @ 14:14
Die game is nog geen 5 euro waard :{w

Ik blijf wel bij BF4
KneusTeunvrijdag 27 maart 2015 @ 14:44
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 14:14 schreef Rossdale het volgende:
Die game is nog geen 5 euro waard :{w

Ik blijf wel bij BF4
Als ie nu in de sale ging voor 5 euro had ik het overwogen om het te overwegen hem aan te schaffen :6
Rossdalevrijdag 27 maart 2015 @ 14:51
quote:
7s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 00:07 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Dan vind je deze vast ook fraai.

Carpenter Brut is ook wel vet ja :D

Maar dan vind ik dit nummer wel 10x beter:

Nick-GizMovrijdag 27 maart 2015 @ 15:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 13:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Link is niet goed :P
waar blijft hardline bassie?

oh en voor ps4 mensen :

http://www.ps4store.nl/
Rossdalevrijdag 27 maart 2015 @ 15:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 15:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

waar blijft hardline bassie?

oh en voor ps4 mensen :

http://www.ps4store.nl/
Is ongetwijfeld via accounthandel, illegaal en dus niet slim om te doen. Is ook geen bij de kvk geregistreerde webshop... Grote kans dat je alles kwijt raakt
PierreTTvrijdag 27 maart 2015 @ 15:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 15:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

waar blijft hardline bassie?

Bassie heeft geen One ;(
Nick-GizMovrijdag 27 maart 2015 @ 15:19
quote:
3s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 15:10 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Is ongetwijfeld via accounthandel, illegaal en dus niet slim om te doen. Is ook geen bij de kvk geregistreerde webshop... Grote kans dat je alles kwijt raakt
Ach, voor 30 euro weet je het. Account handel is het sowieso, daar is de prijs ook naar. Op FB is er ook zo'n groepje die dat doet, en de mensen daar hebben nog steeds hun games.

Je hoeft het niet te doen he, het is maar een tip :P
Rossdalevrijdag 27 maart 2015 @ 15:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 15:19 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ach, voor 30 euro weet je het. Account handel is het sowieso, daar is de prijs ook naar. Op FB is er ook zo'n groepje die dat doet, en de mensen daar hebben nog steeds hun games.

Je hoeft het niet te doen he, het is maar een tip :P
I know, ik zeg het maar even voor anderen die dat misschien niet door hebben :P

Ik koop liever 2 weken na release een game voor 35-40 euro op MP om hem een week of 3 later weer voor 30-35 euro te verkopen :P
PierreTTzaterdag 28 maart 2015 @ 11:48
Que si, que no
Nick-GizMozaterdag 28 maart 2015 @ 12:00
Que nunca te decides
KneusTeunzaterdag 28 maart 2015 @ 12:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 maart 2015 11:48 schreef PierreTT het volgende:
Que si, que no
Ik plas met m'n fallus over alles
quote:
Que si, que no
vooral als het van Bernal is!
Rossdalezaterdag 28 maart 2015 @ 12:52
Que si que no,
Val met je fallus in een scheermes
PierreTTzaterdag 28 maart 2015 @ 13:28
Keesie, Keno tudeludeluuu
Nick-GizMomaandag 30 maart 2015 @ 00:50
SPT / Sport 1 go stream delen

misschien ook iets voor ons hier?
Nick-GizMomaandag 30 maart 2015 @ 00:55
0Ux0Mqt.jpg

_O- ^O^
PierreTTmaandag 30 maart 2015 @ 10:02
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2015 00:50 schreef Nick-GizMo het volgende:
SPT / Sport 1 go stream delen

misschien ook iets voor ons hier?
Ultraknieperig, maar ik streamde die altijd :o
Rossdaledinsdag 31 maart 2015 @ 13:41
Yes! Eindelijk de Lollipop-update voor mijn Z3 :D

Kan ik eindelijk apps naar mijn SD kaart kopiëren zonder dat ik de hele boel weer moet rooten en flashen :P
PierreTTdinsdag 31 maart 2015 @ 16:02
quote:
3s.gif Op dinsdag 31 maart 2015 13:41 schreef Rossdale het volgende:
Yes! Eindelijk de Lollipop-update voor mijn Z3 :D

Kan ik eindelijk apps naar mijn SD kaart kopiëren zonder dat ik de hele boel weer moet rooten en flashen :P
Mocht ook wel even duren :P Ik heb nog steeds niks binnen :{
Rossdalewoensdag 1 april 2015 @ 11:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2015 14:44 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Als ie nu in de sale ging voor 5 euro had ik het overwogen om het te overwegen hem aan te schaffen :6
Ik ben zwak :') Toch Hardline maar even geregeld omdat andere Niels hem veel aan het spelen is en ik wel weer een game wil multiplayen met wat anderen :@

GTA speelt ook ineens niemand meer }:|
Nick-GizMowoensdag 1 april 2015 @ 11:35
quote:
3s.gif Op woensdag 1 april 2015 11:14 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik ben zwak :') Toch Hardline maar even geregeld omdat andere Niels hem veel aan het spelen is en ik wel weer een game wil multiplayen met wat anderen :@

GTA speelt ook ineens niemand meer }:|
^O^
Rossdalewoensdag 1 april 2015 @ 11:48
Ik vond de beta echt kut :P Maargoed, is het niets dan verpats ik hem volgende week weer
KneusTeunwoensdag 1 april 2015 @ 11:55
quote:
3s.gif Op woensdag 1 april 2015 11:48 schreef Rossdale het volgende:
Ik vond de beta echt kut :P Maargoed, is het niets dan verpats ik hem volgende week weer
Verdomme, nu twijfel ik of ik dan die maar moet kopen ipv borderlands.... ik haat mien leem.
Rossdalewoensdag 1 april 2015 @ 12:17
quote:
0s.gif Op woensdag 1 april 2015 11:55 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Verdomme, nu twijfel ik of ik dan die maar moet kopen ipv borderlands.... ik haat mien leem.
Borderlands ga ik ook nog wel regelen, maar die staat nog niet zo veel te koop :P Hardline wel uiteraard, want het zal een zaadgame zijn _O-
Reintjiwoensdag 1 april 2015 @ 13:07
quote:
3s.gif Op woensdag 1 april 2015 11:48 schreef Rossdale het volgende:
Ik vond de beta echt kut :P Maargoed, is het niets dan verpats ik hem volgende week weer
Beta van BF3 zoog ook apenballen, maar de uiteindelijke versie viel best mee.
Rossdalewoensdag 1 april 2015 @ 13:10
Dat is waar ^O^

Je kunt vandaag trouwens pacman spelen op google maps _O-
KoningStomawoensdag 1 april 2015 @ 13:13
De beta had alleen Metro toch?

Ik heb trouwens een xbone besteld.

SPOILER
1 april
Cliffywoensdag 1 april 2015 @ 13:58
Iemand hier die CSGO speelt op PC?

Door een update gister staat de hele markt op z'n kop, sommige skins die eerst voor $200 gingen gaan nu voor $50 en anderen die eerst 5 cent waren zijn nu 10 keer zo duur... _O-
Rossdalewoensdag 1 april 2015 @ 14:01
quote:
0s.gif Op woensdag 1 april 2015 13:58 schreef Cliffy het volgende:
Iemand hier die CSGO speelt op PC?

Door een update gister staat de hele markt op z'n kop, sommige skins die eerst voor $200 gingen gaan nu voor $50 en anderen die eerst 5 cent waren zijn nu 10 keer zo duur... _O-
PC? Dat is toch zo'n 1500 euro kostende facebook en FOK!-machine?
KneusTeunwoensdag 1 april 2015 @ 14:02
quote:
0s.gif Op woensdag 1 april 2015 13:58 schreef Cliffy het volgende:
Iemand hier die CSGO speelt op PC?

Door een update gister staat de hele markt op z'n kop, sommige skins die eerst voor $200 gingen gaan nu voor $50 en anderen die eerst 5 cent waren zijn nu 10 keer zo duur... _O-
Wel gedaan, maar mimi speelde al niet meer CS alleen nog maar diablo :(
Cliffywoensdag 1 april 2015 @ 14:05
quote:
3s.gif Op woensdag 1 april 2015 14:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

PC? Dat is toch zo'n 1500 euro kostende facebook en FOK!-machine?
Nee dat is je telefoon, PC is zo'n ding waarop Borderlands er 10 keer beter uit ziet.. ;)
Nick-GizMowoensdag 1 april 2015 @ 14:21
quote:
3s.gif Op woensdag 1 april 2015 12:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Borderlands ga ik ook nog wel regelen, maar die staat nog niet zo veel te koop :P Hardline wel uiteraard, want het zal een zaadgame zijn _O-
Hardline werkt iig een stuk beter dan BF4 in het begin

quote:
0s.gif Op woensdag 1 april 2015 13:58 schreef Cliffy het volgende:
Iemand hier die CSGO speelt op PC?

Door een update gister staat de hele markt op z'n kop, sommige skins die eerst voor $200 gingen gaan nu voor $50 en anderen die eerst 5 cent waren zijn nu 10 keer zo duur... _O-
dus ze zijn nu 50 cent?
Cliffywoensdag 1 april 2015 @ 14:22
quote:
0s.gif Op woensdag 1 april 2015 14:21 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Hardline werkt iig een stuk beter dan BF4 in het begin

[..]

dus ze zijn nu 50 cent?
Jij bent wel zo goed he nick
Rossdalewoensdag 1 april 2015 @ 14:30
quote:
0s.gif Op woensdag 1 april 2015 14:05 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Nee dat is je telefoon, PC is zo'n ding waarop Borderlands er 10 keer beter uit ziet.. ;)
Het is cell-shaded, graphics zijn lekker boeiend ja :D
Cliffywoensdag 1 april 2015 @ 14:43
quote:
3s.gif Op woensdag 1 april 2015 14:30 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Het is cell-shaded, graphics zijn lekker boeiend ja :D
We kunnen het ook over framerate hebben hoor
KoningStomadonderdag 2 april 2015 @ 05:44
Nick-GizMomaandag 6 april 2015 @ 01:30
Al 4 dagen geen reactie hier ;(. het begin van het einde ;( ;( ;(
Sharpdressedmanmaandag 6 april 2015 @ 08:42
Ouder worden, verplicht op plekken eten naar binnen schrokken, pampers, vriendin(nen), verschillende consoles, werken.
KneusTeunmaandag 6 april 2015 @ 11:00
quote:
1s.gif Op maandag 6 april 2015 08:42 schreef Sharpdressedman het volgende:
Ouder worden, verplicht op plekken eten naar binnen schrokken, pampers, vriendin(nen), verschillende consoles, werken.
Jij hebt het maar zwaar
Nick-GizMomaandag 6 april 2015 @ 12:51
quote:
1s.gif Op maandag 6 april 2015 08:42 schreef Sharpdressedman het volgende:
Ouder worden, verplicht op plekken eten naar binnen schrokken, pampers, vriendin(nen), verschillende consoles, werken.
Pampers gebruik ik niet meer hoor
PierreTTmaandag 6 april 2015 @ 13:13
quote:
1s.gif Op maandag 6 april 2015 08:42 schreef Sharpdressedman het volgende:
Ouder worden, verplicht op plekken eten naar binnen schrokken, pampers, vriendin(nen), verschillende consoles, werken.
Dit inderdaad, behalve de pampers. Alhoewel ik het niet kan laten af en toe even te kijken :P
PierreTTmaandag 6 april 2015 @ 13:14
Gister gewoon vrij gekregen van schoonfamilieverplichtingen _O_ En toen maar naar een dikke 90ies party geweest _O-
Rossdalemaandag 6 april 2015 @ 14:41
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2015 13:14 schreef PierreTT het volgende:
Gister gewoon vrij gekregen van schoonfamilieverplichtingen _O_ En toen maar naar een dikke 90ies party geweest _O-
Mooie ruil :D
PierreTTmaandag 6 april 2015 @ 14:46
quote:
1s.gif Op maandag 6 april 2015 14:41 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mooie ruil :D
Vond ik zelf ook. Sta nog steeds te hakken en mee te bleren _O_

Cliffymaandag 6 april 2015 @ 16:19
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2015 13:14 schreef PierreTT het volgende:
Gister gewoon vrij gekregen van schoonfamilieverplichtingen _O_ En toen maar naar een dikke 90ies party geweest _O-
Mooie deal.. Ik heb gister van vier tot tien een bordspel zitten doen :')
PierreTTmaandag 6 april 2015 @ 16:26
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2015 16:19 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Mooie deal.. Ik heb gister van vier tot tien een bordspel zitten doen :')
:D

Wilde toch echt even bijkomen van de drukke week. Savonds meteen party _O-
Cliffymaandag 6 april 2015 @ 16:27
quote:
1s.gif Op maandag 6 april 2015 16:26 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D

Wilde toch echt even bijkomen van de drukke week. Savonds meteen party _O-
Ik denk dat ik deze week even pak om bij te komen van dat spel :D
PierreTTmaandag 6 april 2015 @ 17:54
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2015 16:27 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ik denk dat ik deze week even pak om bij te komen van dat spel :D
Precies _O-
Nick-GizMomaandag 6 april 2015 @ 18:12
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2015 16:19 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Mooie deal.. Ik heb gister van vier tot tien een bordspel zitten doen :')
dat is wel een flink potje geweest dan
Sharpdressedmanmaandag 6 april 2015 @ 19:51
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2015 11:00 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jij hebt het maar zwaar
Nee man, heb het nog nooit zo leuk gehad ^O^ :Y :D
PierreTTmaandag 6 april 2015 @ 20:34
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2015 18:12 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

dat is wel een flink potje geweest dan
Lekker Dungeons & Dragons met de schoonfamilie :D
Nick-GizModinsdag 7 april 2015 @ 21:30
quote:
10s.gif Op maandag 6 april 2015 20:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Lekker Dungeons & Dragons met de schoonfamilie :D
Jos is wel zo goed he
Rossdalewoensdag 8 april 2015 @ 07:21
quote:
10s.gif Op maandag 6 april 2015 20:34 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Lekker Dungeons & Dragons met de schoonfamilie :D
Potje stratego waarbij hij bij elke zet wel héél goed moest nadenken.
KneusTeunwoensdag 8 april 2015 @ 09:24
quote:
1s.gif Op woensdag 8 april 2015 07:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Potje stratego waarbij hij bij elke zet wel héél goed moest nadenken.
Heb jij beta van planetside 2?
PierreTTwoensdag 8 april 2015 @ 10:48
quote:
1s.gif Op woensdag 8 april 2015 07:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Potje stratego waarbij hij bij elke zet wel héél goed moest nadenken.
Stratego _O_ Bommen gooien _O_
Rossdalewoensdag 8 april 2015 @ 12:09
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2015 09:24 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Heb jij beta van planetside 2?
Yep! Kreeg gisteravond een code binnen :)
Rossdalewoensdag 8 april 2015 @ 12:09
quote:
1s.gif Op woensdag 8 april 2015 10:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Stratego _O_ Bommen gooien _O_
Beste bordgame ever, zoooo vaak gespeeld vroeger _O_
PierreTTwoensdag 8 april 2015 @ 12:35
quote:
3s.gif Op woensdag 8 april 2015 12:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Beste bordgame ever, zoooo vaak gespeeld vroeger _O_
Smerige mineur, altijd je bommen kapot maken ;(
KneusTeunwoensdag 8 april 2015 @ 12:47
quote:
3s.gif Op woensdag 8 april 2015 12:09 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Beste bordgame ever, zoooo vaak gespeeld vroeger _O_
nope, star wars x-wing is beter ;)
En kan er nog wel wat opnoemen :)
Rossdalewoensdag 8 april 2015 @ 13:10
quote:
1s.gif Op woensdag 8 april 2015 12:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Smerige mineur, altijd je bommen kapot maken ;(
Spion tussen de bommen opsluiten en als de maarschalk dan met een mineur kwam omdat hij dacht dat het je vlag was... KLABAM!

EcEHIz7.gif
PierreTTwoensdag 8 april 2015 @ 16:48
quote:
3s.gif Op woensdag 8 april 2015 13:10 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Spion tussen de bommen opsluiten en als de maarschalk dan met een mineur kwam omdat hij dacht dat het je vlag was... KLABAM!

[ afbeelding ]
Hier is over nagedacht. Ik deed meestal gewoon fullforce attack, beetje als MW2. Gewoon rammen :D
PierreTTdonderdag 9 april 2015 @ 14:25
Nondeju lekker weer :D
Nick-GizMovrijdag 10 april 2015 @ 09:44
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2015 14:25 schreef PierreTT het volgende:
Nondeju lekker weer :D
En vandaag weer ^O^
Rossdalevrijdag 10 april 2015 @ 10:43
Zo eens buiten eens terrasje gaan zoeken O+
SoldMayorvrijdag 10 april 2015 @ 11:09
Black ops 3 weer toekomst shit. ;(

Als die kanker exo suit er in zit dan ga ik huilen.
Nick-GizMovrijdag 10 april 2015 @ 11:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2015 11:09 schreef SoldMayor het volgende:
Black ops 3 weer toekomst shit. ;(

Als die kanker exo suit er in zit dan ga ik huilen.
quote:
It is our opinion, based on how it looks and based on the leaked description of the game, that the soldier is “cybernetically enhanced”. It’s similar in the sense that it’s an enhanced soldier, but that doesn’t necessarily mean its going to play like Advanced Warfare. In fact, we’ve heard the opposite. If recent rumors and leaks are to be believed (and they’ve been pretty accurate so far), the game will be focused more on wall running than double jumping and still have familiar Call of Duty fast based gameplay.

That still doesn’t settle the “Future vs. WWII” argument. It’s pretty clear Black Ops 3 is taking the future route, but this isn’t a followup to Advanced Warfare in any way. This will be Treyarch’s take on future robotic warfare….
Begin maar alvast met janken dan
badboynovavrijdag 10 april 2015 @ 12:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2015 11:38 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

[..]

Begin maar alvast met janken dan
kleenex.png
Nick-GizMovrijdag 10 april 2015 @ 23:21

man man man
SoldMayorzaterdag 11 april 2015 @ 09:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2015 23:21 schreef Nick-GizMo het volgende:

The Witcher 3: Wild Hunt - New Gameplay Trailer!

man man man
O+ O+ O+

Skyrim 2.0
PierreTTzondag 12 april 2015 @ 09:17
Ja, dan weet je het wel weer
Nick-GizMozondag 12 april 2015 @ 13:54
Weet niet wie er GoT kijkt, maar de 1ste 4 afleveringen staan al op internet. Dus ja spoilers en die dingen
Rossdalezondag 12 april 2015 @ 14:14
Ja fijn is dat, komende vier weken is het internet dus niet meer veilig :r
Nick-GizMozondag 12 april 2015 @ 14:28
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 14:14 schreef Rossdale het volgende:
Ja fijn is dat, komende vier weken is het internet dus niet meer veilig :r
En als je ze kijkt moet je 5 weken wachten _O-
KoningStomazondag 12 april 2015 @ 21:23
Veel zal je niet missen. Dit wordt zo'n sloom kutseizoen.
Rossdalezondag 12 april 2015 @ 21:27
quote:
9s.gif Op zondag 12 april 2015 21:23 schreef KoningStoma het volgende:
Veel zal je niet missen. Dit wordt zo'n sloom kutseizoen.
Boeken gelezen?

Ik ben al lang blij dat Bran zijn verhaallijn dit seizoen niet voor komt.
PierreTTmaandag 13 april 2015 @ 09:02
Krakaka
Nick-GizMomaandag 13 april 2015 @ 09:04
quote:
1s.gif Op zondag 12 april 2015 21:27 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Boeken gelezen?

Ik ben al lang blij dat Bran zijn verhaallijn dit seizoen niet voor komt.
Jij wel eigenlijk? Wil er nog wel ooit aan beginnen eigenlijk

Dit seizoen gebruikt toch spul uit boek 4 en 5?
KneusTeunmaandag 13 april 2015 @ 13:59
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 09:04 schreef Nick-GizMo het volgende:
gebruikt toch spul uit b
Er gaan nu allerlei zaken door elkaar lopen, en zelfs zaken lopen die niet in één van de boeken zit.
Rossdalemaandag 13 april 2015 @ 17:20
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 09:04 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Jij wel eigenlijk? Wil er nog wel ooit aan beginnen eigenlijk

Dit seizoen gebruikt toch spul uit boek 4 en 5?
Alleen het eerste boek, de rest komt misschien ooit nog wel eens. Het eerste boek lezen is wel handig om alle onderlinge relaties tussen de verschillende families een beetje te begrijpen :P
Nick-GizMomaandag 13 april 2015 @ 18:54
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2015 13:59 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Er gaan nu allerlei zaken door elkaar lopen, en zelfs zaken lopen die niet in één van de boeken zit.
Ja dat wist ik, maar volgens mij zit er in dit seizoen ook dingen van boek 4 en 5.
Aangezien die lulhannes niet opschiet met boek 6 moeten ze dadelijk van het boek afwijken

quote:
1s.gif Op maandag 13 april 2015 17:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Alleen het eerste boek, de rest komt misschien ooit nog wel eens. Het eerste boek lezen is wel handig om alle onderlinge relaties tussen de verschillende families een beetje te begrijpen :P
Heb denk 10 pagina's uit boek 1 gelezen ;(
Reintjidinsdag 14 april 2015 @ 12:37
Ross, is er ook weer een Gam SC F1 Poule op Fok?
Rossdaledinsdag 14 april 2015 @ 16:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2015 12:37 schreef Reintji het volgende:
Ross, is er ook weer een Gam SC F1 Poule op Fok?
Niet dat ik weet... Zou ook weinig uitmaken, ik ga niet echt lekker :P
Nick-GizModinsdag 14 april 2015 @ 23:20
http://start9.io/

altijd leuk
KneusTeunwoensdag 15 april 2015 @ 09:51
Hearthstone op telefoon.... eindelijk
Rossdalewoensdag 15 april 2015 @ 10:11
Piet! Zocht je nog steeds een leuke wagen? :9~

http://ww3.autoscout24.nl/classified/269231787
PierreTTwoensdag 15 april 2015 @ 10:12
quote:
3s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:11 schreef Rossdale het volgende:
Piet! Zocht je nog steeds een leuke wagen? :9~

http://ww3.autoscout24.nl/classified/269231787
Oooooooooo

Shiiiiiiit

O+
Rossdalewoensdag 15 april 2015 @ 10:14
quote:
1s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:12 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oooooooooo

Shiiiiiiit

O+
Vanochtend kwam er eentje voorbij op de snelweg, Bwoah wat klapt dat ding zeg als je het gas inbeukt :D Ik trilde in mijn auto van dat geluid O+
PierreTTwoensdag 15 april 2015 @ 10:18
quote:
3s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:14 schreef Rossdale het volgende:

Ik trilde in mijn auto van dat geluid O+
Met of zonder Ambiance aan? :D
Rossdalewoensdag 15 april 2015 @ 11:23
quote:
1s.gif Op woensdag 15 april 2015 10:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Met of zonder Ambiance aan? :D
Altijd ambiance in de mazdarati _O_
PierreTTwoensdag 15 april 2015 @ 11:25
quote:
3s.gif Op woensdag 15 april 2015 11:23 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Altijd ambiance in de mazdarati _O_
Knop indrukken, meteen bitterballen uit het dashboardkastje, gelijk muziek van Rogier en Co op 10, slingers, ballonnen, confetti en serpentines vliegen door de cabine _O_
Rossdalewoensdag 15 april 2015 @ 11:46
quote:
10s.gif Op woensdag 15 april 2015 11:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Knop indrukken, meteen bitterballen uit het dashboardkastje, gelijk muziek van Rogier en Co op 10, slingers, ballonnen, confetti en serpentines vliegen door de cabine _O_
Je vergeet de Erdinger Dunkels die uit een nevel van drie koningen en jägermeister naar boven rijzen uit de bekerhouders ^O^
PierreTTwoensdag 15 april 2015 @ 12:14
quote:
3s.gif Op woensdag 15 april 2015 11:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Je vergeet de Erdinger Dunkels die uit een nevel van drie koningen en jägermeister naar boven rijzen uit de bekerhouders ^O^
Achteruitkijkspiegel wordt direct vervangen voor een discobol, de achterklep vliegt open en schaarsgeklede dames beginnen sensueel te dansen (en dat op de muziek van Rogier en Co!), de motorkap klapt open en clowns op eenwielers vliegen eruit, de achterbank vormt zich om tot een jaren '70 dansvloer met lichtgevende tegels _O_

Ik wil ook een Mazdarati _O_
Rossdalewoensdag 15 april 2015 @ 13:15
Had je nu die 3 maar gekocht ipv de Ibiza :P Boeiend dat hij weg roest waar je bij staat, dat geeft charme! :D
PierreTTwoensdag 15 april 2015 @ 21:54
quote:
3s.gif Op woensdag 15 april 2015 13:15 schreef Rossdale het volgende:
Had je nu die 3 maar gekocht ipv de Ibiza :P Boeiend dat hij weg roest waar je bij staat, dat geeft charme! :D
Stiekem wel. Ik had serieus bijna een Mazda 3 MPS met 260pk gekocht :D
Nick-GizModonderdag 16 april 2015 @ 09:47
wtf is dit dan weer :')

www.mijnontmaagding.org
badboynovadonderdag 16 april 2015 @ 10:50
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 09:47 schreef Nick-GizMo het volgende:
wtf is dit dan weer :')

www.mijnontmaagding.org
idd WTF, waar een LOI cursus al wel niet goed voor is :+
PierreTTdonderdag 16 april 2015 @ 12:17
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 10:50 schreef badboynova het volgende:

[..]

idd WTF, waar een LOI cursus al wel niet goed voor is :+
"Andre". Prima schuilnaam Donnie :D
Nick-GizModonderdag 16 april 2015 @ 19:49
http://imgur.com/a/gOX8T

_O-
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 09:33
quote:
0s.gif Op donderdag 16 april 2015 10:50 schreef badboynova het volgende:

[..]

idd WTF, waar een LOI cursus al wel niet goed voor is :+
KneusTeunvrijdag 17 april 2015 @ 10:42
Bijna Project cars! woei
Rossdalevrijdag 17 april 2015 @ 11:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 10:42 schreef KneusTeun het volgende:
Bijna Project cars! woei
Zo fucking veel zin in, whoop!

Eerst een weekje motorvakantie en als ik thuis kom ligt Project Cars op de mat O+
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 11:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 10:42 schreef KneusTeun het volgende:
Bijna Project cars! woei
Nu wel ja _O-
KneusTeunvrijdag 17 april 2015 @ 11:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 april 2015 11:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zo fucking veel zin in, whoop!

Eerst een weekje motorvakantie en als ik thuis kom ligt Project Cars op de mat O+
Waar ga je heen?
Rossdalevrijdag 17 april 2015 @ 13:55
Eiffel ^O^ Net wat ten oosten van Trier
PierreTTvrijdag 17 april 2015 @ 14:09
Ben erg benieuwd naar Project Cars :)
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 15:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 14:09 schreef PierreTT het volgende:
Ben erg benieuwd naar Project Cars :)
Net zo benieuwd als naar Hardline?

oh oh oh oh oh

Ni No Kuni 2 naar de PS4, man man _O_
PierreTTvrijdag 17 april 2015 @ 15:36
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 april 2015 15:31 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Net zo benieuwd als naar Hardline?

oh oh oh oh oh

Ni No Kuni 2 naar de PS4, man man _O_
Ik moet nog zoveel spellen halen, maar de moneyz ;(
SoldMayorvrijdag 17 april 2015 @ 15:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 15:36 schreef PierreTT het volgende:
Ik moet nog zoveel spellen halen, maar de moneyz
LUIE MOSLIM DATJE BENT!!
PierreTTvrijdag 17 april 2015 @ 15:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 15:51 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

LUIE MOSLIM DATJE BENT!!
:D :')
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 16:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 15:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik moet nog zoveel spellen halen, maar de moneyz ;(
Ach, als je maar kan drinken he
PierreTTvrijdag 17 april 2015 @ 16:04
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:03 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ach, als je maar kan drinken he
Prioriteiten :D
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 16:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Prioriteiten :D
Jup, daarom maar Goat Simulator gekocht _O-
PierreTTvrijdag 17 april 2015 @ 16:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:14 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Jup, daarom maar Goat Simulator gekocht _O-
Serieus? :D Als je die filmpjes op Youtube ziet lach je je wel kapot :D :')
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 16:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:18 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Serieus? :D Als je die filmpjes op Youtube ziet lach je je wel kapot :D :')
Ja en het is nog grappig ook _O-
SoldMayorvrijdag 17 april 2015 @ 16:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:14 schreef Nick-GizMo het volgende:
Jup, daarom maar Goat Simulator gekocht
Al naar de sportschool geweest?

Of zeker vanavond? :')
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 16:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:26 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Al naar de sportschool geweest?

Of zeker vanavond? :')
nee moet nog ;(! Maar zal wel voor het eten zijn
SoldMayorvrijdag 17 april 2015 @ 16:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:33 schreef Nick-GizMo het volgende:
nee moet nog ! Maar zal wel voor het eten zijn
Maar jij eet pas om half 10. :D
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 16:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:34 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Maar jij eet pas om half 10. :D
ja dus ik heb nog wel ff _O- _O-
PierreTTvrijdag 17 april 2015 @ 16:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:34 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Maar jij eet pas om half 10. :D
Prima tijd toch. Al die mensen die om 6 uur stipt eten, brrrr.
SoldMayorvrijdag 17 april 2015 @ 16:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:45 schreef PierreTT het volgende:
Prima tijd toch. Al die mensen die om 6 uur stipt eten, brrrr.
Oh ja gewoon eten wanneer je wilt!
PierreTTvrijdag 17 april 2015 @ 16:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:48 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Oh ja gewoon eten wanneer je wilt!
Avondeten het liefst tussen 7 en 8. Anders heb je weer honger als je gaat slapen :P
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 16:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:48 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Oh ja gewoon eten wanneer je wilt!
dit dus

Net nog ff eieren weggewerkt ^O^
PierreTTvrijdag 17 april 2015 @ 17:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 16:52 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

dit dus

Net nog ff eieren weggewerkt ^O^
Gelijk heb je! Ik net een dubbele boterham met kip, kaas, ham, sla, tomaat en mayonaise O+
Nick-GizMovrijdag 17 april 2015 @ 23:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 10:42 schreef KneusTeun het volgende:
Bijna Project cars! woei
quote:
Project Cars krijgt bij de lancering meer dan 30 verschillende omgevingen en 110 banen
Waarschijnlijk toch ook een paar Mirror banen
KneusTeunzaterdag 18 april 2015 @ 11:11
Dat ga ik proberen!
PierreTTzaterdag 18 april 2015 @ 11:16
quote:
Video is niet beschikbaar. ;(
Rossdalezaterdag 18 april 2015 @ 12:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 23:28 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]


[..]

Waarschijnlijk toch ook een paar Mirror banen
Dat verwacht ik wel ja
Nick-GizMozaterdag 18 april 2015 @ 14:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 april 2015 12:25 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat verwacht ik wel ja
Jup, check http://www.projectcarsgame.com/locations.html

Zitten wel een paar leuke circuits in ^O^
PierreTTzaterdag 18 april 2015 @ 15:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 14:59 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Jup, check http://www.projectcarsgame.com/locations.html

Zitten wel een paar leuke circuits in ^O^
Weinig Japanse circuits. Geen Suzuka, Tsukuba, Twin Ring Motegi. Jammer genoeg ook geen Sebring, Mugello, Oschersleben... Mis nog best wat ;(
Cliffyzaterdag 18 april 2015 @ 16:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 april 2015 15:22 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Weinig Japanse circuits. Geen Suzuka, Tsukuba, Twin Ring Motegi. Jammer genoeg ook geen Sebring, Mugello, Oschersleben... Mis nog best wat ;(
Oschersleben staat er tussen hoor :o
PierreTTzaterdag 18 april 2015 @ 17:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 16:30 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Oschersleben staat er tussen hoor :o
Oh dan heb ik die gemist :o
Cliffyzaterdag 18 april 2015 @ 18:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 april 2015 17:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Oh dan heb ik die gemist :o
Geen Suzuka en Mugello is wel jammer.. al heb ik die wel genoeg gedaan in Forza 2/3/4 lol..
KoningStomazaterdag 18 april 2015 @ 19:19
quote:
Daar zou ik echt van over mijn nek gaan.
Nick-GizMozaterdag 18 april 2015 @ 19:23
zlMScix.gif

_O-
PierreTTzaterdag 18 april 2015 @ 19:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 18:59 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Geen Suzuka en Mugello is wel jammer.. al heb ik die wel genoeg gedaan in Forza 2/3/4 lol..
Suzuka is by far mijn favoriete circuit. Alhoewel de kans bij Project Cars wel groot is dat die later nog wel toegevoegd wordt :)
Rossdalezaterdag 18 april 2015 @ 20:01
Alles beter dan Laguna Seca, wat een grafbaan is dat zeg :r
PierreTTzaterdag 18 april 2015 @ 20:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 20:01 schreef Rossdale het volgende:
Alles beter dan Laguna Seca, wat een grafbaan is dat zeg :r
Haten op Laguna Seca, draai maar weer om met die trein :') Een van de beste circuits ooit _O_ Na Suzuka en Sebring.
Cliffyzaterdag 18 april 2015 @ 20:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 april 2015 19:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Suzuka is by far mijn favoriete circuit. Alhoewel de kans bij Project Cars wel groot is dat die later nog wel toegevoegd wordt :)
Inderdaad, vind deze lijst een stuk beter dan bv Forza bij launch..

quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 20:01 schreef Rossdale het volgende:
Alles beter dan Laguna Seca, wat een grafbaan is dat zeg :r
Ach joh gewoon lekker vol gas zandhappen in de corkscrew :D
PierreTTzaterdag 18 april 2015 @ 20:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 april 2015 20:06 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Inderdaad, vind deze lijst een stuk beter dan bv Forza bij launch..

[..]

Ach joh gewoon lekker vol gas zandhappen in de corkscrew :D
Ja dat zeker wel! Maar toch, ik mis de Japanse circuits en Mugello ;(

Zand happen in de corkscrew :') Rossdale weet heel goed waar z'n rem zit, maar dan kan ie hem ineens niet vinden _O-
Cliffyzaterdag 18 april 2015 @ 20:10
Leuke deal trouwens voor pc mustardrace: https://www.humblebundle.com/
Rossdalezaterdag 18 april 2015 @ 20:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 april 2015 20:06 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Haten op Laguna Seca, draai maar weer om met die trein :') Een van de beste circuits ooit _O_ Na Suzuka en Sebring.
Kutzand, kutbocht, kutamerikanen, kutcircuit, bah bah :r

Niet zo zeiken hé, anders ga ik zo wel alleen ribs eten en trek jij je koelkast maar terug open :{w
PierreTTzaterdag 18 april 2015 @ 20:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 april 2015 20:18 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Kutzand, kutbocht, kutamerikanen, kutcircuit, bah bah :r

Niet zo zeiken hé, anders ga ik zo wel alleen ribs eten en trek jij je koelkast maar terug open :{w
Dat zand raak je niet als je gewoon eens normaal reed in plaats van als een dronken Amerikaan in een scootmobiel over die baan te zwalken ^O^
PierreTTzaterdag 18 april 2015 @ 20:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 april 2015 20:18 schreef Rossdale het volgende:

Niet zo zeiken hé, anders ga ik zo wel alleen ribs eten en trek jij je koelkast maar terug open :{w
Och och och, meneer wordt eens terecht gewezen op zijn bizarre, abnormale en ronduit ridicule manier van racen en direct gaan, alsof het een vrouw is, de armen in de zij en worden goedkope dreigementen geuit die mij geenszins kunnen schaden!

Prachtige volzin trouwens _O_
Rossdalezondag 19 april 2015 @ 05:00
Met volledige souplesse, prachtige stuurmanskunsten die tot in de perfectie worden uitgevoerd, excellerende buiten-binnen-buitenbochtjes en bijzonder adequate reacties is die baan nog steeds zeer ondermaats en ronduit kut te noemen!
PierreTTzondag 19 april 2015 @ 05:12
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 05:00 schreef Rossdale het volgende:
Met volledige souplesse, prachtige stuurmanskunsten die tot in de perfectie worden uitgevoerd, excellerende buiten-binnen-buitenbochtjes en bijzonder adequate reacties is die baan nog steeds zeer ondermaats en ronduit kut te noemen!
Niet zo ondermaats als die Marokkanen net :')
Nick-GizMozondag 19 april 2015 @ 17:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 april 2015 20:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ja dat zeker wel! Maar toch, ik mis de Japanse circuits en Mugello ;(

Zand happen in de corkscrew :') Rossdale weet heel goed waar z'n rem zit, maar dan kan ie hem ineens niet vinden _O-
Altijd maar dat beuken ;(
PierreTTmaandag 20 april 2015 @ 13:25
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 17:09 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Altijd maar dat beuken ;(
Inderdaad. Beetje contact is niet erg, maar dat oeverloze gerag is zo irritant. Heb het nu trouwens vooral over de multiplayer in Forza. Een van de redenen dat ik eigenlijk bijna nooit multiplayer speel ;(
Cliffymaandag 20 april 2015 @ 13:39
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 13:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Inderdaad. Beetje contact is niet erg, maar dat oeverloze gerag is zo irritant. Heb het nu trouwens vooral over de multiplayer in Forza. Een van de redenen dat ik eigenlijk bijna nooit multiplayer speel ;(
Multi was ook gewoon een ramp
PierreTTmaandag 20 april 2015 @ 13:39
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 13:39 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Multi was ook gewoon een ramp
Tegenwoordig heb je wel een no-collision multiplayerlobby, maar die is alleen is klasse C. Daar schiet je ook weer niks mee op :')
Cliffymaandag 20 april 2015 @ 13:41
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 13:39 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Tegenwoordig heb je wel een no-collision multiplayerlobby, maar die is alleen is klasse C. Daar schiet je ook weer niks mee op :')
No collision had je in Forza 4 toch ook? Maar dan ben je eigenlijk gewoon time trials aan het doen...
Nick-GizMomaandag 20 april 2015 @ 16:45
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 13:39 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Multi was ook gewoon een ramp
overdrijven is ook een vak :')
Nick-GizMomaandag 20 april 2015 @ 16:45
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 13:25 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Inderdaad. Beetje contact is niet erg, maar dat oeverloze gerag is zo irritant. Heb het nu trouwens vooral over de multiplayer in Forza. Een van de redenen dat ik eigenlijk bijna nooit multiplayer speel ;(
Had het meer over Ross :P
Rossdalemaandag 20 april 2015 @ 17:33
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 16:45 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Had het meer over Ross :P
Nou nou nou, ik ben geen Bassie :{w
PierreTTmaandag 20 april 2015 @ 19:12
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 13:41 schreef Cliffy het volgende:

[..]

No collision had je in Forza 4 toch ook? Maar dan ben je eigenlijk gewoon time trials aan het doen...
Ja maar nog wel tegen anderen op de baan. Lijkt meer op Rivals dan :P
PierreTTmaandag 20 april 2015 @ 19:13
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 16:45 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Had het meer over Ross :P
Ik heb er ook nog steeds nachtmerries van ;(
Rossdalemaandag 20 april 2015 @ 20:44
quote:
1s.gif Op maandag 20 april 2015 19:13 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik heb er ook nog steeds nachtmerries van ;(
Hater :{w Maar goed dat je een xbox hebt gekocht dan :6
PierreTTmaandag 20 april 2015 @ 21:14
quote:
1s.gif Op maandag 20 april 2015 20:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Hater :{w Maar goed dat je een xbox hebt gekocht dan :6
Arme PlayStation Network ;(
KneusTeunmaandag 20 april 2015 @ 21:31
quote:
10s.gif Op maandag 20 april 2015 21:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Arme PlayStation Network ;(
Jonguh, PSN is the place to be, al sinds December geen downtime meer ^O^
Nick-GizMomaandag 20 april 2015 @ 21:35
quote:
1s.gif Op maandag 20 april 2015 17:33 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nou nou nou, ik ben geen Bassie :{w
Wie is dat?

quote:
1s.gif Op maandag 20 april 2015 20:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Hater :{w Maar goed dat je een xbox hebt gekocht dan :6
Maar daar is het wel gezellig :6

quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 21:31 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Jonguh, PSN is the place to be, al sinds December geen downtime meer ^O^
Die is te makkelijk :{w
KneusTeunmaandag 20 april 2015 @ 21:45
En FPS is stabieler bij Project cars op de PS4 dacht ik? whoei!
PierreTTmaandag 20 april 2015 @ 22:14
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 21:45 schreef KneusTeun het volgende:
En FPS is stabieler bij Project cars op de PS4 dacht ik? whoei!
Helaas, ik ga voor Project Cars geen PS4 kopen ;(
Nick-GizMomaandag 20 april 2015 @ 22:32
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 21:45 schreef KneusTeun het volgende:
En FPS is stabieler bij Project cars op de PS4 dacht ik? whoei!
quote:
It's come to our attention that the build of Project Cars used as the basis for this article was not intended by the developer Slightly Mad Studios for technical analysis. We weren't aware of this, which was the unfortunate result of some miscommunication on our part with the game's publisher. It was an honest mistake and it is not our intention to misrepresent the game, so we've unpublished the videos that form the basis of the article.

We'll be able to bring you a full analysis of a more advanced build of the game in the coming weeks.

We'd like to apologise to our readers and to Slightly Mad Studios for this unintentional misrepresentation.
Misschien verkeerde build
KneusTeundinsdag 21 april 2015 @ 08:23
quote:
0s.gif Op maandag 20 april 2015 22:32 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

[..]

Misschien verkeerde build
Ah ik schrok al. Misschien heeft MS het licht gezien en beseffen ze dat het 2015 is ;)
Maar ik hoorde dat de ONE sinds de prijszakking een behoorlijke inhaalslag aan het maken is, dus wat dat betreft gaat nog spannend worden.
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 08:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 08:23 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ah ik schrok al. Misschien heeft MS het licht gezien en beseffen ze dat het 2015 is ;)
Maar ik hoorde dat de ONE sinds de prijszakking een behoorlijke inhaalslag aan het maken is, dus wat dat betreft gaat nog spannend worden.
Of niet, want bij die build zakt de One behoorlijk in FPS. En Directx12 gaat de hype ook niet waarmaken
Rossdaledinsdag 21 april 2015 @ 09:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 08:23 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Ah ik schrok al. Misschien heeft MS het licht gezien en beseffen ze dat het 2015 is ;)
Maar ik hoorde dat de ONE sinds de prijszakking een behoorlijke inhaalslag aan het maken is, dus wat dat betreft gaat nog spannend worden.
Met het dumpen van Kinect is er volgens mij een hoop meer processorkracht vrijgekomen. Dus uiteindelijk zal het verschil tussen de One en de PS4 wel te verwaarlozen zijn. ^O^
KneusTeundinsdag 21 april 2015 @ 09:43
quote:
3s.gif Op dinsdag 21 april 2015 09:34 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Met het dumpen van Kinect is er volgens mij een hoop meer processorkracht vrijgekomen. Dus uiteindelijk zal het verschil tussen de One en de PS4 wel te verwaarlozen zijn. ^O^
Nee toch? ik dacht 2GB RAM wat vrijgekomen was.
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 10:08
quote:
3s.gif Op dinsdag 21 april 2015 09:34 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Met het dumpen van Kinect is er volgens mij een hoop meer processorkracht vrijgekomen. Dus uiteindelijk zal het verschil tussen de One en de PS4 wel te verwaarlozen zijn. ^O^
10% maar
SoldMayordinsdag 21 april 2015 @ 12:19

Binnenkort nieuw album samen met:

Young NiD (Nick uit DenHaag)
FeestRapperPieTT
Rick Rossdale
Jos tha Boss
Kneus tha Reus

Mr Polska, Jebroer en vele andere!!

maxresdefault.jpg

Be there!!!!
Cliffydinsdag 21 april 2015 @ 12:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 10:08 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

10% maar
Flink verschil toch... maar uiteindelijk zal het toch wel weer om de games gaan..
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 15:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 12:19 schreef SoldMayor het volgende:

Binnenkort nieuw album samen met:

Young NiD (Nick uit DenHaag)
FeestRapperPieTT
Rick Rossdale
Jos tha Boss
Kneus tha Reus

Mr Polska, Jebroer en vele andere!!

[ afbeelding ]

Be there!!!!
Held _O_

Rick Rossdale _O_
Big Stef _O_
GertMayorLazer _O_
Nick Geezy _O_

Ik heb als artiest wel viptoegang hé, nondeju. En beter dat er genoeg drank is _O_
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 15:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Held _O_

Rick Rossdale _O_
Big Stef _O_
GertMayorLazer _O_
Nick Geezy _O_

Ik heb als artiest wel viptoegang hé, nondeju. En beter dat er genoeg drank is _O_
Dan kan jij beter thuis blijven
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 15:48
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:26 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Dan kan jij beter thuis blijven
Dan ken je Rossdale nog niet :D Of Big Stef :D Of de Delftse Dakduif _O_
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 15:57
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dan ken je Rossdale nog niet :D Of Big Stef :D Of de Delftse Dakduif _O_
Die is dan ook geen VIP, laat staan dat ie op de gastenlijst staat
Rossdaledinsdag 21 april 2015 @ 15:59
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dan ken je Rossdale nog niet :D Of Big Stef :D Of de Delftse Dakduif _O_
Lange Freek & Baas Bever
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 16:04
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Die is dan ook geen VIP, laat staan dat ie op de gastenlijst staat
_O-
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 16:04
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 april 2015 15:59 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lange Freek & Baas Bever
Dan weet je het wel _O_
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 18:49
Man man man, check even een paar oude topics en boem we zijn weer een uurtje verder _O-
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 18:58
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 april 2015 18:49 schreef Nick-GizMo het volgende:
Man man man, check even een paar oude topics en boem we zijn weer een uurtje verder _O-
Haha echt he :D Doe ik ook wel eens als ik me verveel :P
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 19:03
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 18:58 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Haha echt he :D Doe ik ook wel eens als ik me verveel :P
Hehe, is mooi man
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 19:04
http://www.dumpert.nl/med(...)_van_dit_moment.html

gruwelijk tof _O-
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 19:07
quote:
Zag hem voorbij komen op Facebook, instabuy _O_ Briljant als je aan het zuipen bent met wat maten _O_
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 19:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 19:07 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Zag hem voorbij komen op Facebook, instabuy _O_ Briljant als je aan het zuipen bent met wat maten _O_
Slagroom Snoet noemen ze het hier, of in Belgie iig
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 19:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 19:12 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Slagroom Snoet noemen ze het hier, of in Belgie iig
https://m.bol.com/nl/p/sl(...)el/9200000013361191/

_O_
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 19:15
quote:
gezien idd, maar die vragen meteen weer 30 euro :') :') :') |:(

de rest max 2 10tjes
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 19:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 19:15 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

gezien idd, maar die vragen meteen weer 30 euro :') :') :') |:(

de rest max 2 10tjes
Hm, later maar eens kijken. Kan je natuurlijk ook met bekertjes bier doen _O-
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 19:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 19:16 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hm, later maar eens kijken. Kan je natuurlijk ook met bekertjes bier doen _O-
er zijn meer mogelijkheden idd _O-
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 19:41
Wauw, topic is bijna vol, dat Is lang geleden :o
KneusTeundinsdag 21 april 2015 @ 21:56
Meer als een maand.... das best lang :(
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 23:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 21:56 schreef KneusTeun het volgende:
Meer als een maand.... das best lang :(
Nu je het zegt ja, pffff.

Vroeger gingen ze een stuk vlugger vol, maar ja.. vroeger...

Toen had ook iedereen een xbox 360 ;(
PierreTTdinsdag 21 april 2015 @ 23:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 23:17 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Nu je het zegt ja, pffff.

Vroeger gingen ze een stuk vlugger vol, maar ja.. vroeger...

Toen had ook iedereen een xbox 360 ;(
En nog geen whatsapp
Nick-GizModinsdag 21 april 2015 @ 23:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 april 2015 23:20 schreef PierreTT het volgende:

[..]

En nog geen whatsapp
Ja dat is helemaal vroeger _O-
PierreTTwoensdag 22 april 2015 @ 01:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 23:24 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Ja dat is helemaal vroeger _O-
Zo ging het. Vroeger moest ik alles hier aan je vragen, nu app ik gewoon ff ;(
PierreTTwoensdag 22 april 2015 @ 01:17
299
PierreTTwoensdag 22 april 2015 @ 01:17
Gooi maar dicht Nick
Rossdalewoensdag 22 april 2015 @ 07:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2015 23:17 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Nu je het zegt ja, pffff.

Vroeger gingen ze een stuk vlugger vol, maar ja.. vroeger...

Toen had ook iedereen een xbox 360 ;(
Die heb ik nog steeds hoor :D