abonnement Unibet Coolblue
pi_150554210
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 01:10 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik ben ook een vrouw
Zie ik niet in je profiel :)
pi_150554226
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 01:10 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik ben ook een vrouw
Leugens!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_150554232
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 01:13 schreef vronie het volgende:

[..]

Zie ik niet in je profiel :)
heb mijn haren altijd opgestoken en draag graag een sjaal dus vond het andere poppetje mooier
Blauw staat mij ook beter. ;)
pi_150554474
De foto's van Lisanne op de top zijn geposeerd voor de Caribische oceaan rechts en direct daarna voor de Grote Oceaan links.
Hoe wisten zij dat?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als er idd een ravijn is waar je niet uit kunt komen tussen de mirador en Q1 dan houd ik de deur open voor dat scenario alhoewel dat nog wel heel veel vragen achterlaat.
Vooralsnog ben ik zekerder dan ooit dat de meiden op een onnatuurlijke manier om het leven zijn gekomen.

Ik heb nog heel veel te vertellen met name over de telefoons maar doe dat de aankomende dagen. Nu naar bed nog wel even mobiel.
  donderdag 12 maart 2015 @ 02:22:05 #206
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_150554826
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 23:41 schreef 11en30 het volgende:

Wat is dat vierkante met roze/rode ding bij de schoen?
http://i58.tinypic.com/2qmqb2f.jpg
Hoort dat witte met chroom rand er ook bij? Dat lijkt wel een handvat.
Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
  donderdag 12 maart 2015 @ 02:34:50 #207
387433 Gorraay
hi-de-hi! ho-de-ho!
pi_150554890
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 01:37 schreef jackie12 het volgende:
De foto's van Lisanne op de top zijn geposeerd voor de Caribische oceaan rechts en direct daarna voor de Grote Oceaan links.
Hoe wisten zij dat?
Ik begrijp de vraag niet. Je hoeft helemaal niets te weten om op de Mirador te poseren.
De situering begrijp ik ook niet. Als je uitkijkt vanaf de Mirador kijk je naar het zuiden, en heb je dus de ene oceaan voor je en de andere achter je.
Aldoor dat metalen ruischen van de metalen stralende zee ...
pi_150555089
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 08:38 schreef jackie12 het volgende:
"in t gevalletje dat" is denk ik de enige user hier die geen vragen heeft naar aanleiding van Frank zijn bevindingen.

En dat komt bij mij niet heel slim over
Denk het dan ook niet. Of post die domme gedachte niet.

Heb je ook een reactie, maar dan wèl een slimme, op mijn opmerking over de rugzak? Dat iedereen die de niet kapotte spullen als bewijs zag dat de rugzak niet door de rivier daar gekomen is, rekening had moeten houden met het bestaan van betere rugzakken?
Dat Ootjekatootje er één gevonden heeft, bewijst dat zulke conclusies onterecht zijn. Dat die van hetzelfde merk en type is als de rugzak waar de spullen van Kris en Lisanne in zaten, doet er voor die onterechte conclusie niet eens toe. Maar het bespaart wel een boel gezeur, bijvoorbeeld dat ze misschien wel deze rugzak bij zich hadden:

http://www.rugzakonline.n(...)ker-gymtas-zwart.jpg

En dat wie twijfelt aan de verwoestende werking van een rivier (alsof die altijd zo verwoestend is) dan maar moet bewijzen dat ze een beter ding hadden.

In plaats van een reactie verzin je iets over mij, en noemt dat niet slim. Goedkoop, ontwijkend en kennelijk bedoeld voor een dom publiek.

Sorry, maar dat is van een niveau als dat er geen webshop kan bestaan die ijsjes verkoopt, want ijsjes smelten als je ze per post verstuurt.

http://www.radio1.nl/item(...)uurt-ijsjes-per-post

quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 10:53 schreef Ouder1 het volgende:

[..]

Ik weet niet wie je bedoelt maar wellicht bedoel je mij wel.

Ik heb echter weldegelijk vragen bij de conclusie van FvdG, echter geen vragen die zijn conclusie echt onderuit halen. En die conclusie is volgens hem zelf ook duidelijk 'het meest waarschijnlijke scenario' en niet met enige zekerheid hetgeen er ook echt gebeurd is.

Waar ik hier grote moeite mee heb is dat een aantal hier twijfelen aan de woorden van HK en FvdG, wat feitelijk niet anders is dan hen voor leugenaars uitmaken. 'Pics or it didn't happen'.. Waar denken deze mensen het recht vandaan te halen alles te mogen weten en zien? Wie denken ze wel niet dat ze zijn? En echt over the top gaat het wanneer men het blijkbaar nodig vindt om volledig niet ter zake doende sneren uit te gaan delen. Echt; lager dan dat kan je niet zinken, ook niet als je het nadat Lavenderr het weer eens heeft ge-edit , domweg gaat ontkennen want niet meer te bewijzen.

Mijn redenatie is dus geheel andersom. Ik ga er vanuit dat HK en FvdG de waarheid spreken en zeer zeker niet bewust aan het liegen zijn geslagen om welke onbenullige reden dan ook. Dus ipv te roepen dat 'het niet kan' omdat 'dat en dat vreemd blijft', zoek ik naar hoe die vragen wél zouden kunnen. "Is het mogelijk?" ipv "Ik geloof het niet want ik weet het beter op mijn zolderkamer achter mijn laptop in Nederland/Duitsland/Colombia".

Ik kom dan tot de conclusie dat dit idd een mogelijkheid is en zelfs dat als het een mogelijkheid is, het ook de meest waarschijnlijke is. Wat niet wil zeggen dat het ook met zekerheid is wat er gebeurd is.

Als je mij niet bedoelde maar een andere user dan denkt die misschien op dezelfde manier als ik.

Zo wil ik een hardnekkig terugkomend dingetje nog even aanstippen: In de conclusie van FvdG zitten de meiden opgesloten in een 'kloof'. Ze kunnen er dus niet uit. Hun weg wordt geblokkeerd door metershoge rotswanden en watervallen zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts die niet te beklimmen of af te dalen zijn.
Dit scenario dan deels aannemen maar blijven hameren op 'elkaar kwijt geraakt' of 'er is er eentje later doorgelopen; die heeft die locatie verlaten (en de rugtas daar zelf neergezet)' is dan gewoon ongelooflijk dom (sorry). En weer verklaar je dan FvdG voor leugenaar.

Een ander punt: Als dit scenario idd is gebeurd, dan is het juist niet waarschijnlijk dat ze immobiel waren door verwondingen van de val/glijpartij. Dat is ook helemaal niet nodig want hun weg werd aan alle kanten geblokkeerd. Dus, als je FvdG en HK niet voor leugenaars wil uitmaken en die kloof als uitgangspunt neemt, kan je beter stoppen met wilde fantasie verhalen over dwars laesies, schedelbreuken, bekkenbreuken, heupbreuken, andere botbreuken en gruwelijke verwondingen. Het voegt niets toe dan horror en sensatie.
Tja Ouder 1, Jackie bedoelde mij. Voor het geval dat je nog geloofde dat hij moeite heeft met Engels, dat loopt kennelijk wel los. Waar het wel aan schort, zijn z'n wilde beweringen, over "geen vragen hebben", als je het verhaal van Frank VdG niet met vragen (en vrijwel niets anders) van tafel veegt. Vragen hou je altijd, en van vragen word je wijs. Zoals jij, en nog een handjevol posters. De goedkope, oneerlijke retoriek van Jackie slaat dus ook op jou, ook al was die voor mij bedoeld.

quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 12:23 schreef Ouder1 het volgende:
Al zeggen honderd mensen die daar geweest zijn dat je er niet kunt verdwalen.. de verdwaalaanhangers blijven roepen dat dat weldegelijk kan. :')
In een handjevol reacties die ik vond over dat niet kunnen verdwalen, werd het tegendeel gezegd. Door mensen die daar ook geweest waren. En verdwaald. Het kan zijn dat het 'm zit in het woordje "daar". Zoals ik me die reacties herinner waren er een paar die echt duidelijk zeiden dat het de Pianista Trail was, waar zij verdwaald waren (ik heb geen URL's bewaard, maar het zal nog wel online staan). Toch weet je ook dan niet zeker of dat klopt.
Maar dat geldt ook voor zeggen dat het niet kan. Vader K. heeft indertijd meen ik ook erbij gezegd dat het niet kan zolang je op het pad blijft.

Niet kunnen verdwalen - sec - is niet vol te houden, verdwalen kan overal. Verdwalen en vervolgens geen bewoonde wereld meer vinden, en zoekteams jou ook niet, kan op een boel plaatsen, Maar als het daar nog nooit gebeurd is, kan het misschien inderdaad niet. Het lastige is dat je niet weet of het daar nooit gebeurt. "Nee, er is nog nooit iemand verdwaald daar. Wel onopgehelderde verdwijningen, maar dat is omdat criminelen hun moorden verzwijgen".

Tja, die criminelen hebben redenen om te verzwijgen wie ze ombrengen, en de restanten onvindbaar te maken. De natuur heeft heeft geen redenen, dus ook niet om te zwijgen. Nou, dan zal het wel kloppen. ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door JustinCase op 12-03-2015 04:05:40 ]
pi_150555141
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 01:37 schreef jackie12 het volgende:
Of dit Feliciano is? Ik weet het niet. Ik denk eerder aan iemand uit zijn omgeving.
Wel is het zo dat als Feliciano hen wel heeft gesproken hij daar dus over gelogen heeft.
Volgens mij mogelijk leugen 3 die ik ontdekt heb.
En wat is er mogelijk in de zaak van Kris en Lisanne als hij inderdaad gelogen heeft?

...

Er zal wel weer van dezelfde mensen dezelfde kritiek horen maar dat vind ik prima.
Je blijft maar doorgaan

-edit, doe dit maar per d of pm-

[ Bericht 15% gewijzigd door Lavenderr op 12-03-2015 11:16:57 ]
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  donderdag 12 maart 2015 @ 05:30:23 #210
430543 Domnivoor
Ceterum censeo...
pi_150555182
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 23:00 schreef 11en30 het volgende:
Kwam ook een leuke foto van K tegen die ik nog niet kende, of al weer vergeten was.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
FB-pagina van Kris, 2013.
Op donderdag 4 april 2024 19:36 schreef Aoibhin het volgende:
Verrek ja, ik zie nu ook Jezus in de aardbeien :o
pi_150556058
Ik blijf die nachtfoto's intrigrerend vinden. Waarom zoveel?
Zou het een laatste wanhopige poging tot aandacht trekken geweest zijn?
Misschien is het wel een poging tot morse geweest. Kunnen we aan de tijden zien of er iets in zit van kort en lang?
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_150556168
quote:
Staat in de OP en heb ik al tig keren bekeken.
pi_150556261
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 00:10 schreef jackie12 het volgende:
Over de bh's.
Ik heb destijds niet mee gedaan aan de discussie over de BH's maar staat het vast dat de BH's die Kris en Lisanne aanhadden op de foto's ook de BH's zijn op de foto?
Een van de BH's is gestreept. Als je goed kijkt naar de foto van Lisanne op de mirador, foto zonder duimen omhoog, zie je diezelfde strepen door haar groene shirt heen schijnen. Volgens mij had ze op de mirador de gestreepte bh aan.
pi_150556629
Op de foto van het rotsblok (bodem?) zie je een door mensenhanden gemaakte hoekige sleuf.
Je denkt aan een functie.

Heeft iemand een idee wat het nut is van zo een sleuf, of zou kunnen zijn, indien het betreffende blok steen zich (blijkbaar) bevind in een amper voor mensen toegankelijk ravijn?

Gaat het hier wellicht om een gedeelte van de 'oude' Boquete tree trek, ooit aangelegd tbv. wetenschappers? Zouden daar nog ergens ontwerptekeningen van te verkrijgen zijn?

Of gaat het hier om wat anders? Ligt het bv. id. buurt van die slachterij?
pi_150556783
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 23:38 schreef doorgaan het volgende:

[..]

Weet iemand waar die foto vandaan komt en waar die gemaakt is?
http://www.panamaamerica.(...)e-que-sigan-buscando
pi_150556971
quote:
18s.gif Op donderdag 12 maart 2015 04:49 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Je blijft maar doorgaan.
Een andere reactie had ik van jou ook niet verwacht. Is prima.
-edit-per d of pm-
Verder sta ik vierkant achter mijn post

[ Bericht 33% gewijzigd door Lavenderr op 12-03-2015 11:18:54 ]
pi_150557076
Dat rozige vierkante ding is volgens mij gewoon de binnenkant van de schoen aan de voorkant, waar je je veters overheen strikt..
pi_150557159
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 02:34 schreef Gorraay het volgende:

[..]

Ik begrijp de vraag niet. Je hoeft helemaal niets te weten om op de Mirador te poseren.
De situering begrijp ik ook niet. Als je uitkijkt vanaf de Mirador kijk je naar het zuiden, en heb je dus de ene oceaan voor je en de andere achter je.
Deze info is hier een feit, maar buiten de verhalen op waarbenjij.nu waar toeristen samen met een ginds boven zijn, zijn er geen andere daar.
pi_150557276
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 09:32 schreef MeloD het volgende:
Dat rozige vierkante ding is volgens mij gewoon de binnenkant van de schoen aan de voorkant, waar je je veters overheen strikt..
Je bedoelt de tong van van schoen, zou kunnen.

https://www.google.nl/sea(...)an.dhtml%3B250%3B158

lange link, maar betere foto. Ik denk inderdaad wat je gelijk hebt, ding is volgezogen met water en daardoor uitgezet.
pi_150557399
https://encrypted-tbn3.gs(...)9YCc2QCZbezb13_CYdyg

ik blijf deze ook zo raar vinden, wat een nette schoen
pi_150557506
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 21:42 schreef Ouder1 het volgende:

[..]

Dit waren jouw argumenten:

[..]

Zo'n locatie kan best groot zijn; ligt vooral aan de afstand tussen die twee blokkerende watervallen. Theoretisch zou het zelfs een kilometer kunnen zijn.

Maar ik zie dat je de watervallen helemaal niet noemt maar het over 'kleine gaatjes' hebt?
Die discussie is hier uitgebreid voorbij gekomen. Volgens FvdG zaten ze opgesloten tussen twee metershoge rotswanden en twee watervallen. Als je er zonder klimgerei nergens uit kunt klimmen en de afdaling via de waterval stroomafwaarts niet levend te maken is, dan zit je dus vast.

In dergelijke kloven kan het waterpeil enorm stijgen bij heftige regen. Dan spoelt alles wat zich in die kloof bevindt er dus via die waterval uit. Gezien de nachtfoto's hebben ze wel droog op stenen kunnen zitten.
Opties; Overleden en er in gevallen, overleden en door stijgend water mee gespoeld, uit wanhoop de sprong gewaagd met fatale afloop?
Hey Ouder1 best een plausibel verhaal en sorry van de gaatjes ik dacht dat de kloof omringd was met hoge wanden met watervallen die in de kloof liepen als er dan geen groot open stuk in zit moet het dan door andere openingen eruit en dus kleinere gaatjes (maar vergeet het maar ff klinkt onzinnig van mij). Maar voor mij is jouw plausibele verklaring nog steeds niet logischer dan een val en immobiliteit en verder naar beneden. Ik zit dan namelijk nog met het dichtgeknoopte broekje van Kris bij de kabelbrug (heb je nog niet aangegeven hoe jij dit verklaart), zit nog met de nachtfoto's die naar beneden zijn gericht vanaf higher ground (kan ook in die kloof maar dan ga je dus veronderstellen dat er lagen grond in die big ass kloof zaten en dat kan wordt al wel iets ongeloofwaardiger), ik zit ook met de verplaatsing van de rugzak die dan een ontiegelijk grote afstand heeft afgelegd (ik ken de gevoelige discussie...). Ik ben het qua rugzak-theorie gedeeltelijk met beiden kampen eens (de rugzak als een duckie en de rugzak als drijvende atoombom theorie). De rugzak over zo'n afstand zoals vanuit de kloof zou toch 'iets' moeten doen met de inhoud (natte en beschadigde inhoud of uiterlijk van de tas terwijl de tas er blijkbaar redelijk goed uitzag en meer sporen van 'drag' vertoonden, maar de teksten dat het totaal kapot zou moeten knallen als een nuclaire atoombomtas lijkt mij ook iets te ver gaan). Ik begrijp dat het een redelijk waterbestendige rugzak is maar de afstand is wel mega en de kans op dat het eerder vast komt te zitten is ook best aanwezig.

Zou het niet kunnen zijn dat jullie allebei gelijk hebben? De tas legt in het scenario dat de gezamenlijke resten van K&L de laatste rustplaats zijn slechts een zeer bescheiden afstand af (paar honderd meter). Ook in een wilde rivier waar zaken beschadigd kunnen raken heeft het dus slechts een kleine afstand afgelegd en is daarna vast komen te zitten in de struiken. Dus als de tas grotere afstanden had afgelegd had het inderdaad meer beschadiging kunnen oplopen ook al zou dit beperkt kunnen zijn en niet destructief.

[ Bericht 0% gewijzigd door lekarO op 12-03-2015 09:59:40 ]
pi_150557946
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 09:49 schreef lekarO het volgende:

[..]

Hey Ouder1 best een plausibel verhaal en sorry van de gaatjes ik dacht dat de kloof omringd was met stenen met watervallen die in de kloof liepen als er dan geen groot open stuk in zit moet het dan door andere openingen eruit en dus kleinere gaatjes (maar vergeet het maar ff klinkt onzinnig van mij). Maar voor mij is jouw plausibele verklaring nog steeds niet logischer dan een val en immobiliteit en verder naar beneden.
Het kan. Anderzijds bestaat zo'n locatie dus want FvdG is er in afgedaald. Of hij moet liegen en daar ga ik niet vanuit. Hoe verklaar jij in jouw scenario dan dat ze niet gevonden of gezien zijn terwijl er intensief naar hen werd gezocht? Terwijl er volgens blogs veel indianen rondlopen? Hoe verklaar je dat ze de 1e en 2e kabelbrug (=pad) gewoon voorbij gelopen zijn? Hoe verklaar je dat ze geen foto's meer hebben gemaakt na 1Q? Want tussen 1Q en de Mirador kom je dus in die kloof terecht als je valt dus moeten ze in jouw theorie dus verder gelopen zijn en geen foto hebben gemaakt van bv 2Q.
quote:
Ik zit dan namelijk nog met het dichtgeknoopte broekje van Kris bij de kabelbrug (heb je nog niet aangegeven hoe jij dit verklaart),
Dat heb ik wel maar heb je dus ook gemist. Ik denk dat het broekje van die waterval gegooid is in de hoop dat hij gevonden werd en er in de rivier gezocht zou worden. Dat zou verklaren waarom hij was dichtgeknoopt.
quote:
zit nog met de nachtfoto's die naar beneden zijn gericht vanaf higher ground (kan ook in die kloof maar dan ga je dus veronderstellen dat er lagen grond in die big ass kloof zaten en dat kan wordt al wel iets ongeloofwaardiger),
Volgens de officiële bronnen was het een foto van die rotswand; omhoog genomen dus en niet naar beneden. Ik dacht ook naar beneden maar vertrouw op de expertise van de mensen die in dat gebied zijn geweest en er naar gezocht hebben.
quote:
ik zit ook met de verplaatsing van de rugzak die dan een ontiegelijk grote afstand heeft afgelegd (ik ken de gevoelige discussie...). Ik ben het qua rugzak-theorie gedeeltelijk met beiden kampen eens (de rugzak als een duckie en de rugzak als drijvende atoombom theorie). De rugzak over zo'n afstand zoals vanuit de kloof zou toch 'iets' moeten doen met de inhoud (natte en beschadigde inhoud of uiterlijk van de tas terwijl de tas er blijkbaar redelijk goed uitzag en meer sporen van 'drag' vertoonden, maar de teksten dat het totaal kapot zou moeten knallen als een nuclaire atoombomtas lijkt mij ook iets te ver gaan). Ik begrijp dat het een redelijk waterbestendige rugzak is maar de afstand is wel mega en de kans op dat het eerder vast komt te zitten is ook best aanwezig.

Zou het niet kunnen zijn dat jullie allebei gelijk hebben? De tas legt in het scenario dat de gezamenlijke resten van K&L de laatste rustplaats zijn slechts een zeer bescheiden afstand af (paar honderd meter). Ook in een wilde rivier waar zaken beschadigd kunnen raken heeft het dus slechts een kleine afstand afgelegd en is daarna vast komen te zitten in de struiken. Dus als de tas grotere afstanden had afgelegd had het inderdaad meer beschadiging kunnen oplopen ook al zou dit beperkt kunnen zijn en niet destructief.
Ik denk zelf dat de tas vast had kunnen komen te zitten. Ook dat de spullen er in beschadigd hadden kunnen zijn. Maar ook dat de tas en de spullen in de staat waar in ze gevonden zijn zo'n afstand hadden kunnen afleggen. Ik denk dat het gewoon een kwestie van een Russische roulette is; met geluk krijg je de uitkomst die we nu hebben, met pech was alles onherstelbaar beschadigd en zo dichtbij die kloof vast komen te zitten dat hij niet of veel later gevonden was.

Wat ik vreemd vind aan jouw scenario (meiden overleden bij of vlak bij tas) is dat ze dan een enorme afstand af hebben moeten leggen. terwijl ze deels immobiel waren volgens jou. En tijdens die tocht zijn ze door niemand gezien.. Terwijl ze gezocht werden...
pi_150557974
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 08:35 schreef Injetta het volgende:
Ik blijf die nachtfoto's intrigrerend vinden. Waarom zoveel?
Zou het een laatste wanhopige poging tot aandacht trekken geweest zijn?
Misschien is het wel een poging tot morse geweest. Kunnen we aan de tijden zien of er iets in zit van kort en lang?
Goed begin maar laten we niet over aannames als morse beginnen (ligt het nu aan mijn logica?) past totaal niet in het plaatje (dagtoeristen die slecht voorbereid zijn voor survival zouden morse code gaan zenden terwijl aandacht trekken voldoende is?). Mensen die morse code kunnen zijn een handjevol (relatief) en dan waarschijnlijk door beroep of hobby ermee in aanraking gekomen. Morse doe je als je iets wilt communiceren als je aandacht wilt trekken flits je als een malle en dat was voldoende. Daarbij denk ik dat morse met een fototoestel op dat moment voor zelfs McGuyver een uitdaging was geweest.
pi_150558132
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 10:10 schreef lekarO het volgende:

[..]

Goed begin maar laten we niet over aannames als morse beginnen (ligt het nu aan mijn logica?) past totaal niet in het plaatje (dagtoeristen die slecht voorbereid zijn voor survival zouden morse code gaan zenden terwijl aandacht trekken voldoende is?). Mensen die morse code kunnen zijn een handjevol (relatief) en dan waarschijnlijk door beroep of hobby ermee in aanraking gekomen. Morse doe je als je iets wilt communiceren als je aandacht wilt trekken flits je als een malle en dat was voldoende. Daarbij denk ik dat morse met een fototoestel op dat moment voor zelfs McGuyver een uitdaging was geweest.
Ik ben even kwijt of er nu wel of niet nog gebruik gemaakt is van de mobieltjes na die foto's. Ik dacht van niet.

In dat geval is mijn theorie dat het waterpeil wel erg begon te stijgen die nacht en de meiden daardoor in paniek raakten. Of ze hebben mensen gehoord die nacht (was dat niet de nacht van die zoektocht?). Want.. stel dat je dit goed doordacht doet; Tas in de rivier gooien in de hoop gevonden te worden.. Dan zou ik zeker foto's op de camera zetten waarop mijn verblijfplaats zo goed mogelijk herkenbaar is. Dus foto's maken overdag. Juist ook met elkaar op die foto's.
Als mijn theorie klopt dan hebben ze dat dus snel-snel-snel gedaan.. in de nacht. Dan moet er haast iets aan de hand zijn geweest, anders dan uitputting/honger/onderkoeling.. Althans.. dat denk ik.
Het gebruik van de telefoons is voor mij een reden aan te nemen dat ze goed nadachten bij wat ze deden.
pi_150558491
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 10:18 schreef Ouder1 het volgende:
het waterpeil wel erg begon te stijgen
wil je een kaartje posten in welke rivier het waterpeil begon te stijgen ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')