Heb ik ook al eens gehad. Sindsdien blijf ik het maar gewoon om de paar minuten checken .quote:Op zondag 22 februari 2015 13:09 schreef Cat22 het volgende:
Parelcouscous aangebrand
Keurig de hoeveelheid boullion erbij, laag vuurtje en toch ging het mis.
Geukkig was ik er redelijk op tijd bij en heb ik 2/3 kunnen redden. En het schoteltje smaakte weer lekker. Ik had nog knakworstjes over, die heb ik erbij gesnipperd, want anders vond ik het wat weinig smaakmakers.
Ik had geen idee dat het zo snel ging. Nu wel dusquote:Op zondag 22 februari 2015 13:10 schreef Anne het volgende:
[..]
Heb ik ook al eens gehad. Sindsdien blijf ik het maar gewoon om de paar minuten checken .
Succes met het schoonmaken van je pannetje .
Ik heb de Box weer aangezet voor week 10!
Ow! Goeie tip ! Ik sta inderdaad altijd flink te boenen.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:12 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ik had geen idee dat het zo snel ging. Nu wel dus
Veeeeeeel water, wat soda en een laag vuurtje doet wonderen voor aanbaksels. Dan is het schuursponsje nauwelijks meer nodig.
Echt! 10 minuutjes laten koken (alleen kokend water werkt ook al goed). Net het pannetje schoongemaakt, drie halen met de schuurspons en de aanslag was weg. Nu had ik tussendoor natuurlijk wel al goed over de bodem geroerd tijdens het koken en tussendoor een keertje nieuw water erin gedaan en de losgekomen pareltjes weggegooid.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:13 schreef Anne het volgende:
[..]
Ow! Goeie tip ! Ik sta inderdaad altijd flink te boenen.
Astuquote:Op zondag 22 februari 2015 15:54 schreef Ingetje79 het volgende:
Dankzij dit topic is mijn parelcouscous niet aangebrand
Vind het verder best om in te nemen, maar niet heel bijzonder ofzo.
Niet iets wat ik later wel weer eens zou maken.
Ik stond er ook bij. Af te wassen. Die twee meter was al teveelquote:Op zondag 22 februari 2015 15:58 schreef Maraca het volgende:
Ik heb mij al een tijdje geleden voorgenomen om niet meer weg te lopen bij dat soort gerechten
Ja, bulgur blijft altijd wat hard. Klopt hoor!quote:Op zondag 22 februari 2015 19:44 schreef AnneX het volgende:
De kippenworstjes zijn pittig gekruid, inderdaad.
Pompoen is smakelijk met de kaneel en komijnzaad.
Bulgur was a first .
Klopt het dat het een beetje " hard" blijft ?
De kooktijden zijn gewoon aangehouden.
Bij elkaar vulde het wel en is niét het favo gerecht deze week, weet ik nu al.
Veel plezier Keshet
Hier ook een kipfilet die MIA is! Verder zag het er goed uit! Ben erg benieuwd naar de gerechten.quote:Op zondag 22 februari 2015 13:46 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Inmiddels is de nieuwe box binnen. Geen kipfilet Nu is er ook geen recept deze week waar die in zou moeten, maar hij staat op mijn checklist dus ik willum!
ik heb hem gisteren gemaakt en de bietjes waren wel al een beetje zacht. Ze smaakten nog goed! De sla was nog wel heerlijk maar nog een dag is misschien wel lang hoor.. Vooral voor de sla :quote:Op maandag 23 februari 2015 14:42 schreef Unites het volgende:
Zou ik morgen de couscous nog kunnen maken? :$
Haha ja. Dat is nu wel een beetje standaard iedere weekquote:Op maandag 23 februari 2015 20:42 schreef Bleie het volgende:
Vanavond de visstoofschotel gegeten. Errug lekker, maar ik miste wel iets van brood erbij. En ik ben toch echt minder dol op bataat dan de receptenbedenker van HF.
Ongekookt, bedoel je? Dat zou wel kunnen. Mijn invriesactiviteiten moeten leiden tot gerechten die ik alleen maar uit de vriezer in de tron hoef te flikkeren. Maar een voorgesneden bataatje koken zou moeten lukken.quote:Op maandag 23 februari 2015 23:42 schreef AnneX het volgende:
@. Cat22 Misschien de helft van de bataat apart voorgesneden invriezen.
Vergelijk de pompoenstukjes.
Weer heerlijk gegeten van de visstoof, ruim voldoende voor twee.
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menuquote:Op maandag 23 februari 2015 20:42 schreef Bleie het volgende:
Vanavond de visstoofschotel gegeten. Errug lekker, maar ik miste wel iets van brood erbij. En ik ben toch echt minder dol op bataat dan de receptenbedenker van HF.
Eten wat de pot schaft!quote:Op dinsdag 24 februari 2015 08:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menu
Ik wist niet dat ik het lekker vond, want ik had het uit mezelf nog nooit gegeten.quote:Op dinsdag 24 februari 2015 08:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind dat echt heerlijk! Dus ik heb wel mazzel Mijn vriend is er nl niet zo dol op, dus als ik dat pre-HF voorstelde was het vaak: meh... en dan aten we het niet. Nu zit het in het menu
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |