Ja en vanaf gisteren dus niet eens een echte Italiaan meer, want er was dus op de nieuwe kaart ook opeens ''tapas'' te zien. Ze weten dus niet echt wat ze willen, en daar gaat het waarschijnlijk ook foutquote:Op vrijdag 24 april 2015 11:54 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Weer een Italiaan zonder vitello en scroppino op de kaart...
Jammer dat het tegenviel Windigo!
Bijna knap dat ze het zo kunnen verprutsen! Dan schaam je je als kok toch ontzettend? Hebben jullie er nog iets over gezegd en wat was de reactie?quote:Op zondag 26 april 2015 22:52 schreef Isegrim het volgende:
Vandaag een zeer teleurstellende ervaring bij BasQ in Rotterdam. Had me er echt op verheugd, maar het was serieus waardeloos. Alleen de wijn was lekker.
Voorgerecht bestond uit diverse hapjes waaronder calamares met alioli, brood met tomatensalsa, salade met tonijn, paprika met ansjovis. De calamares waren taai en niet vers. De ansjovis was okee en de tonijn ook. Verder niets bijzonders.
Tweede gang was ronduit smerig. Verschrikkelijk taaie octopus met aardappelen. De octopus was zo taai dat het gewoon niet weg te krijgen was. Tafel naast ons had er ook grote moeite mee.
Hoofdgerecht was tournedos die er mooi rosé uitzag maar waar weinig smaak aan zat. Er zat een saus bij die zo zout was dat je wangen ervan samentrokken.
Dessert was broodpudding en cheesecake-ijs. Zowel dat ijs als de broodpudding waren lekker. Maar op het ijs zat een veel te zurig frambozenschuim dat er totaal niet bij paste.
Echt zonde van het eetmoment. Snap geen ruk van de overwegend positieve geluiden die ik over BasQ hoor.
Een 4.
Nee, niet echt iets gezegd, maar er werd ook niet oprecht naar gevraagd. Ik geloof niet dat het de bediening ook maar een ruk interesseerde of wij een leuke avond hadden.quote:Op zondag 26 april 2015 22:54 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Bijna knap dat ze het zo kunnen verprutsen! Dan schaam je je als kok toch ontzettend? Hebben jullie er nog iets over gezegd en wat was de reactie?
Ik ken een kok die altijd zegt dat de staat van de wc's een goede voorspeller is van de staat van de keukenquote:Op zondag 26 april 2015 22:57 schreef Isegrim het volgende:
Oh en het herentoilet was buiten gebruik en van het damestoilet lag de hele bril eraf. Plus het was vies.
Ik vind het ook een belangrijke indicator. Toen we het aangaven leek de serveerster vooral geïrriteerd.quote:Op zondag 26 april 2015 22:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik ken een kok die altijd zegt dat de staat van de wc's een goede voorspeller is van de staat van de keuken
Standaard onderdeel van onze recensies, of we nou moeten of niet, is een bezoek aan het toilet om te zien of het er schoon is en of er gastendoekjes, geurtjes, (dames tampons) etc. aanwezig zijn.quote:
Haha, dat zou ik toch ietsiepietsie anders formuleren als ik jou was.quote:Op maandag 27 april 2015 05:58 schreef Iwanius het volgende:
Als toetje nam ik een cup koude 'macha vanille,inderdaad ook bereid uit poeder
We werden getrakteerd. Maar het was 200 euro voor 4 personen. Niet heel duur want we hebben twee flessen wijn gedronken. Maar wel zonde van het geld.quote:Op zondag 26 april 2015 23:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Ranzige toiletten
Taaie octopus Is gewoon niet te eten. Jammer zeg. Hopelijk niet teveel voor betaald.
Hoe erg is het wel niet geweest dat de eigenaar vond dat jullie geen rekening hoefden te betalenquote:Op maandag 27 april 2015 08:50 schreef RobinOok het volgende:
Een 4 = "dit had ik liever niet gegeten". En dan is alles te duur.
Heb 1 keer ergens alleen de wijn hoeven afrekenen en zelfs dat is dan eigenlijk nog te duur, maaaaaaaar het voelt wel een stuk beter bij het weggaan.
(oh nee, de eigenaar wilde alleen fooi voor zijn personeel, maar wij besloten zelf de wijn af te rekenen omdat die niet verneukt was en dus geld waard. Zo was het)
Weet je, het gaat me bij zo'n ervaring niet eens om de centen (al had ik zelf betaald). Het gaat me erom dat ik het zo zonde vind van het eetmoment. We hebben daarna een cocktail gehaald bij Level aan de Pannekoekstraat en die serveren bistrofood en dat zag er echt 10x lekkerder uit.quote:Op maandag 27 april 2015 08:50 schreef RobinOok het volgende:
Een 4 = "dit had ik liever niet gegeten". En dan is alles te duur.
Heb 1 keer ergens alleen de wijn hoeven afrekenen en zelfs dat is dan eigenlijk nog te duur, maaaaaaaar het voelt wel een stuk beter bij het weggaan.
(oh nee, de eigenaar wilde alleen fooi voor zijn personeel, maar wij besloten zelf de wijn af te rekenen omdat die niet verneukt was en dus geld waard. Zo was het)
Volgens mij was de chef ietsiepietsie overwerkt. Het was niet eens superslecht, maar het sloeg allemaal nergens op, was te weinig en het was op belangrijke punten anders dan ons verteld was (we hadden bijvoorbeeld een wijn uitgekozen obv de mededelinlg vooraf "de chef serveert iets met bloedworst en we kregen uiteindelijk kabeljauw of zoiets sufs, met een halve wortel en een blokje courgette). Vooraf werd blijmoedig verteld dat ze 's middags een grote groep gehad hadden en dus helemaal geen tijd gehad hadden om iets voor te bereiden. Dat vond de troela zelf een goed excuus, denk ik, maar ja, ik niet! Het was er ook echt aan af te zien. En een prijs was vooraf ook niet bekend. En dat schoot bij mij allemaal in het verkeerde keelgat, dus ik zei er iets van.quote:Op maandag 27 april 2015 08:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hoe erg is het wel niet geweest dat de eigenaar vond dat jullie geen rekening hoefden te betalen
Dat staat ook heel duidelijk op het plaatje op de kaart.quote:Op maandag 27 april 2015 08:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Haha, dat zou ik toch ietsiepietsie anders formuleren als ik jou was.
Matcha is per definitie poeder:
[ link | afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |